canım 18.hafta bitecek inşaallah.Canım özledik seni. facede de görünmüyorsun. kaç haftlık oldu canım hamilelik? eminim zor oluyordur utkuyla hamilelik. uyku bizde de sorun biz mi hata yaptık acaba uyuturken diyorum bazen, bi yerde sorun var ama bulamadım
çok saol canım,utku zaten günde 2 kereden fazla uyumuyor,ben de akşam üzeri uyutmuyorum,bi sabah uyuyor bazen de öğleden sonra.merhaba kızlar. nasılsınız biz yorgunuz biraz kv ve kp bizde bu kadına yetişiyim diye perişan oluyorum kahvaltıdan kalkarken öğlen yemeğini yapmaya başlıyoruz bi de oğlumun peşinde koşturmaktan kemiklerim sızlıyor artık.. onu yapalım bunu yapalım devamlı direktif veriyor.. k.çım koltuk yüzü görmez oldu.. allah kvsiyle aynı evde yaşayanlara kolaylık versin...
utkumuz canım 2. oğlun şimdiden hayırlı olsun :) çok sevindim senin adına allah sağlıklı sihatli kucağına almayı nasip etsin. uyku konuşunda öğlen uykularını azaltmayı deneyebilirsin. benim oğlum biraz uykucu olmasına ramen eğer akşam üstü 5-6 gibi uyursa akşam uyumak istemiyor.. benim verebileceğim tek tavsiye bu inşallah 2. oğlun doğana kadar utkunun uykuları düzene girer..
bardaktan içme konusunda henüz eline hiç vermedim ama ben içirirken içebiliyor. 1 kere mama sandalyesinde unutmuşum ayran bardağını (Ayrana bayılıyor bu arada) hemen kapıp ağzına götürmüş ve ağzını alt değil üst kenarına dayamış bardağın.. çok komikti direk banyoya gittik o kadar battı üzeri
merhaba.sizle tanismak pek nasip olmadi.buraya cok az az giriyosunuz galiba.ikinci hamileliginize cok sevindim.ama ben bunu simdilik goze alamamhepinizin bebegi gibi bizimki de cooooooooooook yaramaz.ve uyku problemi bizde de var maalesef
merhaba.masallah siz dis konusunda ondesiniz bizimkinin 10 tane disi var 2si de cikiyo gibi.yurume konusunda da biz ondeyiz bizimki 4 ay once basladi yurumeye
ay cok tatli olmustur o haliylebenim kizim hasta oksuruyo maalesef kizlar ilac disinda onericeniz bi sey var mi?????
ay cok tatli olmustur o haliylebenim kizim hasta oksuruyo maalesef kizlar ilac disinda onericeniz bi sey var mi?????
cnm pekmez iiçir içiyosa.özellikle keçiboynuzu pekmezi.benim kızıma iyi geldi.
Canım hoşgeldin Eylül analarına
Ben oğluma antibiyotik hiç kullanmadım.Öksürdüğünde de keçiboynuzu pekmezinin içine karabiber karıştırıp verdim, gribi içinde ballı limon verdim.Benim yakışıklıda çok işe yaradı.Geçmiş olsun bebişine canım
ne kadar icirmeliyim.bi de suya katarak mi iciriyim?
Bi çay kaşığı pekmezin içine koyabileceğin kadar karabiber koy (dilimin ucu ile kontrol ediyorum ben.Kendim içemeyeceğim şeyi ona vermem) öyle direkt ağzına ver.Arkasından da hemen su içir.Ben günde 2 çay kaşığı pekmezi böyle verdim, 2 3 gün içinde geçti öksürüğü.Eşim pek hoşlanmaz böyle yöntemlerden ama o bile işe yaradığını görünce en ufak belirtide hadi bal-limon veya pekmez verelim der oldu
Limona gelince bi çay kaşığı limona 8 9 damla limon damlat iyice karıştır, direkt ağzına ver.Hopp bunun da arkasından su.Bunu da günde 2 defa verdim.
Bunlar kesin işe yarar demiyorum ama bizde yarıyo
merhaba kızlar,umarım herkes ve bebişler iyidir.ben hamilelikten yoğunluktan giremiyorum girsemde sizin yazılarınızı okuyup kaçıyorum hemen.bi oğluşum daha olacak kızlarutku çok yaramaz oldu,kanepelerde geziniyor bazen atlıyor gözlerini kapatıp.4 dişimiz var,çok hareketlendi hızına yetişemiyorum hamile halimle valla.bazen gelip karnıma atlama tırmanma hareketi yapıyor çok korkuyorum valla.bardaktan su içebiliyor bizimkisi,futbol oynamaya çalışıyor top sürüyerek.utkuyla tek sorunumuz uyuma sorunu.hala sallayarak uyutuyoruz çok yorucu oluyor.her türlü yolu deniyoruz fayda etmedi,bikaç gündür pusette uyutuyoruz vücudun yarısı yerde yarısı pusette.sonra yatağına alıyoruz.sizin bebişler nasıl uyuyor?bana bi tavsiyesi olan varsa yazsın lütfen.bu arada yeni gelen arkadaş hoşgelmiş aramıza hepinizi öpüyorum...
Utkumuz hayırlı olsun ikinci oğlun,
Bardak ve uyutma meselesi için ben de yazayım bir iki şey;
bardaktan kendi kendine su içemiyor, ama benim yardımımla içebiliyor. Kendi saplı bardağıyla hayli hayli içiyor.
Uykusu bizimkinin de zor. Ayakta sallanarak uyuyor. Günde iki kere uyutıuyoruz ama sanırım yakında bire indireceğiz.
Sizler kaç kere uyutuyorsunuz?
Ve kimler hala emziriyor?
bende günde 2 defa uyutuyorum ve tabii ayakta sallayarak uyuyor bazen 1 kere bile uyudugu oluyo ama ozamanda huysuz oluyo ve hala emiyoruz bende bişey sorim kızlar size diş temizligini nası yapıyorsunuz
Ben oğlumu gün içinde 1 defa uyutuyorum 2 gibi uyuyo.2 saat.Emzirerek uyutuyorum.Kendi başına uykuya dalamıyo, öğretemedim ne yazıkkiUykusu bizimkinin de zor. Ayakta sallanarak uyuyor. Günde iki kere uyutıuyoruz ama sanırım yakında bire indireceğiz.
Sizler kaç kere uyutuyorsunuz?Ve kimler hala emziriyor?
tülbenti parmağıma sarıyorum, ıslatıp dişleri iç dış siliyorum.bende bişey sorim kızlar size diş temizligini nası yapıyorsunuz
canım rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin utku için iyi olmuş erkek olması evde arkadaş aramaz hayırlısı olsun canımmerhaba kızlar,umarım herkes ve bebişler iyidir.ben hamilelikten yoğunluktan giremiyorum girsemde sizin yazılarınızı okuyup kaçıyorum hemen.bi oğluşum daha olacak kızlarutku çok yaramaz oldu,kanepelerde geziniyor bazen atlıyor gözlerini kapatıp.4 dişimiz var,çok hareketlendi hızına yetişemiyorum hamile halimle valla.bazen gelip karnıma atlama tırmanma hareketi yapıyor çok korkuyorum valla.bardaktan su içebiliyor bizimkisi,futbol oynamaya çalışıyor top sürüyerek.utkuyla tek sorunumuz uyuma sorunu.hala sallayarak uyutuyoruz çok yorucu oluyor.her türlü yolu deniyoruz fayda etmedi,bikaç gündür pusette uyutuyoruz vücudun yarısı yerde yarısı pusette.sonra yatağına alıyoruz.sizin bebişler nasıl uyuyor?bana bi tavsiyesi olan varsa yazsın lütfen.bu arada yeni gelen arkadaş hoşgelmiş aramıza hepinizi öpüyorum...
mrb canım ben hala emziriyorum ne zamana kadar onu bilmiyorum bende gündüz 2 defa uyutuyorum hamak salıncakta sallanarak uyuyor yarın saat sallıyorum 1saat uyuyor öğlen 1 saat akşam üzeride 1-1,5 saat uyuyor gecemiz hala çok kötü karnı tok olsa bile emzik niyetine meme emiyor çok sık uyanıyor kabus gibi geçiyor gecemiz...Utkumuz hayırlı olsun ikinci oğlun,
Bardak ve uyutma meselesi için ben de yazayım bir iki şey;
bardaktan kendi kendine su içemiyor, ama benim yardımımla içebiliyor. Kendi saplı bardağıyla hayli hayli içiyor.
Uykusu bizimkinin de zor. Ayakta sallanarak uyuyor. Günde iki kere uyutıuyoruz ama sanırım yakında bire indireceğiz.
Sizler kaç kere uyutuyorsunuz?
Ve kimler hala emziriyor?
bizim kızda aynı çorba yiyor üstüne emziriyorumm öyle yatırıyorum 1 saat anca uyuyor gecede agzından meme çıkmıyor artık sırt üstü yatmayıı özlemiş durumdayımcanım rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin utku için iyi olmuş erkek olması evde arkadaş aramaz hayırlısı olsun canım
mrb canım ben hala emziriyorum ne zamana kadar onu bilmiyorum bende gündüz 2 defa uyutuyorum hamak salıncakta sallanarak uyuyor yarın saat sallıyorum 1saat uyuyor öğlen 1 saat akşam üzeride 1-1,5 saat uyuyor gecemiz hala çok kötü karnı tok olsa bile emzik niyetine meme emiyor çok sık uyanıyor kabus gibi geçiyor gecemiz...
bi sey daha soriim sizin bebisleriniz kac numara bez kullaniyo ve hangi marka bez kullaniyosunuz????
prima premium care kullanıyorum 5 numaraya yeni geçtikbi sey daha soriim sizin bebisleriniz kac numara bez kullaniyo ve hangi marka bez kullaniyosunuz????
bizim kızda aynı çorba yiyor üstüne emziriyorumm öyle yatırıyorum 1 saat anca uyuyor gecede agzından meme çıkmıyor artık sırt üstü yatmayıı özlemiş durumdayım
evet ya macidecim aynı durumdayız sabır diyelim geçicek
biz primanın 4 numarasını kullanıyoruz
Bu benim aksattığım bir konu malesef...bende günde 2 defa uyutuyorum ve tabii ayakta sallayarak uyuyor bazen 1 kere bile uyudugu oluyo ama ozamanda huysuz oluyo ve hala emiyoruz bende bişey sorim kızlar size diş temizligini nası yapıyorsunuz
Gece bizde de aynı, ya 2 ya da 3 kez uyanıyor, ve düşüncem şu ki bizim yatağımıza gelmek için uyanıyor,canım rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin utku için iyi olmuş erkek olması evde arkadaş aramaz hayırlısı olsun canım
mrb canım ben hala emziriyorum ne zamana kadar onu bilmiyorum bende gündüz 2 defa uyutuyorum hamak salıncakta sallanarak uyuyor yarın saat sallıyorum 1saat uyuyor öğlen 1 saat akşam üzeride 1-1,5 saat uyuyor gecemiz hala çok kötü karnı tok olsa bile emzik niyetine meme emiyor çok sık uyanıyor kabus gibi geçiyor gecemiz...
bi sey daha soriim sizin bebisleriniz kac numara bez kullaniyo ve hangi marka bez kullaniyosunuz????
kızlar regl 4 gün gecikti, bu güne kadar 1-2 gün gecikirdi ya da erken olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?