2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

slm kızlar,sabah bağırdım hiçbirinize duyuramadım biz de gezmeye gittik akşam kv ile yine çıldırttı beni,Utkuyu sürekli bastırmaya çalışıyo,bu daha adımlamıyomu diye sordu 5 yaşındaki çocuğun kucağına vermeye çalıştı gezdirmesi için,izin vermedim en son bomba da evi kirliymiş,kalabalık misafiri gelecekmiş ev temizlemeye de üşeniyormuş, benim evde ağırlamayı düşünüyomuş,ben de olmaz dedim,utku huzursuzz oluyor kalabalıktan dedim2 saat kaldık beraber ömrümden 2 yıl gitti sanki

canım senin kv ciddi çok garipmiş ,kendi misafirini senin evde niye ağırlıyor anlamadım

Ahh ahh forumumuza nazarlar değdi kimsecikler gelmez olmuş.

hoşgeldin asualp,öyle deme gündüz bazı misafirlerimiz vardı,bakıp gittiler

kızlar herkes çok mu yorgun, hiç ses yok

burdayım canım evet çok yorgunum,kv tüm enerjimi aldı utku da huzursuzdu bugün,sürekli kaka yapacakmış gibi ses çıkarıyor,sancı damlası verdim fayda etmedi,neden öyle yapıyor acaba?inşallah hasta olmaz.doktrorumuz da daha gelmemiş şehir dışından,haftaya gelecekmiş,kontrole bile gidemedik,yarın utkuyu götürecektim tıslıyor diye,yokmuş,başka doktora da götürmek istemiyorum

canım kabız olabilir mi acaba:44: ,mehmet alp üç gündür baya zorlanıyor kan damlası yapıyor sanırım

canım kabız olabilir mi acaba:44: ,mehmet alp üç gündür baya zorlanıyor kan damlası yapıyor sanırım

yok canım kabız değil,2 kere yaptı bugün,tek şüphelendiğim şey gece bi baktım çişi çıkmış pijamasına atletüne tulumuna,hemen değiştim ama ne kadar o halde bekledi bilmiyorum,2 saat önce kalkmıştım en son.acaba böbreklerini,karnını mı üşüttü diyorum,hastalanmasın diye dua ediyorum sabahtan beri...

yok canım böbreklerini üşütecek kadar olmamıştır bence,inşallah yarına birşeyi kalmaz

inşallah canım,bu arada oğlun çok tatlı maaşallahUtku da beğendi baktık beraber

amin canım,Allah evlatlarımızı bize bağışlasın;bugün pek bi sessiz burası,ben sabahleyin de açmıştım kimse yoktu.ay bi de gelenler okuyup gidiyolar,kimse bişey yazmıyor

amin canım,Allah evlatlarımızı bize bağışlasın;bugün pek bi sessiz burası,ben sabahleyin de açmıştım kimse yoktu.ay bi de gelenler okuyup gidiyolar,kimse bişey yazmıyor

evet çok sessiz ben de akşamüzeri girebildim, baktım kimse yok yada birşey yazan yok

bugün pazar olduğundandır inşallahyarına doluşur herkes inşallah

havanın güzel olduğunu utku bile biliyor,güneşli günlerde uyumuyor bir türlü,en sonunda çıkarıyorum biraz,yaz aylarında içeri girmek istemeyecek heralde yazın denize götürmeyi çok istiyorum utkuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…