mrb kızlar.ya benim kızın gece uykuları hiç düzene girmiyor.aksine daha da beter oluyor.zaten 9 saat gece uykusu var 5 kere uyanıyor .acıktığından falan değil de nedir bu anlamadım.2 gündür de acayip ısırıyor emerken yaa çok canım acıyor.sizler ne alemdesiniz.
BebekTV Soru, Bebeklerde yeme bozukluğuna yol açan etkenler nelerdir?
süper videolar ardaşlar uykusuzluğa bakmadım ama onunla da ilgilib işiler vardır mutlaka..
yaa tamam zorlamıyorum daa ben de bıraksam günde 2 öğünden fazla yemeyecek bizimki.. tabi o da hoşuna giderse.. çok yoruldum bu yemek işinden.. kendi yemeye başlasa elimi bile sürmicem.. koycam önüne yesin yemesin bakmicam bile.. şimdi kaşığı uzatmazsam aç kalır düşüncesiyle devamlı bişiler yedirmeye çalışıyorum. yok beğenmedi yok acıkmadı.. bunu yapayım bundan deneyeyim.. çıldırcam ya.. tahmin ettiğiniz gibi yine başarısız bir öğlen yemeği deneyimi geçirdik.. allah saat 4te yardım etsin bize..
canım öyle deme kendi yemeye başladığı zamanda gün boyu yemek yemeyen çocuklar var o da insanın sinirini bozuyor ,ablamın oğlu aç gezer ortalıkta ,galiba o da ablam çalıştığı için ona öyle gösteriyor tepkisini ama ablamın halini görünce korkuyorum mehmet alp öyle olacak diye
canım diş de yapıyor onu benim bu aralar gecelerim hep öle geçiyor ya...keçi sütüyle hiç sevmedi benim oğlum yoğurdu en çok inek sütüyle olanı sevdi açık sutten yapıyorum kewçi sutuyle ekşı oldu benımkı
bilmiyorum naksis ya.. en azından acıktım diyecek yaşa gelse o zaman daha rahat oluruz gibi geliyor bana.. çünkü şimdi acıktığı halde yemek vermeme ihtimalimiz var diye saat başı deniyorum.. hem o sinirleniyor hem ben yıpranıyorumbiliyorum minik hallerini özleyeceğim ama bir yandan da büyüsün istiyorum..
slm kızlar,kaç gündür sizinle muhabbet etmeyi özledim ama yoğun geçiyor günlerim,eşimin okulda ders programını değiştirmişler,pazartesi salı okul yok,sabahtan akşama kadar başımda anlayacağınız,laptobu alıyor geçiyor karşısınaşimdi balkona çıktı ben de hemen kaptım laptabı erkek dediğin sabah 8de gider işine,akşam en erken 6da gelir,eşimin evde durmasını çok sevmiyorum ben nedense,özellikle de gündüzleri herşeye karışıyorsürekli bişeyler istiyor Utku da 2 gündür kahvaltı yapmıyor akşam muhallebisini yemiyor,çorbadan bikaç kaşık alıyor,nolacask bu halimiz bakalım.yarın doktorumuza gidecez,sonunda gelmiş gelmiş doktor beyimiz.sormak istedikleriniz varsa sorabilirim kızlar
inşallah canım o günleride görecez acıktığında anne bırak şu bilgisayarı ben acıktım diyecekler
ben hep derim erkeklerin işi çok yoğun olmalı boş kalmamalılar diyeişi de yoğun olan bi adamla evlendim neyse ki :ah bi duysa bu sözlerimi
slm kızlar,kaç gündür sizinle muhabbet etmeyi özledim ama yoğun geçiyor günlerim,eşimin okulda ders programını değiştirmişler,pazartesi salı okul yok,sabahtan akşama kadar başımda anlayacağınız,laptobu alıyor geçiyor karşısınaşimdi balkona çıktı ben de hemen kaptım laptabı erkek dediğin sabah 8de gider işine,akşam en erken 6da gelir,eşimin evde durmasını çok sevmiyorum ben nedense,özellikle de gündüzleri herşeye karışıyorsürekli bişeyler istiyor Utku da 2 gündür kahvaltı yapmıyor akşam muhallebisini yemiyor,çorbadan bikaç kaşık alıyor,nolacask bu halimiz bakalım.yarın doktorumuza gidecez,sonunda gelmiş gelmiş doktor beyimiz.sormak istedikleriniz varsa sorabilirim kızlar
off çok daraldım en iyisi ben şu 4 öğün ütopyasından vaz geçeyim sabah 9-14-20 şeklinde değiştireyim öğünlerimizi.. az önce yine yedirmeye çalıştım bir de bi yandan vizliyor.. dayanamadım bağırdım çağırdım, ağladı :85: emzirdim yatırdım şimdi.. ek gıdaya başlamadan öncesine göre 10 yaş yaşlı hissediyorum kendimi.. halbuki ne güzel pazara gittik gezdik dolaştık.. belki iştahı açılmıştır dedim ama neredeeee.. şimdide yatağında söyleniyo. benden haber alamazsanız emin olun kendimi kesmişimdir.. :95:
o zamana akıl hastanesine yatmadıysam tabi..
ben de hep bizimki 1-2 saat daha evde olsa derim.. yazık 6.30da çıkıp 7,30- 8,00 de geliyor..
hoşgeldin canım, özlettin kendini.. doktora benim için yemeyen çocuğu nasıl yedirebilirim diye sorarmısın.. çocuk acıkmıyor. acıkana kadar bekleyip zaafiyet geçirmesine yardımcı mı olayım yoksa ağzına bir huni dayayıp zorla mı yedireyim.. bir de sağlıksız ama yediği şeyleri mi vereyim yoksa sağlıklı ama yemediği şeyleri mi vereyim? :95::84::99:
slm kızlar biz az önce yogurt yemeye çalıştık 1-2 kaşık oda midesi bulana bulana
bu arada nar suyunun bebeklerde iştah açtığını öğrendim,ve hemen nar aldımdaha denemedim ama yarın deneyecem,bugün geçti,sonucu paylaşırım sizlerle
mutlaka soracam canımeşin sürekli evde olmadığı için öyle düşünüyosun canım,ah bi evde olsa görsen yine iyi günümüzdeyiz şimdi,bi de yaz tatili var,2 ay evde daraldım valla,ben de neredeyse 1 haftadır utkuya muhallebi yediremiyorum,kahvaltı en son 4 gün önce felan yapmıştı,yaşlandıracaklar bu çocuklar bizi valla.harpy bu arada mustafanın kilo alma durumu nasıl oldu,gelimşe varmı,tarttınmı son zamanlarda hiç
slm kızlar biz az önce yogurt yemeye çalıştık 1-2 kaşık oda midesi bulana bulana
bu arada nar suyunun bebeklerde iştah açtığını öğrendim,ve hemen nar aldımdaha denemedim ama yarın deneyecem,bugün geçti,sonucu paylaşırım sizlerle
mrb kızlar.ya benim kızın gece uykuları hiç düzene girmiyor.aksine daha da beter oluyor.zaten 9 saat gece uykusu var 5 kere uyanıyor .acıktığından falan değil de nedir bu anlamadım.2 gündür de acayip ısırıyor emerken yaa çok canım acıyor.sizler ne alemdesiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?