2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

haklısın canım yoğurtla hiç denemedim yoğurdu severek yiyo yarın denicem
buaralar bunalım takılıyom nedense hergün standart bi gün çok sıkıldımm

biraz dışarı çık canım,bebişi annene felan bırak,bi ara ben de öyleydim,en iyi çözümü ortam değişikliği

hoşgeldin canım,ben de uyuttum ama emin olamıyorum,duşa girecem bi 10dk daha yanında bekleyeyim de.

hosbuldum canım.. nıye kımse yok ya pazar gunu bızde annemlere gıdıyoruz 10 gun yokuz bıraz kafa dagıtıyım dedım ama kımsecıklerde yazmıyor barı bavul hazırlamaya baslıyım pazara anca bıtıtrırım

iyi geceler kızlar tatlı rüyalar size ve bebişlerinize

açık değildir ki şimdi nette araştırdım normaldir diyor ama ilaç hızlı sıkılırsa oluyormuş

biraz ilk gün olduğu içindir birazda dediğin gibi kız hızlı sıkmışsa ondan olmuştur yarına birşeyi kalmaz,umarım rahatlamışsındır bu arada

oh oh herkes geziyor bende çarşamba annemlere gidiyorum 20 gün olmayacağım

utkumuz hoşbulduk cnm. evet bizim de doğum tarihimiz 23 eylüldü ama bekleyemedik 9unda geldik :) öyle canım tabi sağlıklı olsunlar da zayıf olsunlar napalım üzülüyorum gerçi bunları yazarken de. bıkac gundur hastaydı bebegm bıraz zayıfladı hava degısımından soguk algınlıgı dedı doktor..aman bebişlere dikka edelim bu günlerde.özellikle dısarı cıkarırken.

ben de oğluma ve eşime alıyorum hadi oğlumu anladım ama eşime neden ben alıyorum :44:çünkü ona bıraksam umrunda olmayacak giydiği şeyler hatta geçen gün kızıyorum kazağını güzel koy yerine ben o kadar para verip alıyorum sen hiç dikkat etmiyorsun diye sonra kızdı bir daha senin aldıklarını giymeyeceğim diye ama bir baktı ki kendi aldığı birşey yok dolapta hepsini ben almışım

kızlar benim oğlum su içmeyi beceremiyor şırıngayla veriyorum yine genzine kaçırıyor anlamadım gitti:44:

kaşıkla hiç beceremiyor biberonuda tutmuyor beyimiz

canım çay kasıgıyla az az içirmeyi denedin mi. ben oyle basladım sonra alıstı yavas yavas.
bizim de geceleri uyku sorunumuz var.cok sık uyanıyo, bazen her saat bası bazen her yarım saat bası..emziriyorum bazen devam sütü takviyesi de yapıyorum ama anlamadım gitti.

doymuyor mu acaba diycem ama devam sütüde veriyormuşsun neden uyanıyordur ki:44:

ben her uyandığında emzirdim geceleri.belki ona alıştığı için emmek istiyodur diye düşünüyorum ama bilmiyorum ki canım.. senin paşa uyuyo mu geceleri?

belki de alışkanlık oldu dediğin gibi o yüzden uyanıyordur,maşallah benim paşanın gece uykuları güzel

iyi geceler canım sana ben de yatayım baya olmuş saat ,yarın görüşürüz inşallah :79:

aman maşallah diyelim nazar değmesin :) 6.aydan sonra düzelme olur diyorlar ama bakalım o günü bekliyorum bende. gece hiç uyanmıyor mu bebiş yada kac kez uyanıyor? mesela 11 de uyusa kızım sabah en geç 9 gibi uyanıyor tabı en az 3-4 kez uyanıyor gece..:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…