ben de Utku uyuyunca öyle yapıyorum ama tam işi bitirmişken Utku uyanıyor,dikkat etgeldim oğlum uyurken mutfagımı da toplayayım bari
slm kızlar.ben d kızımı uyuttum.uyanınca dışarı çıkacaz.onu babaanneye bırakacaz.halasıyla biz gezecez biraz.ama uzun süredir kıızmdan ayrı 1 saat bile geçirmedim.ya siz de öylemisiniz kimselere güvenemiyorum.belki de güvenmemek değil de özlüyorum ve hep onunla olmak istiyorum.
ben de Utku uyuyunca öyle yapıyorum ama tam işi bitirmişken Utku uyanıyor,dikkat et
ben öncelikle güvenemiyorum canım,sonra kıskanıyorum sonra da özlüyorumpiskopat bi anneyim galiba
ben de öyleydim canım 14 subatta işe başladım 1 ay annem 1 ay kv baktı ama alıştım iyi bakıyorlar sağolsunlar ama ne yaptı dikkat ettiler mi hep aklımdaslm kızlar.ben d kızımı uyuttum.uyanınca dışarı çıkacaz.onu babaanneye bırakacaz.halasıyla biz gezecez biraz.ama uzun süredir kıızmdan ayrı 1 saat bile geçirmedim.ya siz de öylemisiniz kimselere güvenemiyorum.belki de güvenmemek değil de özlüyorum ve hep onunla olmak istiyorum.
ben eşime söyletiyorum hem ben kötü olmuyorum hem de dediğim oluyor:)) ha bide kv yaptığı yanlışları sanki başkası yapmış gibi anlatıyorum hemen çakıyor ve bidaha yapmıyor ama önce ben zaten öyle yapmam ki diyor, get yalancı daha dün gördüm öyle yaptığını:))ya evet işte bende öyleyim.ilk zamanlar bu kadar değildim.bırakabiliyordum.ama büyüdükçe ona daha çok bağlanıyorum.işe nasıl başlayacağım bilememm.keşke annem baksa enazında ona isteklerimi söyleyebilirim.ama kayınvalideme her şeyi söyleyemiyorum ki.
ben dileyeyim oğlum geceleri deliksiz uyusun lütfeeeeeeeeeeeeeeen (AMİİİİİİNNNNN)dileğim kabul oldu Utku uyuduinşallah 2-3saat uyur ben de hemen dinleneyim,sonra da eşime öğle yemeği yapayım
kızlar herkes bugün bi dilek tutsun bakalım bebişleriyle ilgili,bugün dilek tutma günümüz olsun
dileğim kabul oldu Utku uyuduinşallah 2-3saat uyur ben de hemen dinleneyim,sonra da eşime öğle yemeği yapayım
kızlar herkes bugün bi dilek tutsun bakalım bebişleriyle ilgili,bugün dilek tutma günümüz olsun
güzel oldu bu dilek işi ben de tutayım(oğlum bugün çok güzel karnını doyursun)dün saat 3 de emdi akşam 7 de birşey veremedim yemedi sonra bir ara daldı o zaman emzirmeye çalıştım emmedi ve saat 10.30 gibi uyuduğunda emzirebildim, tabi bu moral bozukluğuyla ben de erkenden yattım ama çok canımı sıktı
canım bu kadar üzülme benim oğlum da dün tam 6saat yemek yemedi.. ben de zorlamadım sonra 6saat sonra 2 öğün miktarında yedi.. belki senin bebişin de daha seyrek yemek istiyordur.. acıkmasına izin ver.. senin bebişinin kilosu da iyi bildiğim kadarıyla. maşallah demek sütün doyurucu ki kolay kolay acıkmıyor.. bir de yemek yemeye karşı bir antipati oluşturmaya başladı bizimki.. şimdi onu yenmeye çalşyorum. 2 gündür kızsam da hiç yüz ifademi bile değiştirmiyorum.. inşallah zamanla geçecek.. belki de böyle bir süreçden geçiyoruz ya da bizim bebeklerimiz böyle. bir kitap okuyorum fikirlerim biraz değişti. tavsiye ederim..
canım dediğin gibi sakin olmaya çalışıyorum doktorda sütün çok doyucu sanırım ondan böyledir dedi ama saat öğlen üçle akşam onbuçuk arasına kadar nasıl tok tutabilir anlamıyorum :44:bu çocuk da acaba açlık hissi mi yok diyorum bazen inan geceleri ben kaldırıp doyurmasam kalkmıyor çözemedim bu çocuğu:44:ama bugün ben de öyle sıkmayacağım bakalım ne yapacak
bir de biz onlara kızıp zorladıkça daha da kötü oluyor.. dediğim gibi bu sefer mama sandalyesine oturur oturmaz ya da önlüğü takarken ağlamaya başlıyor. açsa bile yemek istemiyor. elimden geldiği kadar saklıyorum duygularımı, ne iyi ne kötü hiç bir tepki vermiyorum yemek hakkında.. çünkü yersede ona yemezse de.. bizim unuttuğumuz şey; insan oğlu yemek varken aç kalmaz.. bu içgüdüsel bişi..
biz babamızı almaya gidiyoruz.. ilk defa bu kadar uzak birmesafeye gideceğim oğlumla, bana şans dileyin.. :18:
kızlar nasılsınız bakalım 2gundur gıremıyorum kızım cok hasta burnu tıkalı demıstım arkasına oksuruk basladı dunde ateş düşüremiyoruz ateşini sadece fitille bıraz dusuyor sabaha kadar hıc uyumadım korkumdan acıle gıttık gece ıdraralmak ıcın hastaneye yatıs verdıler kendı dr aradım oda yatırmayındedı sabah kendı drumuza gıttık ustsolunum yolu enf. bı bu eksıktı ya offfff cok kotuyum ne olur dua edın dussun kızımın atesı ya ıkı gundur mahfoldu cocugum ya
ben de dediğin gibi tepki vermeden yedirmeye çalışıyorum bugün bakalım ilerleyen günlerde inşallah faydasını görürümbir de biz onlara kızıp zorladıkça daha da kötü oluyor.. dediğim gibi bu sefer mama sandalyesine oturur oturmaz ya da önlüğü takarken ağlamaya başlıyor. açsa bile yemek istemiyor. elimden geldiği kadar saklıyorum duygularımı, ne iyi ne kötü hiç bir tepki vermiyorum yemek hakkında.. çünkü yersede ona yemezse de.. bizim unuttuğumuz şey; insan oğlu yemek varken aç kalmaz.. bu içgüdüsel bişi..
biz babamızı almaya gidiyoruz.. ilk defa bu kadar uzak birmesafeye gideceğim oğlumla, bana şans dileyin.. :18:
kızlar nasılsınız bakalım 2gundur gıremıyorum kızım cok hasta burnu tıkalı demıstım arkasına oksuruk basladı dunde ateş düşüremiyoruz ateşini sadece fitille bıraz dusuyor sabaha kadar hıc uyumadım korkumdan acıle gıttık gece ıdraralmak ıcın hastaneye yatıs verdıler kendı dr aradım oda yatırmayındedı sabah kendı drumuza gıttık ustsolunum yolu enf. bı bu eksıktı ya offfff cok kotuyum ne olur dua edın dussun kızımın atesı ya ıkı gundur mahfoldu cocugum ya
geçmiş olsun canım 2 hafta önce biz de geçirdik hala oğlumun burnu akıyor ve tıkalı çok rahatsız ediyor. inşallah kolay atlatırsınız canım çok geçmiş olsun
harpy canım nasıl geçti oğlunla yolculuk?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?