geçmiş olsun canım utkunun kabızlığı nasıl geçti, mehmet alp de biraz kabız geçmedi
ateş düşürücü ne veriyorsun canım
gunaydın kızlar nasılsınız..ben hafta sonundan beri rahatsızım ..dun ıyıce kotuydum..serum falan verdıler..usutmusum antıbıyotık te alıyorum ..augmentin diye ..bebege zararı yokmus ole dedıler..ama serum yedıgım gunden bu yana ege bey uykusuna pek duskun..acaba ıctıgım ılaçlar agrı kesıcıler o yonde etkı etmıs olabılır mı ..parol aldım agrı kesıcı..bı kaç gun dırendım ıcmeyeyım dıye tansıyonum 8 e 4 e kadar dustu mecbur kaldım yani..
ben calpol veriyorum canım..
calpol bize fayda etmedi de bir de aşıdan yarım saat önce ilaç falan veriyormusun bana ver dediler de
dün 5-6 kayısıyı 4e bölüp 1.5 su bardağı suyla kaynattım,pişince blender yardımıyla püre haline getirdim yedirdimetkisini bu sabah gösterdi çok şükür.püre gibi yemezse ezmeden suyunu da verebilirsin,her denememde faydasını gördüm ben.
kabızlık için zeytinyağı işe yarıyor canım..bır cay kasıgı ac karnına ver istersen..
tekrar merhaba kızlaroğlum uyumuşken ben de biraz kestireyim dedim.. dünden beri benimki çok huysuzuyandığı gibi söylenmeye başlıyor sanki daha uyusu varmış gibi halbuki 2 saat uyudu :44: bir de devamlı gaz çıkartıyor ağzından reflu mu oldu acaba :85:
ben calpol veriyorum canım..
geçmiş olsun canım.. inşallah çabucak atlatırsın..
zeytinyağı verdim bir iki defa ama kabızlığını geçirmiyor sanırım sadece biraz daha kolay çıkarmasına yardımcı oluyor gibi kakası yine çok katı oluyor
teseekkur ederım ..tekrar merhaba kızlaroğlum uyumuşken ben de biraz kestireyim dedim.. Dünden beri benimki çok huysuzuyandığı gibi söylenmeye başlıyor sanki daha uyusu varmış gibi halbuki 2 saat uyudu :44: Bir de devamlı gaz çıkartıyor ağzından reflu mu oldu acaba :85:
Ben calpol veriyorum canım..
Geçmiş olsun canım.. Inşallah çabucak atlatırsın..
anladım canım ben sabahları aç karna ılık su da verıyordum ..ama kayısı daha mantıklı bence de uygula onu...zeytinyağı verdim bir iki defa ama kabızlığını geçirmiyor sanırım sadece biraz daha kolay çıkarmasına yardımcı oluyor gibi kakası yine çok katı oluyor
slm kızlar tinkerbell09 çok geçmiş olsunben çok yorgunum yaaa gece dogru dürüst uyumadı sürekli sesler çıkarım durdu sabah 7 den sonra uyuduk yani şuanda da uyancak gibi ben bile yeni kalktım cimcimem yüzünden kaç gündür 12 de kalkıyorum ayıp vallaaa:78::78:
canım yediği birşey dokunmuş olabilir mi? ya da senin yediğin birşey süttten ona geçip gaz yapmış olabilir
katı gıdaları oturtabildiniz mi böyle tam bir öğün olarak karnını doyuracak kadar yemiyo bizimki
evet bugün 6 aylık olduk
slm kızlar tinkerbell09 çok geçmiş olsunben çok yorgunum yaaa gece dogru dürüst uyumadı sürekli sesler çıkarım durdu sabah 7 den sonra uyuduk yani şuanda da uyancak gibi ben bile yeni kalktım cimcimem yüzünden kaç gündür 12 de kalkıyorum ayıp vallaaa:78::78:
6. Ayını dolduran anneler size bırsey sormak ıstıyorum ben kıym et suyu ve kemık suyuna başladım dr um ver dedi..sizler vermeye başladınız mı..her gun yaptıgım çorbasına ilikli kemik suyu koyuyorum ıkı gune bır de cevız buyuklugunde kıymayı koyuyorum corbasına çok sevdı kerata...kasaptan ilikli kemik aldım haşladım ..haşlanınca iliğinide boşalttım içine...sonra buz poşetleri varya doldurunca top top oluyo suyunu onlara koyup buzluğa attın her gun bı kaç top koyuyom corbasına..kemıgı haslarken bır dıs sarmısak ve kucuk soganda koydum..tavsıye ederım
bizim doktor daha etlafı etmedi.. Ben de değiğin gibi buz torbasına ya da minik kavanozlara koymayı düşünüyorum.. Bu arada sen bisküvi yapcaktın yapabildin mi? Belki budün ben de yaparım oğlum uyursa..
bizim doktor daha etlafı etmedi.. Ben de değiğin gibi buz torbasına ya da minik kavanozlara koymayı düşünüyorum.. Bu arada sen bisküvi yapcaktın yapabildin mi? Belki budün ben de yaparım oğlum uyursa..
6. Ayını dolduran anneler size bırsey sormak ıstıyorum ben kıym et suyu ve kemık suyuna başladım dr um ver dedi..sizler vermeye başladınız mı..her gun yaptıgım çorbasına ilikli kemik suyu koyuyorum ıkı gune bır de cevız buyuklugunde kıymayı koyuyorum corbasına çok sevdı kerata...kasaptan ilikli kemik aldım haşladım ..haşlanınca iliğinide boşalttım içine...sonra buz poşetleri varya doldurunca top top oluyo suyunu onlara koyup buzluğa attın her gun bı kaç top koyuyom corbasına..kemıgı haslarken bır dıs sarmısak ve kucuk soganda koydum..tavsıye ederım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?