hoşgeldin asualp,epeydir görüşemiyoruz seninle,bebiş iyi mi?eşim de ben hamileykenden beri kız çocuk istiyodu,erkek olduğunu öğrendik o zaman kızı ne zaman yapacaz demişti hala diyor.bugün akşam yine dedi seneye yapalımmı ne dersin diye.
İyiyim canım, Mehmet Alp' te iyi. Okul var yarın hazırlık yapıyorum. Artislik yaptım ben her derse girerim diye çok yabancı olduğum bi alanda dersim var mutlaka hazırlanmam gerekiyo. Yarın memlekete gidiyorum bende. "Aftershock" diye bi film izledik geçen. Çok etkilendim izlemenizi tavsiye ederim. Filmden etkilendim annemleri görmeye gidicem. Babam ve oğlumdan sonra beni en çok ağlatan film oldu. Anne olunca daha bi duygusallaştım :) Sen nasılsın? Utku bey dişleriyle meşgul bu aralar heralde. Bizde öleyiz bu akşam babannesinde tam 4 kere üst değiştik salyalardan. :) Eğilip ayaklarını bile yiyo :)
kızlar ses verin napıyosunuz.ben utkuya süt sağıyorum emmediği için
canım ben bu sut sagma ısını hıc beceremedım madelanın sagma makınası var ama 20 dkk sagıyorum azıcık bı sey
bende de nubynin el pompası var,elektrikli almadığıma pişman oluyorum böyle sağmak çok zor,göğsümü sıkmaktan mahvoldum,1 aydır utku tamamen bıraktı emmeyi,hep sağıyorum,çok zoruma gidiyor süt sağmak,işkence...evet bi de çok zaman kaybı,hastanede süper bi sağma makinası vardı elektrikli,5 dk da çok fazla süt çıkarıyordu.bazen artık sağmayayım yeter diyorum zaten devam sütü ağırlıklı besleniyor.bi de epey azaldı sağmaya başladığımdan beri.
dersine iyi çalış,ödevlerini ihmal etmeben geometriyi hiçbir zaman anlamamışımdır,hele o açıların hangi açı olduğunu bakarak anlayanları gönülden tebrik ediyorum matematiğim çok iyiydi ama geometri sıfır ben eşimden hayatta bişeyler öğrenemem sen nasılsın bilmiyorum da,bi aralar bana araba kullanmayı öğretiyordu,ama ben direksiyona geçtiğimin ilk dakikasında o bana bağırıyprdu ben de ona ,sonunda o öğretemeyeceğini ben de eşimden öğrenemeyeceğime karar verip paşa paşa ehliyet kursunda öğrendim.
bebek emmediği sürece ne kadar sağarsan sağ azalıyor süt,ben 1 aydır hep sağıyorum mesela bugün öğleden beri hiç sağmadım şimdi sağdım 30cc süt çıktı,her 3 saate bi sağsam bile süt çıkmıyor denedim.uykusunda emzirmeye çalışıyorum almıyor uyanıp ağlamaya başlıyor
herkese iyi geceler
bizim de ilk kavgalarımız hep direksiyon dersi sırasında olmuşturneyse sonunda öğrendim araba kullanmayı da biz de kavga etmeyi bıraktık..
herkese iyi geceler
bizim de ilk kavgalarımız hep direksiyon dersi sırasında olmuşturneyse sonunda öğrendim araba kullanmayı da biz de kavga etmeyi bıraktık..
bebek emmediği sürece ne kadar sağarsan sağ azalıyor süt,ben 1 aydır hep sağıyorum mesela bugün öğleden beri hiç sağmadım şimdi sağdım 30cc süt çıktı,her 3 saate bi sağsam bile süt çıkmıyor denedim.uykusunda emzirmeye çalışıyorum almıyor uyanıp ağlamaya başlıyor
uff bende bınbır oyun yapıyorum ama 2 dkk emıyor sut yokkı ne dıye emsın lok lok bıberon varken ben ben cok uzuluyorum bırakırsa dıye anne sutunden mahrum kalmasını ıstemıyorum
ıyı geceler canım hos geldın :)
sen bu saatte pek takılmazdın harpy hayırdıruyku mu tutmadı?ben de çıkmayı düşünüyorum,uyuyayım artık,yarına kvnin gelme ihtimali var %90,misafirliğe gidecez dedik ama olsun ben evde otururum siz gidersiniz dedi bakalım nolacak.dinlenip kendimi telkin edeyim biraz
uff ya herkesin derdi başka işte.. benimki de bıraksam 24 saat mememde duracakamasütüm hiç bir zaman yetmedi
hoşbulduk canım..
ne bileyim yatmak gelmedi içimden.. kahve içtim bu akşam oldan sanırım :44:
allah kolaylık versin canım.. senin bu kaynana işi zor biraz.. kapıdan kovsan bacadan girecek sankinapcakmış evde sen yokken deli mi ne? çekmeceleri mi karıştıracak acaba :44:
çekmece karıştırma işini yeni evliyken görümcem yapmıştı yatak odası çekmecemi bi dekv de bakayım bi elbise dolabına ne koymuşunuz demişti,ben de sert çıkmıştım elbise dolabına ne konurki diye benim kv çok meraklıdır,hep derim eşime annene deseler gökte düğün var,merdiven dayar çıkar bakar gelin kimmiş,ne giymiş diye
ben de bebeklerde biberona hiç karşı değilim,çünkü sütten kesince çocuk boşluğa düşüyor,emme duyusunu tatmn etmesi gerekiyor,eğer biberona alışmamışsa psikolojisi bozulabiliyor,ablamın kızı öyle olmuştu,1.5 yaşına kadar emdi,ek gıdayı reddetti ablam naptıysa olmadı yemedi,göğsünde süt olmasa bile emip duruyordu,sonunda 1.5 yaşında doktor kontrolünde 8.5-9 kilo gelince doktor emzirmeyi bırakıyorsun yemek ve süt vereceksin sadece demişti ablama, yemek yemeye çok zor alıştı,emmek istiyordu ablam vermek istemiyordu,biberonu reddediyordu,sırf o yüzden süt içmedi hiç bardakla bile,yoğurt peynirle takviye yaptılar.ablam şimdi doğursam hemen biberona alıştırırım diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?