2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

kızlar ğünaydınnn benim oğluşum da 5. ve 6. dişleri patlamış uçları çıkmış.artık emzirişrken resmen ağlıyorum.korkuyorum bir gün ucunu koparacak diyee....bu arada geçen hafta oğlum grip oldu.biraz ağır ğeçti ama allaha şükür atlattık.kızlar allah onları hastalığını yokluğunu göstermesin..

merhaba kızlar benim bugün çok işim var, ütü bulaşık çamaşır.. oğlum uyurken halledeyim gelirim arada

geçmiş olsun canım..

aslında ben çekme dedim ama eşim birşey olmaz çeksin dedi sonra bende pişman oldum ama yaptım böyle bi hata

canım boşver ne olacak çektiyse? 3-5 kişi görür ancak.. üzülme bu kadar.. bilborda koyacak değil ya :

birseycik olmaz boşver...

eşimde birşey olmaz en fazla ailesine gösterir dedi ama işte annem yok çocuk rahatsızlanır falan bir başladı korkuttu beni bir de bugün aşımızı olduk şimdi biraz ateşi çıksa aşıdandır demez konuşur durur banaayrıca bilborda koysa kötü mü olur oğlum ünlü olur

bizde aşımızı olduk geldik nolur nolmaz diye ben ateş düşürücüde verdim ama keyfi yerinde şimdilik bakalım işallah böyle devam eder kızım 7 kilo olmuş boyuda 63 cm di

kızlar mrb geçmişi okuyamadım bişey soracagım harpy canım senin oğlunda olmuştu sanırım hani oğlunun yanagında (kulagının yanında) nokta nokta bi kırmızılık olmuştu ya benim oğlumda da var şimdi. sabah işe giderken yoktu geldim bi kızarıklık var. sizin neden olmuştu canım geçti mi yoksa dr a götürdünüz mü?

canım öyle anlarda insan kilitleniyor hayır da diyemiyorsun sonra sinir oluyoruz işte iş işten geçtikten sonra

harpy canım şimdi yoksun ama gelince acil cevabını bekliyorum yada hangi arkadaş bu durumu yaşmamışsa

kızlar herkese merhabalar kaç gündür giremiyordum hafta sonu eşim süpriz yapmış otobüsle gelmiş ankaraya nasıl sevindim ya özlemişim sıpayı :98::98: haftaya da arabayla gelip götürecek bizi yavaş yavaş sıkılmaya başladım evimi özledim siz neler yaptınız.
macide ve naksis geçmiş olsun aşı olmuşsunuz
meltem oo biz daha 2 diş çıkardık sen tamamlamak üzeresin maşallahh
ya bizim de bıngıldak kapanmak üzere sizinkiler ne alemde?

mehmet alp'in de çenesinin altında boynuna doğru oluyor nokta nokta kızarıklar ama ben ek gıdaya bağlıyorum oralara kadar aktığı için yediği şeyler çünkü öncesinde olmuyordu,ya bizimde kulağının arkasında böyle çizgi halinde yara var her iki kulağındada doktora gösterdim önemli birşey değil geçer dedi:26:

çabuk sıkılmışsın ankaradantam da havalar düzeliyor ama insanın evi gibisi yok haklısın
sağol canım şimdilik ateşi yok inşallah bu bikaç günü de böyle atlatırız,bizimde bıngıldak kapanmak üzere bugün öyle söylediler aşı esnasında,bu ay boyumuz uzamamış oğlum biraz garip uzuyor bir ay uzamıyor diğer ay 5 cm birden uzuyor garip

ya aslında ankaradan sıkılmadım ama işte evimi de özledim havalar da kötüydü doğru dürüst çıkamadık. salih efeye çok iyi oldu annem babam kardeşim baya kalabalık gördü zavallım bizden sıkılmış meğer. çığlık atmayı bile unuttu ben de alıştım biri almasa biri alıyor ben de rahat yüzü görüyordum eve gidince daha çok sıkılacağız herhalde

harpy canım şimdi yoksun ama gelince acil cevabını bekliyorum yada hangi arkadaş bu durumu yaşmamışsa

canım benim oğlumda oldu onun sebebi dişlerini çıkarırken ağız suyu fazla olup akıyor oda minik mink iğne ucu ğibi kızarıklıklar yapıyor.ben sürekli ağzının kenarını temiz tutarak ıslak tülbentle silerek ğeçirdim.yanlız vücudunda yoktu benim oğlumun sadece ağzının kenarları birazda çenesinin alt kısımlarında ağızsuyunun değdiği yerlerde vardı.inş senin kide ondandır.başka bir şey değildir.ğeçmiş olsun.

canım bıngıldak benimkide kapanmadı ama az bir şey kaldı zaten 1 yaşına kadar kapanmaması lazım erken kapanmasıda sıkıntılıymış...

ben de mehmet alp için gitmeyi çok istiyorum abimin iki çocuğu var ablamında bir baya kalabalık olur annemlerin evi mehmet alp için güzel olur

ben de mehmet alp için gitmeyi çok istiyorum abimin iki çocuğu var ablamında bir baya kalabalık olur annemlerin evi mehmet alp için güzel olur

çok seviyorlar kalabalığı sen daha kalabalıkmışsın artık değmeyin seninkinin keyfineben de pazar gününe döneceğim aslında ayarlayabilsek de dönmeden görüşebilsek

Annelik Akademisi
Prof. Dr. Sabiha Paktuna Keskin, çocukları tacizden korumak için anne babaların yapabilecekleri ve çocukların nasıl eğitilebileceğini anlatmak için bu akşam saat 20.00 de habertürk tv de Ece Üner'in konuğu olacak.
kızlar mutlaka izleyinnnnnnnn lütfennnn.

merhaba kızlar :) yoruldum walla.. 2 dk ara vereyim.. devam edicem ütüye..

canım benim yanağı kızarmıştı yüz üstü yatmaktan.. eğer salyadan oluyorsa o kırmızılıklar biraz vazelin sürebilirsin oralara...

hoşgeldin canımm

canım çarşam gününe aldım bileti

ben de cumartesi yolcuyum... ama oradayken de arada girebilirim kanımca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…