2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

slm kızlarrrrrrrrrrrrrrr

milupanın paketi geldi bugün sütlü pirinçli bide sütlü bisküvili mama ikisinide beğenmedim bisküvili çok ağır yağ kokuyoo pirinçli olanda çok şekerlii

arkadasim milupayi 1 yasa kadar ellinden geldigince kullanma her kullanan begenmedigini soyluyor ve gdo(soya letinisi) var birsey vermeden once mutlaka iceriklerini okuyunn

SAKIN ogun atlamayin cocuk 2-3 llokmada alsa ogun oldugunu bilsiinnnn

Bence arkadaşının mama sandalyesinden memnunsan kullan,gittiğin yerden alırsın istersen. Zaten çocuklar mama sandalyesine en fazla 2 yıl oturuyorlar. Ben kızıma Fisher Price akvaryum salıncak almıştım,önü tepsili.Gün içinde yarım saat kadar oyalıyor onu.Ama bildiğim kadarıyla tüm salıncaklar 9 kgya kadar kullanılabiliyor,bizimki de öyle.Yani en fazla yaz sonuna kadar kullanabilirsin,hele bebeğinin kilosu iyiyse ancak 2-3 ay daha kullanırsın.

bugün sabahtan annemlere gittik,utku hala ıkınıyordu,sonunda anladım ki kabız olmuş,çok az kaka yaptı terleye terleye bi hal oldu yavrum,kabızlıktan heralde hiçbişey yemedi,sadece birazcık yoğurt.hemen kayısı püreesi yapıp verdim,bakalım yarına düzelir inşallah,ıkınmasından da korkuyorum göbek fıtığı var,lağman aldım ama uygulamadım hala,yarına da yapamazsa uygulayacam.sizin bebişler nasıldı bugün

Kızlar ben geçen ülker gogly sanırım. Sütlü muzlu pirinç unu aldım. Pişiriyosun. Üstelik katkı maddesi yok gibi. Doktor pirinçunu nişasta verme dedi ama bunun içine bebek sütü ve bazı vitaminler eklenmiş. Dolayısıyla katkı maddesi yok gibi içidekilerden anladığım kadarıyla en azından kaşık mamalarından daha güzel tadı. Oğlumda sevdi.

arkadasim lagman cok tehlikeli kucuk bir bebek icin dr kontrolu altinda olmasi gerekir 1hafta cocuklarin kaka yapmamasi normallllll lutfem kendin deneme lagmaniii
eger illede kaka yapmasini istiyorsan zeytin yagina ates olceri bator sonra poposunu uyar ve 1-2 kere sok cikar karin masaji yap ayaklarini karinina dogru it yaparrrrr
veyada 1ck zeytin yagi ver natur olsunnnnnn

benim cimcimem akşam üstü gene sapıttı emdikten sonra gaz sıkıntısı çekiyoruz rezene çayı verdim sonra bide zinkko verdim şimdide uyandı mızıranıp duruyo emicek ve gene başlicak of of

iyi geceler bayanlar öpüyorum hepinizi bol muhabbetler (bol bol muhabbet edin de yarın sabah bana okuyacak bişiler çıksın

Canım senin 2.bebeğin mi?

benim cimcimem akşam üstü gene sapıttı emdikten sonra gaz sıkıntısı çekiyoruz rezene çayı verdim sonra bide zinkko verdim şimdide uyandı mızıranıp duruyo emicek ve gene başlicak of of

Bizimki bütün gece sapıtık yatmaya korkuyom uyanık daha iyi. Yat kalk şaşkolaz olcam die yatamıyom. Ama 1 yaşıa doğru geçecekmiş. DDD Şunun şurasında ne kaldı. Alıştım üstelik. :)

Benimki de biraz önce gazdan uyandı,bu üçüncü uyanışı 21:00'dan beri.
Bir de kızlar,bebişleriniz gece uyandığında tekrar yatırmanız ne kadar sürüyor?Benim bebeğimi yatırmam en az 45 dk,hatta bazen 1,5 saat sürüyor ki hiç uyanmadan gık deyince alıyorum yatağından,bekletirsem tamamen uyanıyor.

Bizimki bütün gece sapıtık yatmaya korkuyom uyanık daha iyi. Yat kalk şaşkolaz olcam die yatamıyom. Ama 1 yaşıa doğru geçecekmiş. DDD Şunun şurasında ne kaldı. Alıştım üstelik. :)

Aynen ben de uyu uyan çok kötü olurum,o sebeple geç saate kadar ayaktayım. Zaten kendime vakit ayırmak da iyi geliyor,benim bebeğim gündüz çok az uyuyor,o da benim yanımda!

aynen valla Allahtan burasıda varda canımız sıkılmıyo ben önceden uykusuz yapamazdım en azından gün içinde uyurdum şimdi uyumadan akşam ediyorum insan nelere alışmıyo kii

benim bebeğim prematüre doğmuştu ve bağırsak yetmezliğindewn dolayı 55 gün hastanede kalmıştı,o sürede lağman uygulamışlardı,şimdi geçti çok şükür,o dediğiniz uygulamaları yaptım dün,zaten hala kullanmadım,zorda kalırsam kullanacam,yazmıştım göbek fıtığı var fazla zorlamaya gelmiyor oğlum,fıtığın büyümemesi için ıkınmaması ve zorlanıp ağlamaması lazım,çok şükür epey küçüldü ama yine de dikkat ediyorum,lağman uygulamayı düşünmemin sebebi de bu.inşallah gerek kalmaz uygulamaya.

Son düzenleme:

canım bebegin kaç kilo dogdu

iyi geceler kızlar bızımkıde anca uyudu pilim bitmiş durumda saat 10 dan buyna uyumak ıcın savaş veriyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…