2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

valla canım agzımıza bi parmak bal çalıyolar sonra bırakıp gidiyolar

Son düzenleme:
bu arada dikkat ettiniz mi adam her resimde farklı çıkmış yaa hayret ne kadar değişken bir tipi var

az önce yemek yaparken muhteşem yüzyıl çabuk bitmesin diye araya soneri mi sıkıştırsam dedim kendi kendime tabi bu arada gıcık olacağım kesin

tuanas bu gece diziden sonra umarım girersin ,ben yarın sabah ankaraya gidiyorum bu gece karar verelim bulaşacak mıyız ve eğer buluşacaksak nerde buluşacağız ,ben hemen fikrimi söyleyeyim hepimize yakın bir yer olsun mesela kurtuluş tarafında bir yer olabilir

evet ya baksana kimse yok ortada ben de akşama dizim (öyle bir geçer zamanki) var giremem diyecektim yarın artık tinkerbelle soneri çekiştiririz harpy sinir olur

canım öyle bir geçer zamankinin sanırım eski bölümü var bugün reklamlarda öyle gösterdiler üzgünüm

canım bu çocukların günü gününü tutmuyor ,ama ben bugün hiç yemesi için ısrarcı olmadım bugün biraz işe yaradı gibi bakalım ilerleyen günlerde ne olacak.
eşimde sabah 08.30 benimle çıkar işe ama akşam çıkışta yanına gitmezsem 8.00 9.00 gibi anca gelir gecede en erken gece 01.00 gibi yatar garibim öyle dediğime bakma istemem aslında bu kadar yoğun olmasını askerlik ona iyi geldi baya dinlendi

iyi akşamlar kızlar nasılsınız.naksis ankarada buluşma fikrine ne diyorsun buluşacakmıyız buluşacaksak nerde olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…