günaydınnn nasılsınız bakalım bugün şekerdelisi geçmiş olsun canım fatmazehra003
hoşgeldin aramıza umarım iyi vakit geçirirsin aramızda
aman harpy milupayı açtığına şükret.ya arkadaşlık sitelerini falan açsaydı napardın.gelin seçerdin şimdiden:)
kızlar merhaba kızım bıkac gündür kulaklarını ve ordaki saçları çekiştiriyor kulak ağrısı olsa aglar durmaz herhalde.kulakları ve sac derisi kıpkırmızı oluyo neden yapıyo anlayamadım ya :97:
oğlumu yatırdımkociş de evde yok aramıza hiç kimse giremez bu akşam kızlar..
haklısın galiba .. bu arada acıkmamış muhallebiisini yemeden yattı bu gece
canım endişelenme aynısın bizimki de yapıyordu 2 hafta öncesine kadar, hatta doktoru aradım ateşi yoksa bişeyi yoktur tik gibi bişey o bebeklerde dedi.. kulak geçti saça taktı, saç geçti şimdi gözde :18: en kötüsü bu resmen parmaklarını gözüne sokuyor emerken.. elini tutsam emmeyi bırakıyor ben de izin vermek zorunda kalıyorum :18:
benimde eşim evde yok.kızımı da yıkadım yatırdım ama uyansa iyi olur.çünkü 1 saat oldu uyuyalı.sonra gece uyumuyor.
haaa birazdan da görümcem gelecek.korkarım yalnız kalmaktan diye.oysaki ben ayın 10 günü yalnız oluyorum geceleri....
hımmm o zaman endişelenmeye gerek yok :) kızım gözüne de takıyo bazen de daha cok eller sac ve kulaklarda canım ..
oh oh bebıs yatmıs ne guzel, bizimki 12 yi buluyo uyuması ve gece de en az 3-4 kez uyanıyor. senin bebiş kac kez uyanıyo canım gece ve sabah kacta uyanıyor? kızımda mı bi anormallik var diye soruyorum :)
canım sizin de mi uyku sorununuz var geceleri yoksa?esının 10 gün yanında olamamasına üzüldümnöbete felan mı gidiyor?
son zamanlarda maşallahı var 1-2 kere uyanıyorgenelde 9 gibi uyuyor ama bugün öğlen uyumadı sadece yarım saat bi kestirdi ondan çok huysuzdu ben de erken yatırdım.. sabahları belli olmuyor 6 ve 9 arası bir saatte uyanıyor.. seninki kaçta uyanıyor?
offf kızlar nereden aklıma geldiyse demin nişan fotolarıma baktım.. ne kadar genç güzel ve zayıfmışım o zamanlaracilen kilo vermem gerek :84: çok sinirlerim bozuldu :85:
evet cnm özellikle sabaha karşı sürekli uyanıyor.acıkmamış oluyor ama emmeden uyumuyor.sürekli emincede gaz problemi oluyor.sabah 7 de ayaktayız yani.
eşim her ay 7 gün gece nöbetine gider.kendisi gsm sektöründe.malum gece arızalarına müdahale gerek telefonların kesilmemesi için.ayda bika gün de şehir dışına çıkar.ama ben alıştım.ilk yıl zor oluyordu da şimdi farketmiyor.yalnızlığı seviyorum.şimdi bide kızım var yaaa..
oy oy oy masallah paşaya. benim kızım da bıraksak sabaha kadar oturucak.gündüzleri cok uyuyor yani sizin uyuma saatine kadar kızım gündüzleri her 2 saatte bir 1-1.5 saat uyuyor. sabah da 10.30 gibi uyanıyor düzene girmedi uykusu hala.yemeklerini güzel yiyor maşallah ama gece uykusunu gündüze verince uyumak istemiyorgece de sabaha karsı cok sık uyanıyor.anlamadım gitti..
beni almakla haklıymışlar yene
kac yıllık evlisin canım ?
zaten bebişler her ay 1 yas yaslandırıyo insanı tatlı bi yaşlılık ama sonucu degıstırmıyo malesef:) bide eskisi gibi olamıyosun evlililgın sorumlulukları bir de bebek eklenınce zamanla kendini bırakmaya başlıyor insan. toparlanmak lazım ama değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?