2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

canım biz henüz aşı olmadık,ama yeni vurulduysa olabilir keşke stajyere vurdurmasaydın

canım ne oldugunu bilemedim o kadar kızıyorum ki kendime bi anda kızın elinde gördüm iğneyi ve batırıyor 10 kişi varlardı zaten oğlumu aldılar sevelim diye. ah ah elime geçse o kız ben bazen çok salak oluyorum ya neden dikkat etmedim ki oğluma bişey olursa vicdan azabından ölürüm herhalde kıyamadığım yavrum

ay gerçekten çok kötüyüm tansiyonum çıktı ağlamamak için zor tutuyorum kendimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! okadar sinirliyim o kadar üzgünüm ki((((((((((

yok canım birşey olmaz sıkma canını ilk gün olduğu için öyledir muhakkak,bazen insanın öyle dalgın anları oluyor bugün benimde dalgınlığıma geldi koltuğa bıraktım karşısında oturuyorum nasılsa diye ama dalmışım bi an bir baktım dönmüş koltuktan düşmek üzere nasıl yetiştim bilmiyorum ,nasıl korktum

ay gerçekten çok kötüyüm tansiyonum çıktı ağlamamak için zor tutuyorum kendimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! okadar sinirliyim o kadar üzgünüm ki((((((((((

yoktur canım birşeyi ama için rahat etmiyorsa sağlıkocağına götür istersen

naksis hoşbulduk teşekkürler ya aslında ben de aşıdan önce vermiyodum ama ateş yükselmesini engeller mi diye düsündüm canım. annen haklı. bundan snra 1 yasına kadar aşı yok sanırım pazartesı günü ateşsiz ve huzurlu bir aşı günü geçiririz umarım

canım üzülme ya sonuçta senin suçun değil ve o sertlik geçer bıkac saate kadar bebişlerin teni hassas onun için olmuştur

sağol canım içimi rahatlattınız. hani haberlerde falan görüyoruz ya yanlış iğne sonucu şöyle oldu böyle oldu diye ondan korktum Allah korusun zor buldum yavrumu. Allah a emanet.

bu arada hoşgeldin canım kusura bakma kendi derdime düştüm

hoşbulduk canım ya keşke buralarda da sizler gibi sıcakkanlı dostlar olsa..kızımın bir çok arkadası olurdu ve de benim güzel dostlarım..

Korkma canım.Bizim özel doktorumuz her aşı vurduğunda aşı yerinde şişlik,hassasiyet olabilir,olursa soğuk kompres yapın diyor.Gayet normal bir durum bence. Soğuk kompresi bir dene istersen.

ben de bir eylül annesi olarak katıldım aranıza..nasılsınız , bebişler iyidir umarım.
pazartesi aşımız var. siz aşıdan önce ateş düşürücü veriomusunuz??
Aramıza hoşgeldin.Çok güzel bir yerdir burası,dilerim sen de iyi vait geçirirsin.
Bizim doktorumuz aşıdan önce ateş düşürücü vermenin aşının etkisini azaltabildiğini söyledi.

merhaba güzel anneler
kızıma milupanın 8 tahıllı ballı kahvaltısını aldım kızım bayıldııı hatta bugün devam sütü yerine portakal suyuyla hazırladım birazcıkta pekmez çok lezzetli oldu
ama ne yaptıysam sebzeyi sevdiremedim bütün ıspanak çorbalarım çöpe gitti (

canım yoğurda başladıysan yoğurtla birlikteverbenimki güzel yiyor yoğurtla..

Aramıza hoşgeldin.Çok güzel bir yerdir burası,dilerim sen de iyi vait geçirirsin.
Bizim doktorumuz aşıdan önce ateş düşürücü vermenin aşının etkisini azaltabildiğini söyledi.

dilek1971 hosbulduk cnm tesekkurler.evet ası öncesinde vermemek daha doğruymuş.inşallah saglıklı ve huzurlu vakitler geçiririz
kızım 9 eylül doğumlu ve 7 kilo.sizin bebişler kaç kilo oldular ? kızım sanki biraz zayıf :44:

slm kızlar,ben geldimfatmazehra hoşgeldin aramıza harpy tahmin etmiştim dışarı çıktığını öğleden sonra seni göremeyinceben de her çarşıya çıktığımda en fazla oğluma alıyorum,kendime alacaklarımı unutuyorum bile,annelik böyle bişey olsa gerek

benimm oğlum 8 eylül doğumlu prematüre doğdu ekim 23te doğacaktı erken geldigeçen gün tarttım 6800-900 gibiydi kıyafetiyle.biraz zayıf galiba bizimkiler,aman sağlıkları yerinde olsun da önemi yok kilonun diyip kendmizi teselli edelim

canım yoğurda başladıysan yoğurtla birlikteverbenimki güzel yiyor yoğurtla..

haklısın canım yoğurtla hiç denemedim yoğurdu severek yiyo yarın denicem
buaralar bunalım takılıyom nedense hergün standart bi gün çok sıkıldımm

haklısın canım yoğurtla hiç denemedim yoğurdu severek yiyo yarın denicem
buaralar bunalım takılıyom nedense hergün standart bi gün çok sıkıldımm

ben içerisine aptamil 2 de katıyorum 1 ölçek,1-2damla da limon suyu.yeni başladıysan ek gıdaya sevmemesi normal,epey bi süre çöpe gidiyor yaptıkların,benim de öyle olmuştu.harpnin dediği gibii yoğurtla deneyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…