2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

kızlar bu arada oğlum çok süper taakla atmaya başladı,dönerek halının üzerinde geziniyor,emekleyemiyorr amayere koyar koymaz dönmeye başlıyor

bizimki hala yüz üstünden sırt üstüne dönünce ağlamaya başlıyor çünkü dan diye dönerken başını çarpıyor mutlaka şaşkın

harpy bugün muhteşem yüzyılı izleyecekmisin,bu bölümü müthiş heyecanlı,ben sabırsızlıkla bekliyorum,inşallah utku da uyur çekirdek çıtlada çıtlada izleyebilirim

harpy bugün muhteşem yüzyılı izleyecekmisin,bu bölümü müthiş heyecanlı,ben sabırsızlıkla bekliyorum,inşallah utku da uyur çekirdek çıtlada çıtlada izleyebilirim

yetişemedim ki size ben daha 4. bölümdeyim.. internette sınırlı bizim eşim kızıp duruyor. önümüzdeki ay devam etcem izlemeye yetişince dol bol muhabbetini yaparız

denemedim ya ne öneriyosun deneyim

yetişemedim ki size ben daha 4. bölümdeyim.. internette sınırlı bizim eşim kızıp duruyor. önümüzdeki ay devam etcem izlemeye yetişince dol bol muhabbetini yaparız

canım her yeni bölümden önce bi önceki bölümü de yayınlıyorlar,saat 8de başlıyor 9a kadar önceki haftaki bölümü yayınlanıyor.kaçıncı bölümdeyiz acaba?sanki yetişirsin gibi geliyor bana bu ay

şimdi baktım da 12.bölümü yayınlanacakmış bu akşam

denemedim ya ne öneriyosun deneyim

Utkuda da uyku problemi vardı,6.aydan önce.ben rezene ve naneyi birlikte yapıp içiriyordum doktorumuz söylemişti,ben de içiyordum,çok güzel uyku yapıyor bebişe,bebek bakımı beslenmesi bölümüne yazmıştım bi aralar,deneyenler de faydasını görmüştü,sen de bi dene istersen

tamam canım saol deniycem rezeneyi biliyorumda tam tarif eder misin çayı nsl yapıyosun

yaptırıyorum canım2-3 günde bir banyo yaptırıyorum özellikle yatacağı zamana ayarlıyorum ama olmuyo uyumuyo bu çaylardan alıp deneyim bakiim faydası olur belki inş. olur

şimdi baktım da 12.bölümü yayınlanacakmış bu akşam

bugün 30u zaten ondan önümüzdeki ay dedim.. zira biz 2sinde yolcuyuz.. 1 hafta yokuz sonra gelcez aynen devam ederim o zaman sınırsıza da geçmiş oluruz her akşam 1 bölüm izler 1 haftada yetişirim size

yaptırıyorum canım2-3 günde bir banyo yaptırıyorum özellikle yatacağı zamana ayarlıyorum ama olmuyo uyumuyo bu çaylardan alıp deneyim bakiim faydası olur belki inş. olur

inşallah canım.. bir de ek gıdaya geçtiğimiz zaman bizim de uykumuz çok bölünüyordu.. sonradan keşvettim susuyormuş. yatmadan bol su içiriryorum 10-20 ml kadar normale döndü sonra..

benimkinin huyu sanırım böyle gidicek hiç düzelmiycek gibi geliyo bugün çok sinirlendim oğlumda hissediyo etkileniyo bugün benimde bebişiminde keyfi yok

ben de izleyeceğim......dün hüsrana uğradım resmen tekrar varmış...

inşallah canım.. bir de ek gıdaya geçtiğimiz zaman bizim de uykumuz çok bölünüyordu.. sonradan keşvettim susuyormuş. yatmadan bol su içiriryorum 10-20 ml kadar normale döndü sonra..

sağolun kızlar ya iyiki varsınız

kızlar facedeki grubunuzun ıkı yonetıcısı var onlar kım...niclerini merak ettım

tamam canım saol deniycem rezeneyi biliyorumda tam tarif eder misin çayı nsl yapıyosun

1 çay bardağı su için bir çay kaşığı rezene bir çay kaşığı nane,su kaynayınca önce rezeneyi 1-2 dk sonra da naneyi atıp kapatıyosun ocağı,3-4dk demleniyor,bu kadar,inşallah faydası olur bebişine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…