2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

Kızlar kaynanam gelmiyormuş bugün..kayınpederim yollamıyor herhalde..hasta oldum dıyınce geleyımmı dıye soruyorlar gel deyince de cayıyorlar ...ben anlamadım bu işi.anladığım tek bir şey var o da ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar...ilk söledi sonra param yok dedi..sonra kayınpeder kendını dusundugu ıcın cumartesı gelsın dedı.eeee o zamana kadar ben zaten ıyıleşırım...öle işte canlar anlatayım da boşaltayım dedim..sinir oluyorum bölelerine..lafa gelince sallarlar icraaat sıfır...

slm kızlar ben geldim siz yoksunuz yine

herhalde burası geceleri doluyor..ah ah hamilelik zamanım olsaydı geceleri gelirdım ay 2 lere kadar kopamadıgımı hatırlıyorum..ama artık dizileri bile bitiremiyorum ya..dun hürrem yarım kaldı

herhalde burası geceleri doluyor..ah ah hamilelik zamanım olsaydı geceleri gelirdım ay 2 lere kadar kopamadıgımı hatırlıyorum..ama artık dizileri bile bitiremiyorum ya..dun hürrem yarım kaldı

ben izledim hürremigüzel bi bölümdü,sonu çok heyecanlı bitt,ama bence ibrahimi korkutuyor süleyman,affedecek diye bekliyorum.

ben izledim hürremigüzel bi bölümdü,sonu çok heyecanlı bitt,ama bence ibrahimi korkutuyor süleyman,affedecek diye bekliyorum.

ay yok ibramcımm giderse dizinin tadı tuzu kalmaz bence de kötü bir şaka yapıyor yada hürreme yaptığı gibi haddini bildiriyor..aman ne zor yıllarmışpadişahtan ne çok korkulurmuş ...yaşa atatürk...

ben hürremin doğumunu kaçırdığıma üzülüyorum o çığlıkları bir daha duyar mıyım acepya istememiş herhalde kızını salak...

ben hürremin doğumunu kaçırdığıma üzülüyorum o çığlıkları bir daha duyar mıyım acepya istememiş herhalde kızını salak...

emzirmek bile istemedi ya,süt anne emzirsin diyordu,mihrimah da güzel bi isimmiş bu arada,ay ve yıldızın buluşmasıkpss kursunda tarih hocamız bize anlatmıştı,o zamanlardan mihrimah ismi hoşuma gitmişti,kızım olsaydı seçenekler arasındaydı mihrimah,ama iyiki de kızım olmamış koymamışım o adı diyorum,şimdi artık herkes mihrimah koyar çocuğuna isim olarak

mihribanı çağrıştırıyor..ondada aklıma mahsun geliyor...ama çok gizemli gerçekende mihrimah..ama bebek için çok zor olur adını yazması:44:

anlamı çok güzel,ben de hep diyorum iyiki saltanat zamanlarında doğmamışım,padişah canı isterse kelle uçuruyor ne bu böyle,bazen de diyorum o zamanlarda doğsam kesin benim de kellemi uçururdu padişah bu sivri dil bende varken diyorum,çok yaşamazdım,ama o giydikleri kıyafetler çok hoşuma gidiyor,bu bölümde hürrem kırmızı bi elbise giymişti bayıldım

nasıl yani demirden şüphelendin,ilacı mı vermiyorsun,ben de bazen unutuyorum vermeyi?ben de 60 cc devam sütüne 1 kaşık 8 tahıllı ballı koyuyorum,fazla yapınca epey bi yemek yemiyor tok tutuyor heralde.bizde sorun da tam öğünlerde yiyemiyoruz,sadece kahvaltıyı 8-9gibi yapıyor,öğle öğünü ikindiye sarkıyor,öyle olunca yoğurt ve meyve suyu veremiyorum,akşam kaşık maması vrebiliyorum,kaşık mamasını yemezse meyve suyu,bazen hiçbirini yemediği günler de oluyor.pazartesi doktorumuz geliyormuş inşallah,2 haftadır yok ya adam,aramaktan ben bıktım hastaneyienine boyuna bi anlatayım durumumuzu bakalım ne önerecek

sağol canım vallaha en son bıraz kivi vermiştim değişik olarak o yaptı sanırım fazlada vermedım ama ondan şüphelenıyorum
günaydın kızlar bugün aşımız var dua edin ateş olmayalım
hadı bakalım ınsallah cabuk atlatırsınız sımdıden gecmıs olsun
Kızlar ege dün ilk defa dizlerinin üstüne çıktı bir adım emekledi..
maaşşallah benımkınde daha tık yok yuzustu koyuyorum kafayı gomuyo yere hıc nıyetı yok emeklemeye ama ellerınden tutunca ayaklarının ustune cok guzel kalkıyor uzun surede kalıyor ayakta

ben dr sormadım ama gece yatarken verıyorum demır ve d-viti sakıncası olurmu ayrıca kızım hıc reddettmıyor demır ılacını şapır şupur içiyor kasıkta kalanı agzıma aldım kusuyordum az daha yazık bu bebişlere ya ne iğrenç o oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…