Selam kızlar. :ssss kİMSE YOK AmA OLSUN.
Harpycim panik yok. Alışacaklar. :)
korkma canım ben 3 kere antibiyotik aldım :)
canım bunu her yerde söleme senin oğlun tam bi paşa. bu kadar kişiden en şanslı sensin :)
BİZDEEEEE
Benim doktorumda ver dedi bende vercem.
Bizim doktor bebe biskuvisine karşı. çok şekerli diyo. şekere alışınca başka şey yemiyolar kendin az şekerli yapabilirsin dedi.
slm kızlar,ben geldimnasılsınız bakim,anlatın biraz muhabbet edelim neler yaptınız,kocişler bebişler ne alemde
hoş geldin canım.. bebişim uyudu.. akşam kakasını yaptı huysuzluğu biraz geçti gibi.. inşallah yarına tamamen geçer.. kocişle birbirimizi yolduk bu akşam.. 2 hafta sonra eşimin memleketine gitcez. 8 gün kalacaz. diyorum ki 1 gün geçgidelim işlerimizi halledelim yok bigün eksik olmazmış.. çıldırttı beni alışveriş yapmam kuaföre gitmem gerek. yoksa kv yine laf sokar yok üzerine bişiler alalım yok kuaföre gitmek istermisin.. tepeme çıkıyor sinirlerim.. :84:
slm canım ,bebiş uyudu kociş de tv izliyor bana verebildi sonunda bilgisayarı
hoş geldin canım.. bebişim uyudu.. akşam kakasını yaptı huysuzluğu biraz geçti gibi.. inşallah yarına tamamen geçer.. kocişle birbirimizi yolduk bu akşam.. 2 hafta sonra eşimin memleketine gitcez. 8 gün kalacaz. diyorum ki 1 gün geçgidelim işlerimizi halledelim yok bigün eksik olmazmış.. çıldırttı beni alışveriş yapmam kuaföre gitmem gerek. yoksa kv yine laf sokar yok üzerine bişiler alalım yok kuaföre gitmek istermisin.. tepeme çıkıyor sinirlerim.. :84:
öğlen sebze çorbasını yemedi,belki sıkılmıştır hep sebze yiyor dedim ve yoğurt çorbası yaptım bekliyorum uyanmasını çorbayı denemek için.kızmayacam bağırmayacam diye kendimi yatıştırıyorum sürekli,Allah sabrımızı arttırsın
Arkadaşlar sizi biraz aceleci görüyorum bu ek gıda konusunda.Bebeklerimiz daha çok küçük,yavaş yavaş alışacaklar. Ben hala ek gıdaları beslenmemizin yan unsurları olarak görüyorum.Merak etmeyin,her bebek eninde sonunda katı gıdalara alışıyor. Benim kızım 1 hafta sonra 7 aylık olacak,onun için varsa yoksa süt.Kahvaltı zaten vermedi doktor henüz.Öğleden önce elma püresi vermişti,hiç sevmiyor,hazırları da denedim,istemiyor.Bazen sadece biraz suyundan içiyor. Öğlen sebze püresini bazen hiç yemiyor ,bazen de 5-6 minik kaşık yiyor.Öğleden sonra yoğurda daha geçmedik.Akşam muhallebi yine 6-7 minik kaşık yiyor,bazense hiç yemiyor.Ben bunları yememesinin şu anda onda bir eksiklik yaratacağını düşünmüyorum.Gıdasını zaten sütle alıyor.Ek gıdalara da az az alışacak ama bu birkaç aylık bir süreç.Dert etmeyin derim
ya kızlar biliyosunuz benim kızım hala emiyo çok şükür sütümde yetiyoama artık ek bişeyler vermek lazım diye düşünüyorum ilk neyle başlasam bana bi akıl verin:26:
söz konusu aileleri olunca işler değişir hep,biz akşam gezmeye bile giderken 5 dk geç çıksak evden söylenir hemen.ay bu arada üzüldüm gitmene,sen de bizi bırakıp gidecekmisin ayeser gibi
slm canım,eşim de bana bıraktı ama hala gözü kaldı,gidip gelip bakıyor napıyorum diye
sorma canım o sıkıntılar hep oluyor ankaraya gitcem ama biliyorum ki kv buraya kadar gelmişken bize gelmiyor diye konuşacak halbuki burdan ankara uçakla 45 dk ama ankaradan onların memleket 4 saat sürüyor ben bu çocukla nasıl gideyim 4 saat yolu bir başıma ama anlatamıyorum
Arkadaşlar sizi biraz aceleci görüyorum bu ek gıda konusunda.Bebeklerimiz daha çok küçük,yavaş yavaş alışacaklar. Ben hala ek gıdaları beslenmemizin yan unsurları olarak görüyorum.Merak etmeyin,her bebek eninde sonunda katı gıdalara alışıyor. Benim kızım 1 hafta sonra 7 aylık olacak,onun için varsa yoksa süt.Kahvaltı zaten vermedi doktor henüz.Öğleden önce elma püresi vermişti,hiç sevmiyor,hazırları da denedim,istemiyor.Bazen sadece biraz suyundan içiyor. Öğlen sebze püresini bazen hiç yemiyor ,bazen de 5-6 minik kaşık yiyor.Öğleden sonra yoğurda daha geçmedik.Akşam muhallebi yine 6-7 minik kaşık yiyor,bazense hiç yemiyor.Ben bunları yememesinin şu anda onda bir eksiklik yaratacağını düşünmüyorum.Gıdasını zaten sütle alıyor.Ek gıdalara da az az alışacak ama bu birkaç aylık bir süreç.Dert etmeyin derim
yok canım ben gitsem de oradan girerim arada merak etmeyin. hem sadece 1 hafta benimki herhalde 1 ay kalsam kafayı yerim..
takma kafana canım yaa.. konuşuyorlar işte.. sus diyemediğimize göre ancak duymamazlıktan gelebiliriz. dur bakgidelim neler edecekler bana sülalece.. en az 10 kişiyeneden zayıf olduğunu anlatacağım. 15 kişi de görümcemin oğluyla (şuan 1 yaşında) karşılaştırıp beni deliedecek..
haklısın canım ben de hep aynı şeyi düşünüyorum.. ama kilosu yeterli değil biraz alışması gerekiyormuş bahsetmiştim %10 persentile düştük geçen ay.. en azından daha çok düşmeyelim diyorum.. keşke mama verseydim diyorum bazen.. ilk doktorum 3 aylıkken mamaya başla demişti ben o yüzden doktorumu değiştirdim belkide daha iyi olacaktı şuan mamaya alışmış olurdu. ne biliyim hakkımızda hayırlısı..
canım bence sen hiç açıklama yapma neden zayıf diye soranlara ve kıyaslama yapacak olan o insanlara
merhabaaaaa
kızım aşı oldu bugün yavrum baya huysuzlandı birazda ateşi çıktı akşam üstü ateş düşürücü verdim uyudu şimdi bende de piller bitti ama kamyon çarpmış gibiyimumarım herkes iyidir
merhabaaaaa
kızım aşı oldu bugün yavrum baya huysuzlandı birazda ateşi çıktı akşam üstü ateş düşürücü verdim uyudu şimdi bende de piller bitti ama kamyon çarpmış gibiyimumarım herkes iyidir
aslında bende bol bol emzirmek istiyorum ama benim oğlan biraz sıkıntılı sadece uykuda emiyor ,uyutamadığım zamanlar mecburen ek gıdalarla doyurmaya çalışıyorum yoksa bende şu anda biraz tadımlık vermek istiyordum ama aç kalıyor o zamanda
ne yapayım dilsiz taklidi mi yapayım :44: dilsiz olmadığımı biliyor olabilirler :86:aslında lafı değiştirmek akıllıca olabilir laf değiştirmeyi de hiç beceremem..şimdiden strese girdim..
Anlıyorum seni ama bir bebek kendini aç bırakmaz bence,sen farketmeden yeterince süt çekiyor olabilir mi?Bazı bebekler çok kısa sürede yeterince süt salırmış,2-3 dkda yani.
yok dilek abla oğlumun uyanıkken göğsümü görmeye bile tahamülü yok bırak iki dakika emmeyi
Çok zor o zaman,Allah yardımcın olsun.Sen yine de ferah tut gönlünü,bildiğim kadarıyla gelişimi gayet iyi senin bebeğinin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?