slm kızlar ben geldim,bugünlerde internet çok gidip geliyor,öğlen tam muhabbet yaparken gittianiden gidersem bilinki internet beni de götürdü ben akşam muhteşem yüzyıl ı izledim,eşim de iğrenç bi espiri yaptı,dizime bakacam utkuyla ilgilen dedim,ayağına bak dizine bakacağına dedi
bana biraz soğuk bi espiriymiş gibi geldi,sen neden ders çalışıyosun canım?
hiç sorma canım bu sene güya hukuk fakültesine hazırlanacaktım ama çok tembellik yapıyorum akşam eşim otur bakalım geometri çalışcaz dedikuzu kuzu oturdum
çoğunluğa ayak uydur benceben ancak bu vakitte fırsat bulabiliyorum,akşamları eşim ele geçiriyor laptobı
ben de hukuk okumayı çok istemiştim ama kısmet ing. öğretmenliği okumakmış:)bebekle çok zor bişeyşer çalışmak.ben de bi kpdsye gireyim diyordum ama vazgeçtim hiç vakit bulamadığım için.
dersine iyi çalış,ödevlerini ihmal etmeben geometriyi hiçbir zaman anlamamışımdır,hele o açıların hangi açı olduğunu bakarak anlayanları gönülden tebrik ediyorum matematiğim çok iyiydi ama geometri sıfır ben eşimden hayatta bişeyler öğrenemem sen nasılsın bilmiyorum da,bi aralar bana araba kullanmayı öğretiyordu,ama ben direksiyona geçtiğimin ilk dakikasında o bana bağırıyprdu ben de ona ,sonunda o öğretemeyeceğini ben de eşimden öğrenemeyeceğime karar verip paşa paşa ehliyet kursunda öğrendim.
selam kızlarr ıyı geceler herkese gecmısı okumaya calısıyorum ama bızım kı fırsat vermıcek anlasılan durmadan mızırdanıyo mızırdak sey
naksıs canım naberr ?bu aralar yogunum hıc fırsatım olmuyor esımın babannesı rahatsız bıraz hergun orda oluyorum gene basladı bızımkı gelebılırsem gelırım bırazdan(
kızlar ben de ıkıncı bebek hayalı kuruyorum arada ama babamız ıstemıyor..daha gencız ve hayatta yasayamadıgımız cok sey var dıyor..bu bencil dusuncesi ki çok mantıklı epey bi süre istemiyoruz..birde savunduğu şu ki bizim ikimizinde hayatımızda herseyımız olmamıs ..ege tek olsun ama 10 numara yaşasın...içinde kalan hiçbirsey olmasın..bu da mantıklı ama kardeşlik çok ayrı bır duygu bakalım zaman ne gösterecek..ama bu gidişle tek çocuk olucak herhalde
ben doğum yaptıktan 2 gün sonra çıktım hastaneden33 haftalık doğmuştu.bağırsak yetmezliği vardı,55 gün boyunca hergün 4 defa hastaneye gidip geldim emzirmek için,durumunu öğrenmek için.bir kere kalbi durmuştu,bi kere aniden kan değerleri düşmüştü,of çok kötü günlerdi,Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin.eve getirince doktor sıkı sıkı tembih etti 2 ay daha yanından ayrılmayacaksın,hep karnına bakacaksın şişme varmı diye dedi,kusunca emzirmeyeceksin en az 2 saat demişti,yavrum ağlardı açlıktan sırf kustu diye 2 saat boyunca emzirmezdim öyle avutmaya çalışırdım,odasına maske giyip girerdik,ellerimize jel sürerdik enfeksiyon kapmasın diye.hastaneden sonraki 2 ay boyunca odasından sadece tuvalet ve yemek ihtiyacı için çıkmıştım.psikolojim alt üst olmuştuAllahım kimseye yaşatmasın böyle şeyler...
kızlar bi sorum olcak.. bu demir damlasının kıyafetlerde bıraktığı lekeleri nasıl çıkarıyorsunuz? en uzun programda domestosla yıkadım yine de çıkmadı ayol.
canım sağlık ocagından verileni mi kullanıyorsunuz? daha öncede söyledim burada onu kullanmayın kızlar çok rezil bi ilaç o. bi kere yanlışlıkla yaladım o anda çöpe atmam bir oldu. biz haussmann veriyoruz s.ocagından onu da vermişlerdi bi kere bakayım dedim ve çöpü boyladı Allah aşkına eziyet etmeyin çocuklara. ayrıca bizimkinin lekesi hemen çıkıyor döküldüğü anda kıyafeti çıkarıp suya tutuyorum akıveriyor
slm canım,hiç görünmüyordun,geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?