evet hayatımon ritmini hızlandırdı kızım.bakalım iznim bitince nasıl olacak.şimdiden düşündürüyor.sey sorucam harpy muhallebiyi nasıl yapıyosun canım ?
slm kızlar ben geldimbugün sabahtan beri ev işi yapıyorum temizlik ütü,dağınıklığın toparlanması vs.canım çıktı yaa
bu arada görümcem pınarın devam sütünü kullanmış. 6-12 ay arası bebekler için yazıyor. içinde inek sütü ve bir sürü vitamin var. ne dersiniz kullansam mı? gerçi mantıken inek sütü verdikten sonra organik süt veririm daha iyi..
benim oğlum da önce öyleydi ama şimdi değil iyi oluyordu valla:)işime geliyor benim de diyorsun ha,doğru söylüyorsun aslında böyle ağlayınca pek kimse yaklaşamıyor iyi oluyor bir yöndende
benimki de öyle canım ya her saat uyanır mı hiç uyuyamıyorum sabaha kadar, bide çalışıyorum ruh gibi gidiyorum okula gececek inşallah bunlarhımmm o zaman endişelenmeye gerek yok :) kızım gözüne de takıyo bazen de daha cok eller sac ve kulaklarda canım ..
oh oh bebıs yatmıs ne guzel, bizimki 12 yi buluyo uyuması ve gece de en az 3-4 kez uyanıyor. senin bebiş kac kez uyanıyo canım gece ve sabah kacta uyanıyor? kızımda mı bi anormallik var diye soruyorum :)
slm kızlar ben geldimbugün sabahtan beri ev işi yapıyorum temizlik ütü,dağınıklığın toparlanması vs.canım çıktı yaa
benim oğlum da önce öyleydi ama şimdi değil iyi oluyordu valla:)
benimki de öyle canım ya her saat uyanır mı hiç uyuyamıyorum sabaha kadar, bide çalışıyorum ruh gibi gidiyorum okula gececek inşallah bunlar
evde tek misin canım? ben hiç iş yapamıyorum yemegi bile kocam aksam gelince pratik bişeylerle yiyoruz hep
canım benim yaigerçekten de hissediyorlar,Utku da eşim evde olduğunda daha bi neşeli oluyor,bizimki uyumadı ya şimdi aldım yanıma en sonunda,ilk kez yumurta verdim bugün nohut kadar,o mu rahatsız etti acaba diyorum.geceleri bizimki artık maaşallah 2 kez kalkıyor bazen 3bu arada sen pirinç unu olarak hangi markayı veriyorsun?
apaçi dansıyla coşuyoruz oğlumla şimdibizim de babamız evde yok
aslında ben bebekleriçin vitaminli pirinç unu istemiştim ama eşim vitaminsizolanından alımış piyalenin.. gerekçe olarakda ; belki de bu vitaminlere ihtiyacı yok dedi. aslında haklı.. çocuklara beslensinler diye bin çeşit vitamin veriyoruz ama hepsi kimyasal şeyler.. :44:
allah neşenizi arttırsın canım.. benimki bi mıkırdandı uyudu tekrar kalksada biz de apaçi dansı yapsak :118:
ne dilediğine dikkat edeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?