slm kızlarrrrrrrrrrrrrrr
milupanın paketi geldi bugün sütlü pirinçli bide sütlü bisküvili mama ikisinide beğenmedim bisküvili çok ağır yağ kokuyoo pirinçli olanda çok şekerlii
Kızlar sıze bısey danısmak ıstıyorum kızıma mama sandalysı alıcaktım ama busene tayıncıyız ve kıbrısa gıtme durumumuz var arkadasım alma orda alırsın dedı ve kıznın mama sandalyesını verdı gıdene kadar kullan dıye bende kaarsız kaldım mama sandalyesı alma konusunda kızıma salıncakta ıstıyorum salıncaga gerek varmı sızce yoksa önü tepsılı salıncaklar var ıkısını bır arada mı alayım ayrı ayrımı off cok kararsızım ben ya kızıma herseyı almak ıstıyorum herseyı olsun ıstıyorum ama kıbrısa fazla esya goturemıycemız ıcın cok kararsızım oraya gıdıncede 1 yasında olucak assayukarı o zamanda gerek varmı bunları almaya bıakıl verın bana ya
hoş geldiniz canlar tam zamanında geldiniz benim de tam uykum gelmişti
bugün sabahtan annemlere gittik,utku hala ıkınıyordu,sonunda anladım ki kabız olmuş,çok az kaka yaptı terleye terleye bi hal oldu yavrum,kabızlıktan heralde hiçbişey yemedi,sadece birazcık yoğurt.hemen kayısı püreesi yapıp verdim,bakalım yarına düzelir inşallah,ıkınmasından da korkuyorum göbek fıtığı var,lağman aldım ama uygulamadım hala,yarına da yapamazsa uygulayacam.sizin bebişler nasıldı bugün
arkadasim lagman cok tehlikeli kucuk bir bebek icin dr kontrolu altinda olmasi gerekir 1hafta cocuklarin kaka yapmamasi normallllll lutfem kendin deneme lagmaniii
eger illede kaka yapmasini istiyorsan zeytin yagina ates olceri bator sonra poposunu uyar ve 1-2 kere sok cikar karin masaji yap ayaklarini karinina dogru it yaparrrrr
veyada 1ck zeytin yagi ver natur olsunnnnnn
benim cimcimem akşam üstü gene sapıttı emdikten sonra gaz sıkıntısı çekiyoruz rezene çayı verdim sonra bide zinkko verdimşimdide uyandı mızıranıp duruyo emicek ve gene başlicak of of
benim cimcimem akşam üstü gene sapıttı emdikten sonra gaz sıkıntısı çekiyoruz rezene çayı verdim sonra bide zinkko verdimşimdide uyandı mızıranıp duruyo emicek ve gene başlicak of of
Bizimki bütün gece sapıtık yatmaya korkuyom uyanık daha iyi. Yat kalk şaşkolaz olcam die yatamıyom. Ama 1 yaşıa doğru geçecekmiş.DDD Şunun şurasında ne kaldı. Alıştım üstelik. :)
Bizimki bütün gece sapıtık yatmaya korkuyom uyanık daha iyi. Yat kalk şaşkolaz olcam die yatamıyom. Ama 1 yaşıa doğru geçecekmiş.DDD Şunun şurasında ne kaldı. Alıştım üstelik. :)
arkadasim lagman cok tehlikeli kucuk bir bebek icin dr kontrolu altinda olmasi gerekir 1hafta cocuklarin kaka yapmamasi normallllll lutfem kendin deneme lagmaniii
eger illede kaka yapmasini istiyorsan zeytin yagina ates olceri bator sonra poposunu uyar ve 1-2 kere sok cikar karin masaji yap ayaklarini karinina dogru it yaparrrrr
veyada 1ck zeytin yagi ver natur olsunnnnnn
benim bebeğim prematüre doğmuştu ve bağırsak yetmezliğindewn dolayı 55 gün hastanede kalmıştı,o sürede lağman uygulamışlardı,şimdi geçti çok şükür,o dediğin uygulamaları yaptım dün,zaten hala kullanmadım,zorda kalırsam kullanacam,yazmıştım göbek fıtığı var fazla zorlamaya gelmiyor oğlum,fıtığın büyümemesi için ıkınmaması ve zorlanıp ağlamaması lazım,çok şükür epey küçüldü ama yine de dikkat ediyorum,lağman uygulamayı düşünmemin sebebi de bu.inşallah gerek kalmaz uygulamaya.
iyi geceler kızlar bızımkıde anca uyudu pilim bitmiş durumda saat 10 dan buyna uyumak ıcın savaş veriyoruzz
gözün aydın uyumuş bak en sonundabizimki ayakta birazdan bende başlarım uyutma çabalarına:18:
canım bebegin kaç kilo dogdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?