haklısın canım yoğurtla hiç denemedim yoğurdu severek yiyo yarın denicem
buaralar bunalım takılıyom nedense hergün standart bi gün çok sıkıldımm
Iyi geceler ben geldim,kizimida uyuttum ama tilki uykusuna yatti beni kandiriyor ama kanmicam
hoşgeldin canım,ben de uyuttum ama emin olamıyorum,duşa girecem bi 10dk daha yanında bekleyeyim de.
korkma canım.bizim özel doktorumuz her aşı vurduğunda aşı yerinde şişlik,hassasiyet olabilir,olursa soğuk kompres yapın diyor.gayet normal bir durum bence. Soğuk kompresi bir dene istersen.
açık değildir ki şimdinette araştırdım normaldir diyor ama ilaç hızlı sıkılırsa oluyormuş
iyi geceler kızlartatlı rüyalar size ve bebişlerinize
hosbuldum canım.. nıye kımse yok ya pazar gunu bızde annemlere gıdıyoruz 10 gun yokuz bıraz kafa dagıtıyım dedım ama kımsecıklerde yazmıyor barı bavul hazırlamaya baslıyım pazara anca bıtıtrırım
benimm oğlum 8 eylül doğumlu prematüre doğdu ekim 23te doğacaktı erken geldigeçen gün tarttım 6800-900 gibiydi kıyafetiyle.biraz zayıf galiba bizimkiler,aman sağlıkları yerinde olsun da önemi yok kilonun diyip kendmizi teselli edelim
slm kızlar,ben geldimfatmazehra hoşgeldin aramıza harpy tahmin etmiştim dışarı çıktığını öğleden sonra seni göremeyince ben de her çarşıya çıktığımda en fazla oğluma alıyorum,kendime alacaklarımı unutuyorum bile,annelik böyle bişey olsa gerek
kızlar benim oğlum su içmeyi beceremiyor şırıngayla veriyorum yine genzine kaçırıyor anlamadım gitti:44:
ben de biberonla veriyorum sulukla içmeyi bilemiyor kızım :) kasıkla ya da biberonla içmek istemiyomu?
kaşıkla hiç beceremiyor biberonuda tutmuyor beyimiz
canım çay kasıgıyla az az içirmeyi denedin mi. ben oyle basladım sonra alıstı yavas yavas.
bizim de geceleri uyku sorunumuz var.cok sık uyanıyo, bazen her saat bası bazen her yarım saat bası..emziriyorum bazen devam sütü takviyesi de yapıyorum ama anlamadım gitti.
doymuyor mu acaba diycem ama devam sütüde veriyormuşsun neden uyanıyordur ki:44:
ben her uyandığında emzirdim geceleri.belki ona alıştığı için emmek istiyodur diye düşünüyorum ama bilmiyorum ki canım.. senin paşa uyuyo mu geceleri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?