Biz de İst'da buluşalım Harpy.Sen çok uzaktasın bana ama anladığım kadarıyla araban var,benim de var. Diğer İst'luları da toplarız ne dersin?
canım sen karşıda mı oturuyordun? ortak bir yer bulabiliriz.. mesela cevahir. ben memlekete gidip geleyim hava durumuna göre konuşalım tekrar olur mu? istanbullular ses verin bakayım.. biz kaç kişiyiz?
az önce bi yazıda okudum bebek gündüz kötü olaylar yaşarsa gece yada gündüz uykusunda bağırırmış ağlarmış yada korkarmış. oğluma kv bakıyor iyi bakıyor gibi ama çok iyi rol yapar neler yapıyor acaba oğluma ben yokken?????????????? ay ben kötü oluyorum kızlar kızıyor mu oğluma bağırıyor mu ki? daha ben kızmadım yavruma ger öyle bişey yapıyorsa amaaaaaaaaaaaaaaaaan .............
günaydın kızlarrrr
günaydın kızlar.ben de kızımı uyuttum kahvaltı ederken bi bakayım dedim.
harpy sen böyle oğlunun yemediğinden bahsedince ben üzülüom valla.sıkma kendini boşver.benim abim de yemezmiş annem çok üzülürmüş.büyüyünce de yemek yetişmiyodu abime.onlar vitaminlerini bi şekilde alıyorlar.az yediği için bişey olan çocuk varmı hiç.
günaydın canım....................
ben bugün çooook uykusuzumoğlum gece hiç uyumadı hala uyanık :84::84::84::84::84:
Utku 6da uyandı,biraz oyalandık,süt içmedi biraz içireyim demiştim,hemen yumurta haşladım kahvaltı yaptırayım dedim,uzun zaman sonra ilk kez kahvaltı yaptı az da olsagünaydın canım :) sevindim eşinin gittiğine atık girersin bugün.. bu sabah oğlum yine mız mız yaa.. şu viz viz sesi çıldırma noktasına getiriyor beni.. saat 7.30da uyandı 8.30a kadar zor dayandı yatırdım.. abi çocuk uyumaktan yemek yemeye fırsat bulamıyor ki :95: kahvaltı yaptık biraz ama nasıl yaptık bana sorun..
arkadaşlar o ağlayarak uyanma bi ara bizdede vardı ki o zaman ek gıdaya bile geçmemiştik.. ve bütün gün yanındaydım.. hemen kötü şeyler getirmeyin aklınıza.. bişeyden korkmak derken dayaktan felan bahsetmiyorlar.. yeni birini görmeleri bile onları korkutabiliyor bazen ağlamasalar bile..telefonun yanındayken çalması.. bişeyin yere düşme sesi vs.. her şey olabilir..
ya ben alışamıyorum benim oğlum büyüdükçe uykusu azalıyo hiç uyumak istemiyo uykuyu sevmiyo sürekli kucağımda durmak istiyor çok yoruyor beni bugün kendimi iyi hissetmiyorumbenim bünye alıştı artık biz allaha sukur gecelerı uyanmıyoruz ama ıkı saatte bır emmek ıstıyor sonra yıne uyuyor..
ya ben alışamıyorum benim oğlum büyüdükçe uykusu azalıyo hiç uyumak istemiyo uykuyu sevmiyo sürekli kucağımda durmak istiyor çok yoruyor beni bugün kendimi iyi hissetmiyorum
canım sen karşıda mı oturuyordun? ortak bir yer bulabiliriz.. mesela cevahir. ben memlekete gidip geleyim hava durumuna göre konuşalım tekrar olur mu? istanbullular ses verin bakayım.. biz kaç kişiyiz?
Utku 6da uyandı,biraz oyalandık,süt içmedi biraz içireyim demiştim,hemen yumurta haşladım kahvaltı yaptırayım dedim,uzun zaman sonra ilk kez kahvaltı yaptı az da olsaacaba bugün doktora gideceğini anladı da korktu mu yemek yememekten diye düşündüm ben de ne kahvaltı yaptığımı anlıyorum ne öğle yemeği yediğimi,öğlen olunca acaba kahvaltı mı yapsam yemek mi yesem arasında gidip geliyorum
aynen canım sana katılıyorum,geçenlerde kardeşim gelmişti,utkuyla ce e oynuyorlardı,korkup ağlamıştı,o gece hep ara ara ağladı uykusunda,illa kötü davranmak,dayak şiddet değil bence de,zaten bu aylarda çok tırsık oluyor çocuklar herşeyden korkuyorlar bizmkisi öyle mesela.gece de o korktukları şeyleri görüyorlardır rüyalarında
canım maşallah çok sevindim yaa.. bizimki de maşallah az önce öğlen yemeğini yedi beni şaşırtarak.. sanırım bizimki sıkılıyor otur otur, ondan babası yemek yerken onu izliyerek daha çok yiyor.. :44: ve zamanlama da çok önemli ağzına dokunuyorum ağzını açarsa o zaman hazırlıyorum yediriyorum genelde yiyor.. ama ağzına dokunduğumda açmıyorsa o zaman çok, bazen hiç yemiyor. ir de müzik gerçekten işe yarıyor utkumuz sen demiştin ben de tesadüfen 2 kere müzik açıkken yedirdim yedi.. hadi yarın da deneyeceğim.. inşallah yer..
inşallah düzenli olarak yemeye başlarlar da biz de rahatlarız.bugün bi de önlüğünü değiştirdim ben,önceki günler önlüğü takat takmaz çekip atıyor yemiyordu,ben de hep mavi almışım önlükleri,bi tane yeşil önlük vardı,bugün onu deneyeyim dedim çekip atmadı biraz baktı ses çıkarmadı yemeye başladı,oğlum galiba klasik koşullanma olmuş mavi önlüğe karşıbizimki müzik olmadan asla diyenlerden dans etmeye de bayılıyor müzik sesi duyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?