Merhaba canım, sorunu yeni görüp cevaplıyorum kusura bakma,
Çalıştığım için kreşe vereceğim.Bir yıl kadar babannesi baktı, artık o baksın istemiyorum. Bakıcıyla evde vakit geçirmesindense kreşte yaşıtlarıyla ve eğitimli kişilerle vakit geçirsin istiyorum. Böylesinin daha güvenli olacağını düşünüyorum. Hatta evimizin nerede olacağı belli olduğu için kreşi de az çok belirledik.
Tuvalet eğitimi nasıl gidiyor kızlar. Ben temmuzun ikinci yarısında iyice eğileceğim bu konuya. Lazımlığa sıcak bakmıyordum hiç , ama bu lazımlık gerçekten lazım galiba. :26: sık sık tuvalete götürüyorum ama tık yok...
semrensu şu konuya da bir göz at istersen...
http://www.kadinlarkulubu.com/bakici-kres/517556-oglumu-krese-vermek-icin-erken.html
kızlar nerdesiniz bakıyorum bakıyorum çıkıyorum kimse uğramıyor artık. yoksa herkes benim gibi mi yapıyor? aslında hepimiz burdayız ama kimse birşey yazmadığı için hiç kimse yok gibi :) enteresan:44:
kızlar nerdesiniz bakıyorum bakıyorum çıkıyorum kimse uğramıyor artık. yoksa herkes benim gibi mi yapıyor? aslında hepimiz burdayız ama kimse birşey yazmadığı için hiç kimse yok gibi :) enteresan:44:
canım bende bakınıp geri çıkıyorum hiç kimse olmuyor artık :44:
kızlar bende 2010 eylül annesıyım cocuklarınız kilosu nasıl benım oglum 14 kılo ama artık hıc bısey yemıyo nerdeyse benım bıraziçimi rahatlatırmısınız kafama cok takıyorum zayıflıyo dıye
kızlar bende 2010 eylül annesıyım cocuklarınız kilosu nasıl benım oglum 14 kılo ama artık hıc bısey yemıyo nerdeyse benım bıraziçimi rahatlatırmısınız kafama cok takıyorum zayıflıyo dıye
çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm ben uzun bi dönem kullandım kan ilacını 20 aylıkken ilacımız bitti tekrar almadım kan değerlerinede baktırmıştım normaldi şurup şeklinde olan bi ilaç kullanmıştım adını unuttum tadı ve kokusu güzeldi en kısa sürede düzelir inş.Kızlar mrb. Oğlumda 5 ay önce ileri derecede kansızlık çıktı. 5 aydır kan ilacı kullanıyoruz ve bu süre bana çok uzun geldi bugün kanını ölçtürdük ama halen normalin altında. Siz kan ilacı kullanıyor musunuz düzenli olarak? 4. Ayda dr vermişti bize de ama kabız oldu ve veremedim ilacı bıraktık, daha sonra 1,5 yaşında bir yerden patlak verdi işte ağzında anormal yaralar falan çıktı. Düzenli olarak kullanmadık ilacı o yüzden mi bu derece ilerledi ki diyorum. Bana yardım edin siz nasıl kullanıyorsunuz demir takviyesini ya da kullanıyor musunuz? Ne kadar süre kullanmak lazım? Ben 3 ay yeterli diye biliyorum ama biz 5 ay kullandık hala oğlumun kan değerleri normal değerlerin altında
slm kızlar ,uzuuuuun süredir yazamıyorum bizim bebiş doğdu kayra bey.utku kıskançlıklar yaşıyor.pek vakit bulamıyorum o yüzzden.utkunun pek iştahı yok sıcaklardan sanırım.su içerek yaşıyor resmen.12 kilo geliyor.şekerdelisi utkunun sadece 1 yaşındayken kan ddeğerleriene baktırmıştyık normaldi,sonra hiç baktırmadık ama bana da uzun bi süreç gibi geldi 5 ay ilaç kullanmak.kırmızı et tükettir sürekli,kuru üzüm.
Canım çok geçmiş olsun,Kızlar mrb. Oğlumda 5 ay önce ileri derecede kansızlık çıktı. 5 aydır kan ilacı kullanıyoruz ve bu süre bana çok uzun geldi bugün kanını ölçtürdük ama halen normalin altında. Siz kan ilacı kullanıyor musunuz düzenli olarak? 4. Ayda dr vermişti bize de ama kabız oldu ve veremedim ilacı bıraktık, daha sonra 1,5 yaşında bir yerden patlak verdi işte ağzında anormal yaralar falan çıktı. Düzenli olarak kullanmadık ilacı o yüzden mi bu derece ilerledi ki diyorum. Bana yardım edin siz nasıl kullanıyorsunuz demir takviyesini ya da kullanıyor musunuz? Ne kadar süre kullanmak lazım? Ben 3 ay yeterli diye biliyorum ama biz 5 ay kullandık hala oğlumun kan değerleri normal değerlerin altında
slm kızlar ,uzuuuuun süredir yazamıyorum bizim bebiş doğdu kayra bey.utku kıskançlıklar yaşıyor.pek vakit bulamıyorum o yüzzden.utkunun pek iştahı yok sıcaklardan sanırım.su içerek yaşıyor resmen.12 kilo geliyor.şekerdelisi utkunun sadece 1 yaşındayken kan ddeğerleriene baktırmıştyık normaldi,sonra hiç baktırmadık ama bana da uzun bi süreç gibi geldi 5 ay ilaç kullanmak.kırmızı et tükettir sürekli,kuru üzüm.
çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm ben uzun bi dönem kullandım kan ilacını 20 aylıkken ilacımız bitti tekrar almadım kan değerlerinede baktırmıştım normaldi şurup şeklinde olan bi ilaç kullanmıştım adını unuttum tadı ve kokusu güzeldi en kısa sürede düzelir inş.
canım gözünüz aydın faceden takip ediyorum biraz zor olacak ama daha sonra rahat edersin iki erkek yaşlarıda yakın çok iyi yaptın bence mehmet sercan'da hiç bişey yemiyor 11,5 kiloyuz uykumuzda hala düzensiz hareketde çok olunca hiç kilo almıyor
Canım çok geçmiş olsun,
Biz hiç kullanmadık kan ilacı, yan etkileri yüzünden kullanmak istemed,m daha bebekken. Sonra bir iki denedik farklı vers,yonlar ama istemedi hiç. Kan testi de yaptırmadım hiç. Bir belirtisini de görmedim.
İlacı ne kadar süre kullanmak lazım hiç bilmiyorum inan. Bunu doktordan ziyade eczacılar bilebilir. Doktor teşhisi koymuş. Sen bir eczacıya danış güzelce. Demir içeriği zengin gıdalardan yedir bol bol. Sabahları aç karna harnup pekmezi olabilir mesela. Ama dikkat et demir içerikli besinleri süt ürünleriyle birlikte kullanma. Hiç bir etkisi olmaz, vücut tarafından emilemez.
Hayırlı olsun bebeğiniz. Güle güle sağlıkla büyütün. Bizim Leventimiz öyle afacan ki ikinci çocuğu düşünemiyoruz bile. Babası da benimle hemfikir.
Ben d egiremiyorum artık pek. Zaten sürekli seyehat halindeyiz. KAastan tayin gördü eşim İstanbula. Ben de eş özründen tayin isteyeceğim haftaya. Evimiz paket halinde Karsta duruyor. Biz de otelde kalıyoruz ne zamandır. Ev yok yurt yok. Öyle kıymetli birşeymiş ki ev onu anladım.
slm kızlar şekerdelisi çok geçmiş olsun bende hiç kansızlık konusunda bişey yaşamadım ama işallahda yaşamam çünkü benim kız sadece sütle yaşıyobelliki herkes bi sorun yaşıyo yemekle alakalı peki uykuları nası biz hala geceleri 3 defa kalkıp süt içiyoruz ve geri uyuyoruz bazende ayagımda sallıyorum
Kızlar mrb. Oğlumda 5 ay önce ileri derecede kansızlık çıktı. 5 aydır kan ilacı kullanıyoruz ve bu süre bana çok uzun geldi bugün kanını ölçtürdük ama halen normalin altında. Siz kan ilacı kullanıyor musunuz düzenli olarak? 4. Ayda dr vermişti bize de ama kabız oldu ve veremedim ilacı bıraktık, daha sonra 1,5 yaşında bir yerden patlak verdi işte ağzında anormal yaralar falan çıktı. Düzenli olarak kullanmadık ilacı o yüzden mi bu derece ilerledi ki diyorum. Bana yardım edin siz nasıl kullanıyorsunuz demir takviyesini ya da kullanıyor musunuz? Ne kadar süre kullanmak lazım? Ben 3 ay yeterli diye biliyorum ama biz 5 ay kullandık hala oğlumun kan değerleri normal değerlerin altında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?