2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

ciddi olamazsınız off yaa yeni aldığımız sweetin yakasıhep mahvoldu.. pas lekesi gibi birdeen sevdiğim tulumunun da patiğini ağzına sokmuş ilacı içtikten sonra orada da var leke tüh yazık oldu..

kosla deneyin kızlar o çıkarıyo

canım bulundugum sehor cok kucuk fazla model yok olanalrda cok pahalı haddınden fazla dıyor nettekının ıkı katı resmen senınkının modelı yazarmısın bıde ona bakayım hala karrsızım
Avvio Bebek Çantası (LUCE) A-2022-K - Avviobaby - Anne Bebek Çantaları | Bebek Taşıma Ürünleri | Kanguru | Portbebe bu canım benimki. 4 ana göz var içinde de 10 küçük bölme var. bez için, biberon için, kıyafet ilaçlar hep düzenli oluyor. içinde alt açma, biberon sıcak soğuk tutmak için parcası, kirli bez torbası var. biraz büyük ama çok işime yarıyor. bide sırt çantam var onu da kısa zaman dısarı çıkınca kullanıyorum o da hiç yük olmuyor onu takınca kv artis gibi oldun kız demişti:)
ya aslında benim kv de çok laf çaktırıyor ama ben hep sonradan farkediyorum aman boşver diyorum geçip gidiyor normalde hiç alınmayan şaka kaldıran bi yapım var kv sözlerini ciddiye almıyorum ama sonra düşününce sinir oluyorum yoksa biz hergün tartısırz o kadınla benim kv dedi dil kimsede yoktur. laf çaktırıyor anlamıyorum gülüp geçiyorum ya bana bu gelin de pek salak ağzımın tadıyla laf sokamıyorum diyor mudur acaba?
mete de aşık olunmucak gibi değil..yani yaş maş umursamaz insan..ayyy asıl benim favorım sonerrrrreşim duymasın ama o adama bitiyorummm:78:

muhabbetiniz bol olsun kızlarben sadece muhteşey yüzyılı izliyorum o kadar da eleştiriyorumbenim oğlan diş krizinde,herşeyi parçalayacak gibi ağzına götürüyor,ne yapacam bilmiyorum

ben cemileyi seviyorum peki ya sen demeliydi...ne hakla karışıyorsun demeliydi..allahım ayısı ya tam ayı o aliii

ayline gıcıklık olsun diye o kızla evlenmesinde ,cemile kesin balıkçının teklifini kabul etmez ama adam aslına bakarsan her yönüyle ali ye bin basar
bayıldım bittim bu muhabbete:))))))) ben de müptelasıyım o dizinin. soner çok müthiş bi adam dizide nasıl karizmatik nasıl düşünceli içimin yağları eriyor
canım kardeşsizlik eminim çok zordur biz 3 kardeşiz valla harika büyüdük evlendikten sonra daha iyi anladım annemin babamın bize gösterdiği özeni. yani isteyince 3 çocuk bile çok güzel büyütülür, biz de çalısıyoruz Allah a sükür daha ne olsun:)
canım eli öpülecek insansın hiç kolay değil onları yaşamak azminden dolayı tebrik edip önünde saygıyla eğiliyorum
Eki Görüntüle 166135
bumudur? sonre dediğiniz? hiç te yakışıklı değilmiş.. bu nefesteki komutan şeysi değilmi? orda biraz karizmaydı ama yaşlanmış kanımca

kız allah iliniii adamın en mal fotosunu bulmuşsun
Adam dizi de harika o kaytan bıyıklar beyaz saçlar vede o hüzünlü mutluluğu bulamamış bakışlarrrrrrrr:98::98::98::98:
harikasınız ya :))))))))))
sorma yaa bebeğime veriyorum sonra onun yuttuğu şeyin kokusunu ben ağzından alınca ıyy diyorum.. yazık bebiciklere.. ne zamana kadar kullanacağız bu ilacı?

canım sağlık ocagından verileni mi kullanıyorsunuz? daha öncede söyledim burada onu kullanmayın kızlar çok rezil bi ilaç o. bi kere yanlışlıkla yaladım o anda çöpe atmam bir oldu. biz haussmann veriyoruz s.ocagından onu da vermişlerdi bi kere bakayım dedim ve çöpü boyladı Allah aşkına eziyet etmeyin çocuklara. ayrıca bizimkinin lekesi hemen çıkıyor döküldüğü anda kıyafeti çıkarıp suya tutuyorum akıveriyor

canım keşke dizi muhabbetimize katılsaydın bu arada ben dün sonerin açık artırmadaki tavrına hayran kaldım müthişti

yok canım yaa ferro sanol kullanıyorum ben international hospitalın doktoru verdi.. sağlıkocağı ne veriyor ki? daha kötü olabilir mi acaba?

akşam ne yemek yapacağıma karar vermenin haklı gururunu yaşıyorum

ne dizisi yaa bu akşam da mı dizi var.

şeker delisi sağol canım güzelmiş çanta sende kullanıyosan ve memnun kaldıysan bede onu alayım barı netten olunca karar veremıyorum

akşam ne yemek yapacağıma karar vermenin haklı gururunu yaşıyorum

karar verdiğim yemeği kömür olana kadar yakmanın haklı utancını yaşıyorum :78:

karar verdiğim yemeği kömür olana kadar yakmanın haklı utancını yaşıyorum :78:

unuttun mu canım yemeği,neyse arada olur öyle şeyler geçenlerde ben de birşey unutmuştum bak ne olduğunu hatırlayamadım şimdi

hadi ben biraz ders çalışayım diye yoktum sizler nerdesiniz ya:44:

slm kızlar ben geldim,bugünlerde internet çok gidip geliyor,öğlen tam muhabbet yaparken gitti aniden gidersem bilinki internet beni de götürdüben akşam muhteşem yüzyıl ı izledim,eşim de iğrenç bi espiri yaptı,dizime bakacam utkuyla ilgilen dedim,ayağına bak dizine bakacağına dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…