2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

geçmişolsun canım yaa.. inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur..

geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun inşallah kısa sürede toparlanır kızın

OKYANUS2309 geçmiş olsun canım bebiş nasıl şimdi? umarım iyidir.
hepinize teşekkür derim bugün bıraz daha rahat burnu ve hırıltısı gectı atesıde dustu ama ıkı gundur mahvettı bızı kendısıde harp oldu neysekı atlatmak uzereyız
arkadaşlar herkese merhabalar...
bizim ilk dişimiz çıktı nnihayetinde
hadı hayırlısı olsun bızımde ıkıncı gelıyor ıyıce beyazlamıs bugun yarın cıkar artık
canım benim ya çok geçmiş olsun kıyamam ben ona rabbim acil şifa versin duaların sizinle öpüyorum prensesi
çook sağol canım atlatmak üzereyiz artık bızde sızı öpüyoruz
aslında ınsan sıkılmıyor ama evını cok ozluyor bende 1 ay oldu evıme donelı orda rahattım bana kalmıyordu pek annem cok ılgılenıyordu cocugada ıyı oluyor kalabalıkta hareketlerı flanda degısıyor kucaga alısmıtı ama bızmkı herkes kucagında gezdırdıgı ıcın gelınce kısa bır sure zorlandık ama tekrar alıstık eskı hayatımıza

meltemcim sudan yada ek gıdadan değil kulak büyüklüğünde bi yer alerji gibi kıpkırmızı harpy seninkinden sanırım kv üstüne de yatmadı diyor ama bakalım yarına gecer belki sağolun kızlar iyi ki varsınız sizi çok seviyorum okulda bi oğlumu bide sizi çok özlüyorum

bizde aşımızı olduk geldik nolur nolmaz diye ben ateş düşürücüde verdim ama keyfi yerinde şimdilik bakalım işallah böyle devam eder kızım 7 kilo olmuş boyuda 63 cm di

canım hadi geçmiş olsun insallah gece ateslenmez bizim de aşımız vardı aslında bugun gittik ama aşı kalmamıs ellerinde haftaya kadar beklicekmişiz.kızım bugün aşıdan yırttık anlayacagınız :)

çok seviyorlar kalabalığı sen daha kalabalıkmışsın artık değmeyin seninkinin keyfineben de pazar gününe döneceğim aslında ayarlayabilsek de dönmeden görüşebilsek

olabilir aslında hepimize uygun yakın bir yerde buluşabiliriz cuma günü olabilir mesela

saol canım bence sende yaptır haftaya bırakma önemli diye biliyorum :26:bize gününe gün getirin diyolar 1-2 gün farketmez ama 1 hafta fazla bi sor genede

çok seviyorlar kalabalığı sen daha kalabalıkmışsın artık değmeyin seninkinin keyfineben de pazar gününe döneceğim aslında ayarlayabilsek de dönmeden görüşebilsek

kıskandırmayın bizi, görüşemeyenleri:95::95::95:

benim oğlumda bahsettiğin kırmızılıklardan oldu yoğurttan olmuş yoğurtu bıraktık geçti şimdi iyi alerji olmuştu seninkide öyle bişeydir

meltemcim maaşallah canımbizim hala hiç dişimiz yok bekliyoruz bakalım:97::97:

yeteeeeeer gel artık:97::97::97::97:bizim bıngıldak hala büyük havalar ısınsın iyice, bol bol güneşe çıkarıcam oğluşumu

saol canım bence sende yaptır haftaya bırakma önemli diye biliyorum :26:bize gününe gün getirin diyolar 1-2 gün farketmez ama 1 hafta fazla bi sor genede

canım ben de aynı seyleri anlatmaya çalıştım bugün hastanede ama erken vurulmaması gerektiğini geç vurulunca bir sorun olmayacağnı söylediler.inşallah öyledir..

merhaba kızlar ektim sizi bugün hep siz mi beni ekeceksiniz
saatlerin ileri alındığını unutmuşum.. bi baktım eşim geldi 6.30da naaptın ışınlandın mı dedim daha ne yemek hazır ne bişi 1 saat kaybettim günümden akşam da muhteşem yüzyılı izledim internetten.. çok hoşuma gitti ben de takip etcem artıkın :89:
neyse saat geç oldu kendinize iyi bakın iyi geceler tatlı rüyalar

Son düzenleme:
demek bugün dizi vardı ,ben de neden boş burası diyorum:44:,yarında benim dizi var artık yarında ben ekerim

demek bugün dizi vardı ,ben de neden boş burası diyorum:44:,yarında benim dizi var artık yarında ben ekerim

dizi yoktu ben internetten izledim 3. bölümünü tavsiye ederim sen de izle bence süpermiş.. hep izlicem unutuyorum..

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)
sekerdelisi naksis+ Harpy+ utkumuz+

her gece bu yazı hiç değişmiyor standart:))))))))))

dizi yoktu ben internetten izledim 3. bölümünü tavsiye ederim sen de izle bence süpermiş.. hep izlicem unutuyorum..

evet izleyeni çok, güzel bir diziymiş ama şimdi bir de ona alışmayayım diye hiç bakmadım tv alışkanlığımı azaltmaya çalışıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…