yok canım zayıf derlerse evet bencede biraz zayıf de geç
Kızlar size doyum olmaz ama ben çok uykusuzum.Herkese iyi geceler,tatlı rüyalar...
yaw iyi fikir gibi görünse de aslında devamını da düşünmek lazımen çok korktuğum kişi kvmin annesi. buraya gelmişlerdi, bebeğim 2 aylıktı, çok zayıf çok zayıf diye diye manyak ettiler beni.. bana ağzına mandalina ver felan diyorlardı akıl hastası oluyordum 4 günde.. doktor şimdi bile vermeme izin vermiyor. hatta kkda bir konuda yazmıştım; kvmin annesi bana eşim beni almasa evde kalacağımı söyledi sonrada iltifat etmiş gibi gülümsedi ağzım açık bakakaldım.. ben bukadar açık sözlü bir insanla (patavatsız mı demeliydim?) başa çıkamam.. neyse şimdi aklıma geldi; eşimle bu konuda anlaşıp bana yardım etmesini söyleyebilirim
Kızlar size doyum olmaz ama ben çok uykusuzum.Herkese iyi geceler,tatlı rüyalar...
çok şükür gelişimi güzel bu halimize dua ediyorum şimdi uykuda güzel emiyor,bir dönem 24 saat boyunca sadece 3 defa emzirebiliyordum ek gıda ve mamada vermedim açlıkta uyuyamıyor sürekli uyanıyodu ama yinede emmiyodu ,dr kilosu güzel diye anlattığıma inanmıyor çok sıkıntılı zamanlardı çok şükür düzeldik
bu mesaj üzerine şok oldum ,ne patavatsız garip insanlar var inanamıyorum
iyi geceler
canım ne zamandan beri böyle? ya da neden böyle oldu?
sorma bu tarz başka şeyler de söyledi bana ama bunamış olduğunu düşünmekten başka bişey gelmiyor elimden.. evime misafir gelmiş çenemi tuttum bişi demedim ama çok zordu benim için.. zaten bebeğim 2 aylık ne gece var ne gündüz.. normalde ben evde tek olsam yemeği bi şekilde geçiştiririm. ama kadın elini sürmedi bile, bırak yemek yapmayı masadan kendi tabağını bile almadı.. bir de istanbulda hiç birşeyi yemiyorlar hormonluymuş diye. çürükçarık bir sürü sebze getirmiş memleketten onlarla yemek yaptırdı bana.. tiksindim yaa. ha bir de ağzıma koyduğum her şeyi bu mustafanın hakkı diye anons ediyorlardı resmen.. zaten onlar gittikten sonra sütüm acayip azalmıştı.. ne iştah kaldı ne moral.. hatırlamak bile gerdi beni..
canım 2.ayını doldurdu ondan sonra başladı bu sıkıntısı şimdi sadece uykuda emer bunada şüküranlatınca kimse inanmıyordu hatta sağlıkocağında hemşireler inanmadı birde bizim yanımızda emzir dediler denedim mehmet alp 'in tavrını görünce hepsi şaşırdı ,dr kilolu biraz ya inanmıyor siz anneler abartıyorsunuz diyor kafayı yemek üzereydim tabi o zamanlar uykudada emmek istemedi ama şimdi uykuda emiyor
neden böyle oldu demişsin bende bilmiyorum neden oldu ama sonradan oldu ilk zamanlar çok fazla sütüm geldi ne kadar rahat emiyordu halbuki o zamanlar
haklı olabilirsin dilek abla ama benim oğlum beni emmiyor,sadece uyuduğunda çok az emiyor,gögüslerim sağılmaktan mahvoldu,devam sütü veriyorum sürekli,bazen onu bile içmiyor,öyle aç duruyorArkadaşlar sizi biraz aceleci görüyorum bu ek gıda konusunda.Bebeklerimiz daha çok küçük,yavaş yavaş alışacaklar. Ben hala ek gıdaları beslenmemizin yan unsurları olarak görüyorum.Merak etmeyin,her bebek eninde sonunda katı gıdalara alışıyor. Benim kızım 1 hafta sonra 7 aylık olacak,onun için varsa yoksa süt.Kahvaltı zaten vermedi doktor henüz.Öğleden önce elma püresi vermişti,hiç sevmiyor,hazırları da denedim,istemiyor.Bazen sadece biraz suyundan içiyor. Öğlen sebze püresini bazen hiç yemiyor ,bazen de 5-6 minik kaşık yiyor.Öğleden sonra yoğurda daha geçmedik.Akşam muhallebi yine 6-7 minik kaşık yiyor,bazense hiç yemiyor.Ben bunları yememesinin şu anda onda bir eksiklik yaratacağını düşünmüyorum.Gıdasını zaten sütle alıyor.Ek gıdalara da az az alışacak ama bu birkaç aylık bir süreç.Dert etmeyin derim
sakin olmaya ve aynı zamanda da sözlerinin altında kalmamaya çalış bence.bazen bana dert olur neden o anda cevabını vermedim diyene yapayım dilsiz taklidi mi yapayım :44: dilsiz olmadığımı biliyor olabilirler :86:aslında lafı değiştirmek akıllıca olabilir laf değiştirmeyi de hiç beceremem..şimdiden strese girdim..
yaw iyi fikir gibi görünse de aslında devamını da düşünmek lazımen çok korktuğum kişi kvmin annesi. buraya gelmişlerdi, bebeğim 2 aylıktı, çok zayıf çok zayıf diye diye manyak ettiler beni.. bana ağzına mandalina ver felan diyorlardı akıl hastası oluyordum 4 günde.. doktor şimdi bile vermeme izin vermiyor. hatta kkda bir konuda yazmıştım; kvmin annesi bana eşim beni almasa evde kalacağımı söyledi sonrada iltifat etmiş gibi gülümsedi ağzım açık bakakaldım.. ben bukadar açık sözlü bir insanla (patavatsız mı demeliydim?) başa çıkamam.. neyse şimdi aklıma geldi; eşimle bu konuda anlaşıp bana yardım etmesini söyleyebilirim
merhaba tink nasısın :)
slm kızlar ben de geldim dün giremedim bağlantı yoktu. ee nasılsınız??
merhaba tink nasısın :)
bugun bıraz daha ıyıyım ..bebegı bıraktım işe geldim işte..ooof ben hasta oldugumu duyan kaynanam geleyım dedı..bende cok bıtkınken tamamgelsın dedım esıme..o da dunden razı kayınpederı bırakıp gelmeye..ama sımdı ıyıleştım dusunuyom nasıl gececek kaynanamla gunler dıye...oooof nıye bu bole ınsanın kendı annesı gelınce ole olmuyo ama kaynanalar ıstenmıyo...ben ole bı kaynana olmayacagım ya..kesınlıkleeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?