Utku uyandı kızlar çorba içirmeye gidiyorum bana şans dileyin
nasıl ama başlığım.merhaba kızlar bayağıdır sizlerle bişey paylaşamıyorum arada bir ğirip bakıyorumm kimler var diye.neyse hasta olan danalarınıza ğeçmiş olsun.kıyamam onlara.benim danamda allaha şükür iyiyiz.yumurta yemeye başladık ama rafadan.biz daha düzenli öğünlere ğeçmedik.sürekli emziriyorum.bu arada büyük bir sorunumuz var.benim danam bizim yatağımızda yatınca uyuyordu beni emerek aşkımı dışarı atıyorduk mecburen oda koltukta yatıyordu.bizde beşiği kaldırıp danama yer yatağı serdik daha iyş oldu.ğeçen yataktan düşüyormş nerdeyse.benim danayı artık zapdetmesi zor oluyor.haaa ğeçende oturma odamda fayanslı masa vardı onu kırmış.nasıl diye sormayın bende anlamadım.ama dua ediyorum iyiki erken farkettimde üstüne düşmemiş.yoksa mazallah.
ya ben dünya üzerindeki en salak insanım yaa2 gündür pekmez diye kahvaltısına ve muhallebilerine nar ekşisi koyuyormuşum çocuğun.. sonra neden yemedi yemez tabi :120: iğrenç...
afiyet olsun minikebol bol yesin
allah korumuş canım.. artık gözünün önünden ayırma sen onu.. nasıl başardıysa koca masayı kırmayı:44: yanında yatırırken de öteki tarafasandalye ya da yastık koy ki yuvarlanmasın.. ya da babası da gelsin siper olsun işi ne
neyle ilgili canım? ben bakayım internetten :44: merak ettim şimdi
bir annenin videosu.benim facebokk ğir ordan izleyebilirsin
yada bizim face ğrubundan izle.
harpy oğlum çorbasını yedi maaşallahill kez yoğurt çorbası yapmıştım,yayla çorbasına da benziyor yaptığım
canım netten isteme derim. ben önce netten istedim ama aksesuarlarını koymamışlar geri gönderdim ama her site böyle yapacak değil. bide her çanta çok gözlü değil. benim kullandıgım çok güzel elim ayagım oldusağol canım ıyıyım bende kız uyandıda cıkmak zorunda kaldım az once
cok baktım nette en guzelı avvıonun modellerı bıkac tane begendım bakalım karar vereyımde sıparıs verıcem netten
canım rotavirüs 2 doz değil mi?kaç iğne batacak yawruma diye soruyorsan 2.. ama 4 aşı yapılıyor biri ağızdan 2si aynı şırıngayla 1 bacağa diğeridiğer bacağa.. bir de rotanın 3.dozu var yaptırdıysan..
canım aşıdandır gecen ay benim oğlum da 10 gün huzursuzdu aşıdan sonraayrıca çok uyumak istiyor.. hatta belkide uyumak için yemek istemiyor. hastamı dersiniz belki de halsiz hissediyor ondan iştahı yok ama aç.. :111: kullanımklavuzu neden yok bu bebeklerin? :84:
nasıl ama başlığım.merhaba kızlar bayağıdır sizlerle bişey paylaşamıyorum arada bir ğirip bakıyorumm kimler var diye.neyse hasta olan danalarınıza ğeçmiş olsun.kıyamam onlara.benim danamda allaha şükür iyiyiz.yumurta yemeye başladık ama rafadan.biz daha düzenli öğünlere ğeçmedik.sürekli emziriyorum.bu arada büyük bir sorunumuz var.benim danam bizim yatağımızda yatınca uyuyordu beni emerek aşkımı dışarı atıyorduk mecburen oda koltukta yatıyordu.bizde beşiği kaldırıp danama yer yatağı serdik daha iyş oldu.ğeçen yataktan düşüyormş nerdeyse.benim danayı artık zapdetmesi zor oluyor.haaa ğeçende oturma odamda fayanslı masa vardı onu kırmış.nasıl diye sormayın bende anlamadım.ama dua ediyorum iyiki erken farkettimde üstüne düşmemiş.yoksa mazallah.
canım netten isteme derim. ben önce netten istedim ama aksesuarlarını koymamışlar geri gönderdim ama her site böyle yapacak değil. bide her çanta çok gözlü değil. benim kullandıgım çok güzel elim ayagım oldu
canım rotavirüs 2 doz değil mi?
canım aşıdandır gecen ay benim oğlum da 10 gün huzursuzdu aşıdan sonra
canım benim dr kesinlikle rafadan yumurta verme hatta 5 dk fazla pişir dedi.
ayrıca hep yazacagım unutuyorum utkumuz senin kayınvalide pek orjinalmiş ayrıca pek de akıllı başkasının evinde misafir agırlamak iyi valla ölsem aklıma gelmez
canım bulundugum sehor cok kucuk fazla model yok olanalrda cok pahalı haddınden fazla dıyor nettekının ıkı katı resmen senınkının modelı yazarmısın bıde ona bakayım hala karrsızımcanım netten isteme derim. ben önce netten istedim ama aksesuarlarını koymamışlar geri gönderdim ama her site böyle yapacak değil. bide her çanta çok gözlü değil. benim kullandıgım çok güzel elim ayagım oldu
ayrıca hep yazacagım unutuyorum utkumuz senin kayınvalide pek orjinalmiş ayrıca pek de akıllı başkasının evinde misafir agırlamak iyi valla ölsem aklıma gelmez
canım netten isteme derim. ben önce netten istedim ama aksesuarlarını koymamışlar geri gönderdim ama her site böyle yapacak değil. bide her çanta çok gözlü değil. benim kullandıgım çok güzel elim ayagım oldu
günaydın kızlar :) benim bebiş uyudu ama bugün kahvaltı etmedi.. bigün yiyo bigün yemiyor.. alışacak alışacak diye kendimi telkin ediyorum.. sizinkiler ne yapıyor?
gunaydın kızlar nasılsınız..ben hafta sonundan beri rahatsızım ..dun ıyıce kotuydum..serum falan verdıler..usutmusum antıbıyotık te alıyorum ..augmentin diye ..bebege zararı yokmus ole dedıler..ama serum yedıgım gunden bu yana ege bey uykusuna pek duskun..acaba ıctıgım ılaçlar agrı kesıcıler o yonde etkı etmıs olabılır mı ..parol aldım agrı kesıcı..bı kaç gun dırendım ıcmeyeyım dıye tansıyonum 8 e 4 e kadar dustu mecbur kaldım yani..
canım bunu her yerde söleme senin oğlun tam bi paşa. bu kadar kişiden en şanslı sensin :)benimkinin çok şükür iyi canım gündüz 1 saat yada 45 dk yada 1,5 saat uyuyor gecede maşallah hiç uyanmıyor bazen uyanınca mama veriyorum tekrar uyuyor bi rahatsızlığı falan olmasın
evet bugün 6 aylık olduk
6. Ayını dolduran anneler size bırsey sormak ıstıyorum ben kıym et suyu ve kemık suyuna başladım dr um ver dedi..sizler vermeye başladınız mı..her gun yaptıgım çorbasına ilikli kemik suyu koyuyorum ıkı gune bır de cevız buyuklugunde kıymayı koyuyorum corbasına çok sevdı kerata...kasaptan ilikli kemik aldım haşladım ..haşlanınca iliğinide boşalttım içine...sonra buz poşetleri varya doldurunca top top oluyo suyunu onlara koyup buzluğa attın her gun bı kaç top koyuyom corbasına..kemıgı haslarken bır dıs sarmısak ve kucuk soganda koydum..tavsıye ederım
canım benim nerdeee yapamadım hafta sonu hastaydım cici bebeye devam
Ama yapıcam mutlaka
ay harpy bizimkiler birbirne çok benziyor valla,1 gibi uyudu hala uyuyor şaşkın haldeyim,ben de yemek yemek istemediği için uyuduğunu düşünüyorum,uykusunda sütünü içti uyanmadan bizimki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?