nasıl yani demirden şüphelendin,ilacı mı vermiyorsun,ben de bazen unutuyorum vermeyi?ben de 60 cc devam sütüne 1 kaşık 8 tahıllı ballı koyuyorum,fazla yapınca epey bi yemek yemiyor tok tutuyor heralde.bizde sorun da tam öğünlerde yiyemiyoruz,sadece kahvaltıyı 8-9gibi yapıyor,öğle öğünü ikindiye sarkıyor,öyle olunca yoğurt ve meyve suyu veremiyorum,akşam kaşık maması vrebiliyorum,kaşık mamasını yemezse meyve suyu,bazen hiçbirini yemediği günler de oluyor.pazartesi doktorumuz geliyormuş inşallah,2 haftadır yok ya adam,aramaktan ben bıktım hastaneyienine boyuna bi anlatayım durumumuzu bakalım ne önerecek
inşallah fazla ateş olmadan atlatırsınız
ben dr sormadım ama gece yatarken verıyorum demır ve d-viti sakıncası olurmu ayrıca kızım hıc reddettmıyor demır ılacını şapır şupur içiyor kasıkta kalanı agzıma aldım kusuyordum az daha yazık bu bebişlere ya ne iğrenç o oyle
kızlar bu arada regl oldum karnım ağrıyo 6aydır yoktu rahattım pek memnun olmadım anlıycanız geldiğine
midesi bulanıyor belkide.. çünkü ben demir ilacı aldıktan 15 dk sonra felan midem bulanırdı ben de hemen arkasından yemek yerdim.. dur bakayım yarın yemeğe oturmadan hemen önce vereyim bakayım belki faydası olur. kaç gündür kahvaltı yapamıyoruz. bugün öğlen de bişi yemedi.. akşam yemeğini de babası yediriyor 3-4 gündür..kuş gibi hafifliyorumakşam olunca koyuyorum önüne babasıyla cebelleşe cebelleşe yiyorlar sanki kendi yemiş gibi bişey benim için..
bizim doktorumuz bi sakıncası olmaz demişti,mümkünse emzirmeden hemen önce ver arkasına emzir demişti,ben unuttuğum zaman akşam bile olsa veriyorum hemen uykusunda.ben dr sormadım ama gece yatarken verıyorum demır ve d-viti sakıncası olurmu ayrıca kızım hıc reddettmıyor demır ılacını şapır şupur içiyor kasıkta kalanı agzıma aldım kusuyordum az daha yazık bu bebişlere ya ne iğrenç o oyle
canım ben oğluma sabaha karşı emmeye kalktığında veriyorum,yani 5-6 gibi,hemen arkasına sütünü veriyorum,bi sonraki kalktığında da yerse kahvaltısını yiyor,sana da tavsiye ederim.bi de demir ilacını su ile vermek gerekiyor biliyorsundur,eğer çok su veriyorsan tokluk hissi verebilir bebişe,bu yüzden kahvaltı yapamıyor olabilir.ben de dün akşam muhallebisi babasına yedirttim,dediğin gibi çok rahat oldu,ama utku kızıyor doymuş istemiyor,bizimki hala tepiyor çocuğun ağzına,bi de bu neden yemek istemez oldu diyormidesi bulanıyor belkide.. çünkü ben demir ilacı aldıktan 15 dk sonra felan midem bulanırdı ben de hemen arkasından yemek yerdim.. dur bakayım yarın yemeğe oturmadan hemen önce vereyim bakayım belki faydası olur. kaç gündür kahvaltı yapamıyoruz. bugün öğlen de bişi yemedi.. akşam yemeğini de babası yediriyor 3-4 gündür..kuş gibi hafifliyorumakşam olunca koyuyorum önüne babasıyla cebelleşe cebelleşe yiyorlar sanki kendi yemiş gibi bişey benim için..
inş. canım sizin ateşiniz oldumu
ben devitle demiri arka arkaya veriyorumbenimki pekseverek olmasada içiyor ama suratını görmeniz lazım nasıl buruşturuyorbenim bildiğim kadarıyla aç karnına vermek gerek.. ve iştah açtığı için sabah veriyorum ki bütün gün iştahı olsun tabi nerdeeee devitini ben de yatmadan önce veriyorum ona alıştı yok demiyor hiç
demir ne verıryorsunuz sağlık ocağının verdiği demiri benimki hayatta içmedi..bi tadayım dedim ben de kusuyordum...ferrum aldım bende bıraz daha pahallı ama tadı guzel şapur şupur yiyor bizimki..
demir ne verıryorsunuz sağlık ocağının verdiği demiri benimki hayatta içmedi..bi tadayım dedim ben de kusuyordum...ferrum aldım bende bıraz daha pahallı ama tadı guzel şapur şupur yiyor bizimki..
ben devitle demiri arka arkaya veriyorum
ben de ferro sanol kullanıyorum,sağlık ocağında almıyoruz biz,doktor yazmıştı eczaneden alıyoruz hep,sağlık ocağı hangisini veriyor hiç bilmiyorum?
biz ferrum kullanıyoruz dr yazmıstı eczaneden aldık saglık ocagından almadım hıc
kızlar oğluma bal kabağı pişirecem,tarif varsa alayım hemenbi zahmet
kızlar oğluma bal kabağı pişirecem,tarif varsa alayım hemenbi zahmet
off ya ben balkabağı bulamıyorum burda kızıma yedırmedım daha nebıcım memleketse bı kurtulsam surdan allahın izniyle
bi tanıdığınızdan iste canım kargoyla yollasınlar..zaten dayanıklı bir şey bi kalıp alsan bolca yedirirsin.olmadı buzluguna atarsın..
anneler ben de çıkıyorum mesai bitti oğlum beni bekler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?