kızlar bu arada oğlum çok süper taakla atmaya başladı,dönerek halının üzerinde geziniyor,emekleyemiyorr amayere koyar koymaz dönmeye başlıyor
harpy bugün muhteşem yüzyılı izleyecekmisin,bu bölümü müthiş heyecanlı,ben sabırsızlıkla bekliyorum,inşallah utku da uyur çekirdek çıtlada çıtlada izleyebilirim
kıyamam canım yaaherkesin derdi ayrı işte.. anladığımkadarıyla bebekler 2ye ayrılıyor, ya yemek yemiyorlar ya uyumuyorlar.. hem uykusu hem yemesiiyi bir tek sultanın bebişini duydum maşallah.. o da bugün gelmedi :44: inşallah yaval yavaş düzelir canım.. bozma moralini.. çay felan denedin mi hiç?
kızlar bu arada oğlum çok süper taakla atmaya başladı,dönerek halının üzerinde geziniyor,emekleyemiyorr amayere koyar koymaz dönmeye başlıyor
yetişemedim ki size ben daha 4. bölümdeyim.. internette sınırlı bizimeşim kızıp duruyor. önümüzdeki ay devam etcem izlemeye yetişince dol bol muhabbetini yaparız
denemedim ya ne öneriyosun deneyim
denemedim ya ne öneriyosun deneyim
Utkuda da uyku problemi vardı,6.aydan önce.ben rezene ve naneyi birlikte yapıp içiriyordum doktorumuz söylemişti,ben de içiyordum,çok güzel uyku yapıyor bebişe,bebek bakımı beslenmesi bölümüne yazmıştım bi aralar,deneyenler de faydasını görmüştü,sen de bi dene istersen
aklımabu tarz bişi geldi hiç denemedim ama inşallah işe yarar.. bu çayın milupa ve hipp versiyonu da var galiba.. tabi doktoruna sormayı ihmal etme..
Humana | Humana yi Geceler Bitki ay | 13,20 TL fiyat ve yorumlar
bir de yatmadan önce banyo yaptırınca daha rahat uyurmuş denedin mi hiç?
şimdi baktım da 12.bölümü yayınlanacakmış bu akşam
yaptırıyorum canım2-3 günde bir banyo yaptırıyorum özellikle yatacağı zamana ayarlıyorum ama olmuyo uyumuyo bu çaylardan alıp deneyim bakiim faydası olur belki inş. olur
harpy bugün muhteşem yüzyılı izleyecekmisin,bu bölümü müthiş heyecanlı,ben sabırsızlıkla bekliyorum,inşallah utku da uyur çekirdek çıtlada çıtlada izleyebilirim
inşallah canım.. bir de ek gıdaya geçtiğimiz zaman bizim de uykumuz çok bölünüyordu.. sonradan keşvettim susuyormuş. yatmadan bol su içiriryorum 10-20 ml kadar normale döndü sonra..
kızlar facedeki grubunuzun ıkı yonetıcısı var onlar kım...niclerini merak ettım
tamam canım saol deniycem rezeneyi biliyorumda tam tarif eder misin çayı nsl yapıyosun
biri tuanas diğeride mlbstnc sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?