2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

güzel espiriymiş bence

bana biraz soğuk bi espiriymiş gibi geldi,sen neden ders çalışıyosun canım?

bizim grup gececi ya saat ne zaman oniki oluyor burası da hareketleniyor ama benimde uykum geliyor canım olmaz ki böyle

bana biraz soğuk bi espiriymiş gibi geldi,sen neden ders çalışıyosun canım?

hiç sorma canım bu sene güya hukuk fakültesine hazırlanacaktım ama çok tembellik yapıyorum akşam eşim otur bakalım geometri çalışcaz dedikuzu kuzu oturdum

çoğunluğa ayak uydur benceben ancak bu vakitte fırsat bulabiliyorum,akşamları eşim ele geçiriyor laptobı

hiç sorma canım bu sene güya hukuk fakültesine hazırlanacaktım ama çok tembellik yapıyorum akşam eşim otur bakalım geometri çalışcaz dedikuzu kuzu oturdum

ben de hukuk okumayı çok istemiştim ama kısmet ing. öğretmenliği okumakmış:)bebekle çok zor bişeyşer çalışmak.ben de bi kpdsye gireyim diyordum ama vazgeçtim hiç vakit bulamadığım için.

ben de hukuk okumayı çok istemiştim ama kısmet ing. öğretmenliği okumakmış:)bebekle çok zor bişeyşer çalışmak.ben de bi kpdsye gireyim diyordum ama vazgeçtim hiç vakit bulamadığım için.

tembellik yapmasam aslında biraz vaktim oluyor ama işte popomu atıp oturuyorum ,bakalım bugün eşim biraz program yaptım benim için yarın kontrol edecek çalışıyor muyum diye

dersine iyi çalış,ödevlerini ihmal etme ben geometriyi hiçbir zaman anlamamışımdır,hele o açıların hangi açı olduğunubakarak anlayanları gönülden tebrik ediyorummatematiğim çok iyiydi ama geometri sıfırben eşimden hayatta bişeyler öğrenemem sen nasılsın bilmiyorum da,bi aralar bana araba kullanmayı öğretiyordu,ama ben direksiyona geçtiğimin ilk dakikasında o bana bağırıyprdu ben de ona,sonunda o öğretemeyeceğini ben de eşimden öğrenemeyeceğime karar verip paşa paşa ehliyet kursunda öğrendim.

ben de geometriyi hiç sevmem :26:,eşim çok güzel anlatıyor sağolsun hiçbir hocam bu kadar güzel anlatmamıştı :44:sinirlenmiyorda sakin hatta iltifat etti kafan çalışıyor ama tembelsin diye artık iltifat mı sayayım hakaret mi bilemedim

selam kızlarr ıyı geceler herkese gecmısı okumaya calısıyorum ama bızım kı fırsat vermıcek anlasılan durmadan mızırdanıyo mızırdak sey
naksıs canım naberr ?bu aralar yogunum hıc fırsatım olmuyor esımın babannesı rahatsız bıraz hergun orda oluyorum gene basladı bızımkı gelebılırsem gelırım bırazdan (

slm canım,hiç görünmüyordun,geçmiş olsun canım

Benim eşim daha hamileyken 2.'yi ne zaman yapcaz diye soruyodu. Geçen 7 kişilik arabalara bakıyodu. 7 çocuk istiyodu :) Şimdi bari 5 olsun diyo. Hayatım 3 olsun bari diyorum kabul etmiyo :) Bende o zaman bi hatun daha al ben yapamam 5 çocuk diyom yok senden istiyom deyince o zaman Allahtan iste diyorum ne diyim :)

ufff çook çoook geçmiş olsun.

kızlar bi sorum olcak.. bu demir damlasının kıyafetlerde bıraktığı lekeleri nasıl çıkarıyorsunuz? en uzun programda domestosla yıkadım yine de çıkmadı ayol.

Bizim 2 tulum ve bir sweatimiz gitti :SSS Kosla dahil hiç bieyle çıkmıyo :SSS

Sizinkinin adı ne?

hoşgeldin asualp,epeydir görüşemiyoruz seninle,bebiş iyi mi?eşim de ben hamileykenden beri kız çocuk istiyodu,erkek olduğunu öğrendik o zaman kızı ne zaman yapacaz demişti hala diyor.bugün akşam yine dedi seneye yapalımmı ne dersin diye.

ıyı geceler kızlar herkes cıkıyo ben anca fırsat bulabıldım gırmeye bu aralar beren cok huysuz gecelerı cok zor uykuya dalıyo 10 da baslıyoruz 1 e kadar mızırdanıyor bı yandan uyuyor bı yandan aglıyo bı sıkıntısı mı var anlamadım ek gıda ısını ıyıce ılerlettık sabak elma veya armut oglen sebze corbası ogleden sonra yogurt aksam devam sutu menuyu zengınlestırmek ıstıyorum bana fıkır verırmısınız bıraz normalde yemek yapmayı beceremem bu ek gıda ısıyle ıyıce sıkıntı yaptım aralarda benı emıyor ama cok gonulsuz bırakcak dıye cok uzuluyorum sutumde azaldı ıyıce yuruyus ve dıyete basladım ama sutum azaldı ve cok yoruluyorum ev ısı bebek yemek yuruyus agır geldı halbukı ne guzel pazartesı dıyete baslayıp carsambaya kadar ılerletmıstım sanırım bozucam:26::26::26:

iyiyiz çok şükür,sadece bu aralar diş saldırganlığı var Utkuda,herşeye saldırıyor ,dişleri çok kaşınıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…