utkumuz bu arada aklıma gelmişken; huysuzluğu ne alemde seninkinin? uykuculuk durumu felan? bugün nispeten daha iyiydi.. amayine 2 öğün yemek yedik :44:
ben de biliyor musun.. 2 aylık felan göğsümdeki yara yüzünden sağıyordum sütümü biberonla içiyordu ama mamayı içmiyordu hala da açsa biberondan benim sütümü içer ama mama ya da başka bişey içmiyor.. çok açdeğilse benim sütümü de içmez.. değişik bi bebek işte.. babası gibi dengesiz
neyse canım ben yatayım. öpüyorum sizi iyi geceler tatlı rüyalar
ben de bebeklerde biberona hiç karşı değilim,çünkü sütten kesince çocuk boşluğa düşüyor,emme duyusunu tatmn etmesi gerekiyor,eğer biberona alışmamışsa psikolojisi bozulabiliyor,ablamın kızı öyle olmuştu,1.5 yaşına kadar emdi,ek gıdayı reddetti ablam naptıysa olmadı yemedi,göğsünde süt olmasa bile emip duruyordu,sonunda 1.5 yaşında doktor kontrolünde 8.5-9 kilo gelince doktor emzirmeyi bırakıyorsun yemek ve süt vereceksin sadece demişti ablama, yemek yemeye çok zor alıştı,emmek istiyordu ablam vermek istemiyordu,biberonu reddediyordu,sırf o yüzden süt içmedi hiç bardakla bile,yoğurt peynirle takviye yaptılar.ablam şimdi doğursam hemen biberona alıştırırım diyor
insana alanı dışında hangi ders olursa olsun girmek stres yapıyor,ben geçen sene alanım dışında 3 derse girmiştim,dediğin gibi hep çalışırdım öncedenfilmi izleyecem mutlaka,benim de favorim babam ve oğlum,bugün izlesem yine ağlarım heralde bi de ıssız adam,çağan ırmak filmleri harika oluyor genelde.bu sene hiç sinemaya da gidemiyoruz zaten,vizyonda hangi filmler var felan takip bile edemiyorum
Bende yaaa Nuk'un pompası var bende hiç sağamadım. Süt poşeti aldım onuda sağamadığım için kullanamadımcanım ben bu sut sagma ısını hıc beceremedım madelanın sagma makınası var ama 20 dkk sagıyorum azıcık bı sey
günaydın kızlar bugün aşımız var dua edin ateş olmayalım
merhaba kızlar nasılsınız ?
çok sıkıldım bu yemek olayından yaa sabah kahvaltı etmedi.. 9 da emzirdim üzerinden 3 saat geçti çok sütüm de yok yani doyuracak kadar. ve yine yemedi.. 1 saat sonra tekrar denicem ama kafayı yememek işten değil yani konuşmayı öğrenseler de aç mıydı tokmuydu yemeği mi beğenmedi karnımı ağrıyo midesi mi bulanıyo ne yi var anlasak artık.. :95:
çok sıkıldım bu yemek olayından yaa sabah kahvaltı etmedi.. 9 da emzirdim üzerinden 3 saat geçti çok sütüm de yok yani doyuracak kadar. Ve yine yemedi.. 1 saat sonra tekrar denicem ama kafayı yememek işten değil yani konuşmayı öğrenseler de aç mıydı tokmuydu yemeği mi beğenmedi karnımı ağrıyo midesi mi bulanıyo ne yi var anlasak artık.. :95:
Kızlar ege dün ilk defa dizlerinin üstüne çıktı bir adım emekledi..
maşallah oğluna,benim tembelden tık yok daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?