canım biz henüz aşı olmadık,ama yeni vurulduysa olabilir keşke stajyere vurdurmasaydın
canım ne oldugunu bilemedim o kadar kızıyorum ki kendime bi anda kızın elinde gördüm iğneyi ve batırıyor 10 kişi varlardı zaten oğlumu aldılar sevelim diye. ah ah elime geçse o kızben bazen çok salak oluyorum ya neden dikkat etmedim ki oğluma bişey olursa vicdan azabından ölürüm herhalde kıyamadığım yavrum
ay gerçekten çok kötüyüm tansiyonum çıktı ağlamamak için zor tutuyorum kendimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! okadar sinirliyim o kadar üzgünüm ki((((((((((
hoşgeldin aramıza, bizimde pazartesi aşımız var ben sadece ilk aşımızda aşıdan önce verdim ateş düşürücü ama daha sonra annem ateşi çıkacak gibi olursa ver dedi boş yere ilaç vermiş olma hemde aşı pek etkisini göstermiyormuş daha öncesinde ateş düşürücü verince demişti o yüzden diğer aşısında vermedim ateş düşürücüyü
yoktur canım birşeyi ama için rahat etmiyorsa sağlıkocağına götür istersen
ay gerçekten çok kötüyüm tansiyonum çıktı ağlamamak için zor tutuyorum kendimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! okadar sinirliyim o kadar üzgünüm ki((((((((((
canım üzülme ya sonuçta senin suçun değil ve o sertlik geçer bıkac saate kadar bebişlerin teni hassas onun için olmuştur
sağol canım içimi rahatlattınız. hani haberlerde falan görüyoruz ya yanlış iğne sonucu şöyle oldu böyle oldu diye ondan korktum Allah korusun zor buldum yavrumu. Allah a emanet.
bu arada hoşgeldin canım kusura bakma kendi derdime düştüm
sağol canım içimi rahatlattınız. hani haberlerde falan görüyoruz ya yanlış iğne sonucu şöyle oldu böyle oldu diye ondan korktum Allah korusun zor buldum yavrumu. Allah a emanet.
bu arada hoşgeldin canım kusura bakma kendi derdime düştüm
Aramıza hoşgeldin.Çok güzel bir yerdir burası,dilerim sen de iyi vait geçirirsin.ben de bir eylül annesi olarak katıldım aranıza..nasılsınız , bebişler iyidir umarım.
pazartesi aşımız var. siz aşıdan önce ateş düşürücü veriomusunuz??
merhaba güzel anneler
kızıma milupanın 8 tahıllı ballı kahvaltısını aldım kızım bayıldııı hatta bugün devam sütü yerine portakal suyuyla hazırladım birazcıkta pekmez çok lezzetli oldu
ama ne yaptıysam sebzeyi sevdiremedim bütün ıspanak çorbalarım çöpe gitti(
Aramıza hoşgeldin.Çok güzel bir yerdir burası,dilerim sen de iyi vait geçirirsin.
Bizim doktorumuz aşıdan önce ateş düşürücü vermenin aşının etkisini azaltabildiğini söyledi.
dilek1971 hosbulduk cnm tesekkurler.evet ası öncesinde vermemek daha doğruymuş.inşallah saglıklı ve huzurlu vakitler geçiririz
kızım 9 eylül doğumlu ve 7 kilo.sizin bebişler kaç kilo oldular ? kızım sanki biraz zayıf :44:
canım yoğurda başladıysan yoğurtla birlikteverbenimki güzel yiyor yoğurtla..
haklısın canım yoğurtla hiç denemedim yoğurdu severek yiyo yarın denicem
buaralar bunalım takılıyom nedense hergün standart bi gün çok sıkıldımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?