ben her uyandığında emzirdim geceleri.belki ona alıştığı için emmek istiyodur diye düşünüyorum ama bilmiyorum ki canım.. senin paşa uyuyo mu geceleri?
günaydın:) oğlum bugün biraz daha iyi şişlik biraz inmiş gecenin sıkıntısıyla ne kadar can sıktım öyle şükürler olsun :)
hemşehrim mrb ne oldu geçmişi okuyamadım geçmiş olsun....
günaydınnn nasılsınız bakalım bugün şekerdelisi geçmiş olsun canım fatmazehra003
hoşgeldin aramıza umarım iyi vakit geçirirsin aramızda
günaydın:) oğlum bugün biraz daha iyi şişlik biraz inmiş gecenin sıkıntısıyla ne kadar can sıktım öyle şükürler olsun :)
kızlaaar yüreğim sızlar100. sayfa dansımızı yapmaya başlasakmı ne dersiniz :118: 60 70 80 90 100zzzzz hava da 100 karada 100 birisini bulursan derisini 100zzzzzzz :118:
nasılsın canım?hafta sonu nasıl geçiyor? sen bi yere mi gidecektin? ben sanki okudum ama cevap veremedim.. ne zaman gideceksin? :118:
canım çarşamba ankaraya gideceğim 20 gün ordayım ,haftasonu da evi temizlemekle geçiyor ,sen nasılsın ?
kolay gelsin canım.. benim iyi geçiyor annem yeni gitti. sabah ben annem oğlum pazara gittik hava aldık.. çok güzel dışarsı.. sütüm arttı walla
canım 20 gün çok yaagel şunu 10 gün yapalım.. sıkılırsın ankarada naapcan
sağol canım ,dediğin gibi insanın keyfi yerinde olunca sütü de artıyor burdada hava çok güzel
20 gün bencede çok 15 gün olsun istedim ama bileti böyle ayarlayabildim ,eşim için biraz sorun olacak ama oğlum ve benim için güzel olacak sanki
inşallah canım.. şaka bi yana umarım çok keyifli geçer günlerin.. sen beni düşünmegönlünce gez eğlen olur mu
sen de sanırım cumartesi gidecektin kv nin oraya ,sen de keyfini çıkar canım olumsuz olanları görme duyma en azından canını sıkmaböyle yap geç
mehmet alp için iyi olur inşallah şimdi dışardan biri sevmeye kalksa hemen ağlıyor kimseyi görmediği için galiba,orda ortam biraz kalabalık olur belki biraz alışır
aynen yaa annemle babam geldi dün onlar kapıdan girdi bizimki yan odadan seslerini duyarduymaz ağlamaya başladı hemde haykırarak.. ben de biraz öyle olmasınıistiyorum yoksa çok elliyolar çocuğu misafirler felan..
canım benim biraz işlerim var onları yapayım akşam görüşürüz :79::79:,gerçi herkes gece geliyor
sağolun kızlar
canım perşembe günü aşı oldu oğlum stajyerler yaptı sinir oldum sonra kızın ilk aşısı oldugunu öğrendim hastanede tatsızlık çıkmasın diye ses etmedim oğlum da iyi gibiydi ama dün tek bacagı şişmiş kızarmış ve sertti ağlayıp durdu. stajyerden çok kendime kızdım neden dikkat etmedim diye. ama bugün daha iyi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?