kızlar merhabaaaaa
oğlum hasta oldu önce grip sonra bronşit dr ilaç vermedi geçer diye ama geçmedi biliyordum ilerleyeceğini nasıl sinir oldum anlatamam! şimdi de el ayak ağız hastalığı denen bir hastalığa yakalandık küçük küçük lekeler oluştu vücudunda ilacı olmayan bir hastalıkmış kendi kendine geçermiş. kreşten de geçmedi babannesindeydi parktan kaptı sanırım.
ayeser canım bakıcınız hayırlı olsun ama bence çok erken pes etmişsiniz, okulda 6 yaşındaki çocuklar bile ağlıyorlar annelerinden ayrılırken, bizimki çoook normal biz 2 hafta sorun yaşadık şu anda alıştık gibi sanki.
benim oğlum da hiç yemek yemez bugün mesela sadece kuru ekmek yedi. zorlasam onu da yemiyor. çok yıprattım kendimi böyle kendi de rahat biz de, biraz rahat ol derlerdi bana hakılarmış galiba.
macide canım kızın çok süt tüketiyorsa acayip kabızlık yapıyor dikkat et, sütü biraz sulandırıp ver beğenirse o zaman kabız olmaz
kızlar merhabaaaaa
oğlum hasta oldu önce grip sonra bronşit dr ilaç vermedi geçer diye ama geçmedi biliyordum ilerleyeceğini nasıl sinir oldum anlatamam! şimdi de el ayak ağız hastalığı denen bir hastalığa yakalandık küçük küçük lekeler oluştu vücudunda ilacı olmayan bir hastalıkmış kendi kendine geçermiş. kreşten de geçmedi babannesindeydi parktan kaptı sanırım.
ayeser canım bakıcınız hayırlı olsun ama bence çok erken pes etmişsiniz, okulda 6 yaşındaki çocuklar bile ağlıyorlar annelerinden ayrılırken, bizimki çoook normal biz 2 hafta sorun yaşadık şu anda alıştık gibi sanki.
benim oğlum da hiç yemek yemez bugün mesela sadece kuru ekmek yedi. zorlasam onu da yemiyor. çok yıprattım kendimi böyle kendi de rahat biz de, biraz rahat ol derlerdi bana hakılarmış galiba.
macide canım kızın çok süt tüketiyorsa acayip kabızlık yapıyor dikkat et, sütü biraz sulandırıp ver beğenirse o zaman kabız olmaz
kızlar merhabaaaaa
canım öncelikle sana geçmiş olsun o el ayak hastalıgını bizde geçirdik ateş felan da yaptı bize dr krem felan vermişti süt önerin için saoll denicem dediginikızlar merhabaaaaa
geçmiş olsun canım mehmet alp'de ishaldi bir hafta sürdü çok şükür şimdi toparlandı, yazın mehmet alp'in vücudundada kırmızı kırmızı lekeler çıktı hala izi var tam geçmedi,ne olduğunu birkaç doktora götürdüm hiçbiri anlamadı acaba senin söylediğin rahatsızlığı mı geçirdi , suçiçeğine benziyordu biraz ama suçiçeği değil dediler .
kızlar merhabaaaaa
ay dun benim kizin da yanaklarinda boyle kirmizi lekeler olustu sonra cogaldi kopurdu sanki heralde o da el ayak hastaligiymis :26:bu gun gecmis bi kac tane kalmis
canım öncelikle sana geçmiş olsun o el ayak hastalıgını bizde geçirdik ateş felan da yaptı bize dr krem felan vermişti süt önerin için saoll denicem dedigini
bir hafta önce bizde kusmayla başladı sonra isal oldu ama hepsi bir hafta içinde geçti çok şükür salgınmış dr enson bize barsak düzenleyici verdide atlattık seninkide geçirmiş canım el ayak hastalıgını ben ilk defa bizim kızda çıkınca duymuştum umarım başka ilkler yaşamayız
geçmiş olsun canım mehmet alp'de ishaldi bir hafta sürdü çok şükür şimdi toparlandı, yazın mehmet alp'in vücudundada kırmızı kırmızı lekeler çıktı hala izi var tam geçmedi,ne olduğunu birkaç doktora götürdüm hiçbiri anlamadı acaba senin söylediğin rahatsızlığı mı geçirdi , suçiçeğine benziyordu biraz ama suçiçeği değil dediler .
Bütün bebişlere geçmiş olsun,benim oğlan da bir hafta önce atlattı. Bir hafta ateş çekti...kizlar benim kiz hastalandi doktor ilac falan yazdi
dun aksam 39.6 atesi vardi
sogukalginligi dedi bogazi falan sismis
uzerini kapamiyo ki kuzum uyurken hep acik hep acik
Kreşe başlayan çocukjların yüzde 90 ı yaşıyor bunları... Ya sabfredip devam edeceksiniz ya da göndermeyi bırakıp biraz büyüyünce deneyeceksiniz.arkadaşlar herkese selam
benimde eylül 2010 doğumlu bir oğlum var 6 ay sonunda katı gıdaya geçtiğimizden beri yememe sorunumuz var 1.5 senedir her yolu denedim zorla,oyunla,oyalayarak ama hayır olmuyor olmuyor açta bıraktım bu sefer sadece kuru ekmek yiyor pazartesi günü bebe büsküvili kahvaltıyı bırakıp normal kahvaltı yapmaya teşebbüs ettik sonuç fiyasko bugün yine zorla karışım kahvaltıya devam.aşağı yukarı 15 aydır haftada 3 gün yarım gün kreşe gidiyor oyuna ordada aynı şekilde yiyor ve pazartesiden beri orda kriz oluyormuş.ve yine pazartesiden beri yemek dışında gayet ılımlı ve uyumlu olan çocuk müthiş bir değişim içindeymiş hiçbir şeyi paylaşmak istemiyor her şeye ağlayarak tepki veriyormuş bugün öğretmeniyle konuştum ve çokk üzgünüm aynı sorunları yaşayan varsa lütfen paylaşabilirmi
:18:Hangi balık ilacıymış o? Biz de yanılmayalım, Burda yazamazsan özel öesaj olarak gönderir misin?inşallah bizimkininde birden iştahı açılıverir çok üzülüyorum etrafımızda iştahı iyi olan çocukları görünce imreniyorum benden bişeyler istese ona hazırlasam
vitamin denemedim çünkü 1 yaşında doktorumuzun bize yazdığı balık yağının üretiminde hata olduğu için hiperkalsemi sorunu yaşadık o günden beri tedavimiz devam ediyor artık ne doktor nede biz ekstra bişey kullanmaya cesaret edemiyoruz
Kızlar merhaba bebişleri hasta olanlara geçmiş olsun,sürekli giriyorum yazdıklarınızı okuyup çıkıyorum benim dana çok fena yaramaz oldu ,çok hareketli uyku düzenimiz hala yok geceleri hala uyumuyor buarada 1 hafta önce memeyi bıraktık artık emzirmiyorum çok zormuş yaaçok zor karar verdim kendimi hiç hazır hissetmiyordum ama yapmam gerekiyordu yemek yemiyor ve uyumuyordu çok zor bi süreçten geçtik oğlum ağladı ben ağladım ısrar etmedi ama meme yok dedikçe ağladı 1hafta geçti hala 1-2 defa istiyor ama artık ağlamıyor ''meme istemiycem artık tamam mı?'' diyor kendi kendine çok üzülüyorum yememiz ve uykumuz daha düzelmedi umuyorum düzelcek..konuşması çok güzel kelimeler çok net dışarda tanımayanlar konuşmasına bakıyor boyuna posuna bakıyor yaşını soruyorlar 12 kiloyuz 88 cm boyumuz bizde zayıfız anlıycanız..çok hareketli olduğu için hiç biryerde rahat ettirmiyor herşeyden çabuk sıkılıyor..oyuncaklarla oynamıyor tv izlemiyor peşimde dolanıyor sürekli 1dk görmesin armaya başlıyor anlıycanız çok yoruyor beni..
neyse kızlar bebişleri ve sizleri öpüyorum..
çok zor oluyo ya biz birlikte yemek yapıyoruz mutfak tezgahının üstünde oturup beni izliyo arasıra tencereyi karıştırıyorbenim kizim da aynen oyle uyku duzenimiz fena degil sabaha karsi uyanip bizim yataga gelmek istemese daha iyi olurdu ama
soguk diye ses cikarmiyorum yazin almiyorum ama yanimiza
aynen senin oglun gibi hic bi seyle oynamiyo habire pesimde ve ben bi is yaparsam hemen zirlamaya basliyo
gittikce daha da zorlasiyo
bi sey istedimi vermezsen aglama krizlerine giriyo
arkadaşlar guzel eylul annelerı buluşalım goruşelim sizler görüşüyormusunuz bilmiyorum ama çocuklarımız oynasın ben istanbul bakırköyde oturuyorum ne dersiniz?
Konu başladığına bayıldım :))) herkese merhabalar...
Konu tekrar canlansaen son yorum. Kasım başı yapılmış!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?