2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

günaydın kızlar :) benim bebiş uyudu ama bugün kahvaltı etmedi.. bigün yiyo bigün yemiyor.. alışacak alışacak diye kendimi telkin ediyorum.. sizinkiler ne yapıyor?

Kızlar 6, ayın sonundaki aşı kaç tane yapılıyor perşembeye aşımız varda

kaç iğne batacak yawruma diye soruyorsan 2.. ama 4 aşı yapılıyor biri ağızdan 2si aynı şırıngayla 1 bacağa diğeridiğer bacağa.. bir de rotanın 3.dozu var yaptırdıysan..

Of ya desene yine canı acıyacak ateş oldumu kızlar sizinkilerde

biraz oldu ama çok değil.. o akşam ve ertesi gün yine 4. ay aşısı gibi.. ertesi gün de biraz huysuzdu sonra geçti..

bebişler nasıl umarım ıyıdır benımkı benı cıldırttı gece 4 de yattık 7de kalktık uyku saatlerınız nasıl hanımlar gun ıcınde kacta kac saat uyuyorlar gece kacta yatıyolar cıldırıcam ya artık bı duzen oturtamadık sızınkılerı merak edıyorum benım kzı aglıyor gene bırazdan gelırım

gunaydın kızlar nasılsınız..ben hafta sonundan beri rahatsızım ..dun ıyıce kotuydum..serum falan verdıler..usutmusum antıbıyotık te alıyorum ..augmentin diye ..bebege zararı yokmus ole dedıler..ama serum yedıgım gunden bu yana ege bey uykusuna pek duskun..acaba ıctıgım ılaçlar agrı kesıcıler o yonde etkı etmıs olabılır mı ..parol aldım agrı kesıcı..bı kaç gun dırendım ıcmeyeyım dıye tansıyonum 8 e 4 e kadar dustu mecbur kaldım yani..

benimkinin çok şükür iyi canım gündüz 1 saat yada 45 dk yada 1,5 saat uyuyor gecede maşallah hiç uyanmıyor bazen uyanınca mama veriyorum tekrar uyuyor bi rahatsızlığı falan olmasın

geçmiş olsun canım parol hamileykende verilen bir ilaç olduğu için bebeğe zararı olmaz bence

canım oğlumun uykusu fena değil , düzene girdi gibi ,inşallah sizin de en kısa zamanda bi düzene girer

çok geçmiş olsun

hekese merhabaaa

günaydın kızlar :) benim bebiş uyudu ama bugün kahvaltı etmedi.. bigün yiyo bigün yemiyor.. alışacak alışacak diye kendimi telkin ediyorum.. sizinkiler ne yapıyor?

Utku da kahvaltı yapmadı bugün ama kabızlık sorununu hallettik buna seviniyorum.aynen ya,bir gün tüm öğünlerini yiyor,bir gün hiçbirşey yemiyor dün süt bile içmedi tam olarak çok üzdü beni.,şimdi de uyumaya başladı.ben de hala kahvaltı yapmadım.tam olarak uykuya geçse yemeğimi yiyecem

çok geçmiş olsun canım,ben de geçen aylarda boğaz iltihaplanması geçirmiştim,doktor aksef vermişti antibiyotik olarak,sütünü etkilemez demişti,ama ilacı 1 tane kullandıktan sonra oğlumu emzirdim kustu,2 saat sonra emzirdim yine kustu öğürerek,aklıma geldi acaba sütümü etkiledi mi diye,sütümü bir koklayayım dedim,iğrenç şekilde aksef kokusu vardı kullanmayı bıraktım hemen.adaçayı felan içerek geçiştirdim.

kusura bakma okyanus2309 sana cevap yazmadan göndermişim,utku genelde en geç 9 gibi uyur akşamları,sabah 6 gibi uyanır,sütünü içer tekrar 1 saat uyur,7 de kalkar,kahvaltı yapar oynarız,9 gibi uyur 11 gibi kalkar,tekrar oyun vs.yan, genelde 2-3saate bir uyur az da olsa.

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım utkunun kabızlığı nasıl geçti, mehmet alp de biraz kabız geçmedi

ayyy egede dun hep kusmus bakıcı da...ama aksam ben emzırdım emdı hep ..ama pek iştahlı emmedi niyeyse..ya mutlaka gecıyordur..ama bu benım kaçıncı hasta oluşum..ılaçsız ıdare ettım hep ama bu sefer baya kotu oldum..içeyımde gecsın dedım ya..bakalım..tesekkur ederım kızlar..

oğlum uyudu,ben hemen kahvaltımı yapıp geliyorum kızlar,bir yere kaçmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…