- 2 Şubat 2011
- 1.433
- 95
- 163
okuldayım dersim boş tiyatroya gitmiş bizimkiler ben de bakayım dedim ne yapıyorsunuz.
harpy canım yemediği zaman kızma bebeğine kendini onun yerine koy, bi sıkıntısı vardır muhakkak yoksa neden yemesin. aç kalmak kimsenin hoşuna gitmez sonuçta. ben hiç zorlamam oğlumu hiç of demedim simdiye kadar, çok sabırlıyım sabrımı da oğlumdan önce kaybettiğim 3 bebeğime bağlıyorum. of dersem Rabbim iyi bakamıyorum diye alıverecek gibi geliyor, Allah ın hediyesi o bana, Rabbim o kadar büyük ki karşılık istemeden bize sağlıklı evlatlar vermiş of demek kızmak nankörlük oluyor sanki.
daha küçücükler ve bizden başka dertlerini anlayan yok. konuşamıyorlar ellerini bile tam kullanamıyorlar tek yapabildikleri ağlama yoluyla dertlerini anlatmak. ne kadar zordur düşünsene konuşamıyorsun yerinden bile kalkamıyorsun bi sıkıntın var açsın ama yemek yemek istemiyorsun ve senin en çok ihtiyacın olan kişi sana sürekli kızıyor. yok yok kızmam asla kızmam yavruma
merhaba kızlar bizde aşımızı olduk geldik çok ağladı oğluşum inş. ateşi çıkmaz bu arada oğluşum için çorba tarifleri istiyorum
merhaba kızlar bizde aşımızı olduk geldik çok ağladı oğluşum inş. ateşi çıkmaz bu arada oğluşum için çorba tarifleri istiyorum
hangi çorbanın tarifini istiyosun canım?klasik olarak 1 küçük patates yarım havuç 1 çorba kaşığı pirinç yıkayıp üzerine 2 su bardağı su ve 2-3damla zeytinyağı koyup pişiriyorsun,pişince blenderda geçiriyorsun ya da cam rendede.ben yedirmeden önce aptamil 2 de katıyprum daha besleyici olsun diye.bu tarifi geliştirebilirsin,ben havuç ve kabak,brokoli havuç patates vs. değiştirip hergün farklı pişiriyorum.geçen gün de yayla çorbasına bnzer bişeyler yapmıştım
Ben buradan bakıyorum canım
Milupa | Bebek Beslenmesi Uzmanı - Bebek Maması - Lezzetli Tarifler 0/12 ar arası
ben dün akşam et suyu ile tarhana çorbası yaptım içine de eti cici bebe ekmeğinden koydum maşallah bi güzel yedi oğluşum 10200 gr olmuşuzebe gayet iyi dedi
canım teşekkür ederim patates havuç ve pirinçli olanı yaptı bide brokoli yaptım bu tatsız tuzsuz çorbalar ne kadar devam etcek bilginiz varmı
Ben buradan bakıyorum canım
Milupa | Bebek Beslenmesi Uzmanı - Bebek Maması - Lezzetli Tarifler 0/12 ar arası
1 yaşından sonra normal tuzlu şekerli yemekleri yiyebilecekler diye biliyorum ben.ben çorbaları yaptıktan sonra tadına bakıyorum iğrenç,hemen aptamil koyuyorumilk başlarda çok direndi oğlum hala da direniyorda yine de eskiye göre yiyebiliyor annem kızıyor bana,bu tatsız tuzsuz çorbayı sen olsan yermisin bi de çocuğa yedirmeye çalışıyosun yemeyince de kızıyosun diyor ben size 5-6tane bile olsa tuz atıp çorba yapardım diyor
selam kızlar aşıya gidenlere çok geçmiş olsun diliyorumişallah en hafif şekilde atlatır bide bişey sorcam ilk sebze püresine ne koydunuz bende bu gün vermek istiyorum tarif verirseniz iyi olur
selam kızlar aşıya gidenlere çok geçmiş olsun diliyorumişallah en hafif şekilde atlatır bide bişey sorcam ilk sebze püresine ne koydunuz bende bu gün vermek istiyorum tarif verirseniz iyi olur
günaydın kızlar
Utku gece 4ten beri huzursuz,yemiyor,içmiyor uyumuyor,beni de deli ediyor tabinedenini bilmiyorum dişten olabileceğini düşünüyorum,sürekli ıkınıyor bi de,az önce sancı damlası verdim,bakalım geçecekmi ıkınması,uykuya dalarken sorun yaşıyor,çok değişik bi çocuk oldu ya bugün.
gelelim dün akşama,malum kv gelecekti,eşime sormuş gidiyormusunuz gezmeye diye,o da gidecez anne sen başka bi zaman gel demiş,ama ben size gelirim diye program yapmıştım demiş.neyse arkadaşlara gittik 22.30 gib döndük kv aradı eşimi,bu saate kadar arkadaşlarınızdamıydınız diye çıkıştı,evet dedi eşim,asıl bombayı o zaman patlattı,öğleden sonra bi gezmeye gitmiş ordan bize gelecekmiş,bize gelemeyince bizim eve yakın yerde kardeşi oturuyor onlara geçmiş,akşam da beklemiş,erken geliriz,eşim de arar arkadaşlardan geldik anne der,ve kv de gel o zaman oğlum beni size götür der diye pes doğrusu dedim ya.22.00 gibi kardeşine demiş beni eve götür,bizimkilerden ses çıkmadı demiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?