ben doğum yaptıktan 2 gün sonra çıktım hastaneden33 haftalık doğmuştu.bağırsak yetmezliği vardı,55 gün boyunca hergün 4 defa hastaneye gidip geldim emzirmek için,durumunu öğrenmek için.bir kere kalbi durmuştu,bi kere aniden kan değerleri düşmüştü,of çok kötü günlerdi,Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin.eve getirince doktor sıkı sıkı tembih etti 2 ay daha yanından ayrılmayacaksın,hep karnına bakacaksın şişme varmı diye dedi,kusunca emzirmeyeceksin en az 2 saat demişti,yavrum ağlardı açlıktan sırf kustu diye 2 saat boyunca emzirmezdim öyle avutmaya çalışırdım,odasına maske giyip girerdik,ellerimize jel sürerdik enfeksiyon kapmasın diye.hastaneden sonraki 2 ay boyunca odasından sadece tuvalet ve yemek ihtiyacı için çıkmıştım.psikolojim alt üst olmuştuAllahım kimseye yaşatmasın böyle şeyler...
ben doğum yaptıktan 2 gün sonra çıktım hastaneden33 haftalık doğmuştu.bağırsak yetmezliği vardı,55 gün boyunca hergün 4 defa hastaneye gidip geldim emzirmek için,durumunu öğrenmek için.bir kere kalbi durmuştu,bi kere aniden kan değerleri düşmüştü,of çok kötü günlerdi,Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin.eve getirince doktor sıkı sıkı tembih etti 2 ay daha yanından ayrılmayacaksın,hep karnına bakacaksın şişme varmı diye dedi,kusunca emzirmeyeceksin en az 2 saat demişti,yavrum ağlardı açlıktan sırf kustu diye 2 saat boyunca emzirmezdim öyle avutmaya çalışırdım,odasına maske giyip girerdik,ellerimize jel sürerdik enfeksiyon kapmasın diye.hastaneden sonraki 2 ay boyunca odasından sadece tuvalet ve yemek ihtiyacı için çıkmıştım.psikolojim alt üst olmuştuAllahım kimseye yaşatmasın böyle şeyler...
Eki Görüntüle 166135
bumudur? sonre dediğiniz?hiç te yakışıklı değilmiş.. bu nefesteki komutan şeysi değilmi? orda biraz karizmaydı ama yaşlanmış kanımca
Eki Görüntüle 166135
bumudur? Sonre dediğiniz?Hiç te yakışıklı değilmiş.. Bu nefesteki komutan şeysi değilmi? Orda biraz karizmaydı ama yaşlanmış kanımca
oyy kızlar 2 bulaşık yıkatmadınız yaa yiter yaa yiter.. 5 dk boşbıraktım 4 sayfa yazışmışsınız.. :113: soneri döverimburnunu sıkarım kulağını ısırırım sölim.. dizi izlicekseniz söleyin bizde izleyelim..
geçmiş olsun canım.. sen 2.çocuğu düşünmeye başlamadan önce iyice forma gir. her gün spor yap.. karın kaslarınıiyice güçlendir. bak 2.çocuk 42. haftada bile gelmek istemeyecek
ayy harpy sonere yapacağın en büyük kötülüğü yapmışsın adamın en çirkin fotoğrafını ortalığa döktünzombi görmüş gibi oldum
kızlar bi sorum olcak.. bu demir damlasının kıyafetlerde bıraktığı lekeleri nasıl çıkarıyorsunuz? en uzun programda domestosla yıkadım yine de çıkmadı ayol.
çıkmıyor ya ben domestoslamadım ama çıkaramadımçıkmaz artık demekki üff hala burnuma kokuyor pis pis..
kızlar bi sorum olcak.. bu demir damlasının kıyafetlerde bıraktığı lekeleri nasıl çıkarıyorsunuz? en uzun programda domestosla yıkadım yine de çıkmadı ayol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?