2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

gunaydin kizlar.ya bakiyorum da en buyuk totos benim kizda galibabizde prima kullaniyoruz ama dun itibariyle 6 numaraya gecmis bulunmaktayiz
ben kahvaltiya peynir cay bir iki dilim ekmek ve ya sutun icine 5-6 tane cicibebe atip onu veriyorum

kızlar regl 4 gün gecikti, bu güne kadar 1-2 gün gecikirdi ya da erken olurdu.
bazen oluyo öyle gecikme benimkide bu aralar erken gelmeye başladı :26::26:

Mehmet Sercan su dışında sıvı bişey içmiyor kahvaltıdada hala karışım hazırlıyorum ama bizim yediklerimizdende üstüne yiyor çay istemiyor meyve suyu içmiyor süt içmiyor pekmezli su bende denedim ama içmedi sanırım emdiği için ihtiyaç duymuyor

hayırlısı canım sende 3 üncü hamile sen olursun belki
Değilim, değilim....
Bu arada ikinci hamile kim ki?:26: Utkumuz dışındaki?

Labne, kaşar, yumurta, bebek ekmeği, bebe bisküvisi, biraz ceviz, bazen bal, zeytin, portakal ya da mandalina suyu ya da ıhlamur çayı, kahvaltıda verdiklerimiz bunlar, değişik değişik kombinasyonlar yaparak veriyoruz. Geceden baya acıkmış oluyor, çok erken de yaptırmıyoruz kahvaltısını. Bu arada aç karna keçiboynuzu pekmezi veriyoruz 2-3 çay kaşığı

slm anneler... pekmezi bende veriyorum ve farkında olmuyoruz ama coook fayda saglıyo kış gunu uafaklıklara...benım oğluş kahvaltıda ekmeğine bandırım yedırmemı sever pekte pekte diye ister ..yemediği demediği yok bizimkinin masallahı var..gecen gun bal verdım ekmekle yemedı cıkardı bende ıkıncı kez yıne verdım ağzına onudaa tukurdu bana baktı allah alah dıyerek kafa saallayıp sofradan bı kalktı görseniz eşimle gülme krizine girdik tıpkı yetişkin biri gibiydii...eeee oylede olucak nasılsa bi gün demi...,,l

sağlıklı kışlar hepinizede...

ben sabahlerı 1 tane bıldırcın yumurtası veriyorum sonra polen bal ve arı sütü karışımı var 1 kaşıkta ondan veriyorum sonra benimle birlikte ne yerse artık

canım MELTEM878 yani fazilet de hamile ya ondan dedim
Onu şimdi öğrendim, hayırlı olsun ikinci bebişi..

ay gözümün önünde canlandı birden...

ben sabahlerı 1 tane bıldırcın yumurtası veriyorum sonra polen bal ve arı sütü karışımı var 1 kaşıkta ondan veriyorum sonra benimle birlikte ne yerse artık

Canım güvenilir polen ve arı sütünü nerden buluyorsun, ya da bulduğuna nasıl güvenebiliiyorsun. Özellikle arı sütü çok zahmetle elde edilen birşey ya...

ben deil ama eşim aldı üçünün karıştırılmış hali aktarlarda satılıyo güvenn konusundada hiçbişeye güvenmiyorum ama biyerdede güvenmek zorundayım yoksa hiçbişey yediremicez gözümün önünde yapsalar gene nafile

selam kızlar bu aralar buraya fazla ğiremiyorum sizlerle sohbet etmeye dertleşmeye çok ihtiyaçım var aslında ama ne bedensel sağlığım nede ruhsal sağlığım izin vermiyor.annemi çok özlüyorum.içimde sürekli yanan bir ateş var ve beni herğün biraz daha tüketiyor.annemle ne çok şey paylaşıyormuşumda haberim yokmuş.ona anlatacak o kadar çok şeyim biriktiki bu ğün tam 35 ğün oldu onsuz yaşamak çok zor ...hem annesizliğe alışmak hemde anne olmaya çalışmak...

fukan tam bir çete ne versek yiyor.aslında yemiyor ama bir öğün yemek vermiyorum açıkınca ne bulsa yiyor..kendimce en mantıklısının bu olduğunu düşünüyorum yemek seçmesine izin vermek istemiyorum..artık ev işlerinde bana yardımcı bile oluyor sofrabezini o serip meyve sularımızı sofraya o ğetirip ğötürüyor.altını değiştirince kendi bezini alıp balkona atıyor.ama ev kazalarımız çok fazla olmaya başladı sürekli kafamızı yüzümüzü bir yere çarpıp barmaklarımızı bir yere sıkıştırıyoruz.mandalina ve muz canavarı ...furkandan bu kadar..

hamişliğim ise furkndan çok farklı ğeçiyor furkanda hiç kusmamıştım ama 15 haftalık olmasına ragmen hala ara ara kusuyorm.baş dönmelerim çok fazla hala hiç aşermedim.sanki furkanın hamişliğinde daha çok heyacenlıydım.bunda o kadar heyacan yok..sanırım yaşayacağım tüm süreci biliyorum ondandır diye düşünüyorum.hem hamile olmak hemde furkanla uğraşmak çok zor oluyor.furkan kucağıma çıkmak istiyor karnımın üstüne oturmak istiyor.onunla yerlerde yuvarlanmamıistiyor bunları yapamıyorum.birde uyku bastırıyor sormayın tam oluyor..

benden bu kadar kızlar kafanızı şişirdim.k.ib. yumurcaklarıı benim için öpün.....

mrb oncelikle tebrikler
bi cocuk daha buyumeden ikincisine hamile kalmak cesaret sabir ister.sizi alkisliyorumbiizmki de biraz istahsiz ve meyve yemek istiyo hep

canım öncelikle sana çok büyük sabır diliyorum yeri doldurulamayacak tek kişi anne çünkü Allah mekanını cennet eylesin senin furkiş tam abi olmuş desene ve 2 inci bebek hayırlısıyla alırsın işşallah kucagına saglıklı günler diliyorum sana ve bebişlere

meltem cim..
allah sana sabır versın canım benım kolay değil ama bak biz burda seninleyiz yanındayız canım...bebişini sende öp bizim için..iyiki onlar var iyiki onların o melek gibi gülüşleri var...

Allah sabır versin meltemcim, çok üzüldüm,,,,
Allah sana ve yavrularına sağlık versin... Dikkat et kendine, yavruların bir anneye ne kadar ihtiyaçları olduğunu bizzat kendin yaşadın, o yüzden kendine çok dikkat et, iyi bak...
Bazen ,neden bilmiyorum, oğlumun hayatında benim olmadığımı düşünüyorum da o kadar zor olur ki onun için yaşam... Seni şu anda çok iyi anlıyorum tatlım... Anne ve evlatları etle tırnak gibi, hatta daha öte...

kızlar bebişleriniz emiyomu hala ya ben artık kesmeyi düşünüyorum biyere gittiğimizde falan çok sorun oluyo artık

kızlar bebişleriniz emiyomu hala ya ben artık kesmeyi düşünüyorum biyere gittiğimizde falan çok sorun oluyo artık

evet hala emziriyorum bıraktırmak konusunda kararsızım gece beni çok yoruyor çok sık emiyor gündüz de bişey yemiyor meme istiyor gittiğim yerlerde evet çok sorun oluyo olur olmaz heryerde meme diye saldırıyor çok kararsızım

bende kararsızım ama yaza kadar en azından emsin diye düşünüyorumyaza daha kolay olur belki

Benimki de emiyor. ' yaşına yaklaşınca bıraktıracağım. Macidenin dediği gibi yaza daha kolay olur , dışarda orda burda derken akıllarına çok gelmeyebilir.

Kızlar nerelerdesiniz????????????

merhaba nasılsın canım? ben dubaideyim.. eşimin işi dolayısıyla gelmemiz gerekiyordu.. aslında arada girip okuyorum yazdıklarınızı ama hiç yazamadım ne zamandır.. minik levent nasıl konuşmaya başladı mı? mustafa yavaştan cümle kurmaya başladı.. baba nerde ya da patikleri getirdiyor ama çok düzgün bi şekilde değil kelimeleri çok temiz değil yani.. kakasını yapınca haber veriyor bazen ama henüz eğitime başlamadık zaten dubaiye geldik çocuğun düzenini bozduk bir de onu bu konuda sıkıştırıp strese sokmak istemiyorum.. sizde durumlar nasıl?

Hayırlı olsun canım yeni yeriniz.
Levent de koşuşturuyor. İki kelimelik cümleler bizde de mevcut. Baba gitti, anne gitti gibi
Tuvalet eğitimi ile ilgili pek birşey bilmiyorum aslında ben, önce kendim öğrenmeli sonra uygulamalıyım. Sanırım kısa süreliğine aktını bezsiz bırakmakla nbaşlamak gerekiyormuş. Zamanla o süreleri arttırmakla...
Bu arada nasıl oradaki ortamınız? Çevreyle nasıl iletişim kurabiliyorsun? Ve tabi iklim???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…