2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

canım 18.hafta bitecek inşaallah.
çok saol canım,utku zaten günde 2 kereden fazla uyumuyor,ben de akşam üzeri uyutmuyorum,bi sabah uyuyor bazen de öğleden sonra.

teşekkürler canım,inşallash en kısa süürede düzene girer uykuları bebişlerin

ay cok tatli olmustur o haliylebenim kizim hasta oksuruyo maalesef kizlar ilac disinda onericeniz bi sey var mi?????

Canım hoşgeldin Eylül analarına
Ben oğluma antibiyotik hiç kullanmadım.Öksürdüğünde de keçiboynuzu pekmezinin içine karabiber karıştırıp verdim, gribi içinde ballı limon verdim.Benim yakışıklıda çok işe yaradı.Geçmiş olsun bebişine canım

cnm pekmez iiçir içiyosa.özellikle keçiboynuzu pekmezi.benim kızıma iyi geldi.

ne kadar icirmeliyim.bi de suya katarak mi iciriyim?

ne kadar icirmeliyim.bi de suya katarak mi iciriyim?

Bi çay kaşığı pekmezin içine koyabileceğin kadar karabiber koy (dilimin ucu ile kontrol ediyorum ben.Kendim içemeyeceğim şeyi ona vermem) öyle direkt ağzına ver.Arkasından da hemen su içir.Ben günde 2 çay kaşığı pekmezi böyle verdim, 2 3 gün içinde geçti öksürüğü.Eşim pek hoşlanmaz böyle yöntemlerden ama o bile işe yaradığını görünce en ufak belirtide hadi bal-limon veya pekmez verelim der oldu
Limona gelince bi çay kaşığı limona 8 9 damla limon damlat iyice karıştır, direkt ağzına ver.Hopp bunun da arkasından su.Bunu da günde 2 defa verdim.
Bunlar kesin işe yarar demiyorum ama bizde yarıyo

cok tesekkur ederim.denicem

canım benim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.birlikte büyüycekler ne güzel hem kardeş hem arkadaş :)
bende sallayarak uyutuyorum mümkün değil tek başına bıraksamda uyumuyor gece 1-2 sefer kalkıyor tekrar sallıyım yatağına yatırıyorum gündüzde 1 kere uyuyor. ben idare edebilirim böyle bi süre daha ama karnın büyüdükçe senin için zorlaşıcak. diğer anneler yardıncı olabilicektir eminim bende senin gibi uyutabildipim için bişey diyemiyorum

Utkumuz hayırlı olsun ikinci oğlun,
Bardak ve uyutma meselesi için ben de yazayım bir iki şey;
bardaktan kendi kendine su içemiyor, ama benim yardımımla içebiliyor. Kendi saplı bardağıyla hayli hayli içiyor.
Uykusu bizimkinin de zor. Ayakta sallanarak uyuyor. Günde iki kere uyutıuyoruz ama sanırım yakında bire indireceğiz.
Sizler kaç kere uyutuyorsunuz?
Ve kimler hala emziriyor?

bende günde 2 defa uyutuyorum ve tabii ayakta sallayarak uyuyor bazen 1 kere bile uyudugu oluyo ama ozamanda huysuz oluyo ve hala emiyoruz bende bişey sorim kızlar size diş temizligini nası yapıyorsunuz

bende günde 2 defa uyutuyorum ve tabii ayakta sallayarak uyuyor bazen 1 kere bile uyudugu oluyo ama ozamanda huysuz oluyo ve hala emiyoruz bende bişey sorim kızlar size diş temizligini nası yapıyorsunuz

bizimki de gunduz bi kere uyuyo 2 saat.bu aralar uykusu cok kotu gunduz uyumuyo gece 02.00 falan uyuyo cok yoruluyorum onu uyutana kadar
ben dis temizliyini daha 10 tane disi oldugu icin parmagimla yapiyorum simdilik

Uykusu bizimkinin de zor. Ayakta sallanarak uyuyor. Günde iki kere uyutıuyoruz ama sanırım yakında bire indireceğiz.
Sizler kaç kere uyutuyorsunuz?Ve kimler hala emziriyor?
Ben oğlumu gün içinde 1 defa uyutuyorum 2 gibi uyuyo.2 saat.Emzirerek uyutuyorum.Kendi başına uykuya dalamıyo, öğretemedim ne yazıkki2 yaşına kadar da emzirmeye devam inşallah

bende bişey sorim kızlar size diş temizligini nası yapıyorsunuz
tülbenti parmağıma sarıyorum, ıslatıp dişleri iç dış siliyorum.

canım rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin utku için iyi olmuş erkek olması evde arkadaş aramaz hayırlısı olsun canım
mrb canım ben hala emziriyorum ne zamana kadar onu bilmiyorum bende gündüz 2 defa uyutuyorum hamak salıncakta sallanarak uyuyor yarın saat sallıyorum 1saat uyuyor öğlen 1 saat akşam üzeride 1-1,5 saat uyuyor gecemiz hala çok kötü karnı tok olsa bile emzik niyetine meme emiyor çok sık uyanıyor kabus gibi geçiyor gecemiz...

bi sey daha soriim sizin bebisleriniz kac numara bez kullaniyo ve hangi marka bez kullaniyosunuz????

Son düzenleme:
bizim kızda aynı çorba yiyor üstüne emziriyorumm öyle yatırıyorum 1 saat anca uyuyor gecede agzından meme çıkmıyor artık sırt üstü yatmayıı özlemiş durumdayım
bi sey daha soriim sizin bebisleriniz kac numara bez kullaniyo ve hangi marka bez kullaniyosunuz????

biz primanın 4 numarasını kullanıyoruz

AZERİN bu arada kızın çok tatlı maşallah Allah bagışlasın o yanaklarını ısırmak geldi içimden

prima premium care kullanıyorum 5 numaraya yeni geçtik

Bu benim aksattığım bir konu malesef...

Gece bizde de aynı, ya 2 ya da 3 kez uyanıyor, ve düşüncem şu ki bizim yatağımıza gelmek için uyanıyor,

Biz prima 4+ kullanıyoruz. 5 numaraya geçebiliriz yakın zamanda.

kızlar regl 4 gün gecikti, bu güne kadar 1-2 gün gecikirdi ya da erken olurdu.

merhaba kızlar uyku düzeni maalesef bizdede sorun hala ortamızda yatıyo sabaha kadar memeye yapışık tabi ( gündüz uyuturkende ya sallıyoruz yada meme
bizim baya dişimiz olduğu için herşeyi yiyebiliyo artık hatta fındık badem bile çiğneyerek yiyebiliyo kahvaltıda pekmezli su yapıyorum hergün yavrum çay zannedip içiyo meyvesuyu içse ama içmiyo işte elinde yemeyi seviyo meyveyi sizler ne veriyosunuz kahvaltıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…