2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

kızlar naber biz yine gezmelere gittik haberveremedim çünkü ani bir karardı birazdan meyve vermeyi deneyeceğim inşallah bugün 4 öğünü tamamlayacağız ümitliyim :87:

lovelyangel aynı şeyi ben de düşünüyorum.. eşimle çok kötü kavga ettik dün akşam mustafanın yemek savaşı yüzünden.. artık bana anlatma duymak istemiyorum dedi kime anlatayım peki? kvye anlattım geçen, üzdü beni dedim; ne dese beğenirsiniz "böyle sen şikayet edince çok hoşuma gidiyor" dedi m.ny.k anneme anlatsam sen beceremiyosun der.. tek size anlatabiliyorum kısacası ve lovelyangel'a aynen katılıyorum iyiki varsınız

gezmeciler siziiiiiii nerelere gittiniz bende mehmet sercanla savaştım eşime söyledim gelirken humana iyi geceler çayını alcak deniycem yarın yazarım sonucu nsl içiricem bilmiyorum biberon almıyo alıştırma bardağıylada dişini kaşıyo oynuyo çok zor su içiriyorum

sağol tatlım inş.

canım ben de çok zorlandım ama şimdi sırt üstü yatırıp 3 aylık biberonu veriyorum diş kaşıyıcı gibi çiğneye çiğneye içiyor suyunu bi dene olmadı şırıngayla başarıya ulaşanlar var ama ben hiç denemedim..

bu ses çıkaran şey ??? Bizim yatağa takılı projektörümüz var ama okyanus sesi ve klasik müzikli sus sesi var. Seninki hangisi?

Ohhh ya demek bi sorun olmadı. Bende kararsız kalmıştım ama doktorun dediğide mantıklı geldi durmaz çünkü bizim sıpa.

Doktorlar hep öyle diyo Somalide falan çocuklar günde 1 bardak sütle yaşıyolar bişey olmaz diyolar. Bugün bi lokma yemedi. Ama ısrar etmiyorum. Napıyım?

Ben tek kullanımlık önlük aldım. Normalde hep atardı buna sesi çıkmadı. Çok sevdim. Diğerleri hemen kirleniyo bide yıkamayla uğraş. Naylon onlarla emmiyo akıyo.

Kızlar cuma buluşma olursa ben gelemem çünkü biz yarın sünnet olacaz (8

walla bana hiç benzemiyor çünkü ben kendimi hiç bu kadar kasmadım ev işi konusunda geniş bi insanım.. genelde durur durur hepsini 1 saatte hallederim.. o da oğlum uyurken olur..

Aynen bende. Şöle bi kalabalığı toplarım sürekli. Dağınıklığı ve kiri hiç sevmem. Ama ömrünü temizlikle harcayan kadınlara üzülürüm.

Kızlar bide rezene çayı güzel uyku yapıyo. Bende doktora söyledim. Rezene ve anason çayı var onu veriyorum diye. Yarım çay bardağını geçmesin yoksa çok uyur o zaman aç kalır dedi. Bende sadece 2 tatlı kaşığı veriyorum dedim. Ondan bişey olmaz verebilirsin dedi. Eğer rezene-anason vermezsem 45dkya bir verirsem 2 saate bir uyanıyor. Oğlum ömründe aç kalacak kadar uyumadı ki. De benim kafama takılan alışkanlık yapar mı? 2- 3 gün veriyorum 2 saatte bir uyanıyo sona bırakıyorum tekrar 45dkda bir uyanıyo. Sonra çocuk rezene-anason tiryakisi olmasın. Onları içmeden uyuyamama gibi :SSSS

canım doğru düşünmüşsün ama bence 2-3 gün vereceğine 1 hafta ver bakarsın 1 hafta sonra alışır 45 dk yerine kendi kendine 2 saat uyur.. :44: sonra 1 hafta sonra 1-2 ara verirsin.. hem uzun süreli kullanımda etkisini kaybetmesi daha olası.. yani rezene içtiği halde yine de 45 dk uyuması da mümkün

benim kv beni takdir ettiğini söyledi geçenlerde,Utkuya çok iyi bakabiliyormuşum,ama yemediği zamanlar seviniyor sanki,hemen benim kızın çocukları da yemezdi diyor gülerektenevet arkadaşlar iyiki varsınız,sizi çok seviyorum

bu arada doktora gittik bugün,boy 68 kilo 7100 doktor 4 öğün vereceksin doyurucu şekilde dedi.hiç yemediği günler oluyor napacam dedim:demir damlasını 10 damlaya kadar çıkart işe yaradığını göreceksin dedi,ben 6 damla veriyordum.
kemik suyu vereyimmi diye sordum:kemik suyunun normal sudan hiçbir farkı yok,sadece lezzet katar dedi,besleyici özelliği yok,henüz et için de erken dedi.
badem ceviz verebilirmiyim dedim:7.ayın sonlarına doğru başlayabilirsin,ama dikkatli ol protein değeri yüksek oldukrarı için alerji oluşturabilir,çok az miktarlarda başla zamanla alıştır dedi.
sünnet sorduk:hemen yaptırın dedi,9.ayda bebekler artık kişilik oluşturur o aydan sonra ciddi piskolojik bozukluklara sebep olur sünnet dedi,biz de en kısa sürede yaptıracaz inşallah9.aya kadar yaptırmazsanız 6 yaşında yaptırın dedi,9 ay-6yaş ara dönemi çok tehlikeli dedi.
hiçbirşey yemediğinde kesinlikle bağırıp ses tonunu değiştirmeyeceksin dedi,kişiliğini etkilersin,o mutlaka acıkır geç te olsa,hiçbir bebek açlıktan ölmez merak etme dedi,sen her gün tam öğün olarak yemek yiyebiliyormusun sanki dedi,o da küçük insan dedi,sana kızsalar senin canın sıkılmazmı dedi gülümseyerek doktor

iyi geceler kızlar...

günaydın kızlar nasılsınız bugün.. allahım dualarımı duymuyor bir türlü.. bu çocuğa yemek yedirmek mümkün değil.. yine sinirlerim oynadı sabah sabah.. saat 6da uyandı emzirdim.. saat 8.30da tok bey efendi.. beni çıldırtacak yaa.. maraşa gidince ne halt yicez acaba.. offff :95: eşime söyledim beni korusun ataklara karşı, oda bana insanların günahını alma dedi. yaa baba oğul beni delirtecek..

günaydın harpy,sabah sabah beni çok şaşırttın,nedeni ise maraşa gidecek olman,ben de maraştayım çünküUtku da kahvaltı yapmadı,geceden beri burnu tıkalı

eşin maraşlıysa sen yanmışın canım arkadaşım,maraşlı kvler çok meşhurdur dillere destandırben büyük konuşmuşum,maraşlıyla evlenmem maraşlı kv derdi çekmem derdim başıma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…