kızlar bu arada ben rejime girdim..bana şans dileyin.. hatta gün bitmeden bir dilek daha tutayım; inşallah en kısa zamanda nişan fotolarımdaki gibi zayıflarım (bu arada ben o zamanlar kendimi kilolu buluyordum ) oğluşum da bana emerek yardım ederse biraz yememden kısarak kilo verebilirim inşallah..
kızalr merhaba nasılsınız ya bugun girme fırsatı bulamadım bıseyler yazayım diyorum fatmazehram durmuyor mızıl mızıl aksama kadar oyle geçti. kulaklarını ve saçlarını yolmaya çalışan kızım bugunlerde de kafasını bir o yana bir bu yana sallama tiki geliştirdi.:44: sizinkiler de yapıyo mu ?
slm kızlar 2 gündür giremedim gezmeye gittik deeneyse biz iyiyiz çok şükür benim cimcimem emdi tekrar uyudu bu gece nöbet var anlaşılan:18:kociş deseniz koltukta uyuyo bende yorgunum ama sizi de merak ettim OKYANUS2309 ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM işallah tez zamanda saglıgına kavuşur evladın
günaydın kızlar hepinize
arkadaşlar herkese merhabalar...
bizim ilk dişimiz çıktı nnihayetinde
kızalr merhaba nasılsınız ya bugun girme fırsatı bulamadım bıseyler yazayım diyorum fatmazehram durmuyor mızıl mızıl aksama kadar oyle geçti. kulaklarını ve saçlarını yolmaya çalışan kızım bugunlerde de kafasını bir o yana bir bu yana sallama tiki geliştirdi.:44: sizinkiler de yapıyo mu ?
benim oğlumda bugünlerde kafasına vuruyor anlamadım gitti ,ya bu arada bugün dışarı çıktık tanımadığımız bi çocuk oğlumun resmini çekti bişeyde diyemedim sonra anneme söyledim baya bir kızdı bana niye izin verdin diye
kızlar nasılsınız bakalım 2gundur gıremıyorum kızım cok hasta burnu tıkalı demıstım arkasına oksuruk basladı dunde ateş düşüremiyoruz ateşini sadece fitille bıraz dusuyor sabaha kadar hıc uyumadım korkumdan acıle gıttık gece ıdraralmak ıcın hastaneye yatıs verdıler kendı dr aradım oda yatırmayındedı sabah kendı drumuza gıttık ustsolunum yolu enf. bı bu eksıktı ya offfff cok kotuyum ne olur dua edın dussun kızımın atesı ya ıkı gundur mahfoldu cocugum ya
günaydın şekerdelisibizimkinin neşesi yerinde bugün maaşallah apaçi oynuyoruz,ringa ringa oynuyoruz
herkese günaydınn maşallah canımdarısı çıkarmayanların başına bizim bugün aşımız var :18:
ayy çok güzeldarısı bize inş bekliyorum ama yakında çıkıcak gibi değil:97::97::97::97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?