ben de çok güldüm aöa sonrasında tabi,bunları yaşarken sinir küpüydümsen napıyosun,bebiş nasıl? ders çalışmaları nasıl gidiyor
gece 4te uyandı sürekli huzursuzdu,kahvaltı yapmadı,10 gibi uyudu sancı damlası vermiştim arada uyandı süt içti,2 gibi uyandı,anladımki gazı varmış oğlumun,ben kötü bir anneyim heralde ya,geceden beri sızlandı çocuk sabahleyin ancak anlayabildim ama 2 aydır hiç olmuyordu sancısı.dün bi de arkadaşa gittiğimizde dili çözüldü konuştu da konuştu herkes Utkuyu dinledinazar mı oldu acaba dedim,az önce elma püresi yedi uyuttum şimdi,canım bu arada bezi kaç numara kullanıyorsun?3 gündür utkunun çişi çıkıyor atlet badisine felan,4 numara kullanıyorum ben
hangi marka kullanıyorsun?ben ultraprima kullanıyorum,bi ara molfix kullanırken bile böyle bi sorun olmamıştı
ben de prima kullanıyorum canım 4 numara 7-18 kg aralığı olan kullandığım çok menunum ben ,daha önce kakaları hep sırtına çıkardı ama bezden dolayı değildi sanırım çok gaz olduğu için işerken artık nasıl bir hızla işiyorsa doğrudan sırtına giderdi şimdi rahatım
ben de acaba suyu felan çok içtiği için mi çıkmaya başladı diyorum:44:daha önce böyle olmamıştı hiç.şimdi çayımı demledim,utku da uyuyor keyf yapıyorumakşama ne pişirsem derdim de yok bugün,annemlere gidecem senin menüde ne var akşama
kızlar kızıma havuç ve pirinçten oluşan bi püre yaptım ilk 1-2 kaşık baktı tadına sonra istemedi bende vermedim resmen ögürdükuscak sandım ilk verdiginizde sizinkilerde öyle yaptımı
zor bigün olmuş senin için ,canım insan anlayamıyorki mızırdanıyorlar ağlıyorlar ama bi zaman sonra anlıyorsun neden olduğunu yoksa eminimki çok iyi bir annesin,ben de nazara çok takılıyorum eşim ne zamandır işe götüreyim arkadaşlar getir diyorlar diyor ama açıkcası ben biraz korkuyorum o kadar insanın içine çıkmasına gerçi sakınmamak gerek ama aklıma geliyor işte,ben de bezi 4 numara kullanıyorum ama çıkmadı henüz çişi
gece 4te uyandı sürekli huzursuzdu,kahvaltı yapmadı,10 gibi uyudu sancı damlası vermiştim arada uyandı süt içti,2 gibi uyandı,anladımki gazı varmış oğlumun,ben kötü bir anneyim heralde ya,geceden beri sızlandı çocuk sabahleyin ancak anlayabildim ama 2 aydır hiç olmuyordu sancısı.dün bi de arkadaşa gittiğimizde dili çözüldü konuştu da konuştu herkes Utkuyu dinledinazar mı oldu acaba dedim,az önce elma püresi yedi uyuttum şimdi,canım bu arada bezi kaç numara kullanıyorsun?3 gündür utkunun çişi çıkıyor atlet badisine felan,4 numara kullanıyorum ben
kızlar kızıma havuç ve pirinçten oluşan bi püre yaptım ilk 1-2 kaşık baktı tadına sonra istemedi bende vermedim resmen ögürdükuscak sandım ilk verdiginizde sizinkilerde öyle yaptımı
kızlar naber :) oğluşu anneme bırakıp bir alışverişe gitmişim ne siz sorun ne ben söyliyimresmen bostana salınmış dana gibi herşeyi alım :78: tabi büyük bir kısmı oğlumabir kısmı memlekete gidecek hediyeler.. geri kalan küççücük kısmı da kendime..
buarada kociş şehir dışına gittiannem bizde pek giremeyebilirim bu akşam
ben de bir eylül annesi olarak katıldım aranıza..nasılsınız , bebişler iyidir umarım.
pazartesi aşımız var. siz aşıdan önce ateş düşürücü veriomusunuz??
kızlaaaaar oğlumun aşı yeri kızarmış şişmiş ve sert. tekbir bacakta. sizde de böyle oldu mu? çok canım sıkkın acemi stajyer vurmuştu sinir oldum ya çocukta denenir mi hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?