- 2 Şubat 2011
- 1.433
- 95
- 163
hımmm.beni kabul ettiler mi acaba ...okuldan bakamıyorum ..izin vermıyor faceye...
kızlar naberbiz yine gezmelere gittik haberveremedim çünkü ani bir karardı birazdan meyve vermeyi deneyeceğim inşallah bugün 4 öğünü tamamlayacağız ümitliyim :87:
lovelyangel aynı şeyi ben de düşünüyorum.. eşimle çok kötü kavga ettik dün akşam mustafanın yemek savaşı yüzünden.. artık bana anlatma duymak istemiyorum dedikime anlatayım peki? kvye anlattım geçen, üzdü beni dedim; ne dese beğenirsiniz "böyle sen şikayet edince çok hoşuma gidiyor" dedi m.ny.k anneme anlatsam sen beceremiyosun der.. tek size anlatabiliyorum kısacası ve lovelyangel'a aynen katılıyorum iyiki varsınız
1 çay bardağı su için bir çay kaşığı rezene bir çay kaşığı nane,su kaynayınca önce rezeneyi 1-2 dk sonra da naneyi atıp kapatıyosun ocağı,3-4dk demleniyor,bu kadar,inşallah faydası olur bebişine
gezmeciler siziiiiiii nerelere gittiniz bende mehmet sercanla savaştım eşime söyledim gelirken humana iyi geceler çayını alcak deniycem yarın yazarım sonucu nsl içiricem bilmiyorum biberon almıyo alıştırma bardağıylada dişini kaşıyo oynuyo çok zor su içiriyorum
Benimki doğduğundan beri böyle sesler eşliğinde uyuyor.Bizim komşular çok gürültülü,ev de çok ses geçiriyor.Başka türlü hiç uyuyamazdı herhalde. En çok cırcırböceği ve kuş seslerini seviyor benimki de,bir de cızırtı gibi bir ses var,rahim içi sese benziyor,onu da açıyorum sık sık.Bazen düşünüyorum,çocuğun bilinçaltı cırcırböceği,cızırtı falan dolacak diye!!
mrb canım, biz de anestezi ile olduk daha doğrusu sedasyon diyor dr lar. bebegi hafif bayıltıyorlar, biz 2,5 aylıkken olduk o zaman bile çok hareketliydi oğlum maşallah iyi ki de yaptırmışım çok rahatladık
kızlar bide oğlum uykusunda hep ağlıyor uyuyor ama ağlıyor ne yapacagım genelde uykuya zor daldıgı zamanlar daha çok ağlıyor
günaydın kızlar.ben de kızımı uyuttum kahvaltı ederken bi bakayım dedim.
harpy sen böyle oğlunun yemediğinden bahsedince ben üzülüom valla.sıkma kendini boşver.benim abim de yemezmiş annem çok üzülürmüş.büyüyünce de yemek yetişmiyodu abime.onlar vitaminlerini bi şekilde alıyorlar.az yediği için bişey olan çocuk varmı hiç.
inşallah düzenli olarak yemeye başlarlar da biz de rahatlarız.bugün bi de önlüğünü değiştirdim ben,önceki günler önlüğü takat takmaz çekip atıyor yemiyordu,ben de hep mavi almışım önlükleri,bi tane yeşil önlük vardı,bugün onu deneyeyim dedim çekip atmadı biraz baktı ses çıkarmadı yemeye başladı,oğlum galiba klasik koşullanma olmuş mavi önlüğe karşıbizimki müzik olmadan asla diyenlerden dans etmeye de bayılıyor müzik sesi duyunca
walla bana hiç benzemiyor çünkü ben kendimi hiç bu kadar kasmadım ev işi konusundageniş bi insanım.. genelde durur durur hepsini 1 saatte hallederim.. o da oğlum uyurken olur..
Aynen bende. Şöle bi kalabalığı toplarım sürekli. Dağınıklığı ve kiri hiç sevmem. Ama ömrünü temizlikle harcayan kadınlara üzülürüm.
Kızlar bide rezene çayı güzel uyku yapıyo. Bende doktora söyledim. Rezene ve anason çayı var onu veriyorum diye. Yarım çay bardağını geçmesin yoksa çok uyur o zaman aç kalır dedi. Bende sadece 2 tatlı kaşığı veriyorum dedim. Ondan bişey olmaz verebilirsin dedi. Eğer rezene-anason vermezsem 45dkya bir verirsem 2 saate bir uyanıyor. Oğlum ömründe aç kalacak kadar uyumadı ki. De benim kafama takılan alışkanlık yapar mı? 2- 3 gün veriyorum 2 saatte bir uyanıyo sona bırakıyorum tekrar 45dkda bir uyanıyo. Sonra çocuk rezene-anason tiryakisi olmasın. Onları içmeden uyuyamama gibi :SSSS
bu ses çıkaran şey ??? Bizim yatağa takılı projektörümüz var ama okyanus sesi ve klasik müzikli sus sesi var. Seninki hangisi?
Canım ben hamileyken almıştım Tchibo'dan.Hem cd çalar hem de 10 değişik sesi var içinde kayıtlı.Gerçi cd çalarını bozduk ama sesler çok işe yarıyor. Tchibo'da ürünler haftada bir değişiyor ,belki bu yıl da gelir aynı ürün,tavsiye ederim. Bir de piyasada doğa sesleri içeren pek çok cd satılıyor istersen.
Oğluşunun sünneti için de şimdiden hayırlı olsun diyorum.Dilerim çok kolay atlatır.
kızlar naberbiz yine gezmelere gittik haberveremedim çünkü ani bir karardı birazdan meyve vermeyi deneyeceğim inşallah bugün 4 öğünü tamamlayacağız ümitliyim :87:
lovelyangel aynı şeyi ben de düşünüyorum.. eşimle çok kötü kavga ettik dün akşam mustafanın yemek savaşı yüzünden.. artık bana anlatma duymak istemiyorum dedikime anlatayım peki? kvye anlattım geçen, üzdü beni dedim; ne dese beğenirsiniz "böyle sen şikayet edince çok hoşuma gidiyor" dedi m.ny.k anneme anlatsam sen beceremiyosun der.. tek size anlatabiliyorum kısacası ve lovelyangel'a aynen katılıyorum iyiki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?