2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

ben de gidiyorum eşim geliyormuş aradı,akşama gezmeye gidecez,daha da önemlisi kv gelecekmi?bu saatlerde gelir eğer karar vermişse,inşallah gelmezbana şans dileyin,geceye rapor sunarım size

harpy ses ver,napıyosun,Mustafa mı uyandıbenimki de uyanmak üzere,bal kabağı koydum pişiyor,bakalım yiyecekmi:44:

evet canım habersiz gittim kusura bakma.. bizimki bir acıkmış bir acıkmış ağlayacak oldu benimde aklıma gelmiyor acıkmış olabileceği.. bi tane kavanoz meyve açtım kavanoza bakışını görmeliydiniz.. kavanozu yedi üzerine yarım yoğurt yedi 50 ml kadar .. üzerine de labne yedi ne kadar yedi bilmiyorum.. ama ilk ağzını açmadığında daha vermedim.. korktum dokunucak diye :18: dengesiz işte babasından çekmiş :44:

ben de gidiyorum eşim geliyormuş aradı,akşama gezmeye gidecez,daha da önemlisi kv gelecekmi?bu saatlerde gelir eğer karar vermişse,inşallah gelmezbana şans dileyin,geceye rapor sunarım size

görüşürüz canım umarım gelmez kv

Son düzenleme:
biz gelllldikkk :92:kızımla ev oturmasına gittik şimdi geldik valla gelir gelmez açtım meraktan neler yaptınız diye

merhaba kızlar nasılsınız?

oo kesin herkes fatmagül ü izlio.ben izleyemiyorum eşim kurtlar vadisi izlio.bende kızımı uyuttum keyif yapacaktım netten izliycektim fatmagül ü yüklensin diye bekliyorum ama komşu otogara gidecekmiş kızını bize bırakacak 1 saatliğine.kızı da bir yaramaz kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.benimkini uyandırır kesin.
yani bana rahat yok kızlar.

aynı duurmdayız canım benım esımde kurtları ızlıyor fatmagule bakamıyorum kızımda uyumustu kalktı sımdı baslar bırazdan mızırdanmaya allah sbaır versın o zaman sana :))

herkes nerde ya dızıde bıttı kızımda uyudu az sohbet edeyım dedım ama kımse yok bende yatayım barı ıyı geceler

İyi geceler herkese.Geçmişi okudum geldim ama biraz kalıp çıkacağım,uykum var. Dilerim herkes iyidir. Buraya nazar değdi galiba,artık eskisi kadar kalabalık olmuyor.

yok canım yaa ferro sanol kullanıyorum ben international hospitalın doktoru verdi.. sağlıkocağı ne veriyor ki? daha kötü olabilir mi acaba?
ferro sanol verdi canım sağlık ocagı.
şeker delisi sağol canım güzelmiş çanta sende kullanıyosan ve memnun kaldıysan bede onu alayım barı netten olunca karar veremıyorum
ben çok memnunum canım biraz büyük ama herşeyimi alıyor. bide bizim araba kırmızılı bi renk asıyorum onun parcası gibi oldu.

ingilizceciler matemetiği hiç beceremez zaten mesela beni alışverişte ütseler hiç çakmam :)))))))

benim kaynana yapar valla. o gelmeden önce bütün evi çekmeceleri düzeltirim çok fena çok bildiginiz gibi değil herseyi beklerim ondan. eve yeni taşınmıştık ben hamileyken silecem diye ankastre fırınımın her yerini çizmiş nereye dokunsa bi zarar verir zaten kendinin bardagı kırılsa yüzü 10 gün düzelmez.o zaman kar maskesi giyip tenhada sıkıştırıp dövmeyi çok istemiştim bu arada urfada çalışırken bi ögrencim erkek şiddete eğilimli bi ögretmen arkadasıma söyle demişti : "hocam sizi bi dövsem bi dövsem ama siz bilseniz ki o ben değilem":) şok olduk kaynanama öyle yapasım var kaynanamı bi dövsem bi dövsem ama o bilse ki o ben değilem:)))))))

biz ahala kullanıyoruz canım zinco
ben hürremin doğumunu kaçırdığıma üzülüyorum o çığlıkları bir daha duyar mıyım acepya istememiş herhalde kızını salak...

duyarsın canım daha çok oğlan doğuracakmış öyle dedi :)

girişe bi nazar boncuğu koydum geldim değmez artık nazar mazar.. benim çok uykum var muhabbet etmek isterim ama geç oldu yarın devam edelim diziniz yoksa tabe

Son düzenleme:
bugün aşımızı olduk akşama kadar iyiydi ama şimdi sürekli mızırdanıyor stajyer vurdu sinir oldum vurduktan sonra ilk aşısı oldugunu söyledi gerizekalı

kızlar bide hemşire nasıl korundugumuzu sordu eşim korunuyor dedim bana bi doğum kontrol hapı anlattı bide benim adetler düzensiz 45 günde bir olurum en az, hem adetlerini de düzenler dedi aldım bi tane ama kullansam mı kullanmasam mı karar veremedim, siz nasıl korunuyorsunuz? hap ile korunan var mı? hep eşim korundu hiç hap kullanmadım

hamilelik öncesi bir dönem kullandım ama psikolojimi çok bozdu benim.. adet öncesi sendromu bütün ay yaşıyordum.. :95:

canım bende bi dönem kullandım adı ne hapın benim kullandıgımın adı yasmindi

slm kızlar eskisi gibi takılamıyorum pek benim kız aşıdan sonra acayip huysuz oldu dişlerde azıtmaya başladı iyice sanırım onunda etkisi var sıla uyuyuncada ev işlerine anca sıra gelio çamaşır ütü vs herkes iyidir inş

iyiz şükür şu aşı olayı benide geriyo:18:geçen seferkiler bişey yapmadı ama işallah buda yapmaz bizimkide pazartesi bakalım hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…