2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

slm millet bugün itibariyle memeden kesmek zorunda kaldım kızımı şeker çıktı bende ilaç kullanmam gerekiyo nası geçicek bakalım ne yalan söylim korkuyorumm :18:işallah kolay atlatırız

Canım çok geçmiş olsun kendi sağlığın için yapman gerekiyor. bizimle de paylaş canım ne yaptığınızı

mrb kizlar.nasilsiniz bakalim bebisler nasil?
benim kiz tek basina bardaktan su icmeye basladi artik sizinkiler de iciyo mu:26:

slm kızlar teşekkür ederim korktugum kadar olmadı çok şükür unuttu sayılır geceleri cicibebeyle süt ve mama yapıyorum gündüz zaten ne geçerse elime ona veriyorum ekmek çubuk kıraker meyveli yogurt gibi şeyler boş bırakmıyorum hiç şimdilik böyle gelişmeleri yazarım gene

slm millet bugün itibariyle memeden kesmek zorunda kaldım kızımı şeker çıktı bende ilaç kullanmam gerekiyo nası geçicek bakalım ne yalan söylim korkuyorumm :18:işallah kolay atlatırız

çok geçmiş olsun canım ya rabbim şifa versin

slm kızlar benim oğlumda 03/09/2010 doğumlu bende katılmak istedim aranıza ne güzel bu zaman kadar emzirmişsiniz benim oğlum 7 aylık bıraktı emmek istemedi ve hala sütü hiç sevmiyor ne yaptıysam içiremedim sütü zorla mama yediriyorum gece yatarken bağışıklık sistemi güçlensin diye ....

slm kızlar benim oğlumda 03/09/2010 doğumlu bende katılmak istedim aranıza ne güzel bu zaman kadar emzirmişsiniz benim oğlum 7 aylık bıraktı emmek istemedi ve hala sütü hiç sevmiyor ne yaptıysam içiremedim sütü zorla mama yediriyorum gece yatarken bağışıklık sistemi güçlensin diye ....

geçmiş olsun canım ,kızında çok zorlanmaz bence, bende iki gündür emzirmiorum pek aramadı mehmet alp geceleride zaten biberonla süt veriorum bi sorun olmadı şükür ki...

Merhaba kızlar,
Eskiden hergün girerdim merak ederdim kim ne yazmış die. Ama artık hiç kimse olmuyor burda

Mehmet Alp artık konuşuyor, herşeyi söylüyor. Adını çok güzel söylüyor meeeeemeeeet ap :) Birde dayısının adını çok tatlı söylüyor miccepa :) Mustafa demek istiyo.
Bizi çok şaşırtıyor. Uzun zamandır pizza yemiyorduk geçen bi pizza söyledik kutusunu açar açmaz pizza dedi çok şaşırdık nerden öğrendiyse:) Ezan okununca alaaaahebber diyo bunun gibi çok tatlı şeyler söylüyo. Sizin paşalar ve tatlıdudulardan naber,?

Merhaba tatlım, maşallah oğluna,
Bizimki de tek tük şeyler söylüyor, daha çok yapılanları taklit ediyor...

kızlar mrb canım çok sıkkın. 1 aydır bacagım ağrıyordu dr a gittim 2 tane bel fıtıgım ve bacaklarımda toplar damar yetmezliği çıktı. neredeyse yürüyemeyeceğim bile 1 ayda varislerim çok arttı. Dr emziriyorum diye ilaç veremedi sadece varis çorabı verdi o da çok rahatsız ediyor sıktığı için. daha sonra PKO var bende. Yumurtalık kisti dr ilaç veremedi emziriyorum diye.astım var bende o ilaçlarımı da doğru düzgün kullanamıyorum oğluma zararı olur diye. ayrıca troid var hamilelikten bu yana. hastalıklar o kadar arttı ki son zamanlarda korkuyorum daha 27 yaşındayım. hastalıklarımın hepsi de ömür boyu ilaç kullanmamı gerektirecek türden. Bacağımdaki rahatsızlıktan dolayı ayakta bile doğru düzgün kalamıyorum. Okuldan gelince bitiyorum zaten ne ev işi yapabiliyorum ne oğlumla ilgilenebiliyorum. Yavrum elimden tutup oynamak istiyor ama yapamıyorum bacagımın ağrısından ((( ne olur benim halim çok canım sıkkın. Bide emzirdiğim için ilaç kullanamıyorum ya acaba bırakmalı mıyım? oğlumun iyiliği için kendimi riske atıyorum biliyorum ama memeyi görünce öyle mutlu oluyor ki... Rabbim daha kötü hastalık vermesin ama canım acayip sıkkın :'(

Canım öncelikle çok geçmiş olsun,
Çok iyi anlayabiliyorum seni, hastalıklar bünyeden çok insanın psikolojisini çok yıpratıyor ve sen bir anne olduğun için dayanıklı olmak zorundasın.
Bebeğinin de memeye düşkünlüğünü anlayabiliyorum, sütten kesmek seni artık rahatsız etmemeli. Çünkü emzirebilmek için çok mücadele verdin, birçoğumuz gibi, ve bu güne kadar güzelce başardın bunu. Kendi sağlığın için emzirmeyi bırakmalı ve ilaçlarını kullanmaya başlamalısın. Biliyorum bunu yapmak çok zor ama inan doğru olan bu. Bebeğin 6 aydna küçük olsaydı, sabret biraz daha derdim ama artık çok büyüdüler.
Okuduğum kadarıyla bebeğinin süte duyduğu ihtiyaçtan daha fazla ihtiyaç duyuyorsun bence ilaçlara.
Zaten anne sütünün besleyiciliği de ilk zamankine göre iyice az ve zaman geçtikçe azalıyor. MErak etme bebeğin birşeyden aksik kalmaz, sanırım bende bıraktıracağım yavaş yavaş, ben de çok zayıfladım, düzenli yediğim halde kilo kaybediyorum sürekli, durduramıyorum bunu.

Canım cevabın için teşekkürler bana yardımcı olabilecek birilerine ihtiyacım var, bilmiyorum kendimi kötü hissediyorum zor durumdayım ve desteğe ihtiyacım var. çoğu kişiden doğru mu bilmiyorum ama bir çocugun ne kadar anne sütü alırsa o kadar zeki olacagını duydum. Anaç yönüm çok ağır basıyor bir daha anne sütü alamayacak dayanayım 2 yaşına kadar emzireyim diyorum ama gittikçe kötüleşiyorum. Tekrar sağol canım

havalar ısındı bebişleri zapdetmek zorlaştı bizimki eve girmek hiç istemiyor sizler neler yapıosunuz arkadaşlar? artık eski sıklıkla kimse yazamıyor

kızlar nerdesiniz?????
Merhaba canım, nasılsın? Tedaviye başladın mı?

havalar ısındı bebişleri zapdetmek zorlaştı bizimki eve girmek hiç istemiyor sizler neler yapıosunuz arkadaşlar? artık eski sıklıkla kimse yazamıyor

Aynen, bizim burda arada bir soğuk oluyor hala,
Ama sıcak günlerde çıkarıyoruz," pa pa " deyip duruyor, park demek istiyor yani Genelde araba da kullanmıyoruz yakın yerlere gideceksek. Yürüyor bol bol, yorulunca iştahı açılıyor, gündüz uykusunu daha iyi uyuyor.
bu arada ben artık bir kere uyutuyorum gündüzleri, sizde durumlar nedir?
Seneye de kreşe vermeyi düşünüyoruz. Sizin fikrinizi de alabilir miyim?

Biz de hergün dışarıya çıkıyoruz neredeyse ama havalar çok esiyor bizim burda. Bizimki çoktadır günde 1 kez uyuyor yoksa akşam çok geç yatıyor. biz de kreşe vermeyi düşünüyoruz canım gelecek sene anneanne ve babanne çok bişey veremez çocuga kreşe giden çocuk daha farklı oluyor daha sosyal oluyor yemesi içmesi değişiyor. ama tek korkum çok hastalanır mı? ben hasta olunca (grip gibi) diğer çocuklara bulaşmasın diye kreşe göndermem, annem yada kv bakar ama başkaları benim kadar dikkat eder mi yada göndermek zorunda olanlar vardır büyük ihtimalle, o zaman ne olur bilemem inşallah hastalık sorun olmaz da kreşe gider kuzularımız arkadaşları olur :))

bizde hemen hergün çıkıyoruz çıkmadığımızda akşam babası gelince bacağına yapışıyor ben seneye kreş düşünmüyorum çünkü şuan oyun grubuna devam ediyorum 5 aydır gidiyoruz belki seneyede gün sayısını arttırırım.
bizde baya uzun zamandır günde 1 kez uzun süreli uyuyoruz.
1-2 haftadır oğlumda bazı davranış değişiklikleri var. mesela önceleri oyuncaklarını paylaşan çocuk bi süredir bunu istemiyor. bazı zamanlar istediği şeyi vermediğimde hemen ağlıyor bağırıyor.benzer şeyler yaşayanlar varmı aranızda.? dikkati başka şeylere yöneltmeye çalışıyorum ama eskisi gibi kolay değil bu. internetten araştırdım biraz.1,5-3,5 yaşları arasının 2 yaş sendromu olarak nitelendiğini ve benzeri şeyleri olabileceğini yazıyor. benzer durumdaq arkadaşlar var mı ?

slm kızlar 20 gündür oğlum ıyıce konusuyor...herşeyini anlatıyor..aklı masallah cok ıyı..cok seviyorum onu konusurken yıyesım glıyor..her kelimesini arkasından ne diyecegını askla beklıyorum darısı sizlereeee

maşalllaaaaaaaaaahhhh 19 aylık konuşması harika,baya cümleler mi kuruyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…