2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

merhaba kızlar bizde aşımızı olduk geldik çok ağladı oğluşum inş. ateşi çıkmaz bu arada oğluşum için çorba tarifleri istiyorum

hangi çorbanın tarifini istiyosun canım?klasik olarak 1 küçük patates yarım havuç 1 çorba kaşığı pirinç yıkayıp üzerine 2 su bardağı su ve 2-3damla zeytinyağı koyup pişiriyorsun,pişince blenderda geçiriyorsun ya da cam rendede.ben yedirmeden önce aptamil 2 de katıyprum daha besleyici olsun diye.bu tarifi geliştirebilirsin,ben havuç ve kabak,brokoli havuç patates vs. değiştirip hergün farklı pişiriyorum.geçen gün de yayla çorbasına bnzer bişeyler yapmıştım

Selam kizlar ben geldim ama gidicem ev gezmesine gidiyoruz ankarada hava cok guzel boyle gunesli havalarda insan daha bi pozitif oluyo dimi? Mesela ben bugun yemek yapmadim is yapamadim kizim bisey yemedi diye stress yapmadim koyverdim gitti... sizler nasilsiniz bebisler nasil ??

Biz bu bebeklere ozel corbalari ne zamana kadar yapcaz fikri olan var mi? Yemek sularina felan basladiniz mi? Tuzunu katmadan ben azar azar veriyim dedim ama bilmiyorum zarari olurmu?

Kızlar ben bugün itibariyle tavuksuyuna da başladım bakıcımız vericek bakalım sevicek mi..içine göğüs etinden azcık koyup çektirdim blendırda..

ben dün akşam et suyu ile tarhana çorbası yaptım içine de eti cici bebe ekmeğinden koydum maşallah bi güzel yedi oğluşum 10200 gr olmuşuz ebe gayet iyi dedi

canım teşekkür ederim patates havuç ve pirinçli olanı yaptı bide brokoli yaptım bu tatsız tuzsuz çorbalar ne kadar devam etcek bilginiz varmı

ben dün akşam et suyu ile tarhana çorbası yaptım içine de eti cici bebe ekmeğinden koydum maşallah bi güzel yedi oğluşum 10200 gr olmuşuz ebe gayet iyi dedi

maaşallah canım rabbim nazarlardan korusun biz bugün aşı olduk kilomuz 7600 boyumuz 63 bu ay kilo almamışız

canım teşekkür ederim patates havuç ve pirinçli olanı yaptı bide brokoli yaptım bu tatsız tuzsuz çorbalar ne kadar devam etcek bilginiz varmı

1 yaşından sonra normal tuzlu şekerli yemekleri yiyebilecekler diye biliyorum ben.ben çorbaları yaptıktan sonra tadına bakıyorum iğrenç,hemen aptamil koyuyorumilk başlarda çok direndi oğlum hala da direniyorda yine de eskiye göre yiyebiliyor annem kızıyor bana,bu tatsız tuzsuz çorbayı sen olsan yermisin bi de çocuğa yedirmeye çalışıyosun yemeyince de kızıyosun diyorben size 5-6tane bile olsa tuz atıp çorba yapardım diyor

geçenhafta 10kg dık dün 10200 olmuşuz maşallah danama aşının ateşi dün olmamıştı ama bugün biraz olmuş ateş düşürücü verdik düşmüş şimdi

evet ya çok kötü oluyo tadları ama böyle yemeleri lazım napalımm:97::97::97:

selam kızlar aşıya gidenlere çok geçmiş olsun diliyorum işallah en hafif şekilde atlatır bide bişey sorcam ilk sebze püresine ne koydunuz bende bu gün vermek istiyorum tarif verirseniz iyi olur

benimki sebze püresi yememişti canım ıspanak patates havuç pirin koyup blendırdan geçirmiştim ama yememişti normal bizim yediğimiz yemeklerin suyundan falan veriyorum yiyor ama püreyi yemiyor 2 defa denedim yemedi

selam kızlar aşıya gidenlere çok geçmiş olsun diliyorum işallah en hafif şekilde atlatır bide bişey sorcam ilk sebze püresine ne koydunuz bende bu gün vermek istiyorum tarif verirseniz iyi olur

slm canım teşekkür ederim ben sebze pürelerini tek tek deniyorum alerji yada gaz gibi problem çıkmaz ise karışık yapıyorum önce haşlıyorum suyuyla beraber blendardan geçiriyorum çok su koyma

havuç ve patates biraz da pirinç haşlayıp ezip veriyorsun,ben ilk bu şekilde başlamıştım,içerisine 1 çay kaşığı da zeytinyağı

canım senin bu kv çok garip anladığım kadarıyla çok güldürdü beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…