2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

iyi akşamlar kızlar nasılsınız.naksis ankarada buluşma fikrine ne diyorsun buluşacakmıyız buluşacaksak nerde olacak.

bence buluşalım ve kurtuluş tarafında bir yer güzel olur hem hepimizede yakın gibi çocuklarla uzak bir yere gitmek sorun olur

canım kurtulış çoluk çoçuk yeri iki durak yukarıda kızılayda buluşalım hem kurtuluşda ğüzel mekanlar yok benim bildiğim.daha sağlıklı olur.bence.hem kızılayda oturabileceğimiz yer altarnatifi daha çok.

kızlar bişey soracagım kemik suyu verecegim de oğluma ne kadar kaynatıyorsunuz? tinkerbell sen bu işin ehlisin canım ne kadar kaynatmalıyım?

tamam canım o zaman siz kızılayda bir yer belirleyin benim aklımada gelmiyor ki neresi olsa :44:

kızlar mcdonaltın önünde buluşalım hem daha işlek hemde yeri kolay ne dersiniz saat kaçta hanği gün siz karar verin.

kızlar mcdonaltın önünde buluşalım hem daha işlek hemde yeri kolay ne dersiniz saat kaçta hanği gün siz karar verin.

canım burası çok kalabalık çocuklarlar nasıl yapacağız bilmiyorum ki ben daha önce hiç yalnızda çıkmadım mehmet alp le biraz sakin bir yer bulsak olmaz mı:44:

canım orda buluşalım onun yanında çok ğüzel leziz kaliteli bir pastane var orda çoçuklarımızla rahatlıkla oturabilliriz .ama tabii siz bilirsiniz yinede..

neyse kızlar ben çıktım bizim kız mızırdanıyo siz karar verin bakalım:97: yaza bide istanbulda yapalım ona göre

canım orda buluşalım onun yanında çok ğüzel leziz kaliteli bir pastane var orda çoçuklarımızla rahatlıkla oturabilliriz .ama tabii siz bilirsiniz yinede..

canım en iyisi şöyle yapalım siz yeri belirleyin ben size telefon numaramı atayım bana haber verin çünkü ben sabah yola çıkacağım internetede giremem ama ben sakin bir yer olması taraftarıyım söylediğin yer çok ortada kalıyor çok yoğun bir yer

aynı mesaj iki defa oldu birini sileyim bari:)

Son düzenleme:
ben yarın için hazırlanayım canım yatmadan önce bakarım bir karar verdiniz mi diye:79:

tınkerbell tokat merkezdemi kalıyosun cnm sen.köyde çalışıtğını biliyorumda.ben tokatlıyım.umarım bigün görüşrüz.

tınkerbell tokat merkezdemi kalıyosun cnm sen.köyde çalışıtğını biliyorumda.ben tokatlıyım.umarım bigün görüşrüz.

yaaa ben turhalda kalıyorum gidiş geliş yapıyorum köye esas memleketim aydın söke..burda görev icabı kalıyoruz..sen tokatta mı yasıyorsun..inşallah tokat merkeze gelıyoruz sık sık ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…