2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

teşekkürler canım tuvalet eğitimini ben de henüz pek araştırmadım ama dediğin gibi bezsiz bırakıp ıslaklığı hissetmesi gerektiğini ben de duymuştum..
daha geleli 2 gün oldu pek ortam falan yok henüz, burada herkes ingilizce biliyor nufusun %80i yabancı olduğu için hiç yabancı yerine konmuyorsun :) ama konuşulan ingilizce o kadar aksağanlı ki anlamak çok zor.. ingilizceden çok hitgilizce gibi iklimse bugün son 5 yılın en kötü havasıymış fırtınalı bir hava vardı ve yolda yürünmez haldeydi çünkü gözümüze ağzımıza hep kum kaçtı.. zaten sis gibi kum taneleri havada asılı kamış.. ama yinede 20 derece civarı.. dondurucu bi soğuk yok..

Biz de sıfırın üzerine çıkamıyoruz... Çıkınca sıcak basıyor artık Alıştık öyle soğuğa...
Bu arada hitgilizceni geliştirebilmen güzel olacak.... Belki ilerleyen yıllarda biz de gideriz görev için... Eşim diyor bazı kelimeleri ingilizce söyleyelim de ingilizce de öğrensin öğlumuz... Anası biliyor sanki de danası da bilecek...

mrb kızlar bugün itibariyle emzirmeyi bırakıyorum.gündüz işten gelince saat 13 te emzirdim sonra daha emzirmedim.gecede 1 kez emzirecem ilk gece olduğu için.
bırakmaya karar verdim çünkü yanında olduğum her an sürekli emmek istiyordu.yer-zaman-mekan farketmiyo.günde 15 kez emmeye başladı.gecede yarım saatte bir uyanıyor.bakalım nasıl geçecek.gündüz korktuğum gibi olmadı.yara bandı yapıştırıp üstünü siyaha boyadım.bööö dedim hoşuna gitti emmek istemedi.arada bir açıp baktı .akşam babasıyla gezdirdik oylanasın diye.kraker aldım atıştırmalık.
ama gece çok korkuyorum ya uyumazsa sabaha kadar yada çok ağlarsa naparım.benim için dua edin.gelişmeleri yazarım.iyi geceler herkesin bebeğine sağlıklı günler.

Kızlar nerelerdesiniz????????????
evet ya nerdesinizzzzzzz
oooooo süper iş için bile olsa değişik yerler görmek güzel bizim içinde gezin

hadi bakalım kolay gelsin canım bizde aynı durumdayız çok sık emmek istiyor ama ben çok kararsızım 2yaşına kadar emzirsem diye dşünüyorum 1,5 yıl sabrettim bikaç aydaha dayanabilirim sanırım geceleri aynı sizin gibi yarım saatte bir emmek istiyor hiç uyumuyor benide uyutmuyor
sen dene bakalım sonuçları anlat kolay oldumu

canım allah kolaylık versin belki kalktığında biberon falan versen geçiş dönemi daha kolay olur.. en fazla 2-3 gün sıkıntı yaşarsın..

Kızlar dün gece bir kez emzirdim,kızım fazla ağlaması ama gece üçten sonra uyuması hiç.benim göğüsler doldu çok acıdı okulda.eve gelince sagdim biraz.5 saatte bir sagacagim birkaç gün.sonra daha uzuycak bu aralıkları,sagmasam açısına dayanamazdim.p

Canım kolay gelsin sana,
Ben de hala emziriyorum ama gün de 2- 3 kere atıştırmalık... Acaba ben de böyle bıraktırma sorunu yaşarmıyım? Tırstım açıkcası :26:
Yavaş yavaş kesmelisin, bence iyi gidiyorsun...

hadi kolay gelsin bakalım bizde aynı durumdayız sürekli meme agzında olsa hiç şikayetçi deil bizimki ama ben yaza düşünüyorum bakalım bikaç ay sabretcem artık

Burası biraz hareketlenmiş hep bakıp bakıp çıkıyordum şimdi kimse gelmezse yazın kimse uğramaz herhalde unutmayalım burayı arkadaşlar.
Canım kolay gelsin ne yaptın alıştı mı kızın? inşallah bir an önce alışır onlar için çok zor bir dönem. biz ne yapacagız nasıl keseceğim hiç bir fikrim yok ve o günden çok korkuyorum bu süreçte yaşadıklarınızı bize de anlat canım

slm anneler oğlum 18aylık oldu ve memeye yanı bana oyle bı düşkün ki anlatamam ..sürekli emmek istiyor. 20 yada25 dk aralarla gelip yapışıyor bişey olmasada orada durmak istiyor gece gündüz farketmıyor ama bu durum benım gecemıde gunduzumude zehir ediyor artık bende bıraktırmayı dusundum işin oğlum kısmını hallederımama benım kendım ve göğüslerim hakkında neler yapmam lazım sütün artık gelmemesi için..cok ağrı sızı oluyormu ve pompayla cekmek zorunda kaldınız mı tecrübelilermutlaka vardır fikirlerinizi bekliyorum...

huhukımse yokmu arkadaslartam okumadım yukarıyıama sanırım bırı kesmış emzirmeyi ..çok sorun yasadınmı arkadasım ağrın sızın oldu mu..

Yazmam bir şey ifade etmeyecek ama, benim fikrim yok canım bu konuyla ilgili, en azından cevaplamış olayım dedim...
Bu arada benim sütüm çok az,
Sanıyorum ki birden kestiremezsin tatlım, önce azaltmalı, sonra iyice azaltmalısın, bu sırada da senin de sütün giderek azalacak, ve kesilecektir...

ben de senin gibi düşünüyorum canım bir anda kesmek hem çocuga hem anneye pek iyi olmaz sanki

Her ne kadar önemsiz bir gün olsa da benim için, kutlu olsun hepimize...

slm millet bugün itibariyle memeden kesmek zorunda kaldım kızımı şeker çıktı bende ilaç kullanmam gerekiyo nası geçicek bakalım ne yalan söylim korkuyorumm :18:işallah kolay atlatırız

Geçmiş olsun tatlım, merak etme geçer... Moralini yüksek tut sen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…