havanın güzel olduğunu utku bile biliyor,güneşli günlerde uyumuyor bir türlü,en sonunda çıkarıyorum biraz,yaz aylarında içeri girmek istemeyecek heraldeyazın denize götürmeyi çok istiyorum utkuyu
bizde hava güzel diye dışarı çıktık mehmet alp yoruldu galiba çok erken uyudu gece nöbet tutturmaz inşallah , ben çok istiyorum oğlum denize girsin, bakalım eşimin askerlik dönüşü inşallah planlıyoruz o işe başlamadan bir tatil yapalım:82:
hem de ankaraya geldim babamların peşine düşüp :)) oğluma diş buğdayı yaptık hafta sonu çok güzeldi bugünde babamızı bırakıp ankaraya kaçtık.. o kadar şikayet ettimadamcağızdan ayrılırken bir zoruma gittiiiiiiama iyi oldu bu arada havalar bozdu gene şansımaa
hem de ankaraya geldim babamların peşine düşüp :)) oğluma diş buğdayı yaptık hafta sonu çok güzeldi bugünde babamızı bırakıp ankaraya kaçtık.. o kadar şikayet ettimadamcağızdan ayrılırken bir zoruma gittiiiiiiama iyi oldu bu arada havalar bozdu gene şansımaa
kızlar bebek bakım çantası almayı duşünüyorum ben dogumdan once 5 lı setlerden almıstım onu kullanıyordum sımdı guzel bır canta almayı dusunuyorum kullanan yada onerısı olan var mı?
ne güzel gez bakalım ankarada değişiklik olur senin ve oğlun için, bende havalar ısınsın diye bekliyorum nisan 1 gibi bilet almayı düşünüyorum inşallah,mehmet alp biraz kalabalık ortama girsin çocuk babası ve beni görüyor sadece
canım ben kocaman normal bir çanta aldım hem şık hem kullanışlı bilgin olsun istedim
hoşgeldin canımbende istiyorum valla ortam değişikliği,çok ihtiyacım var,ev beni sıkıyor artık,keşke annemler felan başka şehirde olsalarmış diyorum bazen.bana da gezecek yer çıkardı eşimden ayrı kalmak ta iyi olacak bana bu aralar,fazla takmaya başladım adamcağıza
ayy biz o dönem buralarda olabiliriz görüşelim mutlaka meltem878 de burdaydı buluşalım bebişlerle
ne güzel gez ankarada,senin ve oğlun için değişiklik olur ,ben de nisan 1 gibi bilet alacam inşallah mehmet alp babası ve beni görüyor sadece sıkılmıştır çocuk yoksa benim sıkıldığımdan gitmiyoruz yani
kızlar size iyi geceler ben yatayım mehmet alp gece uyutmayabilir beni:79:
evet ben de oturduğuna kalktığına herşeyine kızıyordumyazık şimdi de özledim galibaa
ben de özlemek istiyorum,2-3 gün annemlere gitsem gelir sürekli yine gıcık olurumsenin için iyi olur özlemek,dayan biraz
evet havalarda güzel olsa da gezesem keşke yoksa eve tıkılınca bunalıyorum.gündüzleri bizde kimse olmaz hepsi çalışıyor bizimkilerin gene bebemle yalnız oturuyoruz
düzelir inşallah,ne kadar süre kalacaksınız?
canım 15 gün kalırım diye planladım ama hayırlısı bir de annemlerin ev bizim evden nerdeyse 6-7 derece daha soğuk tedirgin oluyorum biraz :18: biraz geçmişe baktım fazla bişey konuşmamışsınız sevindim. harpynin kurabiye tarifini aldım. senin kv de yapmış gene yapacağını Allah sabır versin canım sana. uyuz mudur nedir çok sinir oldum ya
aman canım dikkat et bebişe,sonra babası demesin oğlumu hasta ettin diye:)ben de deneyecem harpynin tarifini.ben artık katlanamaz hale geldim o kadına.sinirlerimi bozuyor hepneyse canım benim dana kıpırdanmaya başladı,uyanması yakındır.görüşürüz,iyi tatiller sana,iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?