Kızlar sıze bısey danısmak ıstıyorum kızıma mama sandalysı alıcaktım ama busene tayıncıyız ve kıbrısa gıtme durumumuz var arkadasım alma orda alırsın dedı ve kıznın mama sandalyesını verdı gıdene kadar kullan dıye bende kaarsız kaldım mama sandalyesı alma konusunda kızıma salıncakta ıstıyorum salıncaga gerek varmı sızce yoksa önü tepsılı salıncaklar var ıkısını bır arada mı alayım ayrı ayrımı off cok kararsızım ben ya kızıma herseyı almak ıstıyorum herseyı olsun ıstıyorum ama kıbrısa fazla esya goturemıycemız ıcın cok kararsızım oraya gıdıncede 1 yasında olucak assayukarı o zamanda gerek varmı bunları almaya bıakıl verın bana ya
Kızlar sıze bısey danısmak ıstıyorum kızıma mama sandalysı alıcaktım ama busene tayıncıyız ve kıbrısa gıtme durumumuz var arkadasım alma orda alırsın dedı ve kıznın mama sandalyesını verdı gıdene kadar kullan dıye bende kaarsız kaldım mama sandalyesı alma konusunda kızıma salıncakta ıstıyorum salıncaga gerek varmı sızce yoksa önü tepsılı salıncaklar var ıkısını bır arada mı alayım ayrı ayrımı off cok kararsızım ben ya kızıma herseyı almak ıstıyorum herseyı olsun ıstıyorum ama kıbrısa fazla esya goturemıycemız ıcın cok kararsızım oraya gıdıncede 1 yasında olucak assayukarı o zamanda gerek varmı bunları almaya bıakıl verın bana ya
kızlar bugün kendimize yoğurt çorbası yaptım tuzunu baharatını atmadan mehmet alp'e ayırdım onunkisinin içerisine iki kaşıkta labne peyniri attım çok lezzetli oldu çok sevdi ama biraz kafam karıştı yoğurt çorbasının içerisinde yumurta da oluyor ya acaba ağır mı oldu mehmet alp için:44:
cnaım yoğurt çorbasına yumurtanın beyazını koyuyor musun? beyazını koymadıysan dokunacağını sanmıyorum ama bir sonraki öğünde pek iştehlı olmayabilir.. çok proteyinli oldu bu öğün
biz kızım 2 aylıkken kaft ın otomatik sallanan beşiğini aldık.ayrıca sırt kısmı kalkıp koltuk oluyor.yükseltiliyor ve çıkarılabilir mama tablasını takınca mama sandalyesi olarak kullanılıyor.kızım sallanarak uyumayı çok sevdiği için onda uyutuyorum.4 kademe sallama ayarı ve müziği var.
ayrıca zaman ayarlı.ayağımda yada beşikte sallamaktan kurtulmuştum bu sayede.aancak 15 kg ya kadar sallama özelliği var.3 yaşına kadar da koltuk ve mama sandalyesi olarak kullanılabiliyor.
evet canım yumurtanın tamamını koydum:44:,doğru biraz fazla proteyinli oldu ama ilk defada bir çorbayı böyle içti labne biraz daha tatlandırdı galiba
geçen bende senin dediğin gibi yoğurtlu çorba yaptım bayıldı benimki de ama yumurtayı tamamen unutmuşum sen söyleyince aklıma geldi
canım benimde çocuk yedikten sonra aklıma geldi ama bayılarak yedi ilk defa
selam kizlar bebislerinize allah uzun omur versin
kizlar bebislerinizin yemek saatleri bellirli olsun ve gun icinde cok cesit vermeyin
ve yemek yemesi icin maymunluk yapmayin sonra istahsiz bir cocuga daha dogrusu yemegi oyun sanan bir cocuga sahip olursunuz simdiden ipleri ellinize alinnnn
dis cikaran bebekleride fazla zorlamayin kizlarrrrrrr
canım mama sandalyesi 3 yaşına kadar kullanılan birşey.. rahat oluyor biz yemek yerken özellikle orada oturuyor bizi izliyor.. mama sandalyesini tavsiye ediyorum ama taşınırken sıkıntı olacaksa onu bilemem.. salıncak da alacağım demişsin. bütçeni bilemiyorum ama eğer doğumdan itibaren alsaydım vesalıncağın kullanışlı olacağını düşünseydim kesinlikle almakta terddüt etmeyeceğim bir mama sandalyesi var.. gidip mağazada da gördüm. çok çok güzel çok kullanışlı ama bir o kadar da pahalı.. salıncak oluyor, tamamen yatıyor, deri kaplama, çok kolay hareket ediyor, ve heşey tık tık düğmelerle yapılıyor.. ama fiyatı 750 tl..dediğim gibi doğumdan itibaren alsaydım belkide bunu alırdım ama okadar fonksiyon var gerekli olmadığını düşündüm.. ama içimde kaldı resmen uzay ussü gibi bişey diğerlerine kıyasla..
Peg Perego | Peg Perego Tatamia Mama Sandalyesi | Online Bebek Marketiniz Taffy Baby
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?