havanın güzel olduğunu utku bile biliyor,güneşli günlerde uyumuyor bir türlü,en sonunda çıkarıyorum biraz,yaz aylarında içeri girmek istemeyecek heraldeyazın denize götürmeyi çok istiyorum utkuyu
hem de ankaraya geldim babamların peşine düşüp :)) oğluma diş buğdayı yaptık hafta sonu çok güzeldi bugünde babamızı bırakıp ankaraya kaçtık.. o kadar şikayet ettimadamcağızdan ayrılırken bir zoruma gittiiiiiiama iyi oldu bu arada havalar bozdu gene şansımaa
Evet canım bitti hafta sonu maşallah gezmişsiniz bizde çıktık dışarı hafta sonu burada güneş çok güzeldi
hoşgeldin asualp,öyle deme gündüz bazı misafirlerimiz vardı,bakıp gittiler
burdayım canım evet çok yorgunum,kv tüm enerjimi aldıutku da huzursuzdu bugün,sürekli kaka yapacakmış gibi ses çıkarıyor,sancı damlası verdim fayda etmedi,neden öyle yapıyor acaba?inşallah hasta olmaz.doktrorumuz da daha gelmemiş şehir dışından,haftaya gelecekmiş,kontrole bile gidemedik,yarın utkuyu götürecektim tıslıyor diye,yokmuş,başka doktora da götürmek istemiyorum
slm kızlar tatlı danalar konuşturmuyor galiba en azından benimki kucağımda kımıldanıyor. bitli:95: ya kızlar portatif mama sandalyeleri varmıdır?
slm kızlar tatlı danalar konuşturmuyor galiba en azından benimki kucağımda kımıldanıyor. bitli:95: ya kızlar portatif mama sandalyeleri varmıdır?
MERHABA CANIM BEN ALDIM CHİCCONUN SANDALYE ÜSTÜNE MONTE EDİLEBİLENİ..HEM YERDE YEDİREBILIYORSUN HEM DE SANDALYEDE..AMA BIZ GENELDE BIZ SOFRAYA OTURUNCA AGLAYAN OĞLUMUZU AVUTMAK İÇİNKULLANIYORUZ..ODA BIZLE OTURUYOR ETRAFI DEŞİYOR75 TL YE ALDIK AYNI TARZDA FİSHERPRİZENİN DE VARICIN
Bebek arabas, Mama sandalyesi, Bebek oto koltuu | rnn Byk Resmi
CHİCCONUNKINI BULAMADIM CANIM YENI BIR URUN CUNKU..CANTA SEKLINDE KATLANABILIYOR...
selam kızlar herkesin haftasonu güzel geçmiş benim ki hariçevden biryere çıkmadık heee ben markete çıktım okadar bide benim dana sürekli aglamaklıydı ya büyüdükçe düzene girmiyo bunlar tamamen sapıtıyolar of of
:44: merhaba canım.. neden huysuzdu bebişin acaba? minnoşun bişiyi yok değil mi? gerçi bizimki de sık sık hönkürdü hafta sonunda.. misafirler ve annemlerde olduğumuz için uyuyamadığından dolayı..
slm kızlar nasılsınız bakalım
kızlar bebek bakım çantası almayı duşünüyorum ben dogumdan once 5 lı setlerden almıstım onu kullanıyordum sımdı guzel bır canta almayı dusunuyorum kullanan yada onerısı olan var mı?
biz debunun aynısını annemlere aldık geçen gün.. bizimki bir mutlu oldu bir mutlu oldu size anlatamam.. o üzerindeki oyuncaklar çokhoşuna gitti. hiç kalkmak istemedi. sonra oyuncakları çıkartıp mamasını yedirdik gayet güzel yedi o keyifleeğer ihtiyacınız varsa mutlaka alın derim.. ben ikisini de gördüm bu chicconunkinden çok daha güzel ve kaliteli duruyor..
Mr. Party Mama Sandalyesi
Kızlar çok sagolun biz de annemlerdeyiz ya çok ihtiyacımız oldu yarın hemen çıkıp alacağım çok sagolunhttp://www.nar-bebe.com/Mama-Sandalyesi-Yurutec-Portatif-Mama-Sandalyesi,CA2-76.htmlHIH BULDUM BIZIMKI ORTADAKI MAVİ OLAN MODELİ..
slm kızlar nasılsınız bakalım
Mrb kızlar ben geldim
Canım ben avvio nun çantasını aldım o kadar memnunum ki. Zaten dışını size içini bebeklere tasarladık diyor sloganında. Avvionun sitesine gir canım pek çok çeşit var
sağol canım ıyıyım bende kız uyandıda cıkmak zorunda kaldım az oncehoş geldin canım biz iyiyiz sen nasılsın
mrb kızlar ben geldim
Canım ben avvio nun çantasını aldım o kadar memnunum ki. Zaten dışını size içini bebeklere tasarladık diyor sloganında. Avvionun sitesine gir canım pek çok çeşit var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?