geçmişolsun canım yaa.. inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur..
geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun inşallah kısa sürede toparlanır kızın
geçmiş olsun canım 2 hafta önce biz de geçirdik hala oğlumun burnu akıyor ve tıkalı çok rahatsız ediyor. inşallah kolay atlatırsınız canım çok geçmiş olsun
harpy canım nasıl geçti oğlunla yolculuk?
hepinize teşekkür derim bugün bıraz daha rahat burnu ve hırıltısı gectı atesıde dustu ama ıkı gundur mahvettı bızı kendısıde harp oldu neysekı atlatmak uzereyızOKYANUS2309 geçmiş olsun canım bebiş nasıl şimdi? umarım iyidir.
hadı hayırlısı olsun bızımde ıkıncı gelıyor ıyıce beyazlamıs bugun yarın cıkar artıkarkadaşlar herkese merhabalar...
bizim ilk dişimiz çıktı nnihayetinde
çook sağol canım atlatmak üzereyiz artık bızde sızı öpüyoruzcanım benim ya çok geçmiş olsun kıyamam ben ona rabbim acil şifa versin duaların sizinle öpüyorum prensesi
aslında ınsan sıkılmıyor ama evını cok ozluyor bende 1 ay oldu evıme donelı orda rahattım bana kalmıyordu pek annem cok ılgılenıyordu cocugada ıyı oluyor kalabalıkta hareketlerı flanda degısıyor kucaga alısmıtı ama bızmkı herkes kucagında gezdırdıgı ıcın gelınce kısa bır sure zorlandık ama tekrar alıstık eskı hayatımıza
ya aslında ankaradan sıkılmadım ama işte evimi de özledimhavalar da kötüydü doğru dürüst çıkamadık. salih efeye çok iyi oldu annem babam kardeşim baya kalabalık gördü zavallım bizden sıkılmış meğer. çığlık atmayı bile unuttu ben de alıştım biri almasa biri alıyor ben de rahat yüzü görüyordum eve gidince daha çok sıkılacağız herhalde
canım benim oğlumda oldu onun sebebi dişlerini çıkarırken ağız suyu fazla olup akıyor oda minik mink iğne ucu ğibi kızarıklıklar yapıyor.ben sürekli ağzının kenarını temiz tutarak ıslak tülbentle silerek ğeçirdim.yanlız vücudunda yoktu benim oğlumun sadece ağzının kenarları birazda çenesinin alt kısımlarında ağızsuyunun değdiği yerlerde vardı.inş senin kide ondandır.başka bir şey değildir.ğeçmiş olsun
canım bıngıldak benimkide kapanmadı ama az bir şey kaldı zaten 1 yaşına kadar kapanmaması lazım erken kapanmasıda sıkıntılıymış...
bizde aşımızı olduk geldik nolur nolmaz diye ben ateş düşürücüde verdim ama keyfi yerindeşimdilik bakalım işallah böyle devam eder kızım 7 kilo olmuş boyuda 63 cm di
çok seviyorlar kalabalığı sen daha kalabalıkmışsınartık değmeyin seninkinin keyfine ben de pazar gününe döneceğim aslında ayarlayabilsek de dönmeden görüşebilsek
canım hadi geçmiş olsun insallah gece ateslenmez bizim de aşımız vardı aslında bugun gittik ama aşı kalmamıs ellerinde haftaya kadar beklicekmişiz.kızım bugün aşıdan yırttık anlayacagınız:)
çok seviyorlar kalabalığı sen daha kalabalıkmışsınartık değmeyin seninkinin keyfine ben de pazar gününe döneceğim aslında ayarlayabilsek de dönmeden görüşebilsek
kıskandırmayın bizi, görüşemeyenleri:95::95::95:
kızlar mrb geçmişi okuyamadım bişey soracagım harpy canım senin oğlunda olmuştu sanırım hani oğlunun yanagında (kulagının yanında) nokta nokta bi kırmızılık olmuştu ya benim oğlumda da var şimdi. sabah işe giderken yoktu geldim bi kızarıklık var. sizin neden olmuştu canım geçti mi yoksa dr a götürdünüz mü?
kızlar ğünaydınnn benim oğluşum da 5. ve 6. dişleri patlamış uçları çıkmış.artık emzirişrken resmen ağlıyorum.korkuyorum bir gün ucunu koparacak diyee....bu arada geçen hafta oğlum grip oldu.biraz ağır ğeçti ama allaha şükür atlattık.kızlar allah onları hastalığını yokluğunu göstermesin..
yeteeeeeer gel artık:97::97::97::97:bizim bıngıldak hala büyük havalar ısınsın iyice, bol bol güneşe çıkarıcam oğluşumukızlar herkese merhabalar kaç gündür giremiyordum hafta sonu eşim süpriz yapmış otobüsle gelmiş ankaraya nasıl sevindim ya özlemişim sıpayı :98::98:haftaya da arabayla gelip götürecek bizi yavaş yavaş sıkılmaya başladım evimi özledim siz neler yaptınız.
macide ve naksis geçmiş olsun aşı olmuşsunuz
meltem oo biz daha 2 diş çıkardık sen tamamlamak üzeresin maşallahh
ya bizim de bıngıldak kapanmak üzere sizinkiler ne alemde?
saol canım bence sende yaptır haftaya bırakma önemli diye biliyorum :26:bize gününe gün getirin diyolar 1-2 gün farketmez ama 1 hafta fazla bi sor genede
meltemcim maaşallah canımbizim hala hiç dişimiz yok bekliyoruz bakalım :97::97:
demek bugün dizi vardı ,ben de neden boş burası diyorum:44:,yarında benim dizi var artık yarında ben ekerim
dizi yoktu ben internetten izledim 3. bölümünü tavsiye ederim sen de izle bence süpermiş.. hep izlicem unutuyorum..
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)
sekerdelisi naksis+ Harpy+ utkumuz+
her gece bu yazı hiç değişmiyor standart:))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?