- 2 Şubat 2011
- 1.433
- 95
- 163
evet dünden hevesli gibi. salak kız da ne sırnaşık şeymiş anası kılıklıcemilenin adını çıkaracak anası da. ben cemilenin yerinde olsam evlenirim balıkçıylaa oohh keyiff ama o sakallı balıkçı ne romantik adammış öylee nasıl bir cemileyi seviyorum demeler evlenme tekliflerrii..:89::89:
evet dünden hevesli gibi. salak kız da ne sırnaşık şeymiş anası kılıklıcemilenin adını çıkaracak anası da. ben cemilenin yerinde olsam evlenirim balıkçıylaa oohh keyiff ama o sakallı balıkçı ne romantik adammış öylee nasıl bir cemileyi seviyorum demeler evlenme tekliflerrii..:89::89:
ooooof ben de yapmam herhalde..gelenekçi bir yapım yok kendime kına gecesi bile yapmadım..düğün yemeği pişerken arada yakıvermiştik kınayı sevmiyorum öle işleri ama başkaları yapıncada ilgimi çekiyo
nereleredesin sen kaçak
evet dönüşte ne yapacağım bilmiyorum ilgiye çok alıştı. 1 hafta daha kalırmıyım bilmiyorum havalar çok kötü dışarı çıkamıyorum evde sıkıldım gene .Ankaraya geldim ama daha hiç yüzünü göremedim nasıl da özledim kızılay burnumda tütüyor. hamileyken sıcaktan bunalıp yaz bitsin derdim şimdi de yaz gelsin diyorum aman ben de mi bir sorun var acabaeşim bana memnuniyetsizsin diyor doğru söylüyor galiba
ankaraya kaçtım canım yaa kaç gündür denk de gelemedik burda. annemler beni kaçırdılar. kocişimin şerrinden
ankaraya biraz daha geç gitseydin keşke ben havalar biraz ısınsın diye bekliyorum dün eşime diyorum önce15 gün kalırım demiştim şimdi acaba 20 gün mü kalsam diyorumsen ankaraya gidene kadar bu süreyi bir aya çıkaracaksın galiba diyor
ankaraya kaçtım canım yaa kaç gündür denk de gelemedik burda. annemler beni kaçırdılar. kocişimin şerrinden
sabahleyin Utkuyla konuşuyoruz,oğlum dedim senden sonraki bebek kız mı olsun erkek mi dedim,kız mı diye sorunca tepki vermedi,erkek mi diye sorunca gülümsedi birkaç kezçok saçma bişey ama hoşuma gitti
bakıyorumda biz bu bebişleri rahat büyütüyoruz galibaçoğumuz ikinci bebek muhabbeti yapıyoruz
çok rahat büyüttüğüm söylenemez benim,aslında yaşadıklarımı düşününce 2.bebişi hiç düşünmüyorum,utku prematüre oldu 55 gün küvözde kaldı,en büyük korkum 2.bebişim de prematüre olursa o da 55 gün hastaneden kalırsa,o süre içersinde yaşadıklarım,yıpranmalar... maksat Utkuyla muhabbet olsun
çok rahat büyüttüğüm söylenemez benim,aslında yaşadıklarımı düşününce 2.bebişi hiç düşünmüyorum,utku prematüre oldu 55 gün küvözde kaldı,en büyük korkum 2.bebişim de prematüre olursa o da 55 gün hastaneden kalırsa,o süre içersinde yaşadıklarım,yıpranmalar... maksat Utkuyla muhabbet olsun
kızlar ben de ıkıncı bebek hayalı kuruyorum arada ama babamız ıstemıyor..daha gencız ve hayatta yasayamadıgımız cok sey var dıyor..bu bencil dusuncesi ki çok mantıklı epey bi süre istemiyoruz..birde savunduğu şu ki bizim ikimizinde hayatımızda herseyımız olmamıs ..ege tek olsun ama 10 numara yaşasın...içinde kalan hiçbirsey olmasın..bu da mantıklı ama kardeşlik çok ayrı bır duygu bakalım zaman ne gösterecek..ama bu gidişle tek çocuk olucak herhalde
kızlar ben de ıkıncı bebek hayalı kuruyorum arada ama babamız ıstemıyor..daha gencız ve hayatta yasayamadıgımız cok sey var dıyor..bu bencil dusuncesi ki çok mantıklı epey bi süre istemiyoruz..birde savunduğu şu ki bizim ikimizinde hayatımızda herseyımız olmamıs ..ege tek olsun ama 10 numara yaşasın...içinde kalan hiçbirsey olmasın..bu da mantıklı ama kardeşlik çok ayrı bır duygu bakalım zaman ne gösterecek..ama bu gidişle tek çocuk olucak herhalde
biz sarılıktan kaldık bı kaçgunde 55 günü düşünemiyorum sen eve gııdıp hgeldınmı yoksa hep hastaneydemıydın..kıyamam ya...ne zor sınavmıs...
ben doğum yaptıktan 2 gün sonra çıktım hastaneden33 haftalık doğmuştu.bağırsak yetmezliği vardı,55 gün boyunca hergün 4 defa hastaneye gidip geldim emzirmek için,durumunu öğrenmek için.bir kere kalbi durmuştu,bi kere aniden kan değerleri düşmüştü,of çok kötü günlerdi,Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin.eve getirince doktor sıkı sıkı tembih etti 2 ay daha yanından ayrılmayacaksın,hep karnına bakacaksın şişme varmı diye dedi,kusunca emzirmeyeceksin en az 2 saat demişti,yavrum ağlardı açlıktan sırf kustu diye 2 saat boyunca emzirmezdim öyle avutmaya çalışırdım,odasına maske giyip girerdik,ellerimize jel sürerdik enfeksiyon kapmasın diye.hastaneden sonraki 2 ay boyunca odasından sadece tuvalet ve yemek ihtiyacı için çıkmıştım.psikolojim alt üst olmuştuAllahım kimseye yaşatmasın böyle şeyler...
evet haklısın ben de esıme soluyorum ama o istemıyo...hayırlısı bakalımcanım ben kendim tek çocuğum ve sana asla tavsiye etmem tek kardeşliği tamam herşey senin oluyor her istediğin oluyor 10 numara yaşıyorsun ama kardeşin yerini tutan hiç birşey olmuyor bence kardeş yap derim ben tek olduğum için 3 tane çocuk yapmayı düşünüyorum şahsen sağlık durumum el verirse bende 10 numara yaşadım hala yaşıyorum ama kardeşim yok bu büyük bir eksiklik bende
ben doğum yaptıktan 2 gün sonra çıktım hastaneden33 haftalık doğmuştu.bağırsak yetmezliği vardı,55 gün boyunca hergün 4 defa hastaneye gidip geldim emzirmek için,durumunu öğrenmek için.bir kere kalbi durmuştu,bi kere aniden kan değerleri düşmüştü,of çok kötü günlerdi,Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin.eve getirince doktor sıkı sıkı tembih etti 2 ay daha yanından ayrılmayacaksın,hep karnına bakacaksın şişme varmı diye dedi,kusunca emzirmeyeceksin en az 2 saat demişti,yavrum ağlardı açlıktan sırf kustu diye 2 saat boyunca emzirmezdim öyle avutmaya çalışırdım,odasına maske giyip girerdik,ellerimize jel sürerdik enfeksiyon kapmasın diye.hastaneden sonraki 2 ay boyunca odasından sadece tuvalet ve yemek ihtiyacı için çıkmıştım.psikolojim alt üst olmuştuAllahım kimseye yaşatmasın böyle şeyler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?