2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

aaaaaay ah annesi ahh hiç mi bakmadın tadına yemez tabi kimbilir nası bitat olmuştur

ne biliyim yaa neyse sinirden attım nar ekşisini zaten kullanmıyorum neden getirdiyse (illa birine kabaht bulcam ya) salak ben..

ya kızlar biliyosunuz benim kızım hala emiyo çok şükür sütümde yetiyoama artık ek bişeyler vermek lazım diye düşünüyorum ilk neyle başlasam bana bi akıl verin:26:

canım güldürdün beni ya tadına baksaydın keşke ben hep bakarım oğlum ne kadar iğrenç birşey yiyecek diye ona göre hak veriyorum oğluma

Son düzenleme:
ya kızlar biliyosunuz benim kızım hala emiyo çok şükür sütümde yetiyoama artık ek bişeyler vermek lazım diye düşünüyorum ilk neyle başlasam bana bi akıl verin:26:

ilk başta meyve ver demişti doktor. istersen cam rendede rendele suyunu ver azcık.. 1-2 çay kaşığıyla başla. sonra arttır yavaş yavaş. ama kaşıkla verki kaşığa alışsın..

canım güldürdün beni ya tadına baksaydın keşke ben hep bakarım oğlum ne kadar iğrenç birşey yiyecek diye ona göre hak veriyorum oğluma

ne bileyim sıcaklığına bakıyorum ama tadına bakmam genelde.. eskiden sebze kalırsa yerdim.. ama artık genelde kaşık maması yediği için yemiyorum haliyle..

ne biliyim yaa neyse sinirden attım nar ekşisini zaten kullanmıyorum neden getirdiyse (illa birine kabaht bulcam ya) salak ben..

harpy aklıma geldi,doğum yapan kadınlara pekmez yağ ve biraz da su pişrilip içirtilir,doğum yaptığımda eşim de bana yanlışlıkla nar ekşisiyle yapmıştı bir geceçok iğrençti

ben elma ve havuç suyuyla başlamıştım 1-2 kaşık arttırarak günlük.ama aklında bulunsun ilk verdiğin zaman bi gün bekliyosun sonraki gün tekrar veriyosun,kabızlık ya da alerjik reaksiyon oluşacakmı diye.

canım bende bazen aç uyuyor diye sinirleniyorum ama eşim hep kızar olsun uykuda büyüyecek yemek kadar uykuda önemli onun için der ,bırak uyusun uyanınca güzelce yer inşallah

harpy aklıma geldi,doğum yapan kadınlara pekmez yağ ve biraz da su pişrilip içirtilir,doğum yaptığımda eşim de bana yanlışlıkla nar ekşisiyle yapmıştı bir geceçok iğrençti

yaa ben de az önce kendime süt ısıttım içine ne koysam ne koysam pekmezkoyayım dedim.. bi içtim öyğ :120: önce bozuldu sandım sonra gittim baktım ki nar ekşisiymiş neyse en azından neden kahvaltı yapmadığını biliyoruz artık..

Utku uyandı kızlar çorba içirmeye gidiyorum bana şans dileyin

nasıl ama başlığım.merhaba kızlar bayağıdır sizlerle bişey paylaşamıyorum arada bir ğirip bakıyorumm kimler var diye.neyse hasta olan danalarınıza ğeçmiş olsun.kıyamam onlara.benim danamda allaha şükür iyiyiz.yumurta yemeye başladık ama rafadan.biz daha düzenli öğünlere ğeçmedik.sürekli emziriyorum.bu arada büyük bir sorunumuz var.benim danam bizim yatağımızda yatınca uyuyordu beni emerek aşkımı dışarı atıyorduk mecburen oda koltukta yatıyordu.bizde beşiği kaldırıp danama yer yatağı serdik daha iyş oldu.ğeçen yataktan düşüyormş nerdeyse.benim danayı artık zapdetmesi zor oluyor.haaa ğeçende oturma odamda fayanslı masa vardı onu kırmış.nasıl diye sormayın bende anlamadım.ama dua ediyorum iyiki erken farkettimde üstüne düşmemiş.yoksa mazallah.

canım bende bazen aç uyuyor diye sinirleniyorum ama eşim hep kızar olsun uykuda büyüyecek yemek kadar uykuda önemli onun için der ,bırak uyusun uyanınca güzelce yer inşallah

az önce yemek sırasındaki kavgamızda çocuk yapmanın bir hata olduğunu düşünüyordum ama simdi yine geçti.. :85: çok yoruluyorum bazen :85:

az önce yemek sırasındaki kavgamızda çocuk yapmanın bir hata olduğunu düşünüyordum ama simdi yine geçti.. :85: çok yoruluyorum bazen :85:

canım ben yemeyince bi yarım saat sonra tekrar deniyorum hatta üzgünüm ama bazen ağzını ben açıyorum sinirden öyle veriyorum

canım ben yemeyince bi yarım saat sonra tekrar deniyorum hatta üzgünüm ama bazen ağzını ben açıyorum sinirden öyle veriyorum

canım öyle yapma bence.. sonra kusmayı öğreniyorlar.. ben kızsam da zorlamıyorum.. keşke kızmamayı da başarabilsem

neyi anlamadın canım?

ya canım ben sana bir vdeo izletecektim linki aldım yapıştırdım ekrana virüs virüs yazdı bende onu sildim ona yazdım.bende anlamdım karışık oldu biraz ama boşverrrrrrrrr.ben arad bir şaçmalarım.:26::26::26::26:

canım öyle yapma bence.. sonra kusmayı öğreniyorlar.. ben kızsam da zorlamıyorum.. keşke kızmamayı da başarabilsem

canım yapmayacam diyorum ama dayanamıyorum ki, zaten emmeside sıkıntılı bütünüyle aç kalıyor

neyle ilgili canım? ben bakayım internetten :44: merak ettim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…