2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

canım biz bodrumdayız..bizde bulmak için baya yer araştırdık temiz kaliteli bir yer olması benim çok önemliydi 2 ay araştırmam sonunda buldum ve çok memnun kaldım. Katılmak istememdeki sebep ben oğlumu tek başıma büyütüyorum ve çevremizde çocuk veya bebekli aile yok. oğlum evde çok bunalıyordu büyükannelere gidilse bile ne kadar kalabiliriz ki..Sende bir araştır bakalım mutlaka bulursun yoksa anaokulların kreşlerin öğretmenleriyle konuş haftada 1-2 kere onların oyun saatlerinde eşlik etmek iste .Mutlaka bi kapı açılır.

oyun grubunda ilk yarım saat hava güzelse dışarda değilse içerde oyun oynuyoruz annelerle birlikte. Sonra meyve saati başlıyor. Çocuklar aynı masaya oturup bizlerdende yardım alarak meyve yiyorlar. daha sonra etkinlik saati oluyor. Bugün mesela kartondan uğur böceği yaptık. Tabi çocukların hepsi oturup uslu uslu etkinliği yapmıyorlar dikkatlerini çeken bir sürü şey oluyor. uğur böceğini ben yaptım :) ama mesela beni izledi ve herkesin boya kalemlerini kullandığını görünce ilk defa "boya" kelimesini söyledi. Daha sonra serbest oyun zamanıydı en son olarakta şarkı zamnı vardı.bunları evde beraberde yapabiliriz muhakkak ama benimde deşarj olmaya ihtiyacım var sanırım. Orda benim gibi anneleri görünce onlarla sohbet etme şansımda oluyor bende rahatlıyorum.

canım çok hoşuma gitti yazdıkların.. keşke böyle bi fırsatım olabilse.. dediğin gibi bende yalnız büyütüyorum bebeğimi hem onun hem benim böyle bir aktiviteye ihtiyacımız var. etrafımdaki bebekler hep oğlumdan ya büyük ya çok küçük. ayrıca dediğin gibi evde de bu aktiviteleri yapabiliriz ama benim oğlum ben ona bişeylere öğretmeye çalıştığım zaman hiç yerinde durmuyor. sapıtıyor ya kaçıyor yanımdan ya da başka bişeylerle ilgilenip beni dinlemiyor. değişik bir ortamda çok daha fazla şey öğrenebilir bence.

canım çok hoşuma gitti yazdıkların.. keşke böyle bi fırsatım olabilse.. dediğin gibi bende yalnız büyütüyorum bebeğimi hem onun hem benim böyle bir aktiviteye ihtiyacımız var. etrafımdaki bebekler hep oğlumdan ya büyük ya çok küçük. ayrıca dediğin gibi evde de bu aktiviteleri yapabiliriz ama benim oğlum ben ona bişeylere öğretmeye çalıştığım zaman hiç yerinde durmuyor. sapıtıyor ya kaçıyor yanımdan ya da başka bişeylerle ilgilenip beni dinlemiyor. değişik bir ortamda çok daha fazla şey öğrenebilir bence.

Gerçekten çok hoş, ama ben çalışıyorum da aynı zamanda, ve mahrum sayılabilecek bir yerdeyiz, böyle aktiviteleri bulabilmek çok zor,
Neyse en fazla 6 ayımız kaldı burda,

herkese merhaba arkadaşlar hepinizi çok özledim umarım hepiniz ve bebişleriniz iyisinizdir

Merhaba canım, ben iyi sayılırım da Leventim hasta, antibiyotik başladık.

herkese merhaba arkadaşlar hepinizi çok özledim umarım hepiniz ve bebişleriniz iyisinizdir
mrb canım ben bebişim iyiyiz çok şükür siz nslsınız?
Merhaba canım, ben iyi sayılırım da Leventim hasta, antibiyotik başladık.
canım çok geçmiş olsun kıyamam ben ona en kısa zamanda iyileşir inş.
merhaba kizlar.ben de 2010 eylul annesiyim.bi kizim var.beni de araniza alirsaniz cok sevinirim

aramıza hoşgeldin

merhaba kizlar.ben de 2010 eylul annesiyim.bi kizim var.beni de araniza alirsaniz cok sevinirim
Hoşgeldin canım, kızının ismi çok şirinmiş,
Benim de bir oğlum var... 20 Eylül doğumlu.

mrb canım ben bebişim iyiyiz çok şükür siz nslsınız?

canım çok geçmiş olsun kıyamam ben ona en kısa zamanda iyileşir inş.

aramıza hoşgeldin

Sağol canım epey toparladı, sizden ne var ne yok?

ben banyo yaptirmadan bi kac saat once bebek kremi suruyorum burnunu icine yikarken hepsi akip geliyo

ben banyo yaptirmadan bi kac saat once bebek kremi suruyorum burnunu icine yikarken hepsi akip geliyo

hoşgeldin canım.. benim oğlum da 2 eylül doğumlu. ne krem sürüyoorsun burnuna? bebek kremi derken losyon felan mı?

hoşgeldin canım.. benim oğlum da 2 eylül doğumlu. ne krem sürüyoorsun burnuna? bebek kremi derken losyon felan mı?

sagol tatlim.iste bebek yagi olabilir mesela johnsons baby nin masaj yagi felan.sadece temiz bi yag bile olabilir kaymasi icin yani

Son düzenleme:
tesekkur ederim.senin bebegin kiz mi erkek mi?

Allah bagislasin ismi ne?bu arada ben de 20 eylul dogumluyum esim 2 eylul,kizim 24 eylul.anlicaniz biz Eylul ailesiyiz

İsmi Levent, eylül ayınız baya masraflı geçiyordur sizin...
Burna yağ... Çok ilginç denemedim hiç, ama burun damlasıyla aynısını yaparak sonuç aldığım da oldu....

İsmi Levent, eylül ayınız baya masraflı geçiyordur sizin...
Burna yağ... Çok ilginç denemedim hiç, ama burun damlasıyla aynısını yaparak sonuç aldığım da oldu....

evet hem de nasil masrafli ay bizi birak millet bikti ay yine eylul geliyo bunlarin dogum gunu yine diyolar

benim oğluşta 2 eylül doğumlu ve bugünlerde yine hasta olduk yine antibiyortik kullanıyoruz arkadaşlar agumentin piyasadan kalkmış doktorumuz başka bir antibiyotik verdi. Sebebini bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…