2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

Merhaba kızlar!...
Görüşmeyeli iyisinizdir umarım.
Cnm kız kardeşimde okulöncesi öğretmeni kreş işini konuştuk abla 3 yaşta bile verme dedi. 36 -48 ay arasına girdi bu sene çok ağlıyolar çok üzülüyolar oyun paylaşma yok hiç gereği yok sadece 4-5 yaşlarında ver 2 sene gitsin kreşe sonrada okul diyo. o yüzden 2 yıl daha babannedeyiz. Gerçi kayınvaldem kültürlü kadın ben onun ilgilenmesinde bi sakınca görmüyorum çok üstüne düşmüyo peşinde koşmuyo yesin içsin diye bol bol gezmelere götürüyo geziyolar bol bol. Oğlum sosyal olur diye bende sıkıntı görmüyorum. bende vermeyeceğim kreşe evde takılsın zaten ömrü okullarda gececek. Ama tabi zaruriyse yapcak bişey yok. ama kayınvaldenler bakabilirse baksınlar bence benim annemde çalışıyordu ve babannem baktı bizlere çok özeldir babannem benim için. Bambaşkadır o. Benim oğlumda babanne dede sevgisiyle büyüsün. Dedesiyle parka gitsin babannesiyle gezsin. Onlar büyütsün istiyorum. Ama tabi kreşede gönderilebilir.

Konuşma konusunda oğlumda artık aştı kendini neredeyse sohbet ediyo bizimle 4 cümleye başladı artık bi kaç haftadır. Geçen annesi deni tok seviyosun dedi.
Ama taklit eder gibi konuşuyo. Su istiyomusun diye sorunca su istiyosun diyo. Mi li sorulara mi yi atıp cevap veriyo. anne otursun mu? anne otursun. Anne sürsün. gibi. Bi de oğlum benim araba kullanmamdan hoşlanmıyo. Baba sürsün diyo.
Bazen bize gülmekten geçiriyo.
Araba delisi sürekli araba anahtarlarını alıp araba sürmek istiyo ama gerçek araba :))))

kızlar nerdesiniz bakıyorum bakıyorum çıkıyorum kimse uğramıyor artık. yoksa herkes benim gibi mi yapıyor? aslında hepimiz burdayız ama kimse birşey yazmadığı için hiç kimse yok gibi :) enteresan:44:

canım bende bakınıp geri çıkıyorum hiç kimse olmuyor artık :44:

kızlar bende 2010 eylül annesıyım cocuklarınız kilosu nasıl benım oglum 14 kılo ama artık hıc bısey yemıyo nerdeyse benım bıraziçimi rahatlatırmısınız kafama cok takıyorum zayıflıyo dıye

canım bende bakınıp geri çıkıyorum hiç kimse olmuyor artık :44:

bebekler büyüdü yaramazlıklarda büyüdü nette dolaşmaya vakit olmuyor

hoşgeldin aramıza benim oğlum 11,5 kilo seninki yeni başlamış yememeye benim ki aylardır yemiyor alıştım artık kafaya takmaya gerek yok kilosu iyi bence bebeğinin sağlıklı olsunlarda ilerde kilo alırlar

tesekkur ederım benımkı emmek yüzünden yemeklere bakmıyor sanırım üzüiüyorum yınede gecer sanırım saol

merhaba canım hoşgeldin :) bence gayet güzel bebeğinin kilosu. benimki 11 kilo 1 yaşından sonra yememeye başladı çok uğraştım 1 ay önce mmeyi bıraktık çok şükür daha iyi şu anda

saol bende kıyamıyorum hiç süt içmiyor bari iki yasına kadar emsin diyorum acaba memeden kessem yemek yermi acaba

hoşgeldin aramıza biz emmeyi 15 aylıkken biraktık şimdi kilosu 11800 seninki yine iyimiş yani

Kızlar mrb. Oğlumda 5 ay önce ileri derecede kansızlık çıktı. 5 aydır kan ilacı kullanıyoruz ve bu süre bana çok uzun geldi bugün kanını ölçtürdük ama halen normalin altında. Siz kan ilacı kullanıyor musunuz düzenli olarak? 4. Ayda dr vermişti bize de ama kabız oldu ve veremedim ilacı bıraktık, daha sonra 1,5 yaşında bir yerden patlak verdi işte ağzında anormal yaralar falan çıktı. Düzenli olarak kullanmadık ilacı o yüzden mi bu derece ilerledi ki diyorum. Bana yardım edin siz nasıl kullanıyorsunuz demir takviyesini ya da kullanıyor musunuz? Ne kadar süre kullanmak lazım? Ben 3 ay yeterli diye biliyorum ama biz 5 ay kullandık hala oğlumun kan değerleri normal değerlerin altında

slm kızlar ,uzuuuuun süredir yazamıyorum bizim bebiş doğdu kayra bey.utku kıskançlıklar yaşıyor.pek vakit bulamıyorum o yüzzden.utkunun pek iştahı yok sıcaklardan sanırım.su içerek yaşıyor resmen.12 kilo geliyor.şekerdelisi utkunun sadece 1 yaşındayken kan ddeğerleriene baktırmıştyık normaldi,sonra hiç baktırmadık ama bana da uzun bi süreç gibi geldi 5 ay ilaç kullanmak.kırmızı et tükettir sürekli,kuru üzüm.

çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm ben uzun bi dönem kullandım kan ilacını 20 aylıkken ilacımız bitti tekrar almadım kan değerlerinede baktırmıştım normaldi şurup şeklinde olan bi ilaç kullanmıştım adını unuttum tadı ve kokusu güzeldi en kısa sürede düzelir inş.

canım gözünüz aydın faceden takip ediyorum biraz zor olacak ama daha sonra rahat edersin iki erkek yaşlarıda yakın çok iyi yaptın bence mehmet sercan'da hiç bişey yemiyor 11,5 kiloyuz uykumuzda hala düzensiz hareketde çok olunca hiç kilo almıyor

Canım çok geçmiş olsun,
Biz hiç kullanmadık kan ilacı, yan etkileri yüzünden kullanmak istemed,m daha bebekken. Sonra bir iki denedik farklı vers,yonlar ama istemedi hiç. Kan testi de yaptırmadım hiç. Bir belirtisini de görmedim.
İlacı ne kadar süre kullanmak lazım hiç bilmiyorum inan. Bunu doktordan ziyade eczacılar bilebilir. Doktor teşhisi koymuş. Sen bir eczacıya danış güzelce. Demir içeriği zengin gıdalardan yedir bol bol. Sabahları aç karna harnup pekmezi olabilir mesela. Ama dikkat et demir içerikli besinleri süt ürünleriyle birlikte kullanma. Hiç bir etkisi olmaz, vücut tarafından emilemez.

Hayırlı olsun bebeğiniz. Güle güle sağlıkla büyütün. Bizim Leventimiz öyle afacan ki ikinci çocuğu düşünemiyoruz bile. Babası da benimle hemfikir.

Ben d egiremiyorum artık pek. Zaten sürekli seyehat halindeyiz. KAastan tayin gördü eşim İstanbula. Ben de eş özründen tayin isteyeceğim haftaya. Evimiz paket halinde Karsta duruyor. Biz de otelde kalıyoruz ne zamandır. Ev yok yurt yok. Öyle kıymetli birşeymiş ki ev onu anladım.

slm kızlar şekerdelisi çok geçmiş olsun bende hiç kansızlık konusunda bişey yaşamadım ama işallahda yaşamam çünkü benim kız sadece sütle yaşıyo belliki herkes bi sorun yaşıyo yemekle alakalı peki uykuları nası biz hala geceleri 3 defa kalkıp süt içiyoruz ve geri uyuyoruz bazende ayagımda sallıyorum

sağolun kızlar cevaplarınız için teşekkürler, ilaç verdiğim için kuru siyah üzüm falan pek vermiyordum ama yine başladım vermeye. ayeser canım süt ürünleriyle vermemeye çok dikkat ediyorum bakalım ne zaman normale dönecek.
leyla canım çok güzel görünüyor senin oğlanlar Rabbim bağışlasın, en fazla 1 sene sabret sonrası çok güzel olacak inşallah. ablamın iki kızı var aynı seninkiler gibi yaş farkı çok az arkadaş gibiler çok imreniyorum inan

benım oglumun adıda kayra cok hareketlı ve huysuz bı cocuk ben ev hanımıyım oglum hala emıyo sırf o memeden kesmeyım dıye ıkıncı cocuk dusunmedım sana imrendım nasıl cesaret ettın bız daha yenı gecelerı uyumaya basladık bu arada allah analı babalı büyütsün bebişini

ben ogluma içiremedim hiç bir kan demir ilacını 1 yaşında pes edip bıraktım benım oglum o tatlı olan calpol bile içmiyor bişeye katıp verıyorum doktorum marny junor dıye bı ilaç önerdı içinde tüm vitamınler var onuda sorup meyve suyuna ya da kaşık mamasına katıp veriyorum birinci kutuyu dün bitirdık gecen ay 13.200 oglum bu ay 14.050 olmus hiç bişey yemiyodu sadece su ama ben bu ilacın etkini gordum kan degeride yukselmıs tavsiye ederim gecmişolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…