bi bakayım dedim biraz çabuk oldu ama ben gidiyorum kızlar yarın seminer var çok yoruluyorum öptüm hepinizi
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)
sekerdelisi naksis+ Harpy+ utkumuz+
her gece bu yazı hiç değişmiyor standart:))))))))))
Ben de aynı şekilde davranırdım.Tabii ki hayvanları öğrenecekler,sevecekler ama henüz değil.1 yaşını geçsinler,bağışıklıkları artsın ,daha yıllar olacak önlerinde doğayla,hayvanlarla tanışmak için. Zaten şu anda onlar için çok anlamlı olmaz hayvanlar,ne olduğunu idrak edemezler henüz.kızlar merhabaaaaabugün gezmeye çıkmıştık,kuzenimin bebişi olmuştu onun yanına gittik ay orda yine sıkıntı buldu beni,bi gittik biz hariç 4 aile daha var evleri de bahçeli ve bahçede de ördekleri var.bi ara mutfağa utkuya süt hazırlamaya girdim,kadının biri elinde ördekle misafir odasına doğru yöneldi,aa bi baktım gerçek,hayal görmemişim.tam bebişlerin olduğu odaya girdirecekti ki önüne geçtim kadının,dedim giremezsin elinde bu hayvanla,içerde küçük bebekler var,bu ördekten bir sürü mikrop bit pire geçer dedim,ay nolacak onlar da hayvanları öğrensinler,görsünler diye getiriyorum dedi,hayır dedim,lütfen çıkarırmısınız dedim,sinirlendim herkes sustu bizi dinliyor,ördek te çırpınıyor bu arada,Allahtan odanın kapısını kapatmıştım hemen,kadın bozulmuş halde ördek elinde bahçeye gitti,bıraktı ördeği,ama benim şarteller attı bi kere,elini yıkadı gelmiş,Utkuyu almak istedi,vermedim,üzerine bit pire bulaşmış olabilir kusura bakmayın veremem dedim,bu kadar pimpirikli evhamlı olma canım dedi,seslenmedim,ay ama kadın gidene kadar ömrümden ömür gittii,deli oldum,sonra da annem biraz abarttın dedi,ben abarttığımı düşünmüyor gibiyim,sizce de abartmışmıyım?yoksa vicdan azabı çekecem kadına öyle davrandım diye:18:
kızlar merhabaaaaabugün gezmeye çıkmıştık,kuzenimin bebişi olmuştu onun yanına gittik ay orda yine sıkıntı buldu beni,bi gittik biz hariç 4 aile daha var evleri de bahçeli ve bahçede de ördekleri var.bi ara mutfağa utkuya süt hazırlamaya girdim,kadının biri elinde ördekle misafir odasına doğru yöneldi,aa bi baktım gerçek,hayal görmemişim.tam bebişlerin olduğu odaya girdirecekti ki önüne geçtim kadının,dedim giremezsin elinde bu hayvanla,içerde küçük bebekler var,bu ördekten bir sürü mikrop bit pire geçer dedim,ay nolacak onlar da hayvanları öğrensinler,görsünler diye getiriyorum dedi,hayır dedim,lütfen çıkarırmısınız dedim,sinirlendim herkes sustu bizi dinliyor,ördek te çırpınıyor bu arada,Allahtan odanın kapısını kapatmıştım hemen,kadın bozulmuş halde ördek elinde bahçeye gitti,bıraktı ördeği,ama benim şarteller attı bi kere,elini yıkadı gelmiş,Utkuyu almak istedi,vermedim,üzerine bit pire bulaşmış olabilir kusura bakmayın veremem dedim,bu kadar pimpirikli evhamlı olma canım dedi,seslenmedim,ay ama kadın gidene kadar ömrümden ömür gittii,deli oldum,sonra da annem biraz abarttın dedi,ben abarttığımı düşünmüyor gibiyim,sizce de abartmışmıyım?yoksa vicdan azabı çekecem kadına öyle davrandım diye:18:
günaydın kızlar biz yine iştahsızlandık yaa..tam düeldi diyordum herhalde öbür diş te patlayacak..
günaydın canım maşallah ne güzel dişleriniz çıkıyo
günaydın canım maşallah ne güzel dişleriniz çıkıyo
günaydın kızlar :) nasılsınız bu sabah? bizimki de pek iştahlı sayılmaz.. diş de yok meydanda.. senin minik nasıl oldu sultan?
vallahi çıkıyor da bu da zor bir evre ya
herkese merhabaaa bizim gecemizde huzursuz geçti aglamaddı ama sürekli ıhlayıp durdu bide emzirmeye kalkınca ilk almak istemedi aglayarak aldı hep hiç böyle yapmazdı aşıdan galiba :26:bugün yogurt denicez bakalım keçi sütüyle yaptım işallah sever
herkese merhabaaa bizim gecemizde huzursuz geçti aglamaddı ama sürekli ıhlayıp durdu bide emzirmeye kalkınca ilk almak istemedi aglayarak aldı hep hiç böyle yapmazdı aşıdan galiba :26:bugün yogurt denicez bakalım keçi sütüyle yaptım işallah sever
BebekTV Soru, Bebeklerde yeme bozukluğuna yol açan etkenler nelerdir?
süper videolar ardaşlar uykusuzluğa bakmadım ama onunla da ilgilib işiler vardır mutlaka..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?