2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

günaydınnnn
bizim haftasonumuz güzel geçti ,havaların ısınmasını fırsat bilip gezdik

günaydın fıstıklar neredesiniz bakalım? haydi herkes işinin başına.. :82: pamuk eller klavyeye hafta sonu bittiiii... :126:

Evet canım bitti hafta sonu maşallah gezmişsiniz bizde çıktık dışarı hafta sonu burada güneş çok güzeldi

utkumuz geçmiş olsun canı nasıl oldu bebişin? umarım hasta olmaz. eğer huysuzluğu çoksa doktorunu ara bence.. yazık bebiş ağrısı vardemekki :105:
bu arada ben demir damlasını sabah uyanır uyanmaz veriyorum.. aç olduğu için kaşığı görünce ağzını açıyordu bu sabah yutmadı numaramı.. ben de diş kaşıyıcısını uzattım ağzına götürürken tıkıverdim ama bizimki biraz saftirik sizinkiler bu numaralara gelmeyebilir

havanın güzel olduğunu utku bile biliyor,güneşli günlerde uyumuyor bir türlü,en sonunda çıkarıyorum biraz,yaz aylarında içeri girmek istemeyecek heralde yazın denize götürmeyi çok istiyorum utkuyu

yaa bende çok isityorum.. nisan gibi kıbrısa girmeyi düşünüyorum ama kıbrıs bile denize girecek gibi olmaz nisanda.. :44:

canım süpersin walla inşallah havalar düzelir de gezersiniz bol bol darısı başımıza artık allah hepimize birer kaçamak fırsatı versin inşallah

Evet canım bitti hafta sonu maşallah gezmişsiniz bizde çıktık dışarı hafta sonu burada güneş çok güzeldi

burası çok güzel değildi hatta bayağı serindi özellikle bizim semt acayip sisliydi korku filmi gibi :83::83::83: oğlumu anneme bırakıp 1-2 saat gezdik ama oğlum durmamış.. çok huysuz oluyor başka bi yere gidince.. uyutamıyorum bir türlü

Son düzenleme:

kim geldi yaw :44: çay felan verseydin yazık..

Son düzenleme:
slm kızlar tatlı danalar konuşturmuyor galiba en azından benimki kucağımda kımıldanıyor. bitli:95: ya kızlar portatif mama sandalyeleri varmıdır?

slm kızlar tatlı danalar konuşturmuyor galiba en azından benimki kucağımda kımıldanıyor. bitli:95: ya kızlar portatif mama sandalyeleri varmıdır?

benim danayı şimdi uyutabildim biraz uyur inşallah,bilmiyorum ki canım var mıdır portatif olanları :44:

MERHABA CANIM BEN ALDIM CHİCCONUN SANDALYE ÜSTÜNE MONTE EDİLEBİLENİ..HEM YERDE YEDİREBILIYORSUN HEM DE SANDALYEDE..AMA BIZ GENELDE BIZ SOFRAYA OTURUNCA AGLAYAN OĞLUMUZU AVUTMAK İÇİNKULLANIYORUZ..ODA BIZLE OTURUYOR ETRAFI DEŞİYOR75 TL YE ALDIK AYNI TARZDA FİSHERPRİZENİN DE VARICIN
Bebek arabas, Mama sandalyesi, Bebek oto koltuu | rnn Byk Resmi
CHİCCONUNKINI BULAMADIM CANIM YENI BIR URUN CUNKU..CANTA SEKLINDE KATLANABILIYOR...

biz debunun aynısını annemlere aldık geçen gün.. bizimki bir mutlu oldu bir mutlu oldu size anlatamam.. o üzerindeki oyuncaklar çokhoşuna gitti. hiç kalkmak istemedi. sonra oyuncakları çıkartıp mamasını yedirdik gayet güzel yedi o keyifle eğer ihtiyacınız varsa mutlaka alın derim.. ben ikisini de gördüm bu chicconunkinden çok daha güzel ve kaliteli duruyor..

Mr. Party Mama Sandalyesi

bu arada biz e-bebekten 100 tlye aldık..

selam kızlar herkesin haftasonu güzel geçmiş benim ki hariçevden biryere çıkmadık heee ben markete çıktım okadar bide benim dana sürekli aglamaklıydı ya büyüdükçe düzene girmiyo bunlar tamamen sapıtıyolar of of

:44: merhaba canım.. neden huysuzdu bebişin acaba? minnoşun bişiyi yok değil mi? gerçi bizimki de sık sık hönkürdü hafta sonunda.. misafirler ve annemlerde olduğumuz için uyuyamadığından dolayı..

:44: merhaba canım.. neden huysuzdu bebişin acaba? minnoşun bişiyi yok değil mi? gerçi bizimki de sık sık hönkürdü hafta sonunda.. misafirler ve annemlerde olduğumuz için uyuyamadığından dolayı..

önemli bişeyi yok canım cumartesi geceden sıkıntısı vardı saat başı uyandı gece dünde öyleydi meger gazı varmış alttan pıt pıt yapamayınca akşam banyo yaptırdım ondan sonra çıkardı yavrum ama bende bittim tabiişte çocuk milleti heranı bir olmuyo

kızlar bebek bakım çantası almayı duşünüyorum ben dogumdan once 5 lı setlerden almıstım onu kullanıyordum sımdı guzel bır canta almayı dusunuyorum kullanan yada onerısı olan var mı?

Mrb kızlar ben geldim
Canım ben avvio nun çantasını aldım o kadar memnunum ki. Zaten dışını size içini bebeklere tasarladık diyor sloganında. Avvionun sitesine gir canım pek çok çeşit var

Kızlar çok sagolun biz de annemlerdeyiz ya çok ihtiyacımız oldu yarın hemen çıkıp alacağım çok sagolun

]

slm kızlar nasılsınız bakalım

Mrb kızlar ben geldim
Canım ben avvio nun çantasını aldım o kadar memnunum ki. Zaten dışını size içini bebeklere tasarladık diyor sloganında. Avvionun sitesine gir canım pek çok çeşit var

Hoşgeldiniz kızlar
Macidecim aynen katılıyorum bunlar buyudue daha da bocuklesiyorlar ne olacaksa halimiz

hoş geldin canım biz iyiyiz sen nasılsın
sağol canım ıyıyım bende kız uyandıda cıkmak zorunda kaldım az once
mrb kızlar ben geldim

cok baktım nette en guzelı avvıonun modellerı bıkac tane begendım bakalım karar vereyımde sıparıs verıcem netten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…