ciddi olamazsınızoff yaa yeni aldığımız sweetin yakasıhep mahvoldu.. pas lekesi gibi birdeen sevdiğim tulumunun da patiğini ağzına sokmuş ilacı içtikten sonra orada da var leke tüh yazık oldu..
evet canım
onunla da denedim ben.. zaten yakında yıkamaktan paçavraya dönecekler
Avvio Bebek Çantası (LUCE) A-2022-K - Avviobaby - Anne Bebek Çantaları | Bebek Taşıma Ürünleri | Kanguru | Portbebe bu canım benimki. 4 ana göz var içinde de 10 küçük bölme var. bez için, biberon için, kıyafet ilaçlar hep düzenli oluyor. içinde alt açma, biberon sıcak soğuk tutmak için parcası, kirli bez torbası var. biraz büyük ama çok işime yarıyor. bide sırt çantam var onu da kısa zaman dısarı çıkınca kullanıyorum o da hiç yük olmuyor onu takınca kv artis gibi oldun kız demişti:)canım bulundugum sehor cok kucuk fazla model yok olanalrda cok pahalı haddınden fazla dıyor nettekının ıkı katı resmen senınkının modelı yazarmısın bıde ona bakayım hala karrsızım
ya aslında benim kv de çok laf çaktırıyor ama ben hep sonradan farkediyorum aman boşver diyorum geçip gidiyor normalde hiç alınmayan şaka kaldıran bi yapım var kv sözlerini ciddiye almıyorum ama sonra düşününce sinir oluyorum yoksa biz hergün tartısırz o kadınla benim kv dedi dil kimsede yoktur. laf çaktırıyor anlamıyorum gülüp geçiyorum ya bana bu gelin de pek salak ağzımın tadıyla laf sokamıyorum diyor mudur acaba?bir anlık iyi niyet nelere mal olacakşaka şaka içini ferah tutmaya çalış sürekli telkin et kendini ben böyle durumlarda hep derin bir nefes alıp polyanna derecesinde iyi düşünmeye çalışırım:86: ne kadar başarılı olurum tartışılırr.... insan kendi annesine söylenebiliyor da ondan. yoksa bazen anneme de çok sinir oluyorum
mete de aşık olunmucak gibi değil..yani yaş maş umursamaz insan..ayyy asıl benim favorım sonerrrrreşim duymasın ama o adama bitiyorummm:78:
muhabbetiniz bol olsun kızlarben sadece muhteşey yüzyılı izliyorum o kadar da eleştiriyorum benim oğlan diş krizinde,herşeyi parçalayacak gibi ağzına götürüyor,ne yapacam bilmiyorum
evet dünden hevesli gibi. salak kız da ne sırnaşık şeymiş anası kılıklıcemilenin adını çıkaracak anası da. ben cemilenin yerinde olsam evlenirim balıkçıylaa oohh keyiff ama o sakallı balıkçı ne romantik adammış öylee nasıl bir cemileyi seviyorum demeler evlenme tekliflerrii..:89::89:
ben cemileyi seviyorum peki ya sen demeliydi...ne hakla karışıyorsun demeliydi..allahım ayısı ya tam ayı o aliii
bayıldım bittim bu muhabbete:))))))) ben de müptelasıyım o dizinin. soner çok müthiş bi adam dizide nasıl karizmatik nasıl düşünceli içimin yağları eriyorayline gıcıklık olsun diye o kızla evlenmesinde,cemile kesin balıkçının teklifini kabul etmez ama adam aslına bakarsan her yönüyle ali ye bin basar
canım kardeşsizlik eminim çok zordur biz 3 kardeşiz valla harika büyüdük evlendikten sonra daha iyi anladım annemin babamın bize gösterdiği özeni. yani isteyince 3 çocuk bile çok güzel büyütülür, biz de çalısıyoruz Allah a sükür daha ne olsun:)kızlar ben de ıkıncı bebek hayalı kuruyorum arada ama babamız ıstemıyor..daha gencız ve hayatta yasayamadıgımız cok sey var dıyor..bu bencil dusuncesi ki çok mantıklı epey bi süre istemiyoruz..birde savunduğu şu ki bizim ikimizinde hayatımızda herseyımız olmamıs ..ege tek olsun ama 10 numara yaşasın...içinde kalan hiçbirsey olmasın..bu da mantıklı ama kardeşlik çok ayrı bır duygu bakalım zaman ne gösterecek..ama bu gidişle tek çocuk olucak herhalde
canım eli öpülecek insansın hiç kolay değil onları yaşamak azminden dolayı tebrik edip önünde saygıyla eğiliyorumben doğum yaptıktan 2 gün sonra çıktım hastaneden33 haftalık doğmuştu.bağırsak yetmezliği vardı,55 gün boyunca hergün 4 defa hastaneye gidip geldim emzirmek için,durumunu öğrenmek için.bir kere kalbi durmuştu,bi kere aniden kan değerleri düşmüştü,of çok kötü günlerdi,Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin.eve getirince doktor sıkı sıkı tembih etti 2 ay daha yanından ayrılmayacaksın,hep karnına bakacaksın şişme varmı diye dedi,kusunca emzirmeyeceksin en az 2 saat demişti,yavrum ağlardı açlıktan sırf kustu diye 2 saat boyunca emzirmezdim öyle avutmaya çalışırdım,odasına maske giyip girerdik,ellerimize jel sürerdik enfeksiyon kapmasın diye.hastaneden sonraki 2 ay boyunca odasından sadece tuvalet ve yemek ihtiyacı için çıkmıştım.psikolojim alt üst olmuştuAllahım kimseye yaşatmasın böyle şeyler...
Eki Görüntüle 166135
bumudur? sonre dediğiniz?hiç te yakışıklı değilmiş.. bu nefesteki komutan şeysi değilmi? orda biraz karizmaydı ama yaşlanmış kanımca
harikasınız ya :))))))))))kız allah iliniii adamın en mal fotosunu bulmuşsun
Adam dizi de harika o kaytan bıyıklar beyaz saçlar vede o hüzünlü mutluluğu bulamamış bakışlarrrrrrrr:98::98::98::98:
sorma yaa bebeğime veriyorum sonra onun yuttuğu şeyin kokusunu ben ağzından alınca ıyy diyorum.. yazık bebiciklere.. ne zamana kadar kullanacağız bu ilacı?
Avvio Bebek Çantası (LUCE) A-2022-K - Avviobaby - Anne Bebek Çantaları | Bebek Taşıma Ürünleri | Kanguru | Portbebe bu canım benimki. 4 ana göz var içinde de 10 küçük bölme var. bez için, biberon için, kıyafet ilaçlar hep düzenli oluyor. içinde alt açma, biberon sıcak soğuk tutmak için parcası, kirli bez torbası var. biraz büyük ama çok işime yarıyor. bide sırt çantam var onu da kısa zaman dısarı çıkınca kullanıyorum o da hiç yük olmuyor onu takınca kv artis gibi oldun kız demişti:)
ya aslında benim kv de çok laf çaktırıyor ama ben hep sonradan farkediyorum aman boşver diyorum geçip gidiyor normalde hiç alınmayan şaka kaldıran bi yapım var kv sözlerini ciddiye almıyorum ama sonra düşününce sinir oluyorum yoksa biz hergün tartısırz o kadınla benim kv dedi dil kimsede yoktur. laf çaktırıyor anlamıyorum gülüp geçiyorum ya bana bu gelin de pek salak ağzımın tadıyla laf sokamıyorum diyor mudur acaba?
bayıldım bittim bu muhabbete:))))))) ben de müptelasıyım o dizinin. soner çok müthiş bi adam dizide nasıl karizmatik nasıl düşünceli içimin yağları eriyor
canım kardeşsizlik eminim çok zordur biz 3 kardeşiz valla harika büyüdük evlendikten sonra daha iyi anladım annemin babamın bize gösterdiği özeni. yani isteyince 3 çocuk bile çok güzel büyütülür, biz de çalısıyoruz Allah a sükür daha ne olsun:)
canım eli öpülecek insansın hiç kolay değil onları yaşamak azminden dolayı tebrik edip önünde saygıyla eğiliyorum
harikasınız ya :))))))))))
canım sağlık ocagından verileni mi kullanıyorsunuz? daha öncede söyledim burada onu kullanmayın kızlar çok rezil bi ilaç o. bi kere yanlışlıkla yaladım o anda çöpe atmam bir oldu. biz haussmann veriyoruz s.ocagından onu da vermişlerdi bi kere bakayım dedim ve çöpü boyladı Allah aşkına eziyet etmeyin çocuklara. ayrıca bizimkinin lekesi hemen çıkıyor döküldüğü anda kıyafeti çıkarıp suya tutuyorum akıveriyor
canım keşke dizi muhabbetimize katılsaydın bu arada ben dün sonerin açık artırmadaki tavrına hayran kaldım müthişti
Avvio Bebek Çantası (LUCE) A-2022-K - Avviobaby - Anne Bebek Çantaları | Bebek Taşıma Ürünleri | Kanguru | Portbebe bu canım benimki. 4 ana göz var içinde de 10 küçük bölme var. bez için, biberon için, kıyafet ilaçlar hep düzenli oluyor. içinde alt açma, biberon sıcak soğuk tutmak için parcası, kirli bez torbası var. biraz büyük ama çok işime yarıyor. bide sırt çantam var onu da kısa zaman dısarı çıkınca kullanıyorum o da hiç yük olmuyor onu takınca kv artis gibi oldun kız demişti:)
ya aslında benim kv de çok laf çaktırıyor ama ben hep sonradan farkediyorum aman boşver diyorum geçip gidiyor normalde hiç alınmayan şaka kaldıran bi yapım var kv sözlerini ciddiye almıyorum ama sonra düşününce sinir oluyorum yoksa biz hergün tartısırz o kadınla benim kv dedi dil kimsede yoktur. laf çaktırıyor anlamıyorum gülüp geçiyorum ya bana bu gelin de pek salak ağzımın tadıyla laf sokamıyorum diyor mudur acaba?
bayıldım bittim bu muhabbete:))))))) ben de müptelasıyım o dizinin. soner çok müthiş bi adam dizide nasıl karizmatik nasıl düşünceli içimin yağları eriyor
canım kardeşsizlik eminim çok zordur biz 3 kardeşiz valla harika büyüdük evlendikten sonra daha iyi anladım annemin babamın bize gösterdiği özeni. yani isteyince 3 çocuk bile çok güzel büyütülür, biz de çalısıyoruz Allah a sükür daha ne olsun:)
canım eli öpülecek insansın hiç kolay değil onları yaşamak azminden dolayı tebrik edip önünde saygıyla eğiliyorum
harikasınız ya :))))))))))
canım sağlık ocagından verileni mi kullanıyorsunuz? daha öncede söyledim burada onu kullanmayın kızlar çok rezil bi ilaç o. bi kere yanlışlıkla yaladım o anda çöpe atmam bir oldu. biz haussmann veriyoruz s.ocagından onu da vermişlerdi bi kere bakayım dedim ve çöpü boyladı Allah aşkına eziyet etmeyin çocuklara. ayrıca bizimkinin lekesi hemen çıkıyor döküldüğü anda kıyafeti çıkarıp suya tutuyorum akıveriyor
akşam ne yemek yapacağıma karar vermenin haklı gururunu yaşıyorum
karar verdiğim yemeği kömür olana kadar yakmanın haklı utancını yaşıyorum :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?