2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

çok geçmiş olsun canım çok zor günler geçirmişsin ama artık utku beyimiz büyüdü unutturmuştur sana o günleri

oyy kızlar 2 bulaşık yıkatmadınız yaa yiter yaa yiter.. 5 dk boşbıraktım 4 sayfa yazışmışsınız.. :113: soneri döverim burnunu sıkarım kulağını ısırırım sölim.. dizi izlicekseniz söleyin bizde izleyelim..

geçmiş olsun canım.. sen 2.çocuğu düşünmeye başlamadan önce iyice forma gir. her gün spor yap.. karın kaslarınıiyice güçlendir. bak 2.çocuk 42. haftada bile gelmek istemeyecek

bumudur? sonre dediğiniz? hiç te yakışıklı değilmiş.. bu nefesteki komutan şeysi değilmi? orda biraz karizmaydı ama yaşlanmış kanımca

Eki Görüntüle 166135
bumudur? sonre dediğiniz? hiç te yakışıklı değilmiş.. bu nefesteki komutan şeysi değilmi? orda biraz karizmaydı ama yaşlanmış kanımca

evet canım o ,sen dizideki tipini gör birde aslında hiç tarzım değil ama adama çok güzel bi karakter çizmişler insan orda bitiyor işte

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 166135
bumudur? Sonre dediğiniz? Hiç te yakışıklı değilmiş.. Bu nefesteki komutan şeysi değilmi? Orda biraz karizmaydı ama yaşlanmış kanımca

kız allah iliniii adamın en mal fotosunu bulmuşsun
Adam dizi de harika o kaytan bıyıklar beyaz saçlar vede o hüzünlü mutluluğu bulamamış bakışlarrrrrrrr:98::98::98::98:

canım benim kızımda 35 haftalık dogdu ve ciger gelişimini tamamlamadıgı için 15 gün küvezde kaldı seni çok iyi anlıyorum çok zor günler gerçekten Allah herkesin yavrusunu anasına babasına bagışlasın

ayy harpy sonere yapacağın en büyük kötülüğü yapmışsın adamın en çirkin fotoğrafını ortalığa döktün zombi görmüş gibi oldum

kızlar bi sorum olcak.. bu demir damlasının kıyafetlerde bıraktığı lekeleri nasıl çıkarıyorsunuz? en uzun programda domestosla yıkadım yine de çıkmadı ayol.

ayy harpy sonere yapacağın en büyük kötülüğü yapmışsın adamın en çirkin fotoğrafını ortalığa döktün zombi görmüş gibi oldum

kendisi de zombiye benzemeseydı

kızlar bi sorum olcak.. bu demir damlasının kıyafetlerde bıraktığı lekeleri nasıl çıkarıyorsunuz? en uzun programda domestosla yıkadım yine de çıkmadı ayol.

çıkmıyor ya ben domestoslamadım ama çıkaramadım çıkmaz artık demekki üff hala burnuma kokuyor pis pis..

çıkmıyor ya ben domestoslamadım ama çıkaramadım çıkmaz artık demekki üff hala burnuma kokuyor pis pis..

sorma yaa bebeğime veriyorum sonra onun yuttuğu şeyin kokusunu ben ağzından alınca ıyy diyorum.. yazık bebiciklere.. ne zamana kadar kullanacağız bu ilacı?

çıkmıyor canım ya bu hafta iki kıyafetine döktük birde bizim nevresime bak yine sinir oldum :95:

ciddi olamazsınız off yaa yeni aldığımız sweetin yakasıhep mahvoldu.. pas lekesi gibi birdeen sevdiğim tulumunun da patiğini ağzına sokmuş ilacı içtikten sonra orada da var leke tüh yazık oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…