2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

utkumuz bu arada aklıma gelmişken; huysuzluğu ne alemde seninkinin? uykuculuk durumu felan? bugün nispeten daha iyiydi.. amayine 2 öğün yemek yedik :44:

sabahleyin peynir ve biraz 8 tshıllı balıdan yedi ama sanki çok tok tutuyor bu aptamilin kahvaltısı sizde de öyle mi?,öğleden sonraya kadar ağzına sürmedi süte feln,öğlende sonra da uyudu uykusunda bi ara süt istedi uyanmadan içti,ikindi felan çorba yedi,akşam da kaşık maması.ben çorbayı tam öğle vakti veremiyorum bi türlü,ikindiye kayıyor hep.geçen güne göre bizim de günümüz iyiydi yine de.

neyse canım ben yatayım. öpüyorum sizi iyi geceler tatlı rüyalar

seninki de gerçekten ilginçmiş

utku ısrarla çağırıyor beni şimdi,yarına görüşmek üzere,iyi geceler

günaydın dükkanı ben açayım bari bugunde kac gundur bakamıyorum kızlar tam acıyorum eylül hanım mızıldanıyor 2. dişimiz patlıyor sanırım mızmızlanıp duruyor uyku duzenımız bıkacgundur ıyı ama uykusunda bıle mızırdanıyo bırazda gazı var sanırım kızlar hala gaz ılacı kullanan varmı?ek gıdaya gecısdenmı oldu anlamadım ne guzel bıtmıstı gaz sorunumuz

Off 1,5 yaşında 9 kilo çok zayıf oluyo dimi. Ben hamileyken eşimin bi arkadaşıyla yememğe gttik bi kızı var 6 yaşında. Çorba geldi 2 kaşık içti sonra pide yer dediler bpideyi didikledi ama 3-5 lokma anca yemiştir. Salatasını yemedi. Sonra ayran içicem dedi ondanda b yudum aldı. Artık biz çayımızı içerken bide dondurma istedi. Çocuklar bayılır dondurmaya onu bile bitiremedi. Allahım dedim ne kadar zor bi çocuk bütün bi akşam aslıyla uğraştılar. Aradan bi hafta geçti başka bi arkadaşlarla yemeğe gttk. İnanırmısın 2 yaşındaki kız bi porsiyon etli pideyi bitirdi. Ama nasıl tombiş bi görsen. O zaman dua ettim Allahım inşAllah yemek yiyen bi çocuk ver yoksa mıymıy çok zor uğraşmak. Bakalım bizimkiler nasıl olacak.??

Bu film 74'te 244.000 kişinin öldüğü bi depremde başlıyo en son 2009daki depremle bağlıyo. imdb'de bile 7.5 vewrmşler filme. Sanırım daha Türkiyeye gelmedi ama Japonyada yasaklanmış bu depremden sonra. Arka planda derprem var ama bi anne kızın öyküsü aslında. Çok duygusal.
Babam ve oğlumu bende çok severim. Aynen bende 5-6 kere izledim ama hala izlesem ağlarım :)
Hele şimdi bide anne duygusallığıyla kesin ağlamaktan susamam :))

canım ben bu sut sagma ısını hıc beceremedım madelanın sagma makınası var ama 20 dkk sagıyorum azıcık bı sey
Bende yaaa Nuk'un pompası var bende hiç sağamadım. Süt poşeti aldım onuda sağamadığım için kullanamadım Göğüs pedide almıştım onuda kullanamadım. Hiç taşmıyoki benim sütüm :)))

günaydın kızlar.. geçmiş olsun okyanus.. gaz sorunu bazen bize de oluyor.. yediğimiz şeye bağlı biraz.. bu arada biz 1 haftadır kahvaltı edemiyoruz neredeyse :44: nedenolabilir sizce? ben demirden şüphelenmeye başladım.. çünkü diğer öğünlerde sıkıntımız yok :44: genelde..

bu aradakızlar yeni bikitap aldım; adı "çocuğum yemek yemiyor" çok güzel bi kitap yeme sıkıntısı çekenlere çekmekten korkanlara tavsiye ederim.. tabi bu kitabın amacı çocuğu daha çok yedirmek değil yememesini kabullenip bunu kavga haline getirmemek..

çok sıkıldım bu yemek olayından yaa sabah kahvaltı etmedi.. 9 da emzirdim üzerinden 3 saat geçti çok sütüm de yok yani doyuracak kadar. ve yine yemedi.. 1 saat sonra tekrar denicem ama kafayı yememek işten değil yani konuşmayı öğrenseler de aç mıydı tokmuydu yemeği mi beğenmedi karnımı ağrıyo midesi mi bulanıyo ne yi var anlasak artık.. :95:

Merhaba kızlar nasılsınız..bugün geç girdim topiğe..kaymakam geldi okulumuza boyanacak inşallahsizler nasılsınız ...

ay canım konuşmayı öğrenince keşke bitse bu dertler ,benimkide bir türlü uyumadı onunla uğraşıyorum

canım sizin yediklerinizden otlanmayı seviyormu mesela kahvaltısını bulamaç şeklinde değil de tek tek tattırsan ..belki de kaşık önlük klasik koşullanma yapmıştır bebeğinde..bırak üstü başı batsın arada ellerinle yedirsen..benim oğlan kaşığı itiyo bazen parmağımın ucuyla tattırdıgım herseyi iştahla yiyior

maşallah oğluna ,benim tembelden tık yok daha

valahi baya gayretli bu gidişle 2 haftaya emekler o..ay kızlar bi ara unutmuştu şimdi yine başladı bizimki püskürtm eyapıyo diliyle..sabah uyku sersemi aramıza koymusum ben uyuyorum ama egeyle yuzyuzeyız..bu oğlan uyanmıs suratıma bir püskürttü her yanım salya oldu gözlerimi açtığımda da bir çift göz bana gülüyordu..bu çocuklar öldürür adamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…