- 2 Şubat 2011
- 1.433
- 95
- 163
oğlum biraz önce kaka yaptıkatı yaptı sanırım kabız olmuş
canım ben henüz başlamadım kemik suyu ve kıymaya muhakkak çok faydalıdır çok güzel yapmışsın bence ,ben burda kısa süreliğine kaldığım için hiçbir eşyamı getirmedim haliyle burdaki buzdolabıda hiç müsait değil içine öyle birşeyler koymaya ay bak yine aklıma geldi canım sıkıldı dün birde salak çamaşır makinası bozuldu biran önce kurtulsam şurdan yaa
ben artık herşeyinin içine bi damla zeytin yağı koyuyorum.. gerçi benimki de dün sabah yaptı en son :44:
ben de herşeyine zeytin yağı koyuyorum ama yine oluyor ,şimdide çorbasını içmedi yoğurt verdim onu da yemedi anlamadım gitti birgün yer birgün yemez nasıl çocuk bunlar
sanki benim oğlumdan bahsetmişsin :44:
sanki benim oğlumdan bahsetmişsin :44:
iki gündür mama sandalyesine oturur oturmaz ağlamaya başlıyor. susuyor ilk lokmada tekrar ağlıyor. kaşığı uzatıyorum yuttuğu gibi ağlamaya devam ediyor. yemek istiyor ama yemek istemiyor.. anlamıyorum.. ağlaya ağlaya 1 kavanoz yoğurt yedi.. ben ne yapayım şimdi? kendimi dövesim var.. :95:
iki gündür mama sandalyesine oturur oturmaz ağlamaya başlıyor. susuyor ilk lokmada tekrar ağlıyor. kaşığı uzatıyorum yuttuğu gibi ağlamaya devam ediyor. yemek istiyor ama yemek istemiyor.. anlamıyorum.. ağlaya ağlaya 1 kavanoz yoğurt yedi.. ben ne yapayım şimdi? kendimi dövesim var.. :95:
ayrıca çok uyumak istiyor.. hatta belkide uyumak için yemek istemiyor. hastamı dersiniz belki de halsiz hissediyor ondan iştahı yok ama aç.. :111: kullanımklavuzu neden yok bu bebeklerin? :84:
bizimki kaşığı görür görmez başlıyor mızırdanmaya,tam kaşığı ağzına verecem ya elime vuruyor ya kaşığı tutmaya çalışıyor ve sonunda kaşıktakiler üzerine dökülüyoryoğurt çorbası yaptım az önce uyanmasını bekliyorum bakalım yiyecekmi,bugün kahvaltı yapmadı,sevdiği meyve suyunu bile içmedi,çıldırmak üzereyim ben de.bazen müzik açıyorum onu dinlerken yiyyordu,sonra tv karşısında yemek yedirmenin zararlı olduğundan yola çıkarak müzikle yemek yedirmenin de zararlı olabileceğini düşündüm,müzik te açmıyorum şimdi,kendinin ağlama melodisi eşliğinde yemeye çalışıyor
maaşşallah ya ne güzelbenimkinin çok şükür iyi canım gündüz 1 saat yada 45 dk yada 1,5 saat uyuyor gecede maşallah hiç uyanmıyor bazen uyanınca mama veriyorum tekrar uyuyor bi rahatsızlığı falan olmasın
maşşallah bebeklerınıze ya ne guzel bız baslıyoruz 9 yada 10 da 2 ye kadar bazen 4 e kadar sureklı uyku modundayız uyuytmayayım dıyorum uykusuda var durmuyor yatagına koyuncada uyanıyor napıcagımı sasırdım kızımın gece uykusu cok guzeldı normalde ama bu ara ne oldu anlamadım aman sızınkılere nazar degmesınhekese merhabaaa
Utku da kahvaltı yapmadı bugün ama kabızlık sorununu hallettik buna seviniyorum.aynen ya,bir gün tüm öğünlerini yiyor,bir gün hiçbirşey yemiyor dün süt bile içmedi tam olarak çok üzdü beni.,şimdi de uyumaya başladı.ben de hala kahvaltı yapmadım.tam olarak uykuya geçse yemeğimi yiyecem
çok geçmiş olsun canım,ben de geçen aylarda boğaz iltihaplanması geçirmiştim,doktor aksef vermişti antibiyotik olarak,sütünü etkilemez demişti,ama ilacı 1 tane kullandıktan sonra oğlumu emzirdim kustu,2 saat sonra emzirdim yine kustu öğürerek,aklıma geldi acaba sütümü etkiledi mi diye,sütümü bir koklayayım dedim,iğrenç şekilde aksef kokusu vardıkullanmayı bıraktım hemen.adaçayı felan içerek geçiştirdim.
kusura bakma okyanus2309 sana cevap yazmadan göndermişim,utku genelde en geç 9 gibi uyur akşamları,sabah 6 gibi uyanır,sütünü içer tekrar 1 saat uyur,7 de kalkar,kahvaltı yapar oynarız,9 gibi uyur 11 gibi kalkar,tekrar oyun vs.yan, genelde 2-3saate bir uyur az da olsa.
ay harpy bizimkiler birbirne çok benziyor valla,1 gibi uyudu hala uyuyor şaşkın haldeyim,ben de yemek yemek istemediği için uyuduğunu düşünüyorum,uykusunda sütünü içti uyanmadan bizimki.
ya ben dünya üzerindeki en salak insanım yaa2 gündür pekmez diye kahvaltısına ve muhallebilerine nar ekşisi koyuyormuşum çocuğun.. sonra neden yemedi yemez tabi :120: iğrenç...
çok güldüm ya,annelik böyle bişey heralde,telaşla ne yaptığımızın sonradan farkına varıyoruz,ben de dün 8 tahıılı ballı veriyorum diye bisküvili gece mamasını vermişim,yemedi,ondan önceki gün de devam sütüyle hazırlamak yerine suyla hazırlamışım kahvaltı mamasını uykulu uykulu,ama yemişti o gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?