2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

İyiyim canım, Mehmet Alp' te iyi. Okul var yarın hazırlık yapıyorum. Artislik yaptım ben her derse girerim diye çok yabancı olduğum bi alanda dersim var mutlaka hazırlanmam gerekiyo. Yarın memlekete gidiyorum bende. "Aftershock" diye bi film izledik geçen. Çok etkilendim izlemenizi tavsiye ederim. Filmden etkilendim annemleri görmeye gidicem. Babam ve oğlumdan sonra beni en çok ağlatan film oldu. Anne olunca daha bi duygusallaştım :) Sen nasılsın? Utku bey dişleriyle meşgul bu aralar heralde. Bizde öleyiz bu akşam babannesinde tam 4 kere üst değiştik salyalardan. :) Eğilip ayaklarını bile yiyo :)

kızlar ses verin napıyosunuz.ben utkuya süt sağıyorum emmediği için

insana alanı dışında hangi ders olursa olsun girmek stres yapıyor,ben geçen sene alanım dışında 3 derse girmiştim,dediğin gibi hep çalışırdım öncedenfilmi izleyecem mutlaka,benim de favorim babam ve oğlum,bugün izlesem yine ağlarım heraldebi de ıssız adam,çağan ırmak filmleri harika oluyor genelde.bu sene hiç sinemaya da gidemiyoruz zaten,vizyonda hangi filmler var felan takip bile edemiyorum

canım ben bu sut sagma ısını hıc beceremedım madelanın sagma makınası var ama 20 dkk sagıyorum azıcık bı sey

bende de nubynin el pompası var,elektrikli almadığıma pişman oluyorum böyle sağmak çok zor,göğsümü sıkmaktan mahvoldum,1 aydır utku tamamen bıraktı emmeyi,hep sağıyorum,çok zoruma gidiyor süt sağmak,işkence...evet bi de çok zaman kaybı,hastanede süper bi sağma makinası vardı elektrikli,5 dk da çok fazla süt çıkarıyordu.bazen artık sağmayayım yeter diyorum zaten devam sütü ağırlıklı besleniyor.bi de epey azaldı sağmaya başladığımdan beri.

evet ya cok zaman ıstıyor 1 saat sagman lazım hemse gunde 3 defa cok zor ben yapamadım bıraktım sagmayı ama bızımkıde cok zor emıyor sutumde azaldı tekrar baslasammı bılmıyorum

bebek emmediği sürece ne kadar sağarsan sağ azalıyor süt,ben 1 aydır hep sağıyorum mesela bugün öğleden beri hiç sağmadım şimdi sağdım 30cc süt çıktı,her 3 saate bi sağsam bile süt çıkmıyor denedim.uykusunda emzirmeye çalışıyorum almıyor uyanıp ağlamaya başlıyor

herkese iyi geceler

bizim de ilk kavgalarımız hep direksiyon dersi sırasında olmuştur neyse sonunda öğrendim araba kullanmayı da biz de kavga etmeyi bıraktık..

uff bende bınbır oyun yapıyorum ama 2 dkk emıyor sut yokkı ne dıye emsın lok lok bıberon varken ben ben cok uzuluyorum bırakırsa dıye anne sutunden mahrum kalmasını ıstemıyorum

herkese iyi geceler

bizim de ilk kavgalarımız hep direksiyon dersi sırasında olmuştur neyse sonunda öğrendim araba kullanmayı da biz de kavga etmeyi bıraktık..

sen bu saatte pek takılmazdın harpy hayırdıruyku mu tutmadı?ben de çıkmayı düşünüyorum,uyuyayım artık,yarına kvnin gelme ihtimali var %90,misafirliğe gidecez dedik ama olsun ben evde otururum siz gidersiniz dedi bakalım nolacak.dinlenip kendimi telkin edeyim biraz

ben de aynı şeyi biberon için yaptım ama yok almıyor. emzirirken uyuyor çıkartıp biberonu tıkiyim diyorum, pörtletiyor gözlerini "bu ne be" der gibi.. keşke göğsüme bi biberon takabilsem.. çok üzülüyorum süt olayına o kadar emmek isteyen bir bebeği doyurmayı hiç başaramadım biberon da almadığı için zayıf kaldı işte.. :85: benim sütümü de sadece farklı şeyler yapmak arttırıyor.. mesela doğumdan sonra ilk sinemaya gittiğimde acayip sütüm artmıştı.. sonra tekrar gittik o kadar artmadı.. e bebekli bir kadın olarak her gün çılgınlar gibi eğlenemiyorsun haliyle

uff bende bınbır oyun yapıyorum ama 2 dkk emıyor sut yokkı ne dıye emsın lok lok bıberon varken ben ben cok uzuluyorum bırakırsa dıye anne sutunden mahrum kalmasını ıstemıyorum

uff ya herkesin derdi başka işte.. benimki de bıraksam 24 saat mememde duracak amasütüm hiç bir zaman yetmedi

ıyı geceler canım hos geldın :)

hoşbulduk canım..

ne bileyim yatmak gelmedi içimden.. kahve içtim bu akşam oldan sanırım :44:
allah kolaylık versin canım.. senin bu kaynana işi zor biraz.. kapıdan kovsan bacadan girecek sanki napcakmış evde sen yokken deli mi ne? çekmeceleri mi karıştıracak acaba :44:

ben de bebeklerde biberona hiç karşı değilim,çünkü sütten kesince çocuk boşluğa düşüyor,emme duyusunu tatmn etmesi gerekiyor,eğer biberona alışmamışsa psikolojisi bozulabiliyor,ablamın kızı öyle olmuştu,1.5 yaşına kadar emdi,ek gıdayı reddetti ablam naptıysa olmadı yemedi,göğsünde süt olmasa bile emip duruyordu,sonunda 1.5 yaşında doktor kontrolünde 8.5-9 kilo gelince doktor emzirmeyi bırakıyorsun yemek ve süt vereceksin sadece demişti ablama, yemek yemeye çok zor alıştı,emmek istiyordu ablam vermek istemiyordu,biberonu reddediyordu,sırf o yüzden süt içmedi hiç bardakla bile,yoğurt peynirle takviye yaptılar.ablam şimdi doğursam hemen biberona alıştırırım diyor

utkumuz bu arada aklıma gelmişken; huysuzluğu ne alemde seninkinin? uykuculuk durumu felan? bugün nispeten daha iyiydi.. amayine 2 öğün yemek yedik :44:

çekmece karıştırma işini yeni evliyken görümcem yapmıştı yatak odası çekmecemi bi dekv de bakayım bi elbise dolabına ne koymuşunuz demişti,ben de sert çıkmıştım elbise dolabına ne konurki diyebenim kv çok meraklıdır,hep derim eşime annene deseler gökte düğün var,merdiven dayar çıkar bakar gelin kimmiş,ne giymiş diye

çok güldürdün beni canım yaa süper benzetme

ben de biliyor musun.. 2 aylık felan göğsümdeki yara yüzünden sağıyordum sütümü biberonla içiyordu ama mamayı içmiyordu hala da açsa biberondan benim sütümü içer ama mama ya da başka bişey içmiyor.. çok açdeğilse benim sütümü de içmez.. değişik bi bebek işte.. babası gibi dengesiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…