valla canım agzımıza bi parmak bal çalıyolar sonra bırakıp gidiyolar
evet ya baksana kimse yok ortadaben de akşama dizim (öyle bir geçer zamanki) var giremem diyecektim yarın artık tinkerbelle soneri çekiştiririz harpy sinir olur
bende izliyorum üçlü çekiştiririz diziyii harp daha çok sinir olur
evet ya baksana kimse yok ortadaben de akşama dizim (öyle bir geçer zamanki) var giremem diyecektim yarın artık tinkerbelle soneri çekiştiririz harpy sinir olur
off çok daraldım en iyisi ben şu 4 öğün ütopyasından vaz geçeyim sabah 9-14-20 şeklinde değiştireyim öğünlerimizi.. az önce yine yedirmeye çalıştım bir de bi yandan vizliyor.. dayanamadım bağırdım çağırdım, ağladı :85: emzirdim yatırdım şimdi.. ek gıdaya başlamadan öncesine göre 10 yaş yaşlı hissediyorum kendimi.. halbuki ne güzel pazara gittik gezdik dolaştık.. belki iştahı açılmıştır dedim ama neredeeee.. şimdide yatağında söyleniyo. benden haber alamazsanız emin olun kendimi kesmişimdir.. :95:
o zamana akıl hastanesine yatmadıysam tabi..
ben de hep bizimki 1-2 saat daha evde olsa derim.. yazık 6.30da çıkıp 7,30- 8,00 de geliyor..
hoşgeldin canım, özlettin kendini.. doktora benim için yemeyen çocuğu nasıl yedirebilirim diye sorarmısın.. çocuk acıkmıyor. acıkana kadar bekleyip zaafiyet geçirmesine yardımcı mı olayım yoksa ağzına bir huni dayayıp zorla mı yedireyim.. bir de sağlıksız ama yediği şeyleri mi vereyim yoksa sağlıklı ama yemediği şeyleri mi vereyim? :95::84::99:
merhaba kızlar sizin şu facebook grubunuzun linkini yollayabılır mısınız..
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Almerhaba kızlar sizin şu facebook grubunuzun linkini yollayabılır mısınız..
merhaba kızlar sizin şu facebook grubunuzun linkini yollayabılır mısınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?