Ne güzel böyle imkanlarınızın olması, buralrda yok öyle şeyler, sen hangi şehirdeydin dorukan?
Biz de yakında buradan göçeceğiz, bu yaza...
Oyun gurubundan biraz bahseder misin bize? Ortam nasıl anne/babalasr çocukların yanında mı neler yapılıyor, merak ettim doğrusu, benim de imkanım olsa ben de katılırdım sanırım...
Merhaba canım, ben iyi sayılırım da Leventim hasta, antibiyotik başladık.
merhaba kizlar.ben de 2010 eylul annesiyim.bi kizim var.beni de araniza alirsaniz cok sevinirim
Aldık bile canım hoşgeldin :) bebeğinin adını öğrenebilir miyiz?
mrb canım ben bebişim iyiyiz çok şükür siz nslsınız?herkese merhaba arkadaşlar hepinizi çok özledim umarım hepiniz ve bebişleriniz iyisinizdir
canım çok geçmiş olsun kıyamam ben ona en kısa zamanda iyileşir inş.Merhaba canım, ben iyi sayılırım da Leventim hasta, antibiyotik başladık.
merhaba kizlar.ben de 2010 eylul annesiyim.bi kizim var.beni de araniza alirsaniz cok sevinirim
Hoşgeldin canım, kızının ismi çok şirinmiş,merhaba kizlar.ben de 2010 eylul annesiyim.bi kizim var.beni de araniza alirsaniz cok sevinirim
mrb canım ben bebişim iyiyiz çok şükür siz nslsınız?
canım çok geçmiş olsun kıyamam ben ona en kısa zamanda iyileşir inş.
aramıza hoşgeldin
tesekkur ederim.senin bebegin kiz mi erkek mi?aramıza hoşgeldin
Hoşgeldin canım, kızının ismi çok şirinmiş,
Benim de bir oğlum var... 20 Eylül doğumlu.
maşallah levente
ya sümüklü diyince aklıma geldi.. bizim burun temizliğimiz hala sorunlu hiç elletmiyor burnunu. 5 snde bitecek iş için 10 dk uğraşıyorum... benim bilmediğim yöntemler varsa bana yardım edin. siz nasıl yapıyorsunuz?
ben banyo yaptirmadan bi kac saat once bebek kremi suruyorum burnunu icine yikarken hepsi akip geliyo
hoşgeldin canım.. benim oğlum da 2 eylül doğumlu. ne krem sürüyoorsun burnuna? bebek kremi derken losyon felan mı?
mrb canım ben bebişim iyiyiz çok şükür siz nslsınız?
iyiyiz canım bizde keremle uğraşıyorum maşallah zaman o kadar çabuk geçiyor ki çabucacık büyüyorlar
tesekkur ederim.senin bebegin kiz mi erkek mi?
Allah bagislasin ismi ne?bu arada ben de 20 eylul dogumluyum esim 2 eylul,kizim 24 eylul.anlicaniz biz Eylul ailesiyiz
ben banyo yaptirmadan bi kac saat once bebek kremi suruyorum burnunu icine yikarken hepsi akip geliyo
İsmi Levent, eylül ayınız baya masraflı geçiyordur sizin...
Burna yağ... Çok ilginç denemedim hiç, ama burun damlasıyla aynısını yaparak sonuç aldığım da oldu....
hoşgeldin canım.. benim oğlum da 2 eylül doğumlu. ne krem sürüyoorsun burnuna? bebek kremi derken losyon felan mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?