2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

yok canım zayıf derlerse evet bencede biraz zayıf de geç

yaw iyi fikir gibi görünse de aslında devamını da düşünmek lazım en çok korktuğum kişi kvmin annesi. buraya gelmişlerdi, bebeğim 2 aylıktı, çok zayıf çok zayıf diye diye manyak ettiler beni.. bana ağzına mandalina ver felan diyorlardı akıl hastası oluyordum 4 günde.. doktor şimdi bile vermeme izin vermiyor. hatta kkda bir konuda yazmıştım; kvmin annesi bana eşim beni almasa evde kalacağımı söyledi sonrada iltifat etmiş gibi gülümsedi ağzım açık bakakaldım.. ben bukadar açık sözlü bir insanla (patavatsız mı demeliydim?) başa çıkamam.. neyse şimdi aklıma geldi; eşimle bu konuda anlaşıp bana yardım etmesini söyleyebilirim

Son düzenleme:

bu mesaj üzerine şok oldum ,ne patavatsız garip insanlar var inanamıyorum

Kızlar size doyum olmaz ama ben çok uykusuzum.Herkese iyi geceler,tatlı rüyalar...

iyi geceler

canım ne zamandan beri böyle? ya da neden böyle oldu?

bu mesaj üzerine şok oldum ,ne patavatsız garip insanlar var inanamıyorum

sorma bu tarz başka şeyler de söyledi bana ama bunamış olduğunu düşünmekten başka bişey gelmiyor elimden.. evime misafir gelmiş çenemi tuttum bişi demedim ama çok zordu benim için.. zaten bebeğim 2 aylık ne gece var ne gündüz.. normalde ben evde tek olsam yemeği bi şekilde geçiştiririm. ama kadın elini sürmedi bile, bırak yemek yapmayı masadan kendi tabağını bile almadı.. bir de istanbulda hiç birşeyi yemiyorlar hormonluymuş diye. çürükçarık bir sürü sebze getirmiş memleketten onlarla yemek yaptırdı bana.. tiksindim yaa. ha bir de ağzıma koyduğum her şeyi bu mustafanın hakkı diye anons ediyorlardı resmen.. zaten onlar gittikten sonra sütüm acayip azalmıştı.. ne iştah kaldı ne moral.. hatırlamak bile gerdi beni..

canım 2.ayını doldurdu ondan sonra başladı bu sıkıntısı şimdi sadece uykuda emer bunada şüküranlatınca kimse inanmıyordu hatta sağlıkocağında hemşireler inanmadı birde bizim yanımızda emzir dediler denedim mehmet alp 'in tavrını görünce hepsi şaşırdı,dr kilolu biraz ya inanmıyor siz anneler abartıyorsunuz diyor kafayı yemek üzereydim tabi o zamanlar uykudada emmek istemedi ama şimdi uykuda emiyor

neden böyle oldu demişsin bende bilmiyorum neden oldu ama sonradan oldu ilk zamanlar çok fazla sütüm geldi ne kadar rahat emiyordu halbuki o zamanlar

buna da şükür canım.. iyki sütün azalmamış emmediği için.. iyi geceler.

neden böyle oldu demişsin bende bilmiyorum neden oldu ama sonradan oldu ilk zamanlar çok fazla sütüm geldi ne kadar rahat emiyordu halbuki o zamanlar

inşallahilerde düzelir sen de rahat edersin canım..

iyi geceler kızlar kimse kalmadığına göreben de yavaştan yatabilirim artık sabah yine açarım dükkanı oğlum geç uyanmazsa...

günaydın kızlar dün aakşam yine bizde internet bağlantısı gittikusura bakmayın

haklı olabilirsin dilek abla ama benim oğlum beni emmiyor,sadece uyuduğunda çok az emiyor,gögüslerim sağılmaktan mahvoldu,devam sütü veriyorum sürekli,bazen onu bile içmiyor,öyle aç duruyor

ne yapayım dilsiz taklidi mi yapayım :44: dilsiz olmadığımı biliyor olabilirler :86:aslında lafı değiştirmek akıllıca olabilir laf değiştirmeyi de hiç beceremem.. şimdiden strese girdim..
sakin olmaya ve aynı zamanda da sözlerinin altında kalmamaya çalış bence.bazen bana dert olur neden o anda cevabını vermedim diye

ay canım bana kv söylemişti ben 22 yaşındaydım yeni nişanlanmıştık seni biz almasak evde kalmıştın,yaşıtlarının çocuğu var hep demişti,ben de almasaydınız demiştim,lafı çevirmişti sonradan,yanlış anladın sen beni vs. demişti.bi de benim kvnin kvsi yaşıyor hala maaşallahama bizim kv hiç pas vermez ne evine gider,ne arar sorar,kadıncağız da melek gibiemin ol eşinin durumu çok kötü olacak 2 arada kalacak,benim eşim öyle olur,annesine mi cevap yetiştirsin seni mi sakinleştirsinAllah yardımcınız olsun

günaydın kızlar.. nasılsınız bu sabah? bebişi emzirdim yatırdım uyusun ben de yatcam biraz.. ev çok dağınık bi ara da onu toparlamam gerek pöff...

merhaba tink nasısın :)

slm kızlar ben de geldim dün giremedim bağlantı yoktu. ee nasılsınız??

merhaba tink nasısın :)

bugun bıraz daha ıyıyım ..bebegı bıraktım işe geldim işte..ooof ben hasta oldugumu duyan kaynanam geleyım dedı..bende cok bıtkınken tamamgelsın dedım esıme..o da dunden razı kayınpederı bırakıp gelmeye..ama sımdı ıyıleştım dusunuyom nasıl gececek kaynanamla gunler dıye...oooof nıye bu bole ınsanın kendı annesı gelınce ole olmuyo ama kaynanalar ıstenmıyo...ben ole bı kaynana olmayacagım ya..kesınlıkleeee

slm kızlar ben de geldim dün giremedim bağlantı yoktu. ee nasılsınız??

merhaba canım ay ben hala dun gecekı dızının etkısındeyım...kızlar sizce inci hoca meteye aşık mı...bence kendıne bıle ıtıraf edemez halde

bir anlık iyi niyet nelere mal olacak şaka şaka içini ferah tutmaya çalış sürekli telkin et kendini ben böyle durumlarda hep derin bir nefes alıp polyanna derecesinde iyi düşünmeye çalışırım:86: ne kadar başarılı olurum tartışılırr.... insan kendi annesine söylenebiliyor da ondan. yoksa bazen anneme de çok sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…