harpy ses ver,napıyosun,Mustafa mı uyandıbenimki de uyanmak üzere,bal kabağı koydum pişiyor,bakalım yiyecekmi:44:
ben de gidiyorum eşim geliyormuş aradı,akşama gezmeye gidecez,daha da önemlisi kv gelecekmi?bu saatlerde gelir eğer karar vermişse,inşallah gelmezbana şans dileyin,geceye rapor sunarım size
oo kesin herkes fatmagül ü izlio.ben izleyemiyorum eşim kurtlar vadisi izlio.bende kızımı uyuttum keyif yapacaktım netten izliycektim fatmagül ü yüklensin diye bekliyorum ama komşu otogara gidecekmiş kızını bize bırakacak 1 saatliğine.kızı da bir yaramaz kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.benimkini uyandırır kesin.
yani bana rahat yok kızlar.
ferro sanol verdi canım sağlık ocagı.yok canım yaa ferro sanol kullanıyorum ben international hospitalın doktoru verdi.. sağlıkocağı ne veriyor ki? daha kötü olabilir mi acaba?
ben çok memnunum canım biraz büyük ama herşeyimi alıyor. bide bizim araba kırmızılı bi renk asıyorum onun parcası gibi oldu.şeker delisi sağol canım güzelmiş çanta sende kullanıyosan ve memnun kaldıysan bede onu alayım barı netten olunca karar veremıyorum
ingilizceciler matemetiği hiç beceremez zaten mesela beni alışverişte ütseler hiç çakmam :)))))))dersine iyi çalış,ödevlerini ihmal etmeben geometriyi hiçbir zaman anlamamışımdır,hele o açıların hangi açı olduğunu bakarak anlayanları gönülden tebrik ediyorum matematiğim çok iyiydi ama geometri sıfır ben eşimden hayatta bişeyler öğrenemem sen nasılsın bilmiyorum da,bi aralar bana araba kullanmayı öğretiyordu,ama ben direksiyona geçtiğimin ilk dakikasında o bana bağırıyprdu ben de ona ,sonunda o öğretemeyeceğini ben de eşimden öğrenemeyeceğime karar verip paşa paşa ehliyet kursunda öğrendim.
benim kaynana yapar valla. o gelmeden önce bütün evi çekmeceleri düzeltirim çok fena çok bildiginiz gibi değil herseyi beklerim ondan. eve yeni taşınmıştık ben hamileyken silecem diye ankastre fırınımın her yerini çizmiş nereye dokunsa bi zarar verir zaten kendinin bardagı kırılsa yüzü 10 gün düzelmez.o zaman kar maskesi giyip tenhada sıkıştırıp dövmeyi çok istemiştimuff ya herkesin derdi başka işte.. benimki de bıraksam 24 saat mememde duracakamasütüm hiç bir zaman yetmedi
hoşbulduk canım..
ne bileyim yatmak gelmedi içimden.. kahve içtim bu akşam oldan sanırım :44:
allah kolaylık versin canım.. senin bu kaynana işi zor biraz.. kapıdan kovsan bacadan girecek sankinapcakmış evde sen yokken deli mi ne? çekmeceleri mi karıştıracak acaba :44:
biz ahala kullanıyoruz canım zincogünaydın dükkanı ben açayım bari bugunde kac gundur bakamıyorum kızlar tam acıyorum eylül hanım mızıldanıyor 2. dişimiz patlıyor sanırım mızmızlanıp duruyor uyku duzenımız bıkacgundur ıyı ama uykusunda bıle mızırdanıyo bırazda gazı var sanırım kızlar hala gaz ılacı kullanan varmı?ek gıdaya gecısdenmı oldu anlamadım ne guzel bıtmıstı gaz sorunumuz
ben hürremin doğumunu kaçırdığıma üzülüyorum o çığlıkları bir daha duyar mıyım acepya istememiş herhalde kızını salak...
bugün aşımızı olduk akşama kadar iyiydi ama şimdi sürekli mızırdanıyorstajyer vurdu sinir oldum vurduktan sonra ilk aşısı oldugunu söyledi gerizekalı
kızlar bide hemşire nasıl korundugumuzu sordu eşim korunuyor dedim bana bi doğum kontrol hapı anlattı bide benim adetler düzensiz 45 günde bir olurum en az, hem adetlerini de düzenler dedi aldım bi tane ama kullansam mı kullanmasam mı karar veremedim, siz nasıl korunuyorsunuz? hap ile korunan var mı? hep eşim korundu hiç hap kullanmadım
bugün aşımızı olduk akşama kadar iyiydi ama şimdi sürekli mızırdanıyorstajyer vurdu sinir oldum vurduktan sonra ilk aşısı oldugunu söyledi gerizekalı
kızlar bide hemşire nasıl korundugumuzu sordu eşim korunuyor dedim bana bi doğum kontrol hapı anlattı bide benim adetler düzensiz 45 günde bir olurum en az, hem adetlerini de düzenler dedi aldım bi tane ama kullansam mı kullanmasam mı karar veremedim, siz nasıl korunuyorsunuz? hap ile korunan var mı? hep eşim korundu hiç hap kullanmadım
slm kızlar eskisi gibi takılamıyorum pek benim kız aşıdan sonra acayip huysuz oldu dişlerde azıtmaya başladı iyice sanırım onunda etkisi var sıla uyuyuncada ev işlerine anca sıra gelio çamaşır ütü vsherkes iyidir inş
canım bende bi dönem kullandım adı ne hapın benim kullandıgımın adı yasmindi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?