maşallah oğluna,benim tembelden tık yok daha
slm kızlar ben geldim siz yoksunuz yine
herhalde burası geceleri doluyor..ah ah hamilelik zamanım olsaydı geceleri gelirdım ay 2 lere kadar kopamadıgımı hatırlıyorum..ama artık dizileri bile bitiremiyorum ya..dun hürrem yarım kaldı
ben izledim hürremigüzel bi bölümdü,sonu çok heyecanlı bitt,ama bence ibrahimi korkutuyor süleyman,affedecek diye bekliyorum.
ay yok ibramcımm giderse dizinin tadı tuzu kalmaz bence de kötü bir şaka yapıyor yada hürreme yaptığı gibi haddini bildiriyor..aman ne zor yıllarmışpadişahtan ne çok korkulurmuş ...yaşa atatürk...
ben hürremin doğumunu kaçırdığıma üzülüyorum o çığlıkları bir daha duyar mıyım acepya istememiş herhalde kızını salak...
slm kızlar ben geldim siz yoksunuz yine
ben hürremin doğumunu kaçırdığıma üzülüyorum o çığlıkları bir daha duyar mıyım acepya istememiş herhalde kızını salak...
evet kızını ilk önce istemedi daha sonra aldı kucağına sülüman sevince kızını mutlu oldu
emzirmek bile istemedi ya,süt anne emzirsin diyordu,mihrimah da güzel bi isimmiş bu arada,ay ve yıldızın buluşmasıkpss kursunda tarih hocamız bize anlatmıştı,o zamanlardan mihrimah ismi hoşuma gitmişti,kızım olsaydı seçenekler arasındaydı mihrimah,ama iyiki de kızım olmamış koymamışım o adı diyorum,şimdi artık herkes mihrimah koyar çocuğuna isim olarak
günaydın kızlar.. geçmiş olsun okyanus.. gaz sorunu bazen bize de oluyor.. yediğimiz şeye bağlı biraz.. bu arada biz 1 haftadır kahvaltı edemiyoruz neredeyse :44: nedenolabilir sizce? ben demirden şüphelenmeye başladım.. çünkü diğer öğünlerde sıkıntımız yok :44: genelde..
sağol canım vallaha en son bıraz kivi vermiştim değişik olarak o yaptı sanırım fazlada vermedım ama ondan şüphelenıyorumgünaydın kızlar.. geçmiş olsun okyanus.. gaz sorunu bazen bize de oluyor.. yediğimiz şeye bağlı biraz.. bu arada biz 1 haftadır kahvaltı edemiyoruz neredeyse :44: nedenolabilir sizce? ben demirden şüphelenmeye başladım.. çünkü diğer öğünlerde sıkıntımız yok :44: genelde..
hadı bakalım ınsallah cabuk atlatırsınız sımdıden gecmıs olsungünaydın kızlar bugün aşımız var dua edin ateş olmayalım
maaşşallahKızlar ege dün ilk defa dizlerinin üstüne çıktı bir adım emekledi..
ay yok ibramcımm giderse dizinin tadı tuzu kalmaz bence de kötü bir şaka yapıyor yada hürreme yaptığı gibi haddini bildiriyor..aman ne zor yıllarmışpadişahtan ne çok korkulurmuş ...yaşa atatürk...
kızlaaaaaaar susmayın
nasıl yani demirden şüphelendin,ilacı mı vermiyorsun,ben de bazen unutuyorum vermeyi?ben de 60 cc devam sütüne 1 kaşık 8 tahıllı ballı koyuyorum,fazla yapınca epey bi yemek yemiyor tok tutuyor heralde.bizde sorun da tam öğünlerde yiyemiyoruz,sadece kahvaltıyı 8-9gibi yapıyor,öğle öğünü ikindiye sarkıyor,öyle olunca yoğurt ve meyve suyu veremiyorum,akşam kaşık maması vrebiliyorum,kaşık mamasını yemezse meyve suyu,bazen hiçbirini yemediği günler de oluyor.pazartesi doktorumuz geliyormuş inşallah,2 haftadır yok ya adam,aramaktan ben bıktım hastaneyienine boyuna bi anlatayım durumumuzu bakalım ne önerecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?