iyi akşamlar kızlar nasılsınız.naksis ankarada buluşma fikrine ne diyorsun buluşacakmıyız buluşacaksak nerde olacak.
canım kurtulış çoluk çoçuk yeri iki durak yukarıda kızılayda buluşalım hem kurtuluşda ğüzel mekanlar yok benim bildiğim.daha sağlıklı olur.bence.hem kızılayda oturabileceğimiz yer altarnatifi daha çok.
tamam canım o zaman siz kızılayda bir yer belirleyin benim aklımada gelmiyor ki neresi olsa :44:
ben de gelmek istiyorum..
kızlar mcdonaltın önünde buluşalım hem daha işlek hemde yeri kolay ne dersiniz saat kaçta hanği gün siz karar verin.
ben de gelmek istiyorum..
kızlar buluşursanız haberimiz olsun neler yaptıgınızı falan anlatın bak zaten kızkandımm
gel tabii bitanem başımızın üstünde yerin var.
canım orda buluşalım onun yanında çok ğüzel leziz kaliteli bir pastane var orda çoçuklarımızla rahatlıkla oturabilliriz .ama tabii siz bilirsiniz yinede..
olmuş canım birazdan giricem tesekkurlercanım denedim ama olmadı nedense :44:
kızlar bişey soracagım kemik suyu verecegim de oğluma ne kadar kaynatıyorsunuz? tinkerbell sen bu işin ehlisin canım ne kadar kaynatmalıyım?
tınkerbell tokat merkezdemi kalıyosun cnm sen.köyde çalışıtğını biliyorumda.ben tokatlıyım.umarım bigün görüşrüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?