yaaa ben turhalda kalıyorum gidiş geliş yapıyorum köye esas memleketim aydın söke..burda görev icabı kalıyoruz..sen tokatta mı yasıyorsun..inşallah tokat merkeze gelıyoruz sık sık ..
olmuş canım birazdan giricem tesekkurler
canım en az 1 -1 bucuk saat duduklude kaynattım ben
Bu arada doktor 2 aylıktan sonra genel anestezi yapıyoruz dedi. Bebek durmuyo ayaklarına basıyoruz çok ağlıyo çok yoruluyo dedi. Ağzına tüp falan sokma yok çok hafif bi anestezi dedi. Bende lokal daha iyi diye duymuştum. Ama doktorun söyledikleride mantıklı geldi. Fikri olan var mı?
Sünnetten bahsediyorum. :))))
herkese sllmmm
salih efenin başına cırcır böceklerinin ve kuşların seslerini içeren bir rahatlama melodisi açtım bayadır uyuyor işe yaradı. etraftaki sesleri bastırdığı için mışıl mışıl uyuyor maşallaahhaklınızda bulunsun işe yarıyor.
lovelyangelim canım en kısa zamanda geleceğim ve gelir gelmezz senin tepene biteceğim bütün familyamı da getireceğim tamammı
benimki 3 gündür meme delisi oldu. sabalara kadar emmek istiyor. ne yapacağım ya
Bu arada doktor 2 aylıktan sonra genel anestezi yapıyoruz dedi. Bebek durmuyo ayaklarına basıyoruz çok ağlıyo çok yoruluyo dedi. Ağzına tüp falan sokma yok çok hafif bi anestezi dedi. Bende lokal daha iyi diye duymuştum. Ama doktorun söyledikleride mantıklı geldi. Fikri olan var mı?
canım biz 1 aylıkken yaptırdık.. lokal oldu ama tabi aylık olunca başka oluyor.. bence doktorunu dinle nasıl zabtedecekler lokalde? sen daha iyi biliyorsun bebeğini durur diyorsan o zaman lokalde ısraret ama ben mustafayı düşünüyorum da mümkün değil kesin 10 kere yüz üstü döner..
Selam kızlar!
Geçmiş çoooook birikmiş okuyamadım. :)
Ankara' da buluşma mı var?
Kimler geliyo? Ne zaman?
Ama kızılay yanlış karar. Açık havada bebekler ve tek başımıza :SSSSSSS
Bence bir alışveriş merkezi olmalı.
Antares ya da Ankamall gibi. Bebek odası var hem sıcak hem arabalarında rahatça otururlar.
Benim fikrim tabi ama ben ayarlamaya çalışcam. Çünkü biz perşembe günü sünnet olcaz.
O yüzden kesin bişey söyleyemiyorum. Zamanını bilmiyom çünkü.
Selam kızlar!
Kimler geliyo? Ne zaman?
Antares ya da Ankamall gibi. Bebek odası var hem sıcak hem arabalarında rahatça otururlar.
Benim fikrim tabi ama ben ayarlamaya çalışcam. Çünkü biz perşembe günü sünnet olcaz.
ayy harpy ne güzel siz atlatmışsınız ben erteleye erteleye bi türlü karar veremedim nihayet olcak inş. bi sorun çıkmaz
herkese sllmmm
salih efenin başına cırcır böceklerinin ve kuşların seslerini içeren bir rahatlama melodisi açtım bayadır uyuyor işe yaradı. etraftaki sesleri bastırdığı için mışıl mışıl uyuyor maşallaahhaklınızda bulunsun işe yarıyor.
lovelyangelim canım en kısa zamanda geleceğim ve gelir gelmezz senin tepene biteceğim bütün familyamı da getireceğim tamammı
benimki 3 gündür meme delisi oldu. sabalara kadar emmek istiyor. ne yapacağım ya
ama ben istanbuldayım :84: ankarada olsam zaten gelirdim
Selam kızlar!
Kimler geliyo? Ne zaman?
az önce bi yazıda okudum bebek gündüz kötü olaylar yaşarsa gece yada gündüz uykusunda bağırırmış ağlarmış yada korkarmış. oğluma kv bakıyor iyi bakıyor gibi ama çok iyi rol yapar neler yapıyor acaba oğluma ben yokken?????????????? ay ben kötü oluyorum kızlar kızıyor mu oğluma bağırıyor mu ki? daha ben kızmadım yavruma ger öyle bişey yapıyorsa amaaaaaaaaaaaaaaaaan .............
günaydın kızlar,dükkanı ben açayım dedim bugün,eşim de okula gitmişken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?