2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

slm kızlar ben geldimbugün sabahtan beri ev işi yapıyorum temizlik ütü,dağınıklığın toparlanması vs.canım çıktı yaa

evet hayatımon ritmini hızlandırdı kızım.bakalım iznim bitince nasıl olacak.şimdiden düşündürüyor.sey sorucam harpy muhallebiyi nasıl yapıyosun canım ?

1 tatlı kaşığı pirinç unu 1 çay bardağı suda pişirip biraz ılınınca içine 3 kaşık aptamil koyuyorum. birazda pekmez. biraz tuzsuz pirinç pilavı gibi kokuyor
benim oğlum biraz garip aynı şeyi 2 gün üst üste yemiyor.. bir tek aptamilin bisküvilisini yiyor ben de onu yesin istemiyorum çünkü çok şekerli :84: bir gün hipp elmalı iyigeceler yediriyorum, bir gün pekmezli muhallebi yapıyorum, bir gün de bisküvili veriyorum. bisküviliyi neredeyse 3 katı fazla yiyor :44:

slm kızlar ben geldimbugün sabahtan beri ev işi yapıyorum temizlik ütü,dağınıklığın toparlanması vs.canım çıktı yaa

hoşgeldin canım iyi çalışmışsın bugün insan hafifliyor walla işlerini bitirince.. yoruldun ama değmiştir.. bu arada 100. sayfa dansımızı kaçırdın ama olsun

Son düzenleme:
bu arada görümcem pınarın devam sütünü kullanmış. 6-12 ay arası bebekler için yazıyor. içinde inek sütü ve bir sürü vitamin var. ne dersiniz kullansam mı? gerçi mantıken inek sütü verdikten sonra organik süt veririm daha iyi..

ben de geçen gün gördüm ama almadım,Utkuya ben pastörize sütten yapıyorum sorun olmadı şimdiye kadar.geçenlerde yanlış hatırlamıyorsam hero babynin sütüydü heralde,onunla denedim katı olmadı,devam sütüyle yaptıktan sonra aptamilin sütüyle yap bence,sonuçta devam sütüyle yapılanların hiçbiri katı olmuyor,ben zaten devam sütüyle hiç tutturamıyorum çok su gibi oluyor,pastörize sütle daha iyi tutturuyorum

işime geliyor benim de diyorsun ha,doğru söylüyorsun aslında böyle ağlayınca pek kimse yaklaşamıyor iyi oluyor bir yöndende
benim oğlum da önce öyleydi ama şimdi değil iyi oluyordu valla:)

benimki de öyle canım ya her saat uyanır mı hiç uyuyamıyorum sabaha kadar, bide çalışıyorum ruh gibi gidiyorum okula gececek inşallah bunlar

evde tek misin canım? ben hiç iş yapamıyorum yemegi bile kocam aksam gelince pratik bişeylerle yiyoruz hep

yok canım,haftasonu olduğundan eşim evdeydi,o yüzden yapabildim ben debiz de hafta içleri öyleyiz

günadın canım demirbaşlar olarak geldik yine sabah sabah oğlum çok huysuz dün akşamdan beri çok zor uyuttum demin sanki eşimin yokluğunu hissediyor.. dün gece uzuuuun zamandır ilkkez 4 kere uyandı gece.. neyse öğlen geliyor eşim gibip hava alanından alcaz babamızı

canım benim yaigerçekten de hissediyorlar,Utku da eşim evde olduğunda daha bi neşeli oluyor,bizimki uyumadı ya şimdi aldım yanıma en sonunda,ilk kez yumurta verdim bugün nohut kadar,o mu rahatsız etti acaba diyorum.geceleri bizimki artık maaşallah 2 kez kalkıyor bazen 3bu arada sen pirinç unu olarak hangi markayı veriyorsun?

apaçi dansıyla coşuyoruz oğlumla şimdi bizim de babamız evde yok

aslında ben bebekleriçin vitaminli pirinç unu istemiştim ama eşim vitaminsizolanından alımış piyalenin.. gerekçe olarakda ; belki de bu vitaminlere ihtiyacı yok dedi. aslında haklı.. çocuklara beslensinler diye bin çeşit vitamin veriyoruz ama hepsi kimyasal şeyler.. :44:
apaçi dansıyla coşuyoruz oğlumla şimdi bizim de babamız evde yok

allah neşenizi arttırsın canım.. benimki bi mıkırdandı uyudu tekrar kalksada biz de apaçi dansı yapsak :118:

günaydın kızlar:)
oğlum hep ağlıyor hep ağlıyor beni çok sevdiği için yapıyor biliyorum kasap sevdiği deriyi yerden yere çalarmış ya o hesap

günaydın şekerdelisibizimkinin neşesi yerinde bugün maaşallah apaçi oynuyoruz,ringa ringa oynuyoruz

biz de oynadık az önce pek hoşnut kalmadı bu aşı bütün dengesini bozuyor
oğlumun

ne dilediğine dikkat edeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…