2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

Utku uyandı kızlar çorba içirmeye gidiyorum bana şans dileyin

afiyet olsun minike bol bol yesin

allah korumuş canım.. artık gözünün önünden ayırma sen onu.. nasıl başardıysa koca masayı kırmayı:44: yanında yatırırken de öteki tarafasandalye ya da yastık koy ki yuvarlanmasın.. ya da babası da gelsin siper olsun işi ne

ay kıyamam kı ben herife garibim 16 17 saat çalışıyor birde uykusuz kalırsa dayanam.

bir annenin videosu.benim facebokk ğir ordan izleyebilirsin
yada bizim face ğrubundan izle.

canım benim facebookum yokki adresi başında www olmadan tekrar göndermeyi dener misin?

harpy oğlum çorbasını yedi maaşallahill kez yoğurt çorbası yapmıştım,yayla çorbasına da benziyor yaptığım

oğlumun dişleri kaşınıyor çok fena,elime saldırıyor acayip şekilde,şimdi de ağlıyor,diş etleri yanıyor mu acaba? ne yapabilirim? salatalık verdim ama pek faydası olmadı,dişliği de almıyor

geldim canım korkma oğlum ve ben yanındayız

valla başlığın bekçisi gibi hep buradayım :44:

sağol canım ıyıyım bende kız uyandıda cıkmak zorunda kaldım az once

cok baktım nette en guzelı avvıonun modellerı bıkac tane begendım bakalım karar vereyımde sıparıs verıcem netten
canım netten isteme derim. ben önce netten istedim ama aksesuarlarını koymamışlar geri gönderdim ama her site böyle yapacak değil. bide her çanta çok gözlü değil. benim kullandıgım çok güzel elim ayagım oldu
kaç iğne batacak yawruma diye soruyorsan 2.. ama 4 aşı yapılıyor biri ağızdan 2si aynı şırıngayla 1 bacağa diğeridiğer bacağa.. bir de rotanın 3.dozu var yaptırdıysan..
canım rotavirüs 2 doz değil mi?
ayrıca çok uyumak istiyor.. hatta belkide uyumak için yemek istemiyor. hastamı dersiniz belki de halsiz hissediyor ondan iştahı yok ama aç.. :111: kullanımklavuzu neden yok bu bebeklerin? :84:
canım aşıdandır gecen ay benim oğlum da 10 gün huzursuzdu aşıdan sonra

canım benim dr kesinlikle rafadan yumurta verme hatta 5 dk fazla pişir dedi.

ayrıca hep yazacagım unutuyorum utkumuz senin kayınvalide pek orjinalmiş ayrıca pek de akıllı başkasının evinde misafir agırlamak iyi valla ölsem aklıma gelmez

ben de bebekler için yumurtanın fazla pişmesi gerektiğini biliyorum

canım bulundugum sehor cok kucuk fazla model yok olanalrda cok pahalı haddınden fazla dıyor nettekının ıkı katı resmen senınkının modelı yazarmısın bıde ona bakayım hala karrsızım

ben 3 diye biliyorum :44: sanırım 2 çeşit rota aşısı var..

slm kızlar,ben geldimnasılsınız bakim,anlatın biraz muhabbet edelimneler yaptınız,kocişler bebişler ne alemde

Selam kızlar. :ssss kİMSE YOK AmA OLSUN.

günaydın kızlar :) benim bebiş uyudu ama bugün kahvaltı etmedi.. bigün yiyo bigün yemiyor.. alışacak alışacak diye kendimi telkin ediyorum.. sizinkiler ne yapıyor?

Harpycim panik yok. Alışacaklar. :)

korkma canım ben 3 kere antibiyotik aldım :)

benimkinin çok şükür iyi canım gündüz 1 saat yada 45 dk yada 1,5 saat uyuyor gecede maşallah hiç uyanmıyor bazen uyanınca mama veriyorum tekrar uyuyor bi rahatsızlığı falan olmasın
canım bunu her yerde söleme senin oğlun tam bi paşa. bu kadar kişiden en şanslı sensin :)

evet bugün 6 aylık olduk

BİZDEEEEE

Benim doktorumda ver dedi bende vercem.

canım benim nerdeee yapamadım hafta sonu hastaydım cici bebeye devam
Ama yapıcam mutlaka

Bizim doktor bebe biskuvisine karşı. çok şekerli diyo. şekere alışınca başka şey yemiyolar kendin az şekerli yapabilirsin dedi.

hoş geldin canım.. bebişim uyudu.. akşam kakasını yaptı huysuzluğu biraz geçti gibi.. inşallah yarına tamamen geçer.. kocişle birbirimizi yolduk bu akşam.. 2 hafta sonra eşimin memleketine gitcez. 8 gün kalacaz. diyorum ki 1 gün geçgidelim işlerimizi halledelim yok bigün eksik olmazmış.. çıldırttı beni alışveriş yapmam kuaföre gitmem gerek. yoksa kv yine laf sokar yok üzerine bişiler alalım yok kuaföre gitmek istermisin.. tepeme çıkıyor sinirlerim.. :84:

ay harpy bizimkiler birbirne çok benziyor valla,1 gibi uyudu hala uyuyor şaşkın haldeyim,ben de yemek yemek istemediği için uyuduğunu düşünüyorum,uykusunda sütünü içti uyanmadan bizimki.

Ay uykularına maşallah deyin,ben benim kızımı 30 dkdan fazla uyutabilmek için neler yapmam ki? Gündüz değil kesintisiz 3 saat,toplamda 3 saat uyuduğu gün yok ki!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…