2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

bi bakayım dedim biraz çabuk oldu ama ben gidiyorum kızlar yarın seminer var çok yoruluyorum öptüm hepinizi

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)
sekerdelisi naksis+ Harpy+ utkumuz+

her gece bu yazı hiç değişmiyor standart:))))))))))

kızlar merhabaaaaabugün gezmeye çıkmıştık,kuzenimin bebişi olmuştu onun yanına gittikay orda yine sıkıntı buldu beni,bi gittik biz hariç 4 aile daha varevleri de bahçeli ve bahçede de ördekleri var.bi ara mutfağa utkuya süt hazırlamaya girdim,kadının biri elinde ördekle misafir odasına doğru yöneldi,aa bi baktım gerçek,hayal görmemişim.tam bebişlerin olduğu odaya girdirecekti ki önüne geçtim kadının,dedim giremezsin elinde bu hayvanla,içerde küçük bebekler var,bu ördekten bir sürü mikrop bit pire geçer dedim,ay nolacak onlar da hayvanları öğrensinler,görsünler diye getiriyorum dedi,hayır dedim,lütfen çıkarırmısınız dedim,sinirlendimherkes sustu bizi dinliyor,ördek te çırpınıyor bu arada,Allahtan odanın kapısını kapatmıştım hemen,kadın bozulmuş halde ördek elinde bahçeye gitti,bıraktı ördeği,ama benim şarteller attı bi kere,elini yıkadı gelmiş,Utkuyu almak istedi,vermedim,üzerine bit pire bulaşmış olabilir kusura bakmayın veremem dedim,bu kadar pimpirikli evhamlı olma canım dedi,seslenmedim,ay ama kadın gidene kadar ömrümden ömür gittii,deli oldum,sonra da annem biraz abarttın dedi,ben abarttığımı düşünmüyor gibiyim,sizce de abartmışmıyım?yoksa vicdan azabı çekecem kadına öyle davrandım diye:18:

Ben de aynı şekilde davranırdım.Tabii ki hayvanları öğrenecekler,sevecekler ama henüz değil.1 yaşını geçsinler,bağışıklıkları artsın ,daha yıllar olacak önlerinde doğayla,hayvanlarla tanışmak için. Zaten şu anda onlar için çok anlamlı olmaz hayvanlar,ne olduğunu idrak edemezler henüz.

çok güldürdün beni (ördekte çırpınıyor) ben üzerine bir de teşekkür ederdim kadına bu güzel fikri için... tabi ondan önce ben getirmediysem aynı odada dursalar ne olur ki? elletmesine izin vermezdim belki ama görmesini isterdim oğlumun.. kuş gribi furyası da bitti zaten.. bana kalsa evde köpeğimizde olurdu çoktan.. ama eşimin sözü var oğlum ilkokula başlayınca alacak bize

YouTube - Baby Bites Dog!
YouTube - Cute Dog and Baby Video

günaydın kızlar biz yine iştahsızlandık yaa..tam düeldi diyordum herhalde öbür diş te patlayacak..

günaydın kızlar,bebişler için iştahlı birgün olur inşallah bizler için de mutlu birgün demek tabi bu

günaydın kızlar :) nasılsınız bu sabah? bizimki de pek iştahlı sayılmaz.. diş de yok meydanda.. senin minik nasıl oldu sultan?

çok şükür iyiyiz canım biz akşam annemde kaldı aradım biraz önce sorun yok dedi akşam 10 da yatmış sabah 6 6 buçuk gibi kalkmış salyamız çok bizim herhalde diş belirtisi

herkese merhabaaa bizim gecemizde huzursuz geçti aglamaddı ama sürekli ıhlayıp durdu bide emzirmeye kalkınca ilk almak istemedi aglayarak aldı hep hiç böyle yapmazdı aşıdan galiba :26:bugün yogurt denicez bakalım keçi sütüyle yaptım işallah sever

Son düzenleme:

aşıdandır bizimki de biraz zor daldı uykuya

mrb kızlar.ya benim kızın gece uykuları hiç düzene girmiyor.aksine daha da beter oluyor.zaten 9 saat gece uykusu var 5 kere uyanıyor .acıktığından falan değil de nedir bu anlamadım.2 gündür de acayip ısırıyor emerken yaa çok canım acıyor.sizler ne alemdesiniz.

canım diş de yapıyor onu benim bu aralar gecelerim hep öle geçiyor ya...keçi sütüyle hiç sevmedi benim oğlum yoğurdu en çok inek sütüyle olanı sevdi açık sutten yapıyorum kewçi sutuyle ekşı oldu benımkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…