kızlar ne pişirdiniz akşamaben hala karar veremedim oğluşuyurken bişiler yapayım ama neeeee
canım benimde çocuk yedikten sonra aklıma geldi ama bayılarak yedi ilk defa
kızlar ne pişirdiniz akşamaben hala karar veremedim oğluşuyurken bişiler yapayım ama neeeee
nasıl yaptınız acaba çorbalarla aramız iyi değilde..
6 ay kontrolünde kan sayımı yapılıyor mu?
naksis nasılsın canım? tek ikimiz kaldıkyinebebişin uyudumu? bizimki huysuzdu bugün. yordu beni acayip.. sanırım midesi yandı zavallının hep az az kustu.. hep gaz çıkardı..
sağol canım rahat rahat oturuyorum diye seviniyordum bizimki uyandı sesi geliyor ,bu saatte de uyanılır mı ya,neden acaba midesi yanlış olabilir ki:44: yarına birşeyi kalmaz inşallah
slm kızlar,sabah bağırdım hiçbirinize duyuramadımbiz de gezmeye gittik akşam kv ile yine çıldırttı beni,Utkuyu sürekli bastırmaya çalışıyo,bu daha adımlamıyomu diye sordu 5 yaşındaki çocuğun kucağına vermeye çalıştı gezdirmesi için,izin vermedim en son bomba da evi kirliymiş,kalabalık misafiri gelecekmiş ev temizlemeye de üşeniyormuş, benim evde ağırlamayı düşünüyomuş,ben de olmaz dedim,utku huzursuzz oluyor kalabalıktan dedim 2 saat kaldık beraber ömrümden 2 yıl gitti sanki
ben de büyük şık bir çanta almayı tercih ettim ama sanırım biraz ağır benim ki
kızlar bugün kendimize yoğurt çorbası yaptım tuzunu baharatını atmadan mehmet alp'e ayırdım onunkisinin içerisine iki kaşıkta labne peyniri attım çok lezzetli oldu çok sevdi ama biraz kafam karıştı yoğurt çorbasının içerisinde yumurta da oluyor ya acaba ağır mı oldu mehmet alp için:44:
canım mama sandalyesi 3 yaşına kadar kullanılan birşey.. rahat oluyor biz yemek yerken özellikle orada oturuyor bizi izliyor.. mama sandalyesini tavsiye ediyorum ama taşınırken sıkıntı olacaksa onu bilemem.. salıncak da alacağım demişsin. bütçeni bilemiyorum ama eğer doğumdan itibaren alsaydım vesalıncağın kullanışlı olacağını düşünseydim kesinlikle almakta terddüt etmeyeceğim bir mama sandalyesi var.. gidip mağazada da gördüm. çok çok güzel çok kullanışlı ama bir o kadar da pahalı.. salıncak oluyor, tamamen yatıyor, deri kaplama, çok kolay hareket ediyor, ve heşey tık tık düğmelerle yapılıyor.. ama fiyatı 750 tl..dediğim gibi doğumdan itibaren alsaydım belkide bunu alırdım ama okadar fonksiyon var gerekli olmadığını düşündüm.. ama içimde kaldı resmen uzay ussü gibi bişey diğerlerine kıyasla..
Peg Perego | Peg Perego Tatamia Mama Sandalyesi | Online Bebek Marketiniz Taffy Baby
benim kızda çok seviyo çorbaları ama illaki bizim yediğimiz gibi tuzlu olcak yoksa asla yemez bende minicik tuz atıyorum tabi üzülerek(
teşekkürler canım ama ben kan yapıcıyı vermek istemiyorum da o yüzden.deposu doluysa vermek gerekmiyor ya o yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?