2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

oğlum biraz önce kaka yaptı katı yaptı sanırım kabız olmuş

ben artık herşeyinin içine bi damla zeytin yağı koyuyorum.. gerçi benimki de dün sabah yaptı en son :44:

canım ne kosulda oldugunu bılmıyorum ama evet kendı duzenınde olmayınca zor oluyordur mutlaka..en kısa zamanda kurtulman dılegıyle ben de tatılde bır yere gıttım mı ole oluyorum..

ben artık herşeyinin içine bi damla zeytin yağı koyuyorum.. gerçi benimki de dün sabah yaptı en son :44:

ben de herşeyine zeytin yağı koyuyorum ama yine oluyor ,şimdide çorbasını içmedi yoğurt verdim onu da yemedi anlamadım gitti birgün yer birgün yemez nasıl çocuk bunlar

ben de herşeyine zeytin yağı koyuyorum ama yine oluyor ,şimdide çorbasını içmedi yoğurt verdim onu da yemedi anlamadım gitti birgün yer birgün yemez nasıl çocuk bunlar

sanki benim oğlumdan bahsetmişsin :44:

iki gündür mama sandalyesine oturur oturmaz ağlamaya başlıyor. susuyor ilk lokmada tekrar ağlıyor. kaşığı uzatıyorum yuttuğu gibi ağlamaya devam ediyor. yemek istiyor ama yemek istemiyor.. anlamıyorum.. ağlaya ağlaya 1 kavanoz yoğurt yedi.. ben ne yapayım şimdi? kendimi dövesim var.. :95:

ayrıca çok uyumak istiyor.. hatta belkide uyumak için yemek istemiyor. hastamı dersiniz belki de halsiz hissediyor ondan iştahı yok ama aç.. :111: kullanımklavuzu neden yok bu bebeklerin? :84:

bizimki kaşığı görür görmez başlıyor mızırdanmaya,tam kaşığı ağzına verecem ya elime vuruyor ya kaşığı tutmaya çalışıyor ve sonunda kaşıktakiler üzerine dökülüyoryoğurt çorbası yaptım az önce uyanmasını bekliyorum bakalım yiyecekmi,bugün kahvaltı yapmadı,sevdiği meyve suyunu bile içmedi,çıldırmak üzereyim ben de.bazen müzik açıyorum onu dinlerken yiyyordu,sonra tv karşısında yemek yedirmenin zararlı olduğundan yola çıkarak müzikle yemek yedirmenin de zararlı olabileceğini düşündüm,müzik te açmıyorum şimdi,kendinin ağlama melodisi eşliğinde yemeye çalışıyor

ayrıca çok uyumak istiyor.. hatta belkide uyumak için yemek istemiyor. hastamı dersiniz belki de halsiz hissediyor ondan iştahı yok ama aç.. :111: kullanımklavuzu neden yok bu bebeklerin? :84:

ay harpy bizimkiler birbirne çok benziyor valla,1 gibi uyudu hala uyuyor şaşkın haldeyim,ben de yemek yemek istemediği için uyuduğunu düşünüyorum,uykusunda sütünü içti uyanmadan bizimki.

canım müzikle tv aynı değildir bence. benimki tv görünce dünyayla ilişiği kesiliyor resmen kilitleniyor. belkide seninki sıkılıyor yemek yerken eğer hoşuna gidiyorsa bence sakıncası olmaz müzik eşliğinde yemesinin..

mrb kızlar.bazı arkadaşlar bebeklerinin zor kaka yaptığından bahsetmiş.kuru kayısı haşlayın az suyla benimkinde çok etkili oluyor.hatta içine kuru siyah üzümde koyuyorum ben.hem de çok severek yiyor.
buarada bugün ilk kez ben de çorbasına et koydum ama ezerken içinde alacağım eti.suyuna salmıştır zaten vitaminini.ben daha kahvaltı ettirmeye yeni başladım kızlar.3 gün önce 6 ayını dıldurdu.pekmez falan içiriyomusunuz siz .başka neler veriyosunuz bebişlerinize.

benimkinin çok şükür iyi canım gündüz 1 saat yada 45 dk yada 1,5 saat uyuyor gecede maşallah hiç uyanmıyor bazen uyanınca mama veriyorum tekrar uyuyor bi rahatsızlığı falan olmasın
maaşşallah ya ne güzel
maşşallah bebeklerınıze ya ne guzel bız baslıyoruz 9 yada 10 da 2 ye kadar bazen 4 e kadar sureklı uyku modundayız uyuytmayayım dıyorum uykusuda var durmuyor yatagına koyuncada uyanıyor napıcagımı sasırdım kızımın gece uykusu cok guzeldı normalde ama bu ara ne oldu anlamadım aman sızınkılere nazar degmesın

ay harpy bizimkiler birbirne çok benziyor valla,1 gibi uyudu hala uyuyor şaşkın haldeyim,ben de yemek yemek istemediği için uyuduğunu düşünüyorum,uykusunda sütünü içti uyanmadan bizimki.

çıldıracam resmen yaa bu kadar olur e bütün gün uyuyunca enerji harcamıyor ki acıksın değil mi :84: neyse her seferinde diyorum kafama takmicam bu yemek olayını diye ama elde değil.. ye ya da yeme değil mi? ağlayarak yemek ne demek oluyor? :99:

öğlen sebze çorbasını yemedi,belki sıkılmıştır hep sebze yiyor dedim ve yoğurt çorbası yaptım bekliyorum uyanmasını çorbayı denemek için.kızmayacam bağırmayacam diye kendimi yatıştırıyorum sürekli,Allah sabrımızı arttırsın

ya ben dünya üzerindeki en salak insanım yaa 2 gündür pekmez diye kahvaltısına ve muhallebilerine nar ekşisi koyuyormuşum çocuğun.. sonra neden yemedi yemez tabi :120: iğrenç...

çok güldüm ya,annelik böyle bişey heralde,telaşla ne yaptığımızın sonradan farkına varıyoruz,ben de dün 8 tahıılı ballı veriyorum diye bisküvili gece mamasını vermişim,yemedi,ondan önceki gün de devam sütüyle hazırlamak yerine suyla hazırlamışım kahvaltı mamasını uykulu uykulu,ama yemişti o gün

aaaaaay ah annesi ahh hiç mi bakmadın tadına yemez tabi kimbilir nası bitat olmuştur

çok salağım yaa ben de 1-2 kereaz daha unutuyordum kahvaltısına aptamil koymayı son anda farkettim rengi bi garip diye. ayy belki de midesine o dokundu zavallının yaa bu kadar salak olmak zorundamıyım? hep dangalak kv yüzünden illa herşeyi pet şişeye koycak :95:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…