2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

aman canım dikkat et kendine oğlunu emziriyorsun sütünü etkilemesin

kızalr merhaba nasılsınız ya bugun girme fırsatı bulamadım bıseyler yazayım diyorum fatmazehram durmuyor mızıl mızıl aksama kadar oyle geçti. kulaklarını ve saçlarını yolmaya çalışan kızım bugunlerde de kafasını bir o yana bir bu yana sallama tiki geliştirdi.:44: sizinkiler de yapıyo mu ?

benim oğlumda bugünlerde kafasına vuruyor anlamadım gitti ,ya bu arada bugün dışarı çıktık tanımadığımız bi çocuk oğlumun resmini çekti bişeyde diyemedim sonra anneme söyledim baya bir kızdı bana niye izin verdin diye

slm kızlar 2 gündür giremedim gezmeye gittik deeneyse biz iyiyiz çok şükür benim cimcimem emdi tekrar uyudu bu gece nöbet var anlaşılan:18:kociş deseniz koltukta uyuyo bende yorgunum ama sizi de merak ettim OKYANUS2309 ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM işallah tez zamanda saglıgına kavuşur evladın

havalar güzel olunca herkes geziyor tabi

heralde diş ağrısı kulaklarına falan vuruyodur, bizimki yapmo

bencede annen haklı canım niye izin verdinn

canım benim ya çok geçmiş olsun kıyamam ben ona rabbim acil şifa versin duaların sizinle öpüyorum prensesi

kızlar bikaçgündür giremiyordum neler yapmışsınız dilekler dilenmiş biraz geç olsada benimde dileğim oğlumun geceleri deliksiz huzurlu uyuması sağlıklı büyümesi......

herkese günaydınn maşallah canım darısı çıkarmayanların başına bizim bugün aşımız var :18:
ayyy allah yardımcınız olsun ..
ayy çok güzel darısı bize inş bekliyorum ama yakında çıkıcak gibi değil:97::97::97::97:

inşalah en yakn zamanda çıkar sizinki deay ama ilk pek fena oldum semsert bırsey kaşıga surtuyo..hemen silikon kaşığına geçtim ben de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…