aaaaaayah annesi ahh hiç mi bakmadın tadına yemez tabi kimbilir nası bitat olmuştur
ya ben dünya üzerindeki en salak insanım yaa2 gündür pekmez diye kahvaltısına ve muhallebilerine nar ekşisi koyuyormuşum çocuğun.. sonra neden yemedi yemez tabi :120: iğrenç...
ya kızlar biliyosunuz benim kızım hala emiyo çok şükür sütümde yetiyoama artık ek bişeyler vermek lazım diye düşünüyorum ilk neyle başlasam bana bi akıl verin:26:
canım güldürdün beni yatadına baksaydın keşke ben hep bakarım oğlum ne kadar iğrenç birşey yiyecek diye ona göre hak veriyorum oğluma
ne biliyim yaaneyse sinirden attım nar ekşisini zaten kullanmıyorum neden getirdiyse (illa birine kabaht bulcam ya) salak ben..
ya kızlar biliyosunuz benim kızım hala emiyo çok şükür sütümde yetiyoama artık ek bişeyler vermek lazım diye düşünüyorum ilk neyle başlasam bana bi akıl verin:26:
çıldıracam resmen yaa bu kadar olure bütün gün uyuyunca enerji harcamıyor ki acıksın değil mi :84: neyse her seferinde diyorum kafama takmicam bu yemek olayını diye ama elde değil.. ye ya da yeme değil mi? ağlayarak yemek ne demek oluyor? :99:
harpy aklıma geldi,doğum yapan kadınlara pekmez yağ ve biraz da su pişrilip içirtilir,doğum yaptığımda eşim de bana yanlışlıkla nar ekşisiyle yapmıştı bir geceçok iğrençti
canım bende bazen aç uyuyor diye sinirleniyorum ama eşim hep kızar olsun uykuda büyüyecek yemek kadar uykuda önemli onun için der ,bırak uyusun uyanınca güzelce yer inşallah
Utku uyandı kızlar çorba içirmeye gidiyorum bana şans dileyin
az önce yemek sırasındaki kavgamızda çocuk yapmanın bir hata olduğunu düşünüyordum ama simdi yine geçti.. :85: çok yoruluyorum bazen :85:
yaaaa bu ne böylee ben anlamadımmm.
canım ben yemeyince bi yarım saat sonra tekrar deniyorum hatta üzgünüm ama bazen ağzını ben açıyorum sinirden öyle veriyorum
neyi anlamadın canım?
canım öyle yapma bence.. sonra kusmayı öğreniyorlar.. ben kızsam da zorlamıyorum.. keşke kızmamayı da başarabilsem
ya canım ben sana bir vdeo izletecektim linki aldım yapıştırdım ekrana virüs virüs yazdı bende onu sildim ona yazdım.bende anlamdım karışık oldu biraz ama boşverrrrrrrrr.ben arad bir şaçmalarım.:26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?