2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

geçmiş olsun canım utkunun kabızlığı nasıl geçti, mehmet alp de biraz kabız geçmedi

dün 5-6 kayısıyı 4e bölüp 1.5 su bardağı suyla kaynattım,pişince blender yardımıyla püre haline getirdim yedirdim etkisini bu sabah gösterdi çok şükür.püre gibi yemezse ezmeden suyunu da verebilirsin,her denememde faydasını gördüm ben.

tekrar merhaba kızlaroğlum uyumuşken ben de biraz kestireyim dedim.. dünden beri benimki çok huysuz uyandığı gibi söylenmeye başlıyor sanki daha uyusu varmış gibi halbuki 2 saat uyudu :44: bir de devamlı gaz çıkartıyor ağzından reflu mu oldu acaba :85:

ateş düşürücü ne veriyorsun canım

ben calpol veriyorum canım..

geçmiş olsun canım.. inşallah çabucak atlatırsın..

calpol bize fayda etmedi de bir de aşıdan yarım saat önce ilaç falan veriyormusun bana ver dediler de

calpol bize fayda etmedi de bir de aşıdan yarım saat önce ilaç falan veriyormusun bana ver dediler de

calpol neden fayda etmedi ki canım :44: ben önce vermiyorum.. ateşini kontrol ediyorum 38e yaklaşırsa veriyorum bir de gece yatmadan önce veriyorum.. aralarda uyandıkça da ölçüyorum 5-6 saat sonra etkisi geçiyor tekrar veriyorum..

teşekkür ederim canım bugün ben de deneyeyim bakalım çok zorlanıyor oğlum ve baya katı yapıyor

kabızlık için zeytinyağı işe yarıyor canım..bır cay kasıgı ac karnına ver istersen..

zeytinyağı verdim bir iki defa ama kabızlığını geçirmiyor sanırım sadece biraz daha kolay çıkarmasına yardımcı oluyor gibi kakası yine çok katı oluyor

canım yediği birşey dokunmuş olabilir mi? ya da senin yediğin birşey süttten ona geçip gaz yapmış olabilir

zeytinyağı verdim bir iki defa ama kabızlığını geçirmiyor sanırım sadece biraz daha kolay çıkarmasına yardımcı oluyor gibi kakası yine çok katı oluyor

oğlun 6 aylık olmuş,maaşallah

katı gıdaları oturtabildiniz mi böyle tam bir öğün olarak karnını doyuracak kadar yemiyo bizimki

slm kızlar tinkerbell09 çok geçmiş olsunben çok yorgunum yaaa gece dogru dürüst uyumadı sürekli sesler çıkarım durdu sabah 7 den sonra uyuduk yani şuanda da uyancak gibi ben bile yeni kalktım cimcimem yüzünden kaç gündür 12 de kalkıyorum ayıp vallaaa:78::78:

teseekkur ederım ..
anladım canım ben sabahları aç karna ılık su da verıyordum ..ama kayısı daha mantıklı bence de uygula onu...

sağol canımya zaten yorgunluk uykusuzluk beı halsız dusuruyo sonrada hemencecık hasta oluyorum dun vallahı sattım babasına aksam ıkı saat uyumusum terlemısım kendıme geldım ya..:87:allah yardımcımız olsun cok zormus bebek buyutmek

6. Ayını dolduran anneler size bırsey sormak ıstıyorum ben kıym et suyu ve kemık suyuna başladım dr um ver dedi..sizler vermeye başladınız mı..her gun yaptıgım çorbasına ilikli kemik suyu koyuyorum ıkı gune bır de cevız buyuklugunde kıymayı koyuyorum corbasına çok sevdı kerata...kasaptan ilikli kemik aldım haşladım ..haşlanınca iliğinide boşalttım içine...sonra buz poşetleri varya doldurunca top top oluyo suyunu onlara koyup buzluğa attın her gun bı kaç top koyuyom corbasına..kemıgı haslarken bır dıs sarmısak ve kucuk soganda koydum..tavsıye ederım

canım yediği birşey dokunmuş olabilir mi? ya da senin yediğin birşey süttten ona geçip gaz yapmış olabilir

canım bilmiyorum ki.. inşallah geçer yaa.. demin bir yemek yeme çalışması yaptık ki düşman başına..

katı gıdaları oturtabildiniz mi böyle tam bir öğün olarak karnını doyuracak kadar yemiyo bizimki

yaa canım enimkinin günü gününü tutmuyor.. bi gün bi yiyor emmeye yeri kalmıyor bir gün kaşığı görünce ağlamaya başlıyor 1kaşık yediremiyorum.. öyle işte babası gibi dengesiz bizimki :95:

evet bugün 6 aylık olduk

tebrikler canım..

ne ayıbı canım yaa 7ye kadar uyumamak ayıp değilse 12ye kadar uyumak da değildir. kolay mı bebiş bakmak bakmayan bilmez ama biz anlarız.. :89:

bizim doktor daha etlafı etmedi.. ben de değiğin gibi buz torbasına ya da minik kavanozlara koymayı düşünüyorum.. bu arada sen bisküvi yapcaktın yapabildin mi? belki budün ben de yaparım oğlum uyursa..

bizim doktor daha etlafı etmedi.. Ben de değiğin gibi buz torbasına ya da minik kavanozlara koymayı düşünüyorum.. Bu arada sen bisküvi yapcaktın yapabildin mi? Belki budün ben de yaparım oğlum uyursa..

canım benim nerdeee yapamadım hafta sonu hastaydım cici bebeye devam
Ama yapıcam mutlaka

Bu arada milupanın numunesı bana da geldı ..sutlu pırınçlısı guzel de bıskuvılısını ege hıc sevmedı gercektende cok agır aksam verılmesı açısından hiç tavsiye etmiyorum kızlar

bizim doktor daha etlafı etmedi.. Ben de değiğin gibi buz torbasına ya da minik kavanozlara koymayı düşünüyorum.. Bu arada sen bisküvi yapcaktın yapabildin mi? Belki budün ben de yaparım oğlum uyursa..

buzz torbası daha pratık çözünmesini beklemeden atıverıyorsun ıcıne....

canım ben henüz başlamadım kemik suyu ve kıymaya muhakkak çok faydalıdır çok güzel yapmışsın bence ,ben burda kısa süreliğine kaldığım için hiçbir eşyamı getirmedim haliyle burdaki buzdolabıda hiç müsait değil içine öyle birşeyler koymaya ay bak yine aklıma geldi canım sıkıldı dün birde salak çamaşır makinası bozuldu biran önce kurtulsam şurdan yaa

kızlar merhaba bikaçgündür giremiyordum nasılsınız?oğluşum 6gündür kaka yapmıyo pazargünü yapmadı denecek kadar az yaptı katı değildi kabızda diyemiyorum dün dr u aradım birgün daha bekle yapmazsa gliserin fitil kullan dedi hiç yapmaya çalışmıyo ıkınmıyo zorlanmıyo yani huysuzluğu yok sizce sorun ne?posalı lifli gıdalar veriyorum :26::26::26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…