2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

midesi bulanıyor belkide.. çünkü ben demir ilacı aldıktan 15 dk sonra felan midem bulanırdı ben de hemen arkasından yemek yerdim.. dur bakayım yarın yemeğe oturmadan hemen önce vereyim bakayım belki faydası olur. kaç gündür kahvaltı yapamıyoruz. bugün öğlen de bişi yemedi.. akşam yemeğini de babası yediriyor 3-4 gündür.. kuş gibi hafifliyorumakşam olunca koyuyorum önüne babasıyla cebelleşe cebelleşe yiyorlar sanki kendi yemiş gibi bişey benim için..

Son düzenleme:
kızlar bu arada regl oldum karnım ağrıyo 6aydır yoktu rahattım pek memnun olmadım anlıycanız geldiğine

benimki pekseverek olmasada içiyor ama suratını görmeniz lazım nasıl buruşturuyor benim bildiğim kadarıyla aç karnına vermek gerek.. ve iştah açtığı için sabah veriyorum ki bütün gün iştahı olsun tabi nerdeeee devitini ben de yatmadan önce veriyorum ona alıştı yok demiyor hiç

kızlar bu arada regl oldum karnım ağrıyo 6aydır yoktu rahattım pek memnun olmadım anlıycanız geldiğine

ben de geçenlerde oldum ilk defa.. ama ben memnunum gerçi ağrım olmadı ama hamilelik korkusundan kurtuldum en azından

demir ne verıryorsunuz sağlık ocağının verdiği demiri benimki hayatta içmedi..bi tadayım dedim ben de kusuyordum...ferrum aldım bende bıraz daha pahallı ama tadı guzel şapur şupur yiyor bizimki..

bizim doktorumuz bi sakıncası olmaz demişti,mümkünse emzirmeden hemen önce ver arkasına emzir demişti,ben unuttuğum zaman akşam bile olsa veriyorum hemen uykusunda.
canım ben oğluma sabaha karşı emmeye kalktığında veriyorum,yani 5-6 gibi,hemen arkasına sütünü veriyorum,bi sonraki kalktığında da yerse kahvaltısını yiyor,sana da tavsiye ederim.bi de demir ilacını su ile vermek gerekiyor biliyorsundur,eğer çok su veriyorsan tokluk hissi verebilir bebişe,bu yüzden kahvaltı yapamıyor olabilir.ben de dün akşam muhallebisi babasına yedirttim,dediğin gibi çok rahat oldu,ama utku kızıyor doymuş istemiyor,bizimki hala tepiyor çocuğun ağzına,bi de bu neden yemek istemez oldu diyordoyduğunu bile anlamıyor

inş. canım sizin ateşiniz oldumu

biz daha aşı olmadık canım,sağlık ocağındaki ebe prematüre diye 1 ay geç başlattı aşılarını,sonradan doktora sorduk yanlış yapmış hemen yapılması gerekiyor demişti ama geç kaldık bi kere. 1 ay geriden takip ediyor aşıları7.ayda yaptıracaz.

ben devitle demiri arka arkaya veriyorum
demir ne verıryorsunuz sağlık ocağının verdiği demiri benimki hayatta içmedi..bi tadayım dedim ben de kusuyordum...ferrum aldım bende bıraz daha pahallı ama tadı guzel şapur şupur yiyor bizimki..

ben de ferro sanol kullanıyorum,sağlık ocağında almıyoruz biz,doktor yazmıştı eczaneden alıyoruz hep,sağlık ocağı hangisini veriyor hiç bilmiyorum?

biz ferrum kullanıyoruz dr yazmıstı eczaneden aldık saglık ocagından almadım hıc

kızlar oğluma bal kabağı pişirecem,tarif varsa alayım hemen bi zahmet

ben devitle demiri arka arkaya veriyorum

ben de ferro sanol kullanıyorum,sağlık ocağında almıyoruz biz,doktor yazmıştı eczaneden alıyoruz hep,sağlık ocağı hangisini veriyor hiç bilmiyorum?

biz ferrum kullanıyoruz dr yazmıstı eczaneden aldık saglık ocagından almadım hıc

canım benim sağlık ocağı ferro sanol veriyor..ben ilk onu verdim çok kötü içemedi..ferrum yazdı dr sonra..tadı da fena değil rahat içiyor ege

kızlar oğluma bal kabağı pişirecem,tarif varsa alayım hemen bi zahmet

bal kabağını bebeğin için önceden kaynattığın suya koy..ama kabak kolay pişer az su koy o nedenle..iyice haşlandıktan sonra suyunu süzme ..o suyuna sütlü pirinçli muhallebisinden koy ya da devam sütü püre şeklind veriyorsun..suyunu atmadığın için vitamini içinde kalıyor..ben genelde bu şekilde veriyorum.

off ya ben balkabağı bulamıyorum burda kızıma yedırmedım daha nebıcım memleketse bı kurtulsam surdan allahın izniyle

bi tanıdığınızdan iste canım kargoyla yollasınlar..zaten dayanıklı bir şey bi kalıp alsan bolca yedirirsin.olmadı buzluguna atarsın..

bi tanıdığınızdan iste canım kargoyla yollasınlar..zaten dayanıklı bir şey bi kalıp alsan bolca yedirirsin.olmadı buzluguna atarsın..

ya normalde bulunuyordu ama ben kızıma alıcam ya lazım olunca bulamadım aramadığım yer kalmadı yok yok annemden ıstıyeyım barı belkı ben gıdıcem memlekete 10 gune kadar kesın degılde kesınlessın gıtmessem oyle yapayım bari

harpy ses ver,napıyosun,Mustafa mı uyandıbenimki de uyanmak üzere,bal kabağı koydum pişiyor,bakalım yiyecekmi:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…