banada dün kan ilacı verdiler kızlar o gaz yapıyormuş napsam versem mi acaba uzun süredir gaz sorunumuz olmamıştı olursa diye korkuyorum
bebeğine kıyma veren var mı?4 kez çekilmiş kıymayı blendırdan mı süzgeçten mi geçiriyorsunuz? şimdiden teşekkürler
ay hadi gözün aydıın annesi eğer ferro sanolse verdiğin bebek çok haklı bulanmakta hiç tattın mı onun tadını...
günaydın kızlar ,hava güneşli güzel birgün
evet canım yaa süper bi hava var dışarı çıkarız belki
annem aradı şimdi oğlum ateşlenmeye başlamış of ya dün ne güzel olmamıştı ateşi ilaç vermiş şimdi
annem aradı şimdi oğlum ateşlenmeye başlamış of ya dün ne güzel olmamıştı ateşi ilaç vermiş şimdi
ben veriyorum 3 kez çekilmiş kıymayı süzmeden verdim ama yedi ...ama blendırdan cekınce rahat yutuyorlar corbanın ıcınde verınce ben ole yapıyorumbebeğine kıyma veren var mı?4 kez çekilmiş kıymayı blendırdan mı süzgeçten mi geçiriyorsunuz? şimdiden teşekkürler
canım ben 1 damladan başlayarak hergün 1 damla arttırdım. O şekilde verince ne kabızlık oldu ne gaz..
Canım ban henüz kıyma vermedim.. Dilek vermişti galiba ama o da sanki içinde pişirip sonra çıkartıyordu içinden. Yedirmiyordu yani..
Teşekkürler canım. Evet paslı demir gibi kokusu var :120: Doktora özellikle tadı kötüymüş dedim o da napcaz kullancaz dedi.
Oğlum kucaamda zor yazıyorum
ay bu mehmet alp bugün çok yordu beni hava güzel babası alıp biraz iş yerine mi götürse acaba :44:
erkenden kalktı hala kıpır kıpır durmuyorbenim de gözümden uyku akıyor
okuldayım dersim boş tiyatroya gitmiş bizimkiler ben de bakayım dedim ne yapıyorsunuz.
harpy canım yemediği zaman kızma bebeğine kendini onun yerine koy, bi sıkıntısı vardır muhakkak yoksa neden yemesin. aç kalmak kimsenin hoşuna gitmez sonuçta. ben hiç zorlamam oğlumu hiç of demedim simdiye kadar, çok sabırlıyım sabrımı da oğlumdan önce kaybettiğim 3 bebeğime bağlıyorum. of dersem Rabbim iyi bakamıyorum diye alıverecek gibi geliyor, Allah ın hediyesi o bana, Rabbim o kadar büyük ki karşılık istemeden bize sağlıklı evlatlar vermiş of demek kızmak nankörlük oluyor sanki.
daha küçücükler ve bizden başka dertlerini anlayan yok. konuşamıyorlar ellerini bile tam kullanamıyorlar tek yapabildikleri ağlama yoluyla dertlerini anlatmak. ne kadar zordur düşünsene konuşamıyorsun yerinden bile kalkamıyorsun bi sıkıntın var açsın ama yemek yemek istemiyorsun ve senin en çok ihtiyacın olan kişi sana sürekli kızıyor. yok yok kızmam asla kızmam yavruma
çok güzel yazmışsın ,ama ben hiç sabırlı olamıyorum çok sinirleniyorum bazen kendime çok kızıyorum halbuki ne kadar akıllı bir bebeğim var diyebiraz daha sabırlı olmak için uğraşacağım inşallah
biz ankara biletimizi de aldık 20 gün ankaradayızoğlum için çok güzel olacak inşallah bizimkiler kalabalık olur iki çocuk abimde var bir de ablamda ,mehmet alp ne yapar acaba çok merak ediyorum
okuldayım dersim boş tiyatroya gitmiş bizimkiler ben de bakayım dedim ne yapıyorsunuz.
harpy canım yemediği zaman kızma bebeğine kendini onun yerine koy, bi sıkıntısı vardır muhakkak yoksa neden yemesin. aç kalmak kimsenin hoşuna gitmez sonuçta. ben hiç zorlamam oğlumu hiç of demedim simdiye kadar, çok sabırlıyım sabrımı da oğlumdan önce kaybettiğim 3 bebeğime bağlıyorum. of dersem Rabbim iyi bakamıyorum diye alıverecek gibi geliyor, Allah ın hediyesi o bana, Rabbim o kadar büyük ki karşılık istemeden bize sağlıklı evlatlar vermiş of demek kızmak nankörlük oluyor sanki.
daha küçücükler ve bizden başka dertlerini anlayan yok. konuşamıyorlar ellerini bile tam kullanamıyorlar tek yapabildikleri ağlama yoluyla dertlerini anlatmak. ne kadar zordur düşünsene konuşamıyorsun yerinden bile kalkamıyorsun bi sıkıntın var açsın ama yemek yemek istemiyorsun ve senin en çok ihtiyacın olan kişi sana sürekli kızıyor. yok yok kızmam asla kızmam yavruma
çok sevindim canım.. biz de yolcuyuz haftaya cumartesi ama ben senin kadar sevinemiyorum. zira orada bütün gün yemek bulaşık başka bişi yoken azından görümcemin oğlu var belki onunla kanki olur bizimkisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?