microgynon canım tavsiye eder misiniz?
kızlar valla ben de giremiyorum annemlerleyim ya fırsat buldukça bakıp çıkıyorum.. Bir de babamın notebook arızalıydı bugün yaptık belki daha sık girerimözledim sizinle muhabbet etmeyi
şekerdelisi hap sormuşsun eğer bir sıkıntısını görmüyorsan kullan derim. Ben daha önce kullanmıştım ama işte çocuğa karar verdiğimizde hormon desteği aldım tekrar çok fazla baskılamış. Hap kullanmanın faydası da var ben başlamadım aslında 6 aydan sonra öneriliyor ama işte benim hormon dengem altüst oluyor. Olmasa çok memnundum :18:
daha önce hiç kullanmadım canım o yüzden tereddütteyim bnim hormonlar da dengesiz iyice bozar mı yoksa düzene mi sokar acaba?
ilk 3 ay bir dene bakalım zararını görmezsin canım.
emzirirken hap kullanılabiliyomu ? bende kist var doktor emzirmeyi kes doğum hapı tedavisine başlayalım dedi ama bende en az 1 yaşına kadar emzirmek istiyorum
slm kızlar eskisi gibi takılamıyorum pek benim kız aşıdan sonra acayip huysuz oldu dişlerde azıtmaya başladı iyice sanırım onunda etkisi var sıla uyuyuncada ev işlerine anca sıra gelio çamaşır ütü vsherkes iyidir inş
iyiz şükür şu aşı olayı benide geriyo:18:geçen seferkiler bişey yapmadıama işallah buda yapmaz bizimkide pazartesi bakalım hayırlısı artık
günaydın kızlar
günaydın kızlar çok şükür hiç ateşimiz olmadı dün yawrum 3 yerinden aşı yaptılar bide ağzına damla verdiler o zaman ağladı ama sonra gezdirince sustu çok şükür iyi artık gecede ateşimiz olmadı nolur nolmaz diye verdim yine ateş düşürücü
ay hadi gözün aydıın annesi eğer ferro sanolse verdiğin bebek çok haklı bulanmakta hiç tattın mı onun tadını...günaydın canlarkahvaltı olayını çözmüş bulunmaktayım herşey demirin suçuymuş.. bugün yemekten hemen önce verdim demir ilacını.. maşallah az da olsa yedi.. 1 haftadır ağzına lokma koymadığı gibi bi de zırlıyordu bi sıkıntısı varmış gibi.. meğer midesi bulanıyormuş yavrucağın anne olmak zor ama bebek olmak daha zor.. kaç kere kızdım ona :85: düşündükçe çok üzülüyorum.. arkadaşlar aklınızda bulunsun lütfen yemiyorsa bi sebebi vardır mutlaka.. hemen sinirlenmeden biraz daha şans verin ona.. benimgibi yapmayın
geçmiş olsun canım.. 6. aya girmeden hemen önce bizde de olağan üstü bir huysuzluk vardı bahsetmiştim. belki gelişim atağı tarzı bişeydir. o dönemlerde huysuz oluyorlar...
canım bizim 6. ay aşımız daha hafif geçti 4. ay aşısından.. ya da benim beklentilerim daha yüksekti ondan daha kolay atlattık. 4. ay aşısında 4e kadaruyumadım ateşinin düşmesini bekledim.. bu sefer öyle olmadı.. rahattı maşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?